Δε βλέπω κάποιο ψυχολογικο κομμάτι αν θέλει κάποιος να αυτοκτονήσει πάνω στο αυτοκίνητο σουFeindflug έγραψε: 10 Ιούλ 2024, 21:43 Ε δεν έχεις και κανένα σοβαρό νομικό πρόβλημα ρε τύποι, αν τραυματίσεις ή σκοτώσεις κάποιον σε τροχαίο, στο οποίο ευθύνεται αυτός 100%.
Ένα δικαστήριο θα γίνει, το πολύ πολύ καμμία ποινή με αναστολή και τέλος. Το ψυχολογικό κομμάτι του "θύτη" είναι άλλο πράγμα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ντιλιβεράδες, αυτή η μάστιγα
Re: Ντιλιβεράδες, αυτή η μάστιγα
- Otto Weininger
Άλλο πράγμα, ναι. Αλλά καθόλου μικρό. Εμένα θα με τρελαινε κάτι τέτοιο και η εικόνα πιστεύω δε θα μου έφταιγε ποτέ.Feindflug έγραψε: 10 Ιούλ 2024, 21:43 Ε δεν έχεις και κανένα σοβαρό νομικό πρόβλημα ρε τύποι, αν τραυματίσεις ή σκοτώσεις κάποιον σε τροχαίο, στο οποίο ευθύνεται αυτός 100%.
Ένα δικαστήριο θα γίνει, το πολύ πολύ καμμία ποινή με αναστολή και τέλος. Το ψυχολογικό κομμάτι του "θύτη" είναι άλλο πράγμα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- hellegennes
Άλλο το φαγητό έξω και άλλο το ντελίβερι. Αν θα πάω να φάω έξω δεν θα πάω σε γυράδικο εκτός κι αν τύχει και είμαι ήδη έξω και θέλουμε να φάμε κάτι πρόχειρο.Πτολεμαίος έγραψε: 09 Ιούλ 2024, 08:37 Το απόστημα των ντελιβεραδων υπάρχει διότι κάποιοι - πολλοι- κώλοι αρνούνται να σηκωθούν από καρέκλες ντιβάνια καναπέδες πολυθρόνες πουτσες και να φτιάξουν κάτι αυτοί ή να πάνε να το πάρουν αυτοί ή να πάνε να φάνε έξω.
Εγώ παρότι σπιτογατος, όταν θελήσω φαΐ απ'εξω απλά φορτώνω την κυρά και πάμε και τρώμε έξω.
Τώρα αν το φαγάδικο που θες να παραγγείλεις είναι κοντά σου, ναι, είναι γελοίο να καλείς ντελίβερι, σε γενικές γραμμές όμως μια απόσταση 1-2 χιλιόμετρα είναι αρκετή για να την κάνεις π.χ. βραδιάτικα με τα πόδια (ανάλογα και σε τι περιοχή βρίσκεσαι) και μικρή για να πάρεις π.χ. αυτοκίνητο.
Το να φτιάξεις κάτι εσύ είναι επίσης ψιλοάσχετο. Συνήθως παραγγέλνουμε πράγματα που δεν μπορούμε να φτιάξουμε σπίτι γιατί δεν έχουμε τα κατάλληλα εργαλεία ή είναι μπελαλίδικα. Δηλαδή συγγνώμη, ποιος μπορεί να φτιάξει γύρο στο σπίτι του; Κανονικό γύρο εννοώ, όχι παπαριές τύπου σπιτικός γύρος και κουραφέξαλα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Το ένα δεν αποκλείει το άλλο. ΕΙΝΑΙ δύσκολη και επικίνδυνη δουλειά.Scouser έγραψε: 09 Ιούλ 2024, 07:54 Πρόκειται για τρομακτική οδική μάστιγα, και το χειρότερο είναι ότι αντιμετωπίζονται και σαν κακόμοιρα παιδιά που κάνουν μια δύσκολη και επικίνδυνη δουλειά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
2-3 χιλιάρικα σε δικηγόρους δηλαδή και πιθανόν λερωμένο ποινικό μητρώο από το πουθενά. Δεν έγινε και τίποτα.Feindflug έγραψε: 10 Ιούλ 2024, 21:43 Ε δεν έχεις και κανένα σοβαρό νομικό πρόβλημα ρε τύποι, αν τραυματίσεις ή σκοτώσεις κάποιον σε τροχαίο, στο οποίο ευθύνεται αυτός 100%.
Ένα δικαστήριο θα γίνει, το πολύ πολύ καμμία ποινή με αναστολή και τέλος.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Βάλε νομική κάλυψη στην ασφάλεια αυτοκινήτου ρε τύπε.Scouser έγραψε: 11 Ιούλ 2024, 06:472-3 χιλιάρικα σε δικηγόρους δηλαδή και πιθανόν λερωμένο ποινικό μητρώο από το πουθενά. Δεν έγινε και τίποτα.Feindflug έγραψε: 10 Ιούλ 2024, 21:43 Ε δεν έχεις και κανένα σοβαρό νομικό πρόβλημα ρε τύποι, αν τραυματίσεις ή σκοτώσεις κάποιον σε τροχαίο, στο οποίο ευθύνεται αυτός 100%.
Ένα δικαστήριο θα γίνει, το πολύ πολύ καμμία ποινή με αναστολή και τέλος.
Δεν σε ακολουθεί για πάντα αυτή η ποινή. Τυπική είναι και ουτε κάν φαίνεται μετά την παρέλευση της αναστολής και αυτό άμα και ίσως, μόνο σε περίπτωση θανάτου ή πάρα πολύ σοβαρού τραυματισμού, πάντα χωρίς δική σου ευθύνη.
Στην τελική, shit happens. Άλλους τους τυχαίνουν χειρότερα.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ε μα του αξιζε. Και σίγουρα ειχε βρει να βαρεσει τον πιο μικροσωμο, ολοι οι ψευτοτραμπουκοι το ιδιο κανουνOtto Weininger έγραψε: 09 Ιούλ 2024, 23:40Αγαπάμε Κρήτη. Ίσως λόγω Μανιάτικης καταγωγής σας νιώθω παραπάνω.panos291 έγραψε: 09 Ιούλ 2024, 23:26Ελπίζω να μην πιστεύεις πως με ενδιαφέρει ποιος μας συμπαθει και ποσολαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: 09 Ιούλ 2024, 22:28
Οκ ελπίζω να μην πιστεύεις ότι κάποιος (όσο και αν αντιπαθεί τους ντελιβεραδες) συμπάθησε αντιπαθησε ένα τσακ λιγότερο κάπως τους Κρητικούς, μόλις![]()
![]()
Και πώς να μην σας αγαπάμε δηλαδή. Όταν ήμουν στην στρστονομια, κάθε που είχε ΕΣΣΟ μας πήγαιναν 2 Στρατονομους στα κέντρα κατάταξης για ασφάλεια γιατί πάντα γίνονταν χοντράδες ειδικά με κάτι παλιαβιαρηδες που δε θέλαν να υπηρετήσουν.
Έχει σκάσει ένα ρωσομπλιετ με μούσια και μια χαρακια στα μούτρα. Σκάει μπροστά μου και μου λέει "δε σε φοβάμαι και δε θέλω να μείνω εδώ όλοι βλαστημανε".
Οκ, σκέφτομαι. Πάω σε έναν αντισυνταγματαρχη που ήταν εκεί του λέω αυτός "έτσι και έτσι καλύτερα να του δώσετε απαλλαγή μόνο πρόβλημα θα είναι".
Μου λέει οκ, πάρτε τον και πήγαινε τον στα ιατρεία ώστε αύριο με παραπεμπτικό για 414 ψυχιατρικό να πάρει απαλλαγή να τελειώνουμε.
Τον πάμε στα ιατρεία (εκεί κοιμόμασταν και οι στρατονομοι όταν πηγαίναμε). Κάποια στιγμή γύρω στις 7 το απόγευμα με ξυπνάνε και που λένε την κοπάνησε.
Ξεκινάμε με τον άλλο τον στρατονομο να τον ψάχνουμε. Και πάνω που σκεφτόμασταν "άντε να τον βρούμε στον Αυλώνα τώρα, τεράστιο στρατόπεδο" ακούμε από κάτι θαλάμους: Τσιριε αστυνομικέ ελάτε![]()
Πάμε εκεί και μας λέει ένας Κρητικός νεοσυλλεκτος : "επαέ τον έχουμε τον κουζουλό, έλα τσε πάρε τον γιατί λίγο θέλω και τονε θουλώ" (ή κάπως έτσι δε θυμάμαι καλά).
Ο τύπος την είχε κοπανήσει πήγε στους θαλάμους για να τραμπουκισει νεοσυλλεκτους, βάρεσε χωρίς λόγο ένα κρητικό και του την έπεσαν όλοι οι κρητικοί μαζί. Του είχαν γαμήσει τα πρέκια![]()
Με τον νέο ΚΟΚ, ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ γίνεται νόμιμη η διήθηση. Και ως "διήθηση" ορίζουν την κίνηση των μοτοσικλετών ανάμεσα στα αυτοκίνητα ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΑ.
Δηλαδή ισχύει αυτό που είχα γράψει παραπάνω, ότι μέχρι τώρα ΟΛΑ τα μηχανάκια που κινούνταν ανάμεσα στα αυτοκίνητα, είτε ήταν σταματημένα είτε όχι, ήταν ΠΑΡΑΝΟΜΑ. Τώρα θα είναι παράνομα μόνο αν κινούνται ανάμεσα στα αυτοκίνητα όταν αυτά δεν είναι σταματημένα.
Το κοινό που έχει το πριν με το μετά, είναι ότι και στις δύο περιπτώσεις ο νόμος είναι μια τεράστια μαλακία που δεν πρόκειται να εφαρμοστεί ποτέ, δηλαδή δεν θα δούμε ποτέ ΟΥΤΕ ΜΙΑ κλήση σε μηχανάκι που κινείται ανάμεσα σε κινούμενα αυτοκίνητα. Άλλη μια ανεφάρμοστη μαλακία του Υπουργείου Συγκοινωνιών.
Δηλαδή ισχύει αυτό που είχα γράψει παραπάνω, ότι μέχρι τώρα ΟΛΑ τα μηχανάκια που κινούνταν ανάμεσα στα αυτοκίνητα, είτε ήταν σταματημένα είτε όχι, ήταν ΠΑΡΑΝΟΜΑ. Τώρα θα είναι παράνομα μόνο αν κινούνται ανάμεσα στα αυτοκίνητα όταν αυτά δεν είναι σταματημένα.
Το κοινό που έχει το πριν με το μετά, είναι ότι και στις δύο περιπτώσεις ο νόμος είναι μια τεράστια μαλακία που δεν πρόκειται να εφαρμοστεί ποτέ, δηλαδή δεν θα δούμε ποτέ ΟΥΤΕ ΜΙΑ κλήση σε μηχανάκι που κινείται ανάμεσα σε κινούμενα αυτοκίνητα. Άλλη μια ανεφάρμοστη μαλακία του Υπουργείου Συγκοινωνιών.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Εξαιρετικός νόμος
Δηλαδή τώρα κάνω διήθηση όταν τα αυτοκίνητα είναι ακίνητα , και με το που ξεκινήσουν πρέπει να μπω σε σειρά , προσθέτοντας έξτρα επικίνδυνους ελιγμούς.
Εύγε
Δηλαδή τώρα κάνω διήθηση όταν τα αυτοκίνητα είναι ακίνητα , και με το που ξεκινήσουν πρέπει να μπω σε σειρά , προσθέτοντας έξτρα επικίνδυνους ελιγμούς.
Εύγε
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
-
Εμπεδοκλής
Όταν καταλάβετε ότι τέτοιου είδους αλλαγές του ΚΟΚ στην πραγματικότητα οφελούν μόνο τις ασφαλιστικές τότε θα καταλάβετε...
Παπαργια. Μου έφαγε καθρέπτη πριν 5 χρόνια το οποίο πήγαινε ανάμεσα στα αυτοκίνητα και τον πλήρωσα κιόλας.micmic έγραψε: 28 Σεπ 2024, 15:48 Με τον νέο ΚΟΚ, ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ γίνεται νόμιμη η διήθηση. Και ως "διήθηση" ορίζουν την κίνηση των μοτοσικλετών ανάμεσα στα αυτοκίνητα ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΑ.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Cecily Anne
Nα τονε θωρώ. Δεν ήθελε να τον βλέπει.Otto Weininger έγραψε: 09 Ιούλ 2024, 23:40Αγαπάμε Κρήτη. Ίσως λόγω Μανιάτικης καταγωγής σας νιώθω παραπάνω.panos291 έγραψε: 09 Ιούλ 2024, 23:26Ελπίζω να μην πιστεύεις πως με ενδιαφέρει ποιος μας συμπαθει και ποσολαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: 09 Ιούλ 2024, 22:28
Οκ ελπίζω να μην πιστεύεις ότι κάποιος (όσο και αν αντιπαθεί τους ντελιβεραδες) συμπάθησε αντιπαθησε ένα τσακ λιγότερο κάπως τους Κρητικούς, μόλις![]()
![]()
Και πώς να μην σας αγαπάμε δηλαδή. Όταν ήμουν στην στρστονομια, κάθε που είχε ΕΣΣΟ μας πήγαιναν 2 Στρατονομους στα κέντρα κατάταξης για ασφάλεια γιατί πάντα γίνονταν χοντράδες ειδικά με κάτι παλιαβιαρηδες που δε θέλαν να υπηρετήσουν.
Έχει σκάσει ένα ρωσομπλιετ με μούσια και μια χαρακια στα μούτρα. Σκάει μπροστά μου και μου λέει "δε σε φοβάμαι και δε θέλω να μείνω εδώ όλοι βλαστημανε".
Οκ, σκέφτομαι. Πάω σε έναν αντισυνταγματαρχη που ήταν εκεί του λέω αυτός "έτσι και έτσι καλύτερα να του δώσετε απαλλαγή μόνο πρόβλημα θα είναι".
Μου λέει οκ, πάρτε τον και πήγαινε τον στα ιατρεία ώστε αύριο με παραπεμπτικό για 414 ψυχιατρικό να πάρει απαλλαγή να τελειώνουμε.
Τον πάμε στα ιατρεία (εκεί κοιμόμασταν και οι στρατονομοι όταν πηγαίναμε). Κάποια στιγμή γύρω στις 7 το απόγευμα με ξυπνάνε και που λένε την κοπάνησε.
Ξεκινάμε με τον άλλο τον στρατονομο να τον ψάχνουμε. Και πάνω που σκεφτόμασταν "άντε να τον βρούμε στον Αυλώνα τώρα, τεράστιο στρατόπεδο" ακούμε από κάτι θαλάμους: Τσιριε αστυνομικέ ελάτε![]()
Πάμε εκεί και μας λέει ένας Κρητικός νεοσυλλεκτος : "επαέ τον έχουμε τον κουζουλό, έλα τσε πάρε τον γιατί λίγο θέλω και τονε θουλώ" (ή κάπως έτσι δε θυμάμαι καλά).
Ο τύπος την είχε κοπανήσει πήγε στους θαλάμους για να τραμπουκισει νεοσυλλεκτους, βάρεσε χωρίς λόγο ένα κρητικό και του την έπεσαν όλοι οι κρητικοί μαζί. Του είχαν γαμήσει τα πρέκια![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Otto Weininger
Μάλλον "θρουλώ" είχε πει. Που σημαίνει "θα τον σπάσω σε κομμάτια" ή κάπως έτσι.Cecily Anne έγραψε: 28 Σεπ 2024, 16:13Nα τονε θωρώ. Δεν ήθελε να τον βλέπει.Otto Weininger έγραψε: 09 Ιούλ 2024, 23:40Αγαπάμε Κρήτη. Ίσως λόγω Μανιάτικης καταγωγής σας νιώθω παραπάνω.panos291 έγραψε: 09 Ιούλ 2024, 23:26
Ελπίζω να μην πιστεύεις πως με ενδιαφέρει ποιος μας συμπαθει και ποσο![]()
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Αχθος Αρουρης
- Phorum.gr user: Αχθος Αρουρης
................
ντελιβερι τρομοκρατιας ...........
προσοχη οταν κανουν προσπερασμα
απο τα αριστερα, στο αυτοκινητο που
κινειται μπροστα τους .........
πεταγονται σαν θηρια και μπορει
να σκοτωσουν τον πεζο που βαδιζει
στο ιδιο μηκος .........
.......................................