Ασέβαστος έγραψε: 13 Σεπ 2024, 12:31
οποτε το rbnb δε φερνει μονο φτωχοτουριστες.
οσο για το αλλο, μην νομιζεις οτι ειναι και δυσκολο να γινει μια εταιρεια, και να τα εκμεταλλευεται. πολυ πιθανον να ειναι και πιο συμφερον, αφου θα περναει και εξοδα.
ηδη υπαρχουν εταιρειες που αναλαμβανουν τη διαχειριση rbnb. δε νομιζω να ειναι δυσκολο να πανε ενα βημα παραπερα.
δω να δεςι τι γινεται με ταξι/ουμπερ. επισημα δεν υπαρχει, αλλα κακος χαμος γινεται μαυρα.
ημινομιμα, εχουν ιδρυσει εταιρειες "ενοικιασης λιμουζινας" οπου εχουν και αθλια βανακια 8θεσια, και οτι αλλο φανταστεις, και απλως παιρνουν κουρσες σαν ταξι, απο / προς ξενοδοχεια, αεροδρομια η οπου.
και εντελως μαυρα παει συννεφο. και εμενα ακομη μου εχουν προτεινει να κανω διαδρομες, τυπου "πηγαινε τους ρε στο ξενοδοχειο, 10χλμ ειναι, ενα πενηνταρικο."
Δε φέρνει μόνο* φτωχοτουρίστες, φέρνει κατα κύριο λόγο φτωχοτουρίστες. Το να μου φέρνει 1 πακετά και 200 ξυπόλητους δε λέει και πολλά. Ο πακετάς θα την έβρισκε την άκρη του, βίλες που νοικιάζονταν με τη μέρα έπαιζαν πολύ πριν τη συμμορία.
Και ο πρόβλημα δεν ειναι στα νησιά αλλά στις πόλεις που εκεί οι λεφτάδες δε μένουν σε ρμπιμπι αλλά σε κεντρικά πεντάστερα.
Βάλε τώρα τον τάδε λαδέμπορα που έχει εθιστεί στο μαυρο χρήμα χρόνια, να φτιάξει εταιρεία, να πρέπει να πληρώνει λογιστή, να πρέπει να αποδίδει ΦΠΑ να πρέπει να κάνει το ένα το άλλο. Το εύκολο πράγμα είναι να ιδρύσεις εταιρεία, το μετά πίστεψέ με δε το θέλουν ουτε σα σκέψη , εκτός και μιλάμε για εταιρείες που έχουν να διαχειρίζονται απο 20 ακίνητα και πάνω.
Μη λογαριάζεις το τι γίνεται στα νησιά, η ανομία είναι καθεστώς. Αυτο με τα βανάκια ειναι πταίσμα.
Στη Μυκονο ΟΛΟΙ πληρώνουν αλβανά, ΟΛΟΙ όμως και όποιος πει οχι, είτε δε ξέρει είτε λέει ψέμματα.
Και να μου το θυμηθείς, αυτη η ανομία θα ειναι και η καταστροφή τους κάποια στιγμή.
Ακαπούλκο, γιου ριμεμπερ;
*αυτά τα απόλυτα είναι αντίστοιχα της υπεραπλούστευσης