!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ότι μαλακία μας έρθει.
Re: Ότι μαλακία μας έρθει.
Θα φτύσετε αίμα Σατανάδες. Γερά λέμε. 
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
μη επανδρωμένη σέλφι
Ναι. Αλλά προς το παρόν, ας μείνει μεταξύ μας.

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
μη επανδρωμένη σέλφι
aLiCat έγραψε: 30 Νοέμ 2018, 23:51Ναι. Αλλά προς το παρόν, ας μείνει μεταξύ μας.![]()
[img]https://i.postimg.cc/FzcZSzxb/e-54 ... .gif[/img]
ω μην ανησυχείτε καθόλου
άλλωστε ποιός νολάιφερ θα καθόταν μεσάνυχτα Παρασκευής προς Σαββάτο να διαβάζει το οτιμαλακιαμαςερθει
ανοιξτε μου την καρδουλα σας ελευθερα
Αυτός ο ρόλος (της εξομολογήτρας) ανήκει σε μένα (σαν κυρία Ζήνα που είμαι).μη επανδρωμένη σέλφι έγραψε: 30 Νοέμ 2018, 23:55aLiCat έγραψε: 30 Νοέμ 2018, 23:51Ναι. Αλλά προς το παρόν, ας μείνει μεταξύ μας.![]()
[img]https://i.postimg.cc/FzcZSzxb/e-54 ... .gif[/img]
ω μην ανησυχείτε καθόλου
άλλωστε ποιός νολάιφερ θα καθόταν μεσάνυχτα Παρασκευής προς Σαββάτο να διαβάζει το οτιμαλακιαμαςερθει
ανοιξτε μου την καρδουλα σας ελευθερα![]()
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
μη επανδρωμένη σέλφι
εντάξει θα ξαπλώσω στον καναπέ να μαι άνετος
παρακαλώ σταθείτε από πάνω μου εξ αριστερών που με βολεύει, διότι θυμάμαι δεν ξεβολεύεστε και σεις εύκολα από την θέση σας
παρακαλώ σταθείτε από πάνω μου εξ αριστερών που με βολεύει, διότι θυμάμαι δεν ξεβολεύεστε και σεις εύκολα από την θέση σας
Είμαστε μια σοβαρή τηλεοπτική εκπομπή κύριε, δεν έχουμε καναπέδες να αράζετε. Το πολύ καμιά πολυθρόνα για τους τιμώμενους καλεσμένους μας.μη επανδρωμένη σέλφι έγραψε: 01 Δεκ 2018, 00:07 εντάξει θα ξαπλώσω στον καναπέ να μαι άνετος
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
μη επανδρωμένη σέλφι
ποιοί είναι αυτοί; ο κώλος του σουβλατζή, ο μουρούτης εμμονικός με έναν εμμονικό γεροναύτη, ο πάνας με αντικαταθλιπτικά και πυτζάμες, 2-3 ανάρχες αιώνιοι φοιτητές εκαλιώτες και η τρολοπερσόνα του αδμίν ενός ανταγωνιστικού φόρουμ; ας κάτσουμε όλοι όρθιοι
τι θα πιούμε;
τι θα πιούμε;
Σαμπάνια, στην υγεια των απόντων.μη επανδρωμένη σέλφι έγραψε: 01 Δεκ 2018, 00:20 ποιοί είναι αυτοί; ο κώλος του σουβλατζή, ο μουρούτης εμμονικός με έναν εμμονικό γεροναύτη, ο πάνας με αντικαταθλιπτικά και πυτζάμες, 2-3 ανάρχες αιώνιοι φοιτητές εκαλιώτες και η τρολοπερσόνα του αδμίν ενός ανταγωνιστικού φόρουμ; ας κάτσουμε όλοι όρθιοι
τι θα πιούμε;

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
μη επανδρωμένη σέλφι
Το γνωρίζουν καλά, για τούτο και δεν θα επιστρέψουν.
Δείτε τώρα κύριε Σέλφι, πώς συνειρμικά μου ήρθε αυτό το παλαιό άσμα.
Spoiler
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
μη επανδρωμένη σέλφι
δεν το λέτε και παλιό, θα είναι-δεν θα είναι από την εποχή της φωτογραφίας που είχατε βάλει κάποτε άβαταρ
να κάτι που σας θυμίζει έντονα - ακόμα και ποτέ φύγετε πάλι
θα το προτιμήσω από την σαμπάνια, με συγχωρείτε και πάλι, και για αυτό και για όλα
θα το προτιμήσω από την σαμπάνια, με συγχωρείτε και πάλι, και για αυτό και για όλα
Αναφέρεστε στο προηγούμενό μου άβαταρ που ήταν, επίσης, μια γάτα;μη επανδρωμένη σέλφι έγραψε: 01 Δεκ 2018, 01:12 δεν το λέτε και παλιό, θα είναι-δεν θα είναι από την εποχή της φωτογραφίας που είχατε βάλει κάποτε άβαταρ![]()
Διότι απ'όσο θυμάμαι δεν είχα κάτι άλλο πριν.
Όσο για το κρασί, εξαιρετική ιδέα, θα συμφωνήσω και θα το τιμήσω. Εις υγείαν!
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1146 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-