Ναι, αυτό με τον περσινό κιμά...Fata_Morgana έγραψε: 05 Αύγ 2024, 12:29Από το χθεσινό; να σας το καταψύξω αν είναι![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Yippie Kay Yay
- Fata_Morgana
Και τα μουμουνιασμένα μακαρόνιαAirman68 έγραψε: 05 Αύγ 2024, 12:35Ναι, αυτό με τον περσινό κιμά...![]()
Μοναστηριακά, λένε τα τραπέζια "κατασκήνωσης". Δηλαδή απλές κατασκευές από αδιαβροχοποιημένο ξύλο, που συνήθως συνοδεύονται με πάγκους. Γενικώς, τα μεγάλα παρεΐστικα τραπέζια εξωτερικών χώρων, που συνήθως δεν στρώνεις τραπεζόμαντηλο.Machine ghost έγραψε: 05 Αύγ 2024, 12:34μα τολμήσω να ρωτήσω τι ειναι το μοναστηριακόΓΑΛΗ έγραψε: 05 Αύγ 2024, 11:40Κάτι παρόμοιο με το δικό σου αλλά σε σπίτι. Με τζάκι, λαχανόκηπο, αυλή με μουριά και από κάτω μοναστηριακότραπέζι, ξυλοφουρνο κλπ
Έξω από το χωριό και δίπλα σε ποτάμι. Υψόμετρο κάπου στα 750 μέτρα.τραπέζι; εκτος απο το προφανές δηλαδή, ή θα το μετανοιώσω;;
Κάτι τέτοιο.
Σαφώς παίζουν και εσωτερικού χώρου, πιο ντιζαϊνάτα ή σκαλισμένα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Machine ghost
ευχαριστώ,εργαστηριακο πάγκο το ήξερα, ωραίο ειναι παντως!
Χασκογελάνε τα δάσα.
Ναι, παίζει και έτσι. Παντός καιρού και χρήσης.
Υποθέτω ότι ο όρος "μοναστηριακό" προέκυψε από την πρακτικότητα και λιτότητα, των τραπεζιών μοναστηριακών γευμάτων.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Machine ghost
Fata_Morgana έγραψε: 05 Αύγ 2024, 12:01Πότε είναι να φύγουμε; να φτιάξω βαλίτσες.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Αύγ 2024, 11:40Κάτι παρόμοιο με το δικό σου αλλά σε σπίτι. Με τζάκι, λαχανόκηπο, αυλή με μουριά και από κάτω μοναστηριακότραπέζι, ξυλοφουρνο κλπ
Έξω από το χωριό και δίπλα σε ποτάμι. Υψόμετρο κάπου στα 750 μέτρα.
Από Σεπτέμβριο και μετά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Fata_Morgana
Αυτά είναι. Και Οκτώρβη θα είνσι ωραία. Και Νοέμβριο με το τζάκι. Αχ.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Αύγ 2024, 13:17Fata_Morgana έγραψε: 05 Αύγ 2024, 12:01Πότε είναι να φύγουμε; να φτιάξω βαλίτσες.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Αύγ 2024, 11:40
Κάτι παρόμοιο με το δικό σου αλλά σε σπίτι. Με τζάκι, λαχανόκηπο, αυλή με μουριά και από κάτω μοναστηριακότραπέζι, ξυλοφουρνο κλπ
Έξω από το χωριό και δίπλα σε ποτάμι. Υψόμετρο κάπου στα 750 μέτρα.![]()
![]()
![]()
Από Σεπτέμβριο και μετά.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Fata_Morgana
Και με έχει κόψει η λόρδα και ο προ μου δώσε άκυρο για το Λονδίνο, το ξανασκέφτηκε λεει και δε γίνεται να πάμε μαζί γιατί πρέπει να μείνω στο πόδι του. Για μια μέρα δουλειάς τώρα. Αη μωρε τζάμπα η χαρά.
Δεν πήρες λίγο παστίτσιο σε ταπεράκι;Fata_Morgana έγραψε: 05 Αύγ 2024, 17:14 Και με έχει κόψει η λόρδα και ο προ μου δώσε άκυρο για το Λονδίνο, το ξανασκέφτηκε λεει και δε γίνεται να πάμε μαζί γιατί πρέπει να μείνω στο πόδι του. Για μια μέρα δουλειάς τώρα. Αη μωρε τζάμπα η χαρά.
Ζήτα άδεια εκείνες τις μέρες και έλα βόλτα στο Λονδίνο με τη φίλη σου.
Και βάλε φωτό στα social να δει ο προ και να σκασει!
Yippie Kay Yay
- Fata_Morgana
Άμα ήταν να μπορώ να πάρω άδεια με έπαιρνε μαζί του. Λεει να μείνει κάποιος πίσω. Μαλακίες.Airman68 έγραψε: 05 Αύγ 2024, 17:26Δεν πήρες λίγο παστίτσιο σε ταπεράκι;Fata_Morgana έγραψε: 05 Αύγ 2024, 17:14 Και με έχει κόψει η λόρδα και ο προ μου δώσε άκυρο για το Λονδίνο, το ξανασκέφτηκε λεει και δε γίνεται να πάμε μαζί γιατί πρέπει να μείνω στο πόδι του. Για μια μέρα δουλειάς τώρα. Αη μωρε τζάμπα η χαρά.
Ζήτα άδεια εκείνες τις μέρες και έλα βόλτα στο Λονδίνο με τη φίλη σου.
Και βάλε φωτό στα social να δει ο προ και να σκασει!![]()
-
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι
Έχω περάσει φοβερά Χριστούγεννα και χειμωνιάτικα τριήμερα/τετραήμερα εκεί. Για σκ μόνον δεν λέει χειμωνιάτικα, γιατί χρειάζεται μόνον μια μέρα για να φτυαρίζεις χιόνι μέχρι να βρεις την πόρτα.Fata_Morgana έγραψε: 05 Αύγ 2024, 14:34Αυτά είναι. Και Οκτώρβη θα είνσι ωραία. Και Νοέμβριο με το τζάκι. Αχ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Fata_Morgana
Πω πω εκεί θα ήθελα να αποκλειστώ 5 μερούλες.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Αύγ 2024, 18:32Έχω περάσει φοβερά Χριστούγεννα και χειμωνιάτικα τριήμερα/τετραήμερα εκεί. Για σκ μόνον δεν λέει χειμωνιάτικα, γιατί χρειάζεται μόνον μια μέρα για να φτυαρίζεις χιόνι μέχρι να βρεις την πόρτα.Fata_Morgana έγραψε: 05 Αύγ 2024, 14:34Αυτά είναι. Και Οκτώρβη θα είνσι ωραία. Και Νοέμβριο με το τζάκι. Αχ.Ευτυχώς, όμως είναι οργανωμένο και για αποκλεισμούς, με προμήθειες στο κελάρι.