Εγώ διαφωνώ πάντως, είμαι του χαμασοπουτινικού δόγματος που λέει ότι πιο χρήσιμος είναι ένας κουκουρούκου ιδεολογικά αγροίκος που καταφέρνει πραγματικά χτυπήματα στον ιμπεριαλισμό παρά ένας καλοδιαβασμένος κομμουνιστής του καναπέ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σοβαρό αντιϊμπεριαλιστικό δρώμενο
- Dwarven Blacksmith
Re: Σοβαρό αντιϊμπεριαλιστικό δρώμενο
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Στην Τουρκία υπάρχει η εντύπωση ότι η Αμερική κάνει πλάτη στους Έλληνες. Έχουν ξαναγίνει τέτοια περιστατικά. Και με την έλευση των Αμερικανών στη βάση της Αλεξανδρούπολης έλεγαν ότι ο αμερικάνικος στρατός στοχεύει την Τουρκία και άλλες τέτοιες πίπες.
Ωραίος αναγκαίος τακτικός ελιγμός, αλλά η ουσία δεν αλλάζει: οι κεμαλιστες που βρίζεις έκαναν αντιιμπεριαλιστικό αγώνα, στον οποίο βοηθήθηκαν αφειδώς από τους μπολσεβικους. Και φυσικα, ήταν και γενοκτονικα καθάρματα κατηγορίας Χίτλερ.Maspoli έγραψε: 04 Σεπ 2024, 17:22Στην Τουρκια του 1922 ο καπιταλισμός δεν ηταν στη μονοπωλιακή του φάση.Scouser έγραψε: 04 Σεπ 2024, 17:02Δηλαδή οι ορίτζιναλ κεμαλιστές, αυτοί που το 1922 νίκησαν τους έλληνες ιμπεριαλιστές, δεν έκαναν αντι-ιμπεριαλιστικό πόλεμο;Maspoli έγραψε: 04 Σεπ 2024, 17:01
Δε νομίζω να θεωρεί κανείς του κεμαλικούς ως κομμουνιστές και επομένως δεν μπορεί να τους θεωρήσει ως αντί-ιμπεριαλιστές.
Ιμπεριαλισμος=μονοπωλιακος καπιταλισμός
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Mέχρι να φθάσουν το επίπεδο της 17Ν που δολοφονούσε Αμερικανούς έχουν καιρό.
Κανένας ελιγμός. Η ιστορία του κεμαλισμού για το τουρκικό κράτος δεν σταματά στα 1920-22 και κατά τη γνώμη μου δεν κρίνεται καθοριστικά απο αυτή την περιοδο.Scouser έγραψε: 04 Σεπ 2024, 19:13Ωραίος αναγκαίος τακτικός ελιγμός, αλλά η ουσία δεν αλλάζει: οι κεμαλιστες που βρίζεις έκαναν αντιιμπεριαλιστικό αγώνα, στον οποίο βοηθήθηκαν αφειδώς από τους μπολσεβικους. Και φυσικα, ήταν και γενοκτονικα καθάρματα κατηγορίας Χίτλερ.Maspoli έγραψε: 04 Σεπ 2024, 17:22Στην Τουρκια του 1922 ο καπιταλισμός δεν ηταν στη μονοπωλιακή του φάση.Scouser έγραψε: 04 Σεπ 2024, 17:02
Δηλαδή οι ορίτζιναλ κεμαλιστές, αυτοί που το 1922 νίκησαν τους έλληνες ιμπεριαλιστές, δεν έκαναν αντι-ιμπεριαλιστικό πόλεμο;
Ιμπεριαλισμος=μονοπωλιακος καπιταλισμός
Μπα, δεν νομίζω να τους νοιάζουν τόσο οι Έλληνες. Στο κάτω κάτω με την ίδια λογική θα έπρεπε να λατρεύουν τους Αμερικανούς, αφού παραδοσιακά μεγαλύτερο εθνικό τους εχθρό θεωρούν τους...Ρώσους. Το Ισραήλ και η Παλαιστίνη είναι το βασικό θέμα.Jimmy81 έγραψε: 04 Σεπ 2024, 19:02 Στην Τουρκία υπάρχει η εντύπωση ότι η Αμερική κάνει πλάτη στους Έλληνες. Έχουν ξαναγίνει τέτοια περιστατικά. Και με την έλευση των Αμερικανών στη βάση της Αλεξανδρούπολης έλεγαν ότι ο αμερικάνικος στρατός στοχεύει την Τουρκία και άλλες τέτοιες πίπες.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Στην Ιαπωνία ξέρω μάζευαν υπογραφές να διώξουν τις βάσεις γιατί οι πεζοναύτες συμπεριφέρονται σαν ζωαδια στις ντόπιες Ιαπωνεζες αλλά όσες υπογραφές και να μαζεύανε
Όταν είναι υπό κατοχή η χώρα λίγα πράγματα μπορείς να κανείς. Και εδώ δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα και οι Κεμαλιστές, θα προσκυνήσουν την αμερικανική μπότα.
Όταν είναι υπό κατοχή η χώρα λίγα πράγματα μπορείς να κανείς. Και εδώ δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα και οι Κεμαλιστές, θα προσκυνήσουν την αμερικανική μπότα.
- Golden Age
Υπήρξαν θετικές αναφορές για τον Κεμάλ στον Λαϊκό Παρατηρητή. Εκεί δεν τους πείραζε που ήταν κάποιος εβραϊκής καταγωγής. Εκτός κι αν δεν το γνώριζαν.pylothess έγραψε: 04 Σεπ 2024, 17:47Και ο Κεμάλ Νεοναζί ήταν . Για την ακρίβεια ήταν ο δάσκαλος του Χίτλερ. Από τον Κεμάλ εμπνεύστηκε ο Χίτλερ. Από την γεννοκτονία των Ελλήνων και των Αρμενίων του Κεμάλ εμπνεύστηκε ο Χίτλερ και εξολόθρευσε μετά τους Εβραίους.
Μπα, οι Ιαπωνες και οι Τούρκοι ο,τι ώρα θέλουν τους διώχνουν τους Αμερικανούς χωρίς καμία συνέπεια. Απλά δεν τους συμφέρει και δεν το κάνουν. Το θέμα είναι ότι ούτε το Ιράν το συνέφερε το 1979 να διώξει τους Αμερικανούς κλωτσηδόν και να γίνει ο χειρότερος εχθρός τους, αλλά έγινε.AOC έγραψε: 04 Σεπ 2024, 20:25 Στην Ιαπωνία ξέρω μάζευαν υπογραφές να διώξουν τις βάσεις γιατί οι πεζοναύτες συμπεριφέρονται σαν ζωαδια στις ντόπιες Ιαπωνεζες αλλά όσες υπογραφές και να μαζεύανε![]()
JD Vance
JD Vance
- Otto Weininger
Αληθεύει ότι οι US Marines, μαρκαλεύουν γιαπωνέζες κατά ριπάς;Scouser έγραψε: 04 Σεπ 2024, 20:45Μπα, οι Ιαπωνες και οι Τούρκοι ο,τι ώρα θέλουν τους διώχνουν τους Αμερικανούς χωρίς καμία συνέπεια. Απλά δεν τους συμφέρει και δεν το κάνουν. Το θέμα είναι ότι ούτε το Ιράν το συνέφερε το 1979 να διώξει τους Αμερικανούς κλωτσηδόν και να γίνει ο χειρότερος εχθρός τους, αλλά έγινε.AOC έγραψε: 04 Σεπ 2024, 20:25 Στην Ιαπωνία ξέρω μάζευαν υπογραφές να διώξουν τις βάσεις γιατί οι πεζοναύτες συμπεριφέρονται σαν ζωαδια στις ντόπιες Ιαπωνεζες αλλά όσες υπογραφές και να μαζεύανε![]()
Let them make the first mistake. We make the last move.
Ο Κεμάλ Ατατούρκ ήταν Εβραίος; Παράξενο . Εγώ είχα διαβάσει ότι είχε αλβανική καταγωγή. Ποιος ξέρει; Φαντάζομαι θα ξέρεις για το κίνημα του Τσεβί ,που ισχυριζόταν ότι ήταν ο Μεσσίας και μετά ασπάστηκε το Ισλάμ και οι ακόλουθοι του που ασπάστηκαν το Ισλάμ , ντονμέδες; Υπάρχει στην Θεσσαλονίκη το τζαμί/συναγωγή που χρησιμοποιούσαν οι Ντονμέδες. Έχω ακούσει και εγώ οτι ο Κεμάλ ήταν Ντονμές . Επίσης ήταν και Θεσσαλονικιός. Γεννήθηκε στην συμπρωτεύουσα, την νύμφη του Θερμαϊκού. Το μόνο καλό που είχε πάνω του ο Κεμάλ ήταν ότι γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη.Golden Age έγραψε: 04 Σεπ 2024, 20:36Υπήρξαν θετικές αναφορές για τον Κεμάλ στον Λαϊκό Παρατηρητή. Εκεί δεν τους πείραζε που ήταν κάποιος εβραϊκής καταγωγής. Εκτός κι αν δεν το γνώριζαν.pylothess έγραψε: 04 Σεπ 2024, 17:47Και ο Κεμάλ Νεοναζί ήταν . Για την ακρίβεια ήταν ο δάσκαλος του Χίτλερ. Από τον Κεμάλ εμπνεύστηκε ο Χίτλερ. Από την γεννοκτονία των Ελλήνων και των Αρμενίων του Κεμάλ εμπνεύστηκε ο Χίτλερ και εξολόθρευσε μετά τους Εβραίους.
Αν μου αναφέρεις τον Λαϊκό Παρατηρητή και τις θετικές του αναφορές στον εβραίο(;) Κεμάλ Ατατούρκ να σε ενημερώσω ότι υπήρξαν και άλλοι επιφανείς Εβραίοι που διέπρεψαν και μεγαλούργησαν επί Γ' Ράιχ.
https://www.lifo.gr/culture/arxaiologia ... e-o-hitler
Αλλά προς τι όλο αυτό; Τι προσπαθείς να κάνεις; Να αθωώσεις τον Χίτλερ ή τον Ατατούρκ; Προσπαθείς να αμφισβητήσεις το ολοκαύτωμα των Εβραίων από τους Ναζι;
Ειλικρινά εγώ περίμενα να με χτυπήσεις από αλλού. Να μου πεις ότι η ΕΣΣΔ ,τα είχε κάνει πλακάκια με τον Κεμάλ Ατατούρκ κατά την περιόδο της Μικρασιατικής εκστρατείας.
Με μερικά δολλάρια.AOC έγραψε: 04 Σεπ 2024, 20:25 Στην Ιαπωνία ξέρω μάζευαν υπογραφές να διώξουν τις βάσεις γιατί οι πεζοναύτες συμπεριφέρονται σαν ζωαδια στις ντόπιες Ιαπωνεζες αλλά όσες υπογραφές και να μαζεύανε![]()
- Golden Age
Ρε φίλε γιατί έχεις εμμονές και γράφεις συνέχεια με στόχο την αντιπαράθεση; Στο εγκώμιο του Κεμάλ απο τον Λαϊκό Παρατηρητή αναφέρθηκα. Απλά με παραξένεψε το γεγονός ότι οι Ναζί εξυμνούσαν κάποιον που ήταν εβραϊκής καταγωγής, Ντονμές. Εκτός πια κι αν δεν ήταν ή αν δεν το γνώριζαν ότι ήταν.pylothess έγραψε: 04 Σεπ 2024, 21:32Ο Κεμάλ Ατατούρκ ήταν Εβραίος; Παράξενο . Εγώ είχα διαβάσει ότι είχε αλβανική καταγωγή. Ποιος ξέρει; Φαντάζομαι θα ξέρεις για το κίνημα του Τσεβί ,που ισχυριζόταν ότι ήταν ο Μεσσίας και μετά ασπάστηκε το Ισλάμ και οι ακόλουθοι του που ασπάστηκαν το Ισλάμ , ντονμέδες; Υπάρχει στην Θεσσαλονίκη το τζαμί/συναγωγή που χρησιμοποιούσαν οι Ντονμέδες. Έχω ακούσει και εγώ οτι ο Κεμάλ ήταν Ντονμές . Επίσης ήταν και Θεσσαλονικιός. Γεννήθηκε στην συμπρωτεύουσα, την νύμφη του Θερμαϊκού. Το μόνο καλό που είχε πάνω του ο Κεμάλ ήταν ότι γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη.Golden Age έγραψε: 04 Σεπ 2024, 20:36Υπήρξαν θετικές αναφορές για τον Κεμάλ στον Λαϊκό Παρατηρητή. Εκεί δεν τους πείραζε που ήταν κάποιος εβραϊκής καταγωγής. Εκτός κι αν δεν το γνώριζαν.pylothess έγραψε: 04 Σεπ 2024, 17:47
Και ο Κεμάλ Νεοναζί ήταν . Για την ακρίβεια ήταν ο δάσκαλος του Χίτλερ. Από τον Κεμάλ εμπνεύστηκε ο Χίτλερ. Από την γεννοκτονία των Ελλήνων και των Αρμενίων του Κεμάλ εμπνεύστηκε ο Χίτλερ και εξολόθρευσε μετά τους Εβραίους.
Αν μου αναφέρεις τον Λαϊκό Παρατηρητή και τις θετικές του αναφορές στον εβραίο(;) Κεμάλ Ατατούρκ να σε ενημερώσω ότι υπήρξαν και άλλοι επιφανείς Εβραίοι που διέπρεψαν και μεγαλούργησαν επί Γ' Ράιχ.
Αλλά προς τι όλο αυτό; Τι προσπαθείς να κάνεις; Να αθωώσεις τον Χίτλερ ή τον Ατατούρκ; Προσπαθείς να αμφισβητήσεις το ολοκαύτωμα των Εβραίων από τους Ναζι;
Ειλικρινά εγώ περίμενα να με χτυπήσεις από αλλού. Να μου πεις ότι η ΕΣΣΔ ,τα είχε κάνει πλακάκια με τον Κεμάλ Ατατούρκ κατά την περιόδο της Μικρασιατικής εκστρατείας.
Μπορεί και να μην το γνώριζαν , μπορεί να το γνώριζαν και να μην τους ένοιαζε.Golden Age έγραψε: 04 Σεπ 2024, 21:35Ρε φίλε γιατί έχεις εμμονές και γράφεις συνέχεια με στόχο την αντιπαράθεση; Στο εγκώμιο του Κεμάλ απο τον Λαϊκό Παρατηρητή αναφέρθηκα. Απλά με παραξένεψε το γεγονός ότι οι Ναζί εξυμνούσαν κάποιον που ήταν εβραϊκής καταγωγής, Ντονμές. Εκτός πια κι αν δεν ήταν ή αν δεν το γνώριζαν ότι ήταν.pylothess έγραψε: 04 Σεπ 2024, 21:32Ο Κεμάλ Ατατούρκ ήταν Εβραίος; Παράξενο . Εγώ είχα διαβάσει ότι είχε αλβανική καταγωγή. Ποιος ξέρει; Φαντάζομαι θα ξέρεις για το κίνημα του Τσεβί ,που ισχυριζόταν ότι ήταν ο Μεσσίας και μετά ασπάστηκε το Ισλάμ και οι ακόλουθοι του που ασπάστηκαν το Ισλάμ , ντονμέδες; Υπάρχει στην Θεσσαλονίκη το τζαμί/συναγωγή που χρησιμοποιούσαν οι Ντονμέδες. Έχω ακούσει και εγώ οτι ο Κεμάλ ήταν Ντονμές . Επίσης ήταν και Θεσσαλονικιός. Γεννήθηκε στην συμπρωτεύουσα, την νύμφη του Θερμαϊκού. Το μόνο καλό που είχε πάνω του ο Κεμάλ ήταν ότι γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη.Golden Age έγραψε: 04 Σεπ 2024, 20:36
Υπήρξαν θετικές αναφορές για τον Κεμάλ στον Λαϊκό Παρατηρητή. Εκεί δεν τους πείραζε που ήταν κάποιος εβραϊκής καταγωγής. Εκτός κι αν δεν το γνώριζαν.
Επίσης παρέθεσα και μια παραπομπή για Εβραίους που διέπρεψαν επί Γ' ράιχ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 450 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 3 Απαντήσεις