!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ανθρώπινα σκουπίδια παντού συναντάς, ένα απ' αυτά βρέθηκε στην Τήλο.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Aitwlos

Re: Ανθρώπινα σκουπίδια παντού συναντάς, ένα απ' αυτά βρέθηκε στην Τήλο.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aitwlos »

Golden Age έγραψε: 07 Σεπ 2024, 20:06 Και για να τελειώνουμε με τα παραμύθια και τις αστορίες για αγρίους
Rita Lombardo

Σχετικα με το επεισοδιο στην Τηλο:
Ο λογος που δεν εχω αντιδρασει μεχρι τωρα ειναι οτι ηθελα να μαζεψω στοιχεια για ολα τα ψεμματα αυτης της αγνωστης για μενα γυναικας που θελει να λεγεται δημαρχος μ αυτην την απαισια συμπεριφορα σε συμπολιτη της μονο και μονο επειδη εκανε μια ερωτηση.
Λοιπον για ολους εσας που πιστεψατε ενα φρικτο ψεμα και αρχισατε να κατηγορειτε(βεβαια αυτοι που με στηριξαν ηταν πολυ πολυ περισσοτεροι) εχω να σας πω αυτο.
Ναι, ημουν στο λιμανι και ψαρευα, οταν ειδα το τεραστιο λιμενικο πλοιο ν αραζει διπλα μου, προς στιγμην λεω στον εαυτον μου..μα τι γινεται? πολεμος? μετα βλεπω να κατεβαινει αυτο το πληθος των 100 ατομων με μαντηλια μουσια και μπογαλακια με τα κινητα τους στο χερι και ολοστεγνοι κανονικη μετακομιση και ΟΧΙ μετανασταση.
Και αναρωτηθηκα..γι αυτο οι ελληνες μαθητες δεν πρεπει πλεον να κανουν την προσευχη τους στα σχολεια πια?
Κι επειδη η εν λογω κυρια ηταν μπροστα και φαινοταν ν απολαμβανει το θεαμα μ ενα πλατυ χαμογελο, την ρωτησα ευγενεστατα απο που ερχονται και που τους πανε και πως αυτο το μικρο νησι μπορει να δεχθει τοσο κοσμο.
ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ..η γυναικα εγινε εξω φρενων και να φωναζει υστερικα, νομιζα οτι θα με δειρει. Ξερεις μου λεει ποια ειμαι εγω, της λεω οχι, εγω λεει ειμαι η δημαρχος εσυ ομως δεν μας ειπες ποια εισαι μου λεει. Της συστηθηκα, ειπα τ ονομα μου κι εβγαλα το κινητο να βγαλω την ολη κατασταση επειδη καταλαβα οτι ηθελε να δημιουργηση θεμα. Τοτε βγαζει κι αυτη το δικο της και βγαζοντας με αρχισε να ψευδεται αγανακτησμενα και καλα οτι εγω ειπα να τους πεταξει στη θαλασσα. Δεν μιλησα δεν απαντησα διοτι ηδη ηξερα οτι θα την καταγγειλω για τα ψεμματα της.
Δυστυχως γι αυτην υπαρχουν μαρτυρες και μαρτυριες απο ατομα που ηταν εκει, οτι ολα αυτα ηταν ΔΙΚΕΣ της κουβεντες. Επισης απο ολους αυτους που αντεδρασαν στο fb ειδα και καταλαβα οτι η γυναικα αυτοι μονο εχθρες και αντιπαθειες εχει στη ζωη της, δεν φανηκε να την στηριζουν και πολλοι, αντιθετα με μενα. Κριμα βεβαια γι αυτην διοτι αν ηταν λιγο μορφωμενη θα ηξερε να τα χειριστει καπως καλυτερα, ενω ετσι επεσε σε λαθη που δε μπορει να διορθωσει, κριμα
Και ευχαριστω ολους αυτους που με βρισανε χωρις καν να ξερουν την αληθεια και ακομα πιο πολυ ευχαριστω τα ατομα που προσφερθηκαν να βοηθησουν για να φανει ολο αυτο το θεατρο του παραλογου
Συντομα παλι κοντα σας...

https://www.facebook.com/rita.lombardo. ... MWEFi6vArl

ΩΠΑ ΩΠΑ. Χαλαρωσε
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

Golden Age έγραψε: 07 Σεπ 2024, 23:16 Και τώρα αυτήν είναι δήμαρχος σε ευρωπαϊκό κράτος! Τί ψηφίζετε ρε;

Τυπική ζαια
Aitwlos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aitwlos »

Golden Age έγραψε: 07 Σεπ 2024, 23:16 Και τώρα αυτήν είναι δήμαρχος σε ευρωπαϊκό κράτος! Τί ψηφίζετε ρε;

Βάζει και έναν κουκούτσι ο φιλος
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Εδώ μάλλον δεν είχαμε "βιντεοσκόπηση σε βαθμό κακουργήματος και ανάρτηση προσωπικών δεδομένων στα σοσιαλ. Ε, κύριε εισαγγελέα;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique »

Και όπως τελικά απεδείχθη η δημαρχέσα ελεγε ψέματα στις δηλώσεις της. Τι πρωτόγνωρο :smt005: :smt005:

Που είναι αυτή η κυράτσα να της το τρίψουμε στη μούρη, που την πίστεψε επειδή "να την πιστέψουμε επειδή είναι δήμαρχος, έχει και ωραίο κόκκινο μαλλί και είναι και αριστερή άρα λέει την αλήθεια"
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

νατος και ο πατ μην χαλασει η σουπα ! τουρκικος δακτυλος μας λεει και αφηνει να εννοηθει
οτι μας βαζουν δακτυλο οι τουρκοι
Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique »

nemo έγραψε: 08 Σεπ 2024, 10:55 νατος και ο πατ μην χαλασει η σουπα ! τουρκικος δακτυλος μας λεει και αφηνει να εννοηθει
Δεν αφήνει αν εννοηθεί τίποτα. Ανοιξε τα αυτάκια σου και ακουσε πώς οι χρήσιμοι ηλίθιοι βαψομαλλιάδες της αριστεράς παίζουν τα παραμυθι της Τουρκίας.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

nemo έγραψε: 08 Σεπ 2024, 10:55 νατος και ο πατ μην χαλασει η σουπα ! τουρκικος δακτυλος μας λεει και αφηνει να εννοηθει
Δεν το λέει ο πατ, ο βλάκας ο περικεφαλαίας το λέει. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
nemo

ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Σεπ 2024, 11:00
Δεν το λέει ο πατ, ο βλάκας ο περικεφαλαίας το λέει. :lol:
αμα αρχιζω να ανεβαζω τις μκλς των αριστερων τελειωμο δεν θα εχω
ο πατ ξερει τι ανεβαζει και γιατι
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Ενιγουέι, η δημαρχέσσα πέτυχε χατ τρικ.

Ξεφτίλισε την ΠτΔ, το νομικό σύστημα και τα συνηγορούντα με τη στάση της μμε, με μία μόνον παράσταση επίδειξης κύρους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 08 Σεπ 2024, 11:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
nemo

Unique έγραψε: 08 Σεπ 2024, 10:57
Δεν αφήνει αν εννοηθεί τίποτα. Ανοιξε τα αυτάκια σου και ακουσε πώς οι χρήσιμοι ηλίθιοι βαψομαλλιάδες της αριστεράς παίζουν τα παραμυθι της Τουρκίας.
με την δημαρχεσα αυτον τον αποπατο μια ειναι η λυση
να την αφησεις με εκατο παρθενους ισλαμιστες να βρει τα λογικα της
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Γιατί η δήμαρχος Τήλου επέλεξε να πει ότι η κυρία Ρίτα την προέτρεψε να πετάξει τους πρόσφυγες στη θάλασσα, εάν δεν ισχύει;
Έχει προσωπικά; Είναι μυθομανης; Είναι διαφημιστικό τρικ;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Καβαλάρης
Phorum.gr user: Doc McCoy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καβαλάρης »

Beria έγραψε: 08 Σεπ 2024, 11:07Γιατί η δήμαρχος Τήλου επέλεξε να πει ότι η κυρία Ρίτα την προέτρεψε να πετάξει τους πρόσφυγες στη θάλασσα, εάν δεν ισχύει; Έχει προσωπικά; Είναι μυθομανης; Είναι διαφημιστικό τρικ;
Αριστερό ήθος.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Beria έγραψε: 08 Σεπ 2024, 11:07 Γιατί η δήμαρχος Τήλου επέλεξε να πει ότι η κυρία Ρίτα την προέτρεψε να πετάξει τους πρόσφυγες στη θάλασσα, εάν δεν ισχύει;
Έχει προσωπικά; Είναι μυθομανης; Είναι διαφημιστικό τρικ;
Είναι ηλίθια.

Γιατί αν ίσχυε, θα υπήρχε έστω και ένας μάρτυρας ή μία κάμερα για να το επιβεβαιώσει.

Το "πέταγμα στη θάλασσα" είναι δικός της υποθετικός συνειρμός, όπως αυτοί που χρησιμοποιούνται συνήθως από το συνάφι της.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”