!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Υπο έρευνα απο το FBI ο υποψήφιος αντιπρόεδρος των Δημοκρατικών Tim Walz για σχέσεις με την Κίνα!

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Re: Υπο έρευνα απο το FBI ο υποψήφιος αντιπρόεδρος των Δημοκρατικών Tim Walz για σχέσεις με την Κίνα!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

nostromos έγραψε: 17 Σεπ 2024, 17:36
Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Σεπ 2024, 16:33
nostromos έγραψε: 17 Σεπ 2024, 01:18 μετα την πρακτορα των Ρωσων Γερμανιδα Α. Μερκελ , τον Αγγλο Πρωθυπουργο που ειχε σχεσεις με Σοβιετικες μυστικες υπηρεσιες μετα απο ταξιδια του στην Σοβιετικη Τσεχοσλαβακια , την προερχομενη απο οικογενεια ακροαριστερων και δηλωμενη απο συναδελφους της για ακροαριστερη πολιτικη ατζεντα Καμαλα Χαρις τωρα εχουμε και τον υποψηφιο αντιπροεδρο για την προεδρια των ΗΠΑ των Δημοκρατικων ... σαν πολλα μαζεμενα για να ειναι συμπτωση
Ξέρεις το σύνθημα η χούντα δεν τελείωσε το 73;
Ε, και κάτι άλλο δεν τελείωσε, πρόκειται για τη μεγαλύτερη μπλόφα της ανθρώπινης Ιστορίας. :D
εγω δεν ξερω απο μπλοφες ... εγω γραφω αφου εξετασω τα στοιχεια και τα γεγονοτα ... τα στοιχεια και τα γεγονοτα δειχνουν μια περιεργη ως υποπτη καταληψη κρισιμων ποστων στη Δυση απο ατομα που στο παρελθον ειχαν αμεση σχεση με ακροαριστερα ...
Έχεις τις τελείες δηλαδή. Εγώ απλά τις ενώνω.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Re: Υπο έρευνα απο το FBI ο υποψήφιος αντιπρόεδρος των Δημοκρατικών Tim Walz για σχέσεις με την Κίνα!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

οταν τελειωσεις πες μας το συμπερασμα σου ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

nostromos έγραψε: 17 Σεπ 2024, 17:49 οταν τελειωσεις πες μας το συμπερασμα σου ...
:smt017
Δεν κατάλαβες ότι το είπα ήδη;
Αναρωτιέμαι εσύ γιατί διστάζεις όμως να τις ενώσεις.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Libre arbitre
Phorum.gr user: Βασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Libre arbitre »

nostromos έγραψε: 17 Σεπ 2024, 01:18 μετα την πρακτορα των Ρωσων Γερμανιδα Α. Μερκελ , τον Αγγλο Πρωθυπουργο που ειχε σχεσεις με Σοβιετικες μυστικες υπηρεσιες μετα απο ταξιδια του στην Σοβιετικη Τσεχοσλαβακια , την προερχομενη απο οικογενεια ακροαριστερων και δηλωμενη απο συναδελφους της για ακροαριστερη πολιτικη ατζεντα Καμαλα Χαρις τωρα εχουμε και τον υποψηφιο αντιπροεδρο για την προεδρια των ΗΠΑ των Δημοκρατικων ... σαν πολλα μαζεμενα για να ειναι συμπτωση
Δεν μου φαίνεται καθόλου παράξενο, ούτε μου προκαλεί εντύπωση πως η Ρωσία και η Κίνα αναμιγνύονται με τον ένα η τον άλλο τρόπο στις δυτικές χώρες.
:a0452: Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Σεπ 2024, 17:50
nostromos έγραψε: 17 Σεπ 2024, 17:49 οταν τελειωσεις πες μας το συμπερασμα σου ...
:smt017
Δεν κατάλαβες ότι το είπα ήδη;
Αναρωτιέμαι εσύ γιατί διστάζεις όμως να τις ενώσεις.
καταλαβα τι εγραψες ... η ενσταση μου ειναι οτι δεν γινεται να προχωρησει κατι τετοιο χωρις ανωθεν σχεδιασμο
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”