...εάν γυρίσεις σπίτι και δεις ότι σε έχουν ληστέψει και φωνάξεις την αστυνομία, και κανεις μήνυση κατά αγνώστων, πληρώνεις την μήνυση που κάνεις; (από εκατό ευρώ και άνω)
Δεύτερη απορία
Εάν έχεις σκύλο που φυλάει το σπίτι θα πρέπει να έχεις ταμπέλα "Προσοχή σκύλος" εάν θέλεις να είσαι νομικά καλυμμένος εάν ο σκύλος κατασπαράξει η κάνει σωματική ζημιά στον επίδοξο ληστή;
Αν ΔΕΝ έχεις αυτή την ταμπέλα προειδοποίηση είσαι νομικά ακάλυπτος;
Δεν αφορά δική μου υπόθεση αυτά τα ανωτέρω είναι σε φιλικό μου πρόσωπο που έχουν συμβεί και τα συζητούσαμε
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΔΎΟ ΝΟΜΙΚΈΣ ΑΠΟΡΊΕΣ (για θέματα Ληστείες)
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: ΔΎΟ ΝΟΜΙΚΈΣ ΑΠΟΡΊΕΣ (για θέματα Ληστείες)
Ταμπέλα βάζεις ακόμα κι όταν δεν έχεις σκύλο, δεν έχει μεγάλο κόστος.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 01 Σεπ 2024, 08:39
Εάν έχεις σκύλο που φυλάει το σπίτι θα πρέπει να έχεις ταμπέλα "Προσοχή σκύλος" εάν θέλεις να είσαι νομικά καλυμμένος εάν ο σκύλος κατασπαράξει η κάνει σωματική ζημιά στον επίδοξο ληστή;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Η αστυνομία το μόνο που κάνει στην Ελλάδα είναι να συμμετέχει σε σεξ πάρτυ. Μη περιμένεις και πολλά...ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 01 Σεπ 2024, 08:39 ...εάν γυρίσεις σπίτι και δεις ότι σε έχουν ληστέψει και φωνάξεις την αστυνομία, και κανεις μήνυση κατά αγνώστων, πληρώνεις την μήνυση που κάνεις; (από εκατό ευρώ και άνω)
Δεύτερη απορία
Δεν αφορά δική μου υπόθεση αυτά τα ανωτέρω είναι σε φιλικό μου πρόσωπο που έχουν συμβεί και τα συζητούσαμε
Νομίζω ότι ακόμη και αν υπάρχει ταμπέλα για σκύλο, δεν υπάρχει νομική κάλυψη.vagabondo έγραψε: 01 Σεπ 2024, 09:01Ταμπέλα βάζεις ακόμα κι όταν δεν έχεις σκύλο, δεν έχει μεγάλο κόστος.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 01 Σεπ 2024, 08:39
Αν ΔΕΝ έχεις αυτή την ταμπέλα προειδοποίηση είσαι νομικά ακάλυπτος;![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Machine ghost
την μήνυση βέβαια την πλερώ κανα 150€ απο πλατφόρμα.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 01 Σεπ 2024, 08:39 ...εάν γυρίσεις σπίτι και δεις ότι σε έχουν ληστέψει και φωνάξεις την αστυνομία, και κανεις μήνυση κατά αγνώστων, πληρώνεις την μήνυση που κάνεις; (από εκατό ευρώ και άνω)
Δεύτερη απορία
Αλλά θα έχεις τρεξίματα με δικαστήρια εφτα χρονια μετά, που δεν θα θυμάσαι τπτ και το έχεις ξεπεράσει.
και ποιος ξέρει πόσες φορες ακόμα
αλλά αστυνομία = σήμανση= αποτυπώματα=σπίτι πάει για βάψιμο ΚΑΙ θα πηγαινοέρχονται στο Α/Τ όλοι οι κατοικοι του σπιτιου επισκεπτες φιλοι κ.α. να αφήνουν παλαμικα δακτυλικα δεξιου αριστερου χεριου, για να ξεκαθαρίσουν αποτυπώματα.
εσυ μπορει να το θες αυτό, οι άλλοι ;
έννοείται πως δεν θα έχεις τίποτα παράξενο στο σπίτι.
και αν πχ σου έκλεψαν τιποτα όπλο, ασχετα αν ήταν δηλωμένο, ΤΟΝ ΗΠΙΕΣ!
υπάρχει πιθανότητα να σε καλέσουν αν βρεθουν αντικειμενα για αναγνωριση και αποδωση. Εκει πια χέστα
η ταμπέλα είναι άχρηστη τι θα βάλεις δηλαδη; προσοχη ο Αρίστος δαγκώνει.;
Αστεία πράγματα.
Χασκογελάνε τα δάσα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 525 Προβολές
-