Δεν έχετε ζήσει αυτές τις καταστάσεις γι' αυτό τα λέτε αυτά:Chupacabra έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 01:46nyxtovios έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 18:31 Αν ήταν με το Στάλιν, πρέπει να χτιστεί ολόκληρος ανδριάντας, όχι απλά προτομή.
Είδαμε την κατάληξη που έχουμε με τους πατριώτες![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ανέγερση πρόκληση προτομής στον προδότη Πλουμπιδη
- Golden Age
Re: Ανέγερση πρόκληση προτομής στον προδότη Πλουμπιδη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 29 Ιούλ 2024, 02:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Communio Sancta
Τον χαρακτήρισα άγιο, απελευθερωτή, κι αγωνιστή της πατρίδας, βλάκα. Ως πολιτικό στο ελεύθερο Κράτος τον κρίνω.nemo έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 02:04αλλα με τον θοδωρη λιγα και και σεβασμος μεχρι εκει που δεν παιρνει...καναγιες !
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
ΕXODUS!
εγω προσπαθησα απο τα ελαχιστα που θυμαμαι να σου δωσω την γενικη εικοναCommunio Sancta έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 02:04Το τι ευαγγελίζεται ο καθένας στην πολιτική δεν με νοιάζει. Αν είναι έτσι, θα δικαιολογήσω τους πάντες. Ως πολιτικός ήταν "προδοτικός".nemo έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 01:56κι ομως ηταν μεγας πολιτικος και ας μην ειχε ιδεα απο τα καθως πρεπει πολιτικα
αν προσεξεις τις κινησεις και τα πιστευω θα το διαπιστωσεις και συ
καταρχην ειχε στο νου του την ενωση των παραταξεων
γνωριζε παλι οτι με την βοηθεια και την υποστηριξη των αγγλων θα το πετυχαινε
γνωριζε παλι οτι μονο με ξενο βασιλια θα ερχοταν η ειρηνη
αν εχεις εσυ καποιο παραδειγμα για αυτα που ισχυριζεσαι να το πεις και να το εξετασω
πες πχ κατι που κατα την γνωμη σου δεν ωφελησε ή δεν ηταν της εποχης
- Communio Sancta
Στην ελεύθερη Ελλάδα, όχι.Golden Age έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 01:59Για πανσλαβισμό μίλησες. Μια χαρά εξυπηρετούσε τα ελληνικά συμφέροντα.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
ΕXODUS!
θα περιμενω πολυ ακομα να πεις που δεν ωφελησε την ελλαδα πολιτικως!!Communio Sancta έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 02:08Στην ελεύθερη Ελλάδα, όχι.Golden Age έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 01:59Για πανσλαβισμό μίλησες. Μια χαρά εξυπηρετούσε τα ελληνικά συμφέροντα.
- Communio Sancta
Και πάλι εγκαταλείπω το τοξικό περιβάλλον ακούγοντας τη Γυναίκα μου να μου θυμίζει γιατί συζητάς με όσους δεν έχουν μάθει να νιώθουν ήρεμοι με άλλες γνώμες; καληνύχτα.

ΕXODUS!
ΕXODUS!
γνωστη κομμουνιστικη τακτικη οταν θα πρεπει να πουν αληθειεςCommunio Sancta έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 02:11 Και πάλι εγκαταλείπω το τοξικό περιβάλλον ακούγοντας τη Γυναίκα μου να μου θυμίζει γιατί συζητάς με όσους δεν έχουν μάθει να νιώθουν ήρεμοι με άλλες γνώμες; καληνύχτα.
![]()
Νασαι καλα οπου κι αν βρισκεσαι, Βεζυρη μας. Θα σε ευχαριστω για παντα για μια συμβουλη που μου ειχες δωσει στο ταραγμενο και μακρινο πλεον 2015.Communio Sancta έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 02:11 Και πάλι εγκαταλείπω το τοξικό περιβάλλον ακούγοντας τη Γυναίκα μου να μου θυμίζει γιατί συζητάς με όσους δεν έχουν μάθει να νιώθουν ήρεμοι με άλλες γνώμες; καληνύχτα.
![]()
- Eθνικοκοινωνιστης
ακομη δεν εχετε καταλαβει οτι το κοκοε ειναι τροτσκιστικο και αρα κανις του συστηματος?

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
Chupacabra
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 08:02 ακομη δεν εχετε καταλαβει οτι το κοκοε ειναι τροτσκιστικο και αρα κανις του συστηματος?![]()
![]()
![]()
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
https://www.msn.com/el-gr/news/other/%C ... r-AA1oLhVX
70 χρονια συμπληρωνονται σημερα απο την εκτελεση Πλουμπιδη απο το κρατος της Δεξιας
70 χρονια συμπληρωνονται σημερα απο την εκτελεση Πλουμπιδη απο το κρατος της Δεξιας
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Otto Weininger έγραψε: 19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 97 Απαντήσεις
- 1649 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
-
- 34 Απαντήσεις