που να το πιασουμε οι στούρνοι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ιστορικό ρεκόρ θερμοκρασιών στον κοσμο
-
Machine ghost
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: Ιστορικό ρεκόρ θερμοκρασιών στον κοσμο
Τέμπη, Καραμανλής κλπ.
τον εχει βαρέσει η ζέστη τον Χέλη, μου απάντησε σοβαρά.
-
Machine ghost
καλά καραμνλήδες έιχατε από το πενήντα, τώρα ψήθηκατε;βραδύκαυστο;;
οσο για τα τέμπη τι;;
Χασκογελάνε τα δάσα.
- hellegennes
Ε, σε εσένα μπορώ να απαντήσω σοβαρά. Μπορεί να σου αρέσει να τρολάρεις αλλά δεν έχεις διανοητική διαύγεια αμοιβάδας σε χειμερία νάρκη. Έχεις υψηλή ευφυΐα και μπορείς να κάνεις και σοβαρές συζητήσεις όταν σε πιέζουν. Το ζήτημα της κλιματικής αλλαγής είναι σοβαρό και αξίζει για τον τυχαίο αναγνώστη να βρίσκονται κάπου και μερικές αληθινές πληροφορίες ανάμεσα σε έναν ωκεανό παραπληροφόρησης, εντυπωσιασμού και λινκ από κωλοφυλλάδες στις οποίες γράφουν αρθρογράφοι που δεν έχουν ιδέα για το αντικείμενο που καλύπτουν άρπα κόλλα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Άντε χειμωνάκηδες, δροσουλες από αύριο, ακόμα και για βροχές λέει.
Κανονιστε σε λίγες μέρες που θέλομεν να διακοπάρομεν, να μας γκαντεμιάσετε πάλι και να μην έχει μαγναστρικό καύσων.
Κανονιστε σε λίγες μέρες που θέλομεν να διακοπάρομεν, να μας γκαντεμιάσετε πάλι και να μην έχει μαγναστρικό καύσων.
- Τοξοβόλος_UK
Mαλάκες ο ψέκας που δεν ξέρει να κάνει βασική έρευνα μετεωρολογικών σταθμών και στατιστικών για τη Θεσσαλονίκη, πέρα από κάτι παπάτζες ανα δεκαήμερα σπασμένα από την Μίκρα (τόσο γιωτάς που δεν μπορεί να βρει καν σοβαρό μετεωρολογικό σαιτ) μας λέει για επιστημονική μεθοδολογία.
Γάμησε μας ρε σαλονικιώτικη ψέκα, κ αφού μάθεις πρώτα μαθηματικά 3η δημοτικού που θα σου ξεκαθάριζαν οτι το κέντρο της Θεσσαλονίκης από τον ιστορικότερο σταθμό της πόλης βίωσε τον θερμότερο μήνα της στην ιστορία της εδώ και σχεδόν 100 χρόνια τον Ιούλιο, ξαναπέρνα να σε γλεντήσουμε.
Summarily,η Θεσσαλονίκη με 36.3 μέση μέγιστη Ιουλίου ήταν σα να έκανε καθημερινά πάνω από 36 βαθμούς επί 31 συναπτές μέρες. Θα στο βάζω αυτόματη απάντηση κάθε φορά να γελάει όλο το φόρουμ μαζί σου. Τι λές?
- hellegennes
Άντε, βρε ηλίθιε, που νομίζεις ότι έρευνα είναι να αντιγράφεις πίνακες που γκούγκλισες στο Ίντερνετ, μη μηδενικές γνώσεις του πεδίου για να μπορείς να σχολιάσεις κάτι ουσιώδες, να ξέρεις τι λένε οι τιμές, πόσο συγκρίσιμες είναι με προηγούμενες τιμές, τι είναι κλίμα, κτλ.
Είπαμε, έχει και ο κρετινισμός τα όριά του.
Είπαμε, έχει και ο κρετινισμός τα όριά του.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
A θες και διακοπές ε; Μπουρίνια να έχει ,καταιγίδες και πολλά μποφόρια.vantono έγραψε: 03 Αύγ 2024, 23:51 Άντε χειμωνάκηδες, δροσουλες από αύριο, ακόμα και για βροχές λέει.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΙΟΝΙΑvantono έγραψε: 03 Αύγ 2024, 23:51 Άντε χειμωνάκηδες, δροσουλες από αύριο, ακόμα και για βροχές λέει.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- Libre arbitre
.
https://www.in.gr/2024/08/04/world/klim ... mokrasias/
Κλιματική κρίση: Καταρρίφθηκε νέο ρεκόρ υψηλής θερμοκρασίας
Νέα επείγουσα προειδοποίηση για την κλιματική κρίση - Συνεχίζεται η αύξηση της θερμοκρασίας
Ο WMO έχει καταγράψει μεταξύ 2000 και 2019 περίπου 489.000 θανάτους που σχετίζονται με τις υψηλές θερμοκρασίες, με το 45% αυτών στην Ασία και το 36% στην Ευρώπη.
Η έλλειψη ενιαίων προτύπων αναφοράς ασθενειών, τραυματισμών και θανάτων που σχετίζονται με τη ζέστη καθιστά δύσκολη τη συγκέντρωση και σύγκριση των στατιστικών που αναφέρονται σε εθνικό επίπεδο.
...
https://www.in.gr/2024/08/04/world/klim ... mokrasias/
Κλιματική κρίση: Καταρρίφθηκε νέο ρεκόρ υψηλής θερμοκρασίας
Νέα επείγουσα προειδοποίηση για την κλιματική κρίση - Συνεχίζεται η αύξηση της θερμοκρασίας
Ο WMO έχει καταγράψει μεταξύ 2000 και 2019 περίπου 489.000 θανάτους που σχετίζονται με τις υψηλές θερμοκρασίες, με το 45% αυτών στην Ασία και το 36% στην Ευρώπη.
Η έλλειψη ενιαίων προτύπων αναφοράς ασθενειών, τραυματισμών και θανάτων που σχετίζονται με τη ζέστη καθιστά δύσκολη τη συγκέντρωση και σύγκριση των στατιστικών που αναφέρονται σε εθνικό επίπεδο.
...
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
- Libre arbitre
Εύχομαι να μην ξαναέχουμε πανω από 36 C στην Θεσσαλονίκη.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
33 βαθμουληδες και συννεφιά αυτή τη στιγμή. Πήζετε τρομολάγνοι? 
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 04 Αύγ 2024, 17:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση