Otto Weininger έγραψε: 20 Σεπ 2024, 00:45
Dwarven Blacksmith έγραψε: 20 Σεπ 2024, 00:41
Otto Weininger έγραψε: 20 Σεπ 2024, 00:36
Έτσι μπράβο.
Ο "ΕΑΤ - ΕΣΑ, τσο και λο στους γυφτους" χειροκροτεί τον "πρόγραμμα με βάθος 30ετιας για αφομοίωση γυφτων".
Το μόνο τους κοινό; Να εναντιωθούν στην ΝΔ.
Ο ίδιος ετερόκλητος όχλος που ενώθηκε το 2015.
Δυστυχώς για σας, έχουμε 2024.
Αν πίστευες ότι τα κέντρα εκπαίδευσης των Ουιγούρων ήταν όντως κέντρα εκπαίδευσης, από τα οποία τώρα έχουν αποφοιτήσει και έχουν βρεί και δουλειές, θα είχες ένα πρότυπο να ακολουθήσεις. Δυστυχώς προτιμάς να πιστεύεις ότι τους κάνανε σούπα, κι έτσι ακόμα ψηλαφείς στο σκοτάδι.
Στην πραγματικότητα ποτέ δεν ήμουν ενάντια στους Κινέζους στο θέμα αυτό.
Απλά εσύ τα θεωρείς Ουρσουλίνες και εγώ στρατόπεδα συγκέντρωσης.
Αναλόγως πως το φαντάζεσαι, αν το φαντάζεσαι σα Γκουαντάναμο, η αλήθεια πρέπει να είναι πιο κοντά σε μένα. Think about it. Πρώτον, στο στρατόπεδο συγκέντρωσης δεν εντάσσεσαι κάπου, βγαίνεις ή ημιτρελος ή με μεγαλύτερο μίσος για το δεσμοφύλακα σου. Οι Κινέζοι δεν θα σκέφτονταν τόσο βραχυπρόθεσμα.
Δεύτερον οι κομμουνιστές στην Κίνα έχουν μια ιστορία σε αυτό, ακόμα και ο ίδιος ο Σι έχει σταλεί στα χωράφια για εργασία με τη γνωστή Μαοϊκη πρωτοβουλία. Για να μην αναφέρω τον πρώην αυτοκράτορα που επίσης τον έστειλαν για εκπαίδευση και έγινε κηπουρός or something. Τότε ήταν και πιο σκληρές οι εποχές, κάποιοι υπέστησαν μεγάλες κακουχίες. Από εκεί αντλούν έμπνευση όμως, μια συλλογική εμπειρία που δεν νοσταλγεί κανείς αλλά την απαιτούσε η εποχή, όχι από κάποιο κολαστήριο μόνο για ξένους.
Στο τέλος της ημέρας ναι υπάρχει μια πύλη που δεν ανοίγει από μέσα, αλλά ελπίζω κατάλαβες τι θέλω να πω.