Είχα πολλές μηχανές
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
φοβάμαι
Re: φοβάμαι
Φοβαμαι πως ουτε γιουροπα του χρονου
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
Γραφικός
Α! Φοβάμαι και την παρακμή.
Ας πούμε στην ερώτηση του Πάνας αν ήξερα ότι οι μόνες πιθανότητες είναι να ζήσω ή να σκοτωθώ, θα έλεγα άφοβα ναι. Αλλά το ενδεχόμενο να μείνω φυτό είναι που θα με κάνει να χεστώ πάνω στην μηχανή του.
Ή το ενδεχόμενο να με αφήσει φυτό επειδή έχεσα πάνω στην μηχανή του.
Ας πούμε στην ερώτηση του Πάνας αν ήξερα ότι οι μόνες πιθανότητες είναι να ζήσω ή να σκοτωθώ, θα έλεγα άφοβα ναι. Αλλά το ενδεχόμενο να μείνω φυτό είναι που θα με κάνει να χεστώ πάνω στην μηχανή του.
Ακριβώς για αυτό θα φοβηθείς, δεν υπάρχει μηχανόβιος που να μην φοβάται πίσω από άλλον.
the end
Γραφικός έγραψε: 03 Δεκ 2018, 00:02 Α! Φοβάμαι και την παρακμή.
the end
- Φρούραρχος
- Phorum.gr user: Φρούραρχος Γατάκης
Πάρε σκύλο.νύχτα έγραψε: 10 Απρ 2018, 23:36 το σκοτάδι
έχω πάντοτε αναμμένο φως τη νύχτα
και τρέμω την μέρα που θα μετακομίσω
σε σπίτι δίχως χολ
εσύ;
Φοβίες ; Η μεγαλύτερη απ όλες είναι μήπως την ώρα που μασουλάω το φαγητό πετύχω κάτι ξένο,ειδικά κοκκαλάκι.
Για τον λόγο αυτό δεν τρώω ποτέ αρνί,φρικασέ και ψαρόσουπα (να πετύχω αγκάθι από ψάρι,μπρρρρ)
Ασέβαστος έγραψε: 11 Απρ 2018, 08:48 λατρευω το σκοταδι. ομως αληθινο, μαυρο σκοταδι στην πολη δεν εχει ποτε.
οποτε ταξιδευα σε βουνο και με επιανε νυχτα, αφεγγαρη η με συννεφια, παντα εκανα μια σταση, τα εσβηνα ολα, και απολαμβανα το ωραιο, μαυρο, κακο σκοταδι.
Τα γουστάρω πολύ και καμμιά φορά σκέφτομαι πως θα ήταν να πετύχαινα κατσαρίδα ή κρεμμυδοφάγο σε μέγεθος ενήλικου λυκόσκυλου π.χ.
Πάντως είναι απίστευτοι οργανισμοί τα αγαπητά μας έντομα
Τώρα που το σκέφτομαι ξανά,φοβάμαι το τσουνάμι.Έναν τερατώδη όγκο νερού να κατευθύνεται προς το μέρος μου και ο οποίος στην πορεία όλο και αυξάνεται σε μέγεθος.
Η πλάκα είναι ότι έχω κάνει Ναυτικό και καμμιά 12αριά περιπολίες-ξιφίες με πάνω από 10 μποφώρ,μεσοπέλαγα.
Η πλάκα είναι ότι έχω κάνει Ναυτικό και καμμιά 12αριά περιπολίες-ξιφίες με πάνω από 10 μποφώρ,μεσοπέλαγα.
Γιαυτό φοβάσαι επειδή έχεις συνείδηση του τι είναι.Papa John έγραψε: 03 Δεκ 2018, 00:39 Τώρα που το σκέφτομαι ξανά,φοβάμαι το τσουνάμι.Έναν τερατώδη όγκο νερού να κατευθύνεται προς το μέρος μου και ο οποίος στην πορεία όλο και αυξάνεται σε μέγεθος.
the end