Ευκολάκι: τροπική
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επιθεση απο ιδιοκτητη σκυλου
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Re: Επιθεση απο ιδιοκτητη σκυλου
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Να κάνει σύνταξη ο Επιθεωρητής ( μη χέσω) και να βρει τι είδους συντακτικά είναι η μετοχή.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Ε αφού μόνος μου το παραδέχτηκα.
Τα αρχαία ελληνικά μου είναι λίγο σκουριασμένα.
Πιο εύκολα τα πάω στα λατινικά.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
pulchre convenit tibi improbeGeorge_V έγραψε: 05 Οκτ 2024, 17:13Ε αφού μόνος μου το παραδέχτηκα.
Τα αρχαία ελληνικά μου είναι λίγο σκουριασμένα.
Πιο εύκολα τα πάω στα λατινικά.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Mου πάει να είμαι κακος?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Kι εγώ έχω "σκουριάσει" στα λατινικά ,ό,τι θυμάμαι από Κάτουλλο .Φιλικά χωρίς παρεξήγηση
Μια και δε κάνω στους Ρομά φέτος αρχαία ,θα την πληρώσετε εσείς .
Εγγεγραμμένους έχω υμάς εν τοίς εμοίς όρχεσι( ν).
Το "εγγεγραμμένους" είναι κατηγορηματική μετοχή (σε θέση κατηγορουμένου), υπάρχει ταυτοπροσωπία ,μια και το αντικείμενο του ρήματος είναι και υποκείμενο της μετοχής σε αιτιατική πτώση.Επίσης το εν + δοτική ως εμπρόθετος δηλώνει τη στάση σε τόπο.
Αυτά ,ευχαριστώ ( μη πετάτε αντικείμενα ρεεε)
Εγγεγραμμένους έχω υμάς εν τοίς εμοίς όρχεσι( ν).
Το "εγγεγραμμένους" είναι κατηγορηματική μετοχή (σε θέση κατηγορουμένου), υπάρχει ταυτοπροσωπία ,μια και το αντικείμενο του ρήματος είναι και υποκείμενο της μετοχής σε αιτιατική πτώση.Επίσης το εν + δοτική ως εμπρόθετος δηλώνει τη στάση σε τόπο.
Αυτά ,ευχαριστώ ( μη πετάτε αντικείμενα ρεεε)
https://www.facebook.com/Astathios/vide ... 387933765/SeaHawk έγραψε: 05 Οκτ 2024, 08:50 Πριν λιγες ημερες ειχα επιτακτικη αναγκη για ουρηση ενω οδηγουσα εντος πολης και σταματησα σε μια αλανα για να ανακουφιστω.
Η αληθεια ειναι πως ειχα πανω απο 30 χρονια να ουρησω σε υπαιθριο δημοσιο χωρο,ειναι κατι που αποφευγω να κανω,αλλα αυτη την φορα ηταν επιτακτικη αναγκη.
Την ωρα που αδειαζα ανακουφισμενος την ουροδοχο κυστη μου καλυπτμενος απο βλαστηση ωστε να μην φαινομαι ιδιαιτερα ενας ιδιοκτητης σκυλου ο οποιος ειχε βγαλει βολτα το ζωντανο του στην αλανα,μου επιτεθηκε φραστικα χωρις καν να περιμενει να τελειωσω την ουρηση,στολιζοντας με με διαφορα κοσμητικα επιθετα και βρισιες γιατι ουρουσα σε δημοσιο χωρο.Απειλησε μαλιστα οτι θα φωναξει την αστυνομια.
Τι πραγματα ειναι αυτα;Εχουν ξεφυγει οι ιδιοκτητες κατοικιδιων.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 476 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πτολεμαίος
-