Αρίστος έγραψε: 24 Αύγ 2024, 09:25omg kai 3 lol έγραψε: 24 Αύγ 2024, 09:22
αυτο που επικαλεισαι στο κουφιοκεφαλο σου δεν ειναι χριστιανικη θρησκεια αλλα μια στρατευμενη αιρεση που χειραγωγει πληθυσμους απο μικρες ηλικιες αντι να απελευθερωνει και να ενωνει ολους τους ανθρωπους
η αληθινη χριστιανικη/θρησκευτικη/πνευματικη αγαπη δεν εχει συνορα ουτε υποδιαιρεσεις, ουτε εξαιρεσεις, οταν αγαπας το Ολον δεν αγαπας απο τον Εβρο μεχρι την Καλαματα, ουτε εντος ορισμενων τειχων, ουτε εντος του οικου σου, ουτε χωριζεις τους ανθρωπους σε φιλους και εχθρους..
ο θρησκευτικος φονταμενταλισμος που επικαλεισαι νομιζεις θα κρατησει για παντα;![]()
Βρε βλακα αν οι γονεις σου και οι γονεις μου σκεφτοντουσαν οπως εσυ σημερα κι εγω στα νιατα μου δεν θα μας ειχαν γεννησει.
Μιλας για στρατευμενο Χριστιανισμο ενω απο δεκαετιες εχει εκκοσμικευτει και δεν σε νοιαζει η απειλη του πραγματικα στρατευμενου Ισλαμ το οποιο εχει υπεργεννητικοτητα.
Με το σημερινο Χριστιανισμο βλακα θα βλεπεις κοπελιτσες με σορτσακια και στο μελλον στην Ευρωπη...
Με Ισλαμ θα γεμισουμε μπουρκες.
ευτυχως εγω (δε ξερω για σενα) χαιρομαι που δεν ζω στη Φαραωνικη Αιγυπτο..
εσυ πιστευεις οτι χρειαζομαστε χριστιανικο βουρδουλα για να γλιτωσουμε τον ιμαμη..
αρα εισαι υπερ της χειραγωγησης αρκει να εξυπηρετει τα δικα μας ευφημερα συμφεροντα τα οποια οπως διδασκει η ιστορια τιποτα δεν κραταει για παντα...
στο δικο σου συμπαν η δημοκρατια, η ελευθερια, η μορφωση, η γνωση, η ελευθερη βουληση δημιουργουν προβληματα αν δεν ειναι χειραγωγουμενα
γιαυτο αυτες τις εννοιες τις εχεις μονιμως με αρνητικο προσημο..
κι αν θες τη γνωμη μου ο χριστιανισμος ως αλλο ενα δογμα που σεβοταν τον εαυτο του ελεγε μισες αληθειες, περα απο τις απαγορευσεις στο ποιμνιο διδασκε μονο τοσο-οσο, σε ενα κοσμο που ο αγνωστικισμος και η μαγεια πηγαινε χερι-χερι κυριαρχουσε ο μονοφθαλμος-χριστιανισμος,
ηταν επομενο καποια στιγμη ο κοσμος ειτε να γυρισει τη πλατη ειτε να το ψαξει και αλλου, τωρα αν αυτο δεν εγινε συντεταγμενα ή συνεβη ως αντιδραση ηταν παντως νομοτελειακο να συμβει.. συνηθως οτι σπερνεις - θεριζεις και οσοι σπερνουν πανω στην αγνοια των πολλων θεριζουν θυελλες..