AOC έγραψε: 06 Αύγ 2024, 03:26
Πιστεύω έχουμε καλύτερες πιθανότητες σε σχέση με πριν 2 χρόνια σίγουρα. Ένα 65% που σούταραν εκείνη την μέρα στα τρίποντα οι Γερμανοί ήταν με τον Σλουκα και τον Ντορσει να αδύνατουν να δυσκολέψουν έστω και λίγο τα σουτ τους. Ήταν και κωλοφαρδοι οι Γερμανοί με εκείνη την ευστοχία αλλά σούταρανε λες και ήταν σε προπόνηση.
55% ήταν, όχι 65%
https://www.fiba.basketball/eurobasket/ ... b=boxscore
εμένα προσωπικά μου φάνηκε σαν συνειδητή επιλογή του Ιτούδη να πηγαίνουμε στην άμυνα από κάτω στα σκριν και να αφήσουμε το μαύρο και τον Φραντζ να σουτάρει ανοιχτός απ'τα 7 μέτρα. Ε, τα έβαλε, θα μπορούσε να μην τα είχε βάλει και να βγαίναμε ήρωες. Αλλά αν ανοίγαμε την άμυνα για να κλείσουμε τα τρίποτα αυτή η Γερμανία θα σε πηδήξει ασάλιωτα γιατί έχουν 3-4 παλικάρια με σώματα ΝΒΑ που παίζουν μαζί από τις ακαδημίες και βρίσκονται με κλειστά τα μάτια στο Π&Ρ, και έχουν και κίνηση, και σου καρφώνουν στο κεφάλι αν βρουν διάδρομο.
Ήταν ένα στρατηγικό και μελετημένο ρίσκο, το πήραμε, χάσαμε. Εγώ θα το ξανάπαιρνα κι ας χάσουμε πάλι γιατί δε βλέπω άλλη επιλογή να έχουμε τουλάχιστον μια πιθανότητα, μπορεί να υπάρχει αλλά δεν τη βλέπω μ'αυτό το ρόστερ που έχουμε. Για να ανοιχτείς στην άμυνα δε φτάνει που έχουμε το Γουόκαπ και το Γιάννη, πρέπει όλοι να είναι αθλητές, και εμείς έχουμε και κάτι κουρασμένα παλικάρια εκεί μέσα. Και δεν έχουμε και βαθύ πάγκο.
Απ'την άλλη βέβαια εγώ δεν έχω γνώσεις προπονητή, ας δούμε ο Σπανούλης τι έμπνευση θα έχει.