Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Arisvilla έγραψε: 24 Ιουν 2024, 13:17
Πάντως ο Λύτρας εκπροσωπεί σε μεγάλο βαθμό και το όνειρο του μέσου νεοέλληνα. Ακριβά αυτοκίνητα, πολλά σπίτια, όμορφες συζύγους απλήρωτα δάνεια και χρέη, ακριβή ζωή. Και φυσικά και βαρβατίλα. Εδειξε και ανδρισμό όπως είπε και το αλλο το λέσι ο Κούγιας. Στο τέλος όμως το όνειρο του έγινε εφιάλτης.
Ποιος Έλληνας ή ποιος άνθρωπος γενικότερα, ονειρεύεται απλήρωτα δάνεια και χρέη ρε τύπε;
Πολλοί. Και το παίζουν και μάγκες μετά που δεν πληρώνουν και δεν τους κάνει κανένας τίποτε. Βέβαια βλέπεις παίρνουν κακό παράδειγμα από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.
Μεσα σε ολα αυτα ξεχασες να προσθεσεις τη θητεια στις φυλακες που προσθετει στατους
και γοητεια.
Εντωμεταξύ υπάρχει και άλλη καταγγελία κατά γνωστού ποινικολόγου. Που και αυτός όπως και ο Λύτρας ήταν στην ομάδα των συνηγόρων των δολοφόνων του Αλκη.
Eπειδή είναι της μόδας, θέλω κι εγώ να καταγγείλω δημόσια -μετά από χρόνια -τη Στύγαινα για ενδοοικογενειακή βία. Και συγκεκριμένα για τη χρήση φονικού τσόκαρου αέρος -αέρος.
Στύξ έγραψε: 25 Ιουν 2024, 15:55
Eπειδή είναι της μόδας, θέλω κι εγώ να καταγγείλω δημόσια -μετά από χρόνια -τη Στύγαινα για ενδοοικογενειακή βία. Και συγκεκριμένα για τη χρήση φονικού τσόκαρου αέρος -αέρος.
Μπουμερικος αστε'ι'σμος.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Τώρα εδώ που τα λέμε
Για ενδοοικογενειακή βία μπορούν να κατηγορηθούν και οι γυναίκες, εαν πχ η γυναίκα μου με χτυπήσει γιατί με έπιασε με την γκόμενα...
Και θα πρέπει να προφυλακιστεί..
Τώρα εδώ που τα λέμε
Για ενδοοικογενειακή βία μπορούν να κατηγορηθούν και οι γυναίκες, εαν πχ η γυναίκα μου με χτυπήσει γιατί με έπιασε με την γκόμενα...
υπαρχει το panic button για τετοιες περιπτωσεις (κρεβατομουρμουρα, ιπταμενα τσοκαρα, πεθεροπληκτους κλπ.) θα σε μεταφερει η αστυνομια σε ενα ειδικα διαμορφωμενο safe house που φιλοξενει τετοιες ευπαθεις ομαδες
Τώρα εδώ που τα λέμε
υπαρχει το panic button για τετοιες περιπτωσεις (κρεβατομουρμουρα, ιπταμενα τσοκαρα κλπ.) θα σε μεταφερει η αστυνομια σε ενα safe house
Πάντως ενδοοικογενειακή βία μπορούν να ασκήσουν άνετα και οι γυναίκες και να υπάρχουν άνδρες θύματα αυτής
Δεν είναι θέμα μυϊκής δύναμης, εάν πχ η σύζυγος μου με χτυπήσει, αντί να της ανταποδώσω το χτύπημα, μπορώ να την καταγγειλω στην αστυνομία
Arisvilla έγραψε: 24 Ιουν 2024, 13:31
Εντωμεταξύ υπάρχει και άλλη καταγγελία κατά γνωστού ποινικολόγου. Που και αυτός όπως και ο Λύτρας ήταν στην ομάδα των συνηγόρων των δολοφόνων του Αλκη.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της παραλιακής βρέθηκε ο Απόστολος Λύτρας μερικές ώρες μετά την αποφυλάκισή του.
Σύμφωνα με το Mega, το περασμένο Σάββατο ο κ. Λύτρας, μετά την αποφυλάκισή του, εντοπίστηκε στο μαγαζί που τραγουδούν η Έλλη Κοκκίνου και ο Λευτέρης Πανταζής συνοδευόμενος από τη μεγάλη του κόρη.