δεν εννουσα τα ζομπια του φορουμ γαλη- αυτα μακρια απο μεναΓΑΛΗ έγραψε: 30 Αύγ 2024, 15:09Συλλογικότητα με ποιους ρε nemo;
Με εθνοκάγκουρες ή προχωκάγκουρες που δεν έχουν καταλάβει Χριστό η Αλλάχ από τα κείμενα του Γιανναρά;![]()
Κάπου "έγκωσα*" από τις προσεγγίσεις των μεν και των δεν και δεν πάει άλλο.
*Υπέροχη δημώδης έκφραση.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κούτουλας για τον Χρήστο Γιανναρά.
Re: Κούτουλας για τον Χρήστο Γιανναρά.
Σιγά τα στόχαστρα του Ιανού και του συναφιού του.
Μιλάμε για τον ορισμό των τζούφιων σνάιπερς, γενικώς και ειδικώς.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εσυ ασσουμε καταλαβες και εγινες "συνειδητη μηδενιστρια"ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Αύγ 2024, 15:09Συλλογικότητα με ποιους ρε nemo;
Με εθνοκάγκουρες ή προχωκάγκουρες που δεν έχουν καταλάβει Χριστό η Αλλάχ από τα κείμενα του Γιανναρά;![]()
*Υπέροχη δημώδης έκφραση.
Μηδενιστρια του ενος Θησειου
Καρτουν λαιμαι.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Ομολογώ οτι ίσως βιάστηκα, ισως μονος μου και άθελά μου προσέδωσα εναν χαρακτηρισμό ανάρμοστο στην Γαλή, Για την πραξη αυτή μονο εκείνη μπορει βρεί μια αλλη που θα ηταν δίκαιη τιμωρία.Ναύτης έγραψε: 30 Αύγ 2024, 15:11 Εγώ είπα για την τρελή του χωριού. Ο συνειρμός με την ακατανόμαστη είναι δικός σου. Σε οικτίρω.
ΥΓ: Τα υπόλοιπα δεν τα κατάλαβα.
Θα μπορουσατε παρακαλώ να μου πείτε με ποια τρελη του χωριου τα εφτιαξα, να προστατεύσω την τιμή της απέναντι στους ανέμους που φυσάνε εντός της κεφαλης σας, δίχως να υποπέσω σε νεο σφάλμα εικασίας;
Bazoomba έγραψε: 30 Αύγ 2024, 15:13Εσυ ασσουμε καταλαβες και εγινες "συνειδητη μηδενιστρια"ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Αύγ 2024, 15:09Συλλογικότητα με ποιους ρε nemo;nemo έγραψε: 30 Αύγ 2024, 15:04
τοτε οκ ! οσο για μενα προσπαθω να μην ειμαι σε ολα που εχουν να κανουν με την συλλογικοτητα
*Υπέροχη δημώδης έκφραση.![]()
Μηδενιστρια του ενος Θησειου![]()
Καρτουν λαιμαι.
Καλώς την μπαζούμπα πρώην συντονίστρια.
Κάτι έγραψα για τζούφιους πχορουμίστας σνάιπερς πριν λίγο.
Θενκς για την δεύτερη συμμετοχή.
Αναμένονται και οι υπόλοιποι επίτιμοι για επαρκή ενημέρωση της λίστας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
γελοιοι
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Το τι άβαταρ θα έχω, και το με ποιον νομίζω ότι έχει σχέση ο Εζρα, είναι μόνο δική μου δουλειάΓΑΛΗ έγραψε: 30 Αύγ 2024, 14:58Ρε συ Beria, άλλαξε άβαταρ και τα ξαναλέμε. Ο Έζρα δεν έχει την παραμικρή σχέση με Σάββα, Δημητρά και γιασονοσοειδή γενικότερα.Beria έγραψε: 30 Αύγ 2024, 14:39ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Αύγ 2024, 14:37
Η μοργκάνα είναι μια χαρά σε σχέση με τα "αρσενικά" και "θηλυκά" κωλοπετεινιτσιώτικης νοοτροπίας παρτάλια
Στοιχειώδες.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Αύγ 2024, 14:31
Για όποιο πασοκογενές προχωκαγκούρι της κωλοπετεινίτσας γουστάρει να πουλήσει κόζμο οδηγίες σε εγγενείς αστούς, εδώ είμαστε για περαιτέρω εφαρμογή των λέξεων.![]()
Ζούδια.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Αύγ 2024, 14:24 Καμμία σχέση με Αγρίνιο. Με Σμύρνη και Νότια κακιά Πελοπόννησο, ναι, προχωκαγκούρικο παρτάλι.
![]()
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Να προσθέσω επίσης ότι το "κούτουλας" παραπέμπει και σε συγκρουόμενα οδηγάρων σε λούνα παρκ.
Προσθήκες του είδους, δεκτές.
Προσθήκες του είδους, δεκτές.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
να λεμε τα γατάκια:
μικρά τιγράκια τσέπης με δοντια που δεν μπορούν να κόψουν ουτε δάκτυλο;
το γελοιοι πώς να το λέμε; Βαλτε λιγη φαντασία να το κανουμε πρόταση.
Ετσι το έκαναν στην Δυση, καλα μια απο τις 1000δες βεβαια Δυσες, δεν ξερω και πως να το γραψω, αλλα δεν εχει σημασία, να το κανουμε για την Δυση.
Ετσι το έκαναν στην Δυση, καλα μια απο τις 1000δες βεβαια Δυσες, δεν ξερω και πως να το γραψω, αλλα δεν εχει σημασία, να το κανουμε για την Δυση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 30 Αύγ 2024, 15:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεκτή η δική σου δουλειά.Beria έγραψε: 30 Αύγ 2024, 15:23Το τι άβαταρ θα έχω, και το με ποιον νομίζω ότι έχει σχέση ο Εζρα, είναι μόνο δική μου δουλειά
Μια άποψη για τη σημειολογία του άβαταρ, έγραψα.
Αν σε θίγει, έχεις το θεσμικό προνόμιο να τη διαγράψεις, οπότε κανένα πρόβλημα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Όχι. Να κάτσεις να το βρεις μοναχός σου.enaon έγραψε: 30 Αύγ 2024, 15:15Ομολογώ οτι ίσως βιάστηκα, ισως μονος μου και άθελά μου προσέδωσα εναν χαρακτηρισμό ανάρμοστο στην Γαλή, Για την πραξη αυτή μονο εκείνη μπορει βρεί μια αλλη που θα ηταν δίκαιη τιμωρία.Ναύτης έγραψε: 30 Αύγ 2024, 15:11 Εγώ είπα για την τρελή του χωριού. Ο συνειρμός με την ακατανόμαστη είναι δικός σου. Σε οικτίρω.
ΥΓ: Τα υπόλοιπα δεν τα κατάλαβα.
Θα μπορουσατε παρακαλώ να μου πείτε με ποια τρελη του χωριου τα εφτιαξα, να προστατεύσω την τιμή της απέναντι στους ανέμους που φυσάνε εντός της κεφαλης σας, δίχως να υποπέσω σε νεο σφάλμα εικασίας;
Στη δύση της Δύσης, αναφέρεσαι.enaon έγραψε: 30 Αύγ 2024, 15:24 να λεμε τα γατάκια:
Το να ενασχολείται πλέον ο οποιοσδήποτε με την εναργή δράση απέναντι σε τέρμα "φυσικά" φαινόμενα, είναι σαφώς χάσιμο χρόνου.
Το κωμικό στοιχείο, είναι η μόνη σωτηρία αντιμετώπισης της οποιασδήποτε τραγωδίας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αυτο μονο, τιποτα αλλο.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Αύγ 2024, 15:33Στη δύση της Δύσης, αναφέρεσαι.enaon έγραψε: 30 Αύγ 2024, 15:24 να λεμε τα γατάκια:
Το να ενασχολείται πλέον ο οποιοσδήποτε με την εναργή δράση απέναντι σε τέρμα "φυσικά" φαινόμενα, είναι σαφώς χάσιμο χρόνου.
Το κωμικό στοιχείο, είναι η μόνη σωτηρία αντιμετώπισης της οποιασδήποτε τραγωδίας.![]()
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ναύτης την 30 Αύγ 2024, 15:37, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 1124 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hades
-
- 181 Απαντήσεις