Για πεςOtto Weininger έγραψε: 05 Οκτ 2024, 18:03Ορίστε;Null έγραψε: 05 Οκτ 2024, 17:57Με το ζαναξ δεν κοιμάσαι βαθιά, περνάς λιγότερο χρόνο στο στάδιο του ύπνου REM. Θα ξυπνάς κουρασμένος συν τον εθισμό. Πήγαινε σε ένα γιατρό να δεις μήπως πάρεις remeron.Kappa έγραψε: 05 Οκτ 2024, 17:47
Τι άλλο να παρω; Αυτό δουλεύει, αυτό παίρνω. Οταν θα εχω την ανεση μετα τη δουλεια να μην χρειαζεται να ξυπνησω, θα παρω κατι φυτικο, τυπου μελατονινη. Τωρα τι, να το γυρισω στα υπνωτικα για ενα μηνα που έμεινε;
Παίρνω το πολύ ένα ολόκληρο 0.25. Απλά παρατήρησα πως τις ημέρες που δεν το παίρνω καθόλου, θα περάσει μια βραδιά που θα κοιμηθώ καλά και την επόμενη θα έχω πάλι racing thoughts. Λέτε να έχει πάθει εξάρτηση ο οργανισμός μου; Συνεχόμενο το παίρνω από τον Αύγουστο περίπου, πιο πριν έκανα πιο αραιή χρήση. Και τώρα, όταν λέω συνεχόμενα ενοοω περίπου κάθε δύο μέρες, σταθερή δόση δηλαδη μισο του 0.25 ή ολόκληρο. Η μεγαλύτερη δόση που πήρα ήταν το μισό του 0.25 +ένα ολόκληρο. Με έχει καταστρέψει αυτη η καλοδουλεια.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ρεπό;
Re: Ρεπό;
Otto Weininger έγραψε: 05 Οκτ 2024, 18:02Που το βρίσκεις το 0.25 ρε τσάκαλε;Kappa έγραψε: 05 Οκτ 2024, 17:47Τι άλλο να παρω; Αυτό δουλεύει, αυτό παίρνω. Οταν θα εχω την ανεση μετα τη δουλεια να μην χρειαζεται να ξυπνησω, θα παρω κατι φυτικο, τυπου μελατονινη. Τωρα τι, να το γυρισω στα υπνωτικα για ενα μηνα που έμεινε;
Παίρνω το πολύ ένα ολόκληρο 0.25. Απλά παρατήρησα πως τις ημέρες που δεν το παίρνω καθόλου, θα περάσει μια βραδιά που θα κοιμηθώ καλά και την επόμενη θα έχω πάλι racing thoughts. Λέτε να έχει πάθει εξάρτηση ο οργανισμός μου; Συνεχόμενο το παίρνω από τον Αύγουστο περίπου, πιο πριν έκανα πιο αραιή χρήση. Και τώρα, όταν λέω συνεχόμενα ενοοω περίπου κάθε δύο μέρες, σταθερή δόση δηλαδη μισο του 0.25 ή ολόκληρο. Η μεγαλύτερη δόση που πήρα ήταν το μισό του 0.25 +ένα ολόκληρο. Με έχει καταστρέψει αυτη η καλοδουλεια.
Έχει τρελή έλλειψη εδώ και μήνες.
Δεν παρατήρησα να έχει έλλειψη εδώ, από τον Ιουλιο παίρνω ένα πακέτο το μήνα (δεν τα έχω καταναλωσει όλα, απλώς παίρνω τη συνταγή εννοω) Καλά που το θυμήθηκα να πάω μες στην άλλη βδομάδα γιατί θα λήξει η επόμενη.
Είδα βεβαια πλέον ότι δεν γράφει Pfizer πάνω, αλλά μια θυγατρική της.
Διάβαζα τις προαλλες για τον Χιθ Λετζερ λογω ενος διηγηματος που γραφω και αγχώθηκα μην κάνω κι εγώ κανένα overdose. Βέβαια οι δόσεις που παίρνω είναι πολύ μικρές απλά συνήθως αποφευγω να την πάρω εξαρχής, παίρνω το μισο και αν δω ότι δεν κοιμάμαι παίρνω το άλλο μισό και ίσως αυτό είναι επικίνδυνο.
- Otto Weininger
Τι να πω ; Του προτείνεις να πάρει αντικαταθλιπτικο (και μάλιστα με τέτοιο μηχανισμό δράσης) επειδή μεταξύ άλλων ανταγωνίζεται τους Η1 υποδοχείς και έτσι φέρνει υπνηλία.Null έγραψε: 05 Οκτ 2024, 18:07Για πεςOtto Weininger έγραψε: 05 Οκτ 2024, 18:03Ορίστε;Null έγραψε: 05 Οκτ 2024, 17:57
Με το ζαναξ δεν κοιμάσαι βαθιά, περνάς λιγότερο χρόνο στο στάδιο του ύπνου REM. Θα ξυπνάς κουρασμένος συν τον εθισμό. Πήγαινε σε ένα γιατρό να δεις μήπως πάρεις remeron.
Και το προτείνεις για να κοιμάται.
Πως το βλέπεις;
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Ληστοσυμμορίτης
Casp να μας πει
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Για αυτό του είπα να ρωτήσει τον γιατρό, μπορει να του πει ότι δεν κάνει, καλύτερα να συνεχίσει ζαναξ ή και κάτι διαφορετικό. Εγώ προσωπικά το παίρνω για κατάθλιψη + ύπνο μετά που έκοψα τα ζαναξ. Δεν τον έστειλα στο φαρμακείοOtto Weininger έγραψε: 05 Οκτ 2024, 18:12Τι να πω ; Του προτείνεις να πάρει αντικαταθλιπτικο (και μάλιστα με τέτοιο μηχανισμό δράσης) επειδή μεταξύ άλλων ανταγωνίζεται τους Η1 υποδοχείς και έτσι φέρνει υπνηλία.
Και το προτείνεις για να κοιμάται.
Πως το βλέπεις;
- Ανδροπαραδίνομαι
- Phorum.gr user: Λατ
Πήγαινε σε έναν γιατρό και ρώτα τον, η λύση για την αϋπνία από εδώ και πέρα είναι ζαναξ κάθε βράδυ; Ίσως μπορεί να σου βρει κάποια καλύτερη λύση.Kappa έγραψε: 05 Οκτ 2024, 18:06 Όταν τελειώσω την κωλοδουλεια θα το μειώσω σταδιακά στη χρήση και μετά θα αρχίσω μελατονινη. Αν για κάποιο λόγο δω ότι δεν μπορώ, θα πάω σε ψυχιατρο να με καθοδηγήσει. Αν και στο παρελθόν δεν είχα θέμα με παρόμοια χρήση. Δηλαδή το έπαιρνα για μήνες σταθερά 0.25 κάθε απόγευμα για κρίσεις πανικού και θέματα ύπνου και ήμουν οκ.
Σε τι γιατρό πας για τις αϋπνίες;Null έγραψε: 05 Οκτ 2024, 18:49Πήγαινε σε έναν γιατρό και ρώτα τον, η λύση για την αϋπνία από εδώ και πέρα είναι ζαναξ κάθε βράδυ; Ίσως μπορεί να σου βρει κάποια καλύτερη λύση.Kappa έγραψε: 05 Οκτ 2024, 18:06 Όταν τελειώσω την κωλοδουλεια θα το μειώσω σταδιακά στη χρήση και μετά θα αρχίσω μελατονινη. Αν για κάποιο λόγο δω ότι δεν μπορώ, θα πάω σε ψυχιατρο να με καθοδηγήσει. Αν και στο παρελθόν δεν είχα θέμα με παρόμοια χρήση. Δηλαδή το έπαιρνα για μήνες σταθερά 0.25 κάθε απόγευμα για κρίσεις πανικού και θέματα ύπνου και ήμουν οκ.
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
Σε ψυχίατρο λόγο ocd βασικάmarabou έγραψε: 05 Οκτ 2024, 19:02Σε τι γιατρό πας για τις αϋπνίες;Null έγραψε: 05 Οκτ 2024, 18:49Πήγαινε σε έναν γιατρό και ρώτα τον, η λύση για την αϋπνία από εδώ και πέρα είναι ζαναξ κάθε βράδυ; Ίσως μπορεί να σου βρει κάποια καλύτερη λύση.Kappa έγραψε: 05 Οκτ 2024, 18:06 Όταν τελειώσω την κωλοδουλεια θα το μειώσω σταδιακά στη χρήση και μετά θα αρχίσω μελατονινη. Αν για κάποιο λόγο δω ότι δεν μπορώ, θα πάω σε ψυχιατρο να με καθοδηγήσει. Αν και στο παρελθόν δεν είχα θέμα με παρόμοια χρήση. Δηλαδή το έπαιρνα για μήνες σταθερά 0.25 κάθε απόγευμα για κρίσεις πανικού και θέματα ύπνου και ήμουν οκ.
Την συνταγή του ζαναξ πού λες να τη βρηκα; Ψυχίατρος μου την είχε δώσει και έκτοτε απλώς μου ανανεώνουν την αρχική συνταγή άλλοι γιατροί. Έχουν περάσει 4 χρόνια βέβαια από την αρχική συνταγή αλλά και τότε τα ίδια θέματα είχα με τον υπνο. Ο γιατρός μου είχε προτείνει και το ζολοφτ για μακροπροθεσμα μαζί με το ζαναξ που θα ήταν μόνο για τον πρώτο καιρο ,το είχα δοκιμάσει για λίγο το αντικαταθλιπτικο αλλά δεν μου κάθισε ιδιαίτερα καλά. Έτσι κι αλλιώς μετά τα θέματα μου έφτιαξαν, δεν είχα κρίσεις πανικού ούτε αυπνια, εκτός από περιστασιακά. Τώρα επανήλθε το θέμα ύπνου λόγω της πίεσης από την σκατοδουλεια. Σε κάθε περίπτωση, να πάρω τώρα αντικαταθλιπτικα δεν νομίζω ότι θα ήταν καλό αφού εχουν διάστημα προσαρμογής και θα με κάνουν χειρότερα. Όταν δεν κουράζομαι σαν σκλαβος και δεν έχω τους χωριατες στο κεφάλι μου, μια χαρά είμαι. Το ζαναξ γενικά σε μικρές δόσεις δεν είναι τόσο κακό, αφού αυτό το χάπι έχω μάθει και δουλεύει. Δεν θέλω να πάρω υπνωτικα. Δεν θέλω βέβαια και να εθιστω στο ζαναξ αλλά σκέφτομαι πως δεν έχει μείνει πολύς καιρός.
Βασικά θα ζητήσω ρεπό και ας το αφαιρέσουν. Εχουν μείνει τρεις αλλαγές βαρδιας, άρα αν πάρω ρεπο τη Δευτέρα, θα έχω το χρόνο να χαλαρώσω και να προσπαθήσω να κοιμηθώ τη Δευτέρα για την Τρίτη που θα ξεκινήσω πρωινος. Αν δεν μου το δώσουν θα πω ότι θα έρθω στις 11 τη Δευτέρα, αν και πάλι το άγχος μου δεν θα με αφησει να ξεκουραστώ όσο θα ήθελα. Απλώς αυθυποβαλω τον εαυτό μου και σκέφτομαι "να δεις που δεν θα καταφέρω να κοιμηθω" και έτσι δεν κοιμάμαι.
- kongrosian
καλή δύναμη ρε Κάππα.
πάρε το ρεπό τη Δευτέρα, με κάποια δικαιολογία.
μισθό δεν μπορούν να σου κόψουν αν είσαι με στάνταρ μηνιαία μισθοδοσία/σύμβαση.
νομίζω.
νομίζω.
Ειμαι με ορισμένου χρόνου. Δεν ξερω και πολλά από λογιστικά, αλλά τις φορές που έχω πάρει ρεπό (όταν με κόλλησαν γαστρεντεριτιδα) μού τα αφαίρεσαν οι μαλακες. Φταίω που ,παρόλο που είχα πάει νοσοκομείο, δεν πήρα το χαρτί του γιατρού.kongrosian έγραψε: 05 Οκτ 2024, 19:59 καλή δύναμη ρε Κάππα.
νομίζω.