Περίμενε, κάποιος περιμένει το δικό μου σχόλιο για να φέρει στη συζήτηση Ουιγούρους - σκυλοφαγια - πανδημία.nowhere έγραψε: 12 Αύγ 2024, 12:38 ο καθένας με τον πόνο του.το θέμα είναι το ελεύθερο κυνήγι του σκύλου στην τουρκία και άλλος λέει για τους σκύλους που τρώνε μωρά,άλλος για τα εμβόλια,άλλος για τον ολυμπιακό,οτιναναι
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Χαμός στην Τουρκία. Ο Ερντογάν έδωσε ελεύθερο να σκοτώνει αδέσποτα σκυλιά όποιος θέλει
- Dwarven Blacksmith
Re: Χαμός στην Τουρκία. Ο Ερντογάν έδωσε ελεύθερο να σκοτώνει αδέσποτα σκυλιά όποιος θέλει
Re: Χαμός στην Τουρκία. Ο Ερντογάν έδωσε ελεύθερο να σκοτώνει αδέσποτα σκυλιά όποιος θέλει
Οι Τούρκοι των παραλίων και ιδίως της Πόλης λατρεύουν τις γάτες
Και ταινίες τους κάνουν
Με τα σκυλιά φαίνεται ότι δεν συμβαίνει το ίδιο
Και ταινίες τους κάνουν
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Ακριβώς το ίδιο ισχύει και για τα σκυλιά, γι αυτό ξεσηκωθηκαν.Beria έγραψε: 12 Αύγ 2024, 12:49 Οι Τούρκοι των παραλίων και ιδίως της Πόλης λατρεύουν τις γάτες
Και ταινίες τους κάνουν
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
https://www.google.com/search?q=dogs+is ... e&ie=UTF-8Beria έγραψε: 12 Αύγ 2024, 12:49 Οι Τούρκοι των παραλίων και ιδίως της Πόλης λατρεύουν τις γάτες
Και ταινίες τους κάνουν
Unlike many other animals, such as dogs, Islamic Law considers cats ritually pure and possess baraka (blissful energy), and allows cats to freely enter homes and even mosques. Although cats are ritually pure, their flesh is forbidden
Mια χαρα τα πας καλα με τους αραβοτέτχοιους, φαίνεται αλλωστε απο την συμπάθεια που εχεις προς τους παλαιστινιους βρωμιαρηδες.sys3x έγραψε: 12 Αύγ 2024, 12:14Που τις είδες τις προσβολές πάλι;panos291 έγραψε: 12 Αύγ 2024, 11:56Σου εχω πει οτι διαδικτυακες προσβολες δεν δουλευουν σε μενα, αλλα αρνεισαι να το καταλαβεις και συνεχιζεις.sys3x έγραψε: 12 Αύγ 2024, 11:49
Εγώ δεν είμαι απλά ημιαμόρφωτος σραβοελληνιάρης και θεωρώ ότι υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να καθαρίζεις την μύτη εκτός από τα δάχτυλα σου ούτε αναγκαστικά πρέπει να τρως και τα κακάδια μετά.
Επίσης είμαι από αυτούς τους περίεργους που ΔΕΝ παίζουν με το μικρό πουλάκι τους βλέποντας νεκρά βρέφη, ξες.
https://vm.tiktok.com/ZGecJCx1D/
![]()
Είναι καταπληκτικό πάντως πόσο καλά ελληνικά μπορείτε να μάθετε εσείς οι Άραβες. Μπράβο, όχι αλήθεια, μπράβο.
![]()
![]()
Θα σου πω λοιπον κατι που θα σου φανει απιστευτο, αλλα ο μονος εδω μεσα που πιστευει πως εισαι εξυπνος εισαι εσυ ο ιδιος πραγμα καθολου περιεργο μια που ολοι οι ηλιθιοι εχουν αισθημα μεγαλειου. Τι να κανουμε, σε μενα επεσε το βαρυ φορτιο να σου το πω![]()
Ίσα ίσα, γω τα πάω υπέροχα με εσάς τους αραβοτέτχοιους.
![]()
Τέσπα, είναι τεράστιο το πλήγμα αλλά θα το αντέξω νομίζω αν και με ενδιαφέρει πάρα πάρα πάρα πολύ η γνώμη της κάθε τελευταίας γαλαζαίας, I care a lot.
![]()
![]()
Έχω συμπάθεια προς οποιονδήποτε λαό γεννοκτονείται και απέχθεια σε όσους υποστηρίζουν γενοκτονίες και εν ψυχρώ μαζικές δολοφονίες αμάχων - παιδιών - γυναικών - αμεα κτλ.panos291 έγραψε: 12 Αύγ 2024, 13:42Mια χαρα τα πας καλα με τους αραβοτέτχοιους, φαίνεται αλλωστε απο την συμπάθεια που εχεις προς τους παλαιστινιους βρωμιαρηδες.sys3x έγραψε: 12 Αύγ 2024, 12:14Που τις είδες τις προσβολές πάλι;panos291 έγραψε: 12 Αύγ 2024, 11:56
Σου εχω πει οτι διαδικτυακες προσβολες δεν δουλευουν σε μενα, αλλα αρνεισαι να το καταλαβεις και συνεχιζεις.
Θα σου πω λοιπον κατι που θα σου φανει απιστευτο, αλλα ο μονος εδω μεσα που πιστευει πως εισαι εξυπνος εισαι εσυ ο ιδιος πραγμα καθολου περιεργο μια που ολοι οι ηλιθιοι εχουν αισθημα μεγαλειου. Τι να κανουμε, σε μενα επεσε το βαρυ φορτιο να σου το πω![]()
Ίσα ίσα, γω τα πάω υπέροχα με εσάς τους αραβοτέτχοιους.
![]()
Τέσπα, είναι τεράστιο το πλήγμα αλλά θα το αντέξω νομίζω αν και με ενδιαφέρει πάρα πάρα πάρα πολύ η γνώμη της κάθε τελευταίας γαλαζαίας, I care a lot.
![]()
![]()
![]()
Είμαι πολύ κακός άνθρωπος, το ξέρω, αλλά και τι να κάνω αφού θεωρώ τον πραγματικό δυτικό πολιτισμό λίγο πιο μπροστά τουλάχιστον σε αυτά τα θεματάκια.
Δεν είμαι αραβοτέτχοιος, είμαι Πόντιος.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Space_Passenger
Το Ισλαμ δεν συμπαθει τα σκυλια. Αντιθετα αγαπαει τις γατες.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Πλάκα πλάκα, αλλά 2 αδέσποτα, που ταΐζει η αδελφή μου, την ακολούθησαν όταν βγήκε περίπατο και την προστάτευσαν από αγέλη σκύλων που πήγε να της επιτεθεί στη παραπέρα γειτονιά.vantono έγραψε: 11 Αύγ 2024, 21:32Ναι, και τραμπούκισα το μπροστινό τους (που συνήθως είναι ο αρχηγός της αγέλης, αυτός ξεκινάει τον καβγά και δίνει το σινιάλο και στα άλλα). Όταν σπάσει αυτός, σπάνε όλα.Golden Age έγραψε: 11 Αύγ 2024, 20:45Έχεις βρεθεί ποτέ μόνος βράδυ σε αγέλη αδέσποτων φίλος; Χωρίς αυτά να σε έχουνε δει την ημέρα και να σε ξέρουν.vantono έγραψε: 11 Αύγ 2024, 20:38
Σωστό. Τα σκυλιά σχηματίζουν αγέλες βασικά, και κυνηγάνε τους μαλακες. Γιατί το σκυλί ξέρει, τον μυρίζει το μαλακα, δεν είναι τυχαίο που ποτέ δεν έχουν επιτεθεί σε εμένα και σε ένα σωρό άλλα σοβαρά άτομα που γνωρίζω![]()
Επαναλαμβάνω, δύσκολο πλέον να ξαναβρεθεί κάποιος αντιμέτωπος με αγέλη σκύλων μέσα στις πόλεις. Στα χωριά πολύ πιθανόν, αλλά πλέον και στα πολιτισμένα χωριά, όπως το δικό μου, ακόμα κι εκεί δεν βλέπεις σκυλιά αδέσποτα πλέον.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
-
Machine ghost
έτσι είναι όλα τα σκύλια! δεν θα το έκανε ποτέ γατί! το μόνο που μου αρεσει στα γατιά είναι πως δεν έχει αστυνομικά.Nandros έγραψε: 12 Αύγ 2024, 15:07Πλάκα πλάκα, αλλά 2 αδέσποτα, που ταΐζει η αδελφή μου, την ακολούθησαν όταν βγήκε περίπατο και την προστάτευσαν από αγέλη σκύλων που πήγε να της επιτεθεί στη παραπέρα γειτονιά.vantono έγραψε: 11 Αύγ 2024, 21:32Ναι, και τραμπούκισα το μπροστινό τους (που συνήθως είναι ο αρχηγός της αγέλης, αυτός ξεκινάει τον καβγά και δίνει το σινιάλο και στα άλλα). Όταν σπάσει αυτός, σπάνε όλα.Golden Age έγραψε: 11 Αύγ 2024, 20:45
Έχεις βρεθεί ποτέ μόνος βράδυ σε αγέλη αδέσποτων φίλος; Χωρίς αυτά να σε έχουνε δει την ημέρα και να σε ξέρουν.
Επαναλαμβάνω, δύσκολο πλέον να ξαναβρεθεί κάποιος αντιμέτωπος με αγέλη σκύλων μέσα στις πόλεις. Στα χωριά πολύ πιθανόν, αλλά πλέον και στα πολιτισμένα χωριά, όπως το δικό μου, ακόμα κι εκεί δεν βλέπεις σκυλιά αδέσποτα πλέον.
.
Χασκογελάνε τα δάσα.
Έχει, απλά είναι της μυστικής.Machine ghost έγραψε: 12 Αύγ 2024, 15:11έτσι είναι όλα τα σκύλια! δεν θα το έκανε ποτέ γατί! το μόνο που μου αρεσει στα γατιά είναι πως δεν έχει αστυνομικά.Nandros έγραψε: 12 Αύγ 2024, 15:07Πλάκα πλάκα, αλλά 2 αδέσποτα, που ταΐζει η αδελφή μου, την ακολούθησαν όταν βγήκε περίπατο και την προστάτευσαν από αγέλη σκύλων που πήγε να της επιτεθεί στη παραπέρα γειτονιά.vantono έγραψε: 11 Αύγ 2024, 21:32
Ναι, και τραμπούκισα το μπροστινό τους (που συνήθως είναι ο αρχηγός της αγέλης, αυτός ξεκινάει τον καβγά και δίνει το σινιάλο και στα άλλα). Όταν σπάσει αυτός, σπάνε όλα.
.
.
.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Οχι μωρέ μλκ.sys3x έγραψε: 12 Αύγ 2024, 11:49θεωρώ ότι υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να καθαρίζεις την μύτη εκτός από τα δάχτυλα σουpanos291 έγραψε: 12 Αύγ 2024, 08:59Ενω εσυ που θελεις τριτοκοσμικες εικονες με αγελες σκυλων στους δρομους σαν το Ντιγιαρμπακιρ και την Κανταχαρ, εισαι απο Στοκχολμη και πανω.sys3x έγραψε: 11 Αύγ 2024, 19:52
Μια ζωή γατιά είχα στο σπιτ αλλά δε γαμείς, σιγά, η φασούλα είναι όπως έλεγες κι εσύ με την κάουντρι, το να ακούς κάουντρι δεν σε κάνει Αμερικάνο, wannabe σε κάνει όπως και τους υπόλοιπους Άραβες.
Επίσης άλλο το να είσαι ημιαδιάφορος για τα σκλυά (όπως εγώ πχ) άλλο να δέχεσαι να τα σφάζουν χύμα στο δρόμο, θέλω να πω, οκ, κι εγώ σε αυτό το ελληνιάρικο περιβάλλον μεγάλωσα αλλά δεν αραβοφέρνω ΤΟΣΟ μα ΤΟΣΟ πολύ μέσα έξω.
![]()
Βεβαια ιδανικα θα ηθελες ενα κρατος που θα μαζεψει αυτα τα ζωα και θα τα παει σε ειδικα κεντρα-ξενοδοχεια, αλλα αφου δεν γινεται θα κανεις πετρα την καρδια και θα ανεχτεις τις αγελες. Παντα με πονο ψυχης αφου εισαι γατομαμα και οχι σκυλομαμα![]()
Δάκτυλο μικρό, νυχάκι και ξεκολλάει η μύξα υπέροχα.
Κι αν είσαι κοντά σε περιστέρια τους την πετάς να την φάνε. Να γεμίσεις καμία κοιλιτσα.
Έτσι γίνονται οι αντρικιες δουλειές.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Πτολεμαίος έγραψε: 12 Αύγ 2024, 16:12Οχι μωρέ μλκ.sys3x έγραψε: 12 Αύγ 2024, 11:49θεωρώ ότι υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να καθαρίζεις την μύτη εκτός από τα δάχτυλα σουpanos291 έγραψε: 12 Αύγ 2024, 08:59
Ενω εσυ που θελεις τριτοκοσμικες εικονες με αγελες σκυλων στους δρομους σαν το Ντιγιαρμπακιρ και την Κανταχαρ, εισαι απο Στοκχολμη και πανω.
Βεβαια ιδανικα θα ηθελες ενα κρατος που θα μαζεψει αυτα τα ζωα και θα τα παει σε ειδικα κεντρα-ξενοδοχεια, αλλα αφου δεν γινεται θα κανεις πετρα την καρδια και θα ανεχτεις τις αγελες. Παντα με πονο ψυχης αφου εισαι γατομαμα και οχι σκυλομαμα![]()
![]()
Κι αν είσαι κοντά σε περιστέρια τους την πετάς να την φάνε. Να γεμίσεις καμία κοιλιτσα.
Σε άλλα νέα:
https://www.carandmotor.gr/nea/i-nea-te ... oi-kinezoi
.
.
-
Machine ghost
ποια περιστέρια ρε , να πάει τόση πρωτεϊνη χαμένη!Πτολεμαίος έγραψε: 12 Αύγ 2024, 16:12Οχι μωρέ μλκ.sys3x έγραψε: 12 Αύγ 2024, 11:49θεωρώ ότι υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να καθαρίζεις την μύτη εκτός από τα δάχτυλα σουpanos291 έγραψε: 12 Αύγ 2024, 08:59
Ενω εσυ που θελεις τριτοκοσμικες εικονες με αγελες σκυλων στους δρομους σαν το Ντιγιαρμπακιρ και την Κανταχαρ, εισαι απο Στοκχολμη και πανω.
![]()
γιατί σου βαλε ο καλος θεούλης το στόμα κάτα από την μύτη;
Χασκογελάνε τα δάσα.
- Οργισμένος
σε πηρε και γνωριζεις α0ι 1ο χερι .Ζενίθεδρος έγραψε: 11 Αύγ 2024, 15:24 Τα αρχίδια όλων των ηγετίσκων της Δύσης ζυγίζουν λιγότερο από μια αρχιδότριχα του Ερντογάν.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Σκόνη και βλεννα.Machine ghost έγραψε: 12 Αύγ 2024, 16:26ποια περιστέρια ρε , να πάει τόση πρωτεϊνη χαμένη!Πτολεμαίος έγραψε: 12 Αύγ 2024, 16:12Οχι μωρέ μλκ.sys3x έγραψε: 12 Αύγ 2024, 11:49
θεωρώ ότι υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να καθαρίζεις την μύτη εκτός από τα δάχτυλα σου![]()
γιατί σου βαλε ο καλος θεούλης το στόμα κάτα από την μύτη;
Δεν ψήνομαι
Αντιθέτως τα περιστέρια τρελαίνονται.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση