!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σάλος: Ιταλίδα εγκατέλειψε τον αγώνα με intersex πυγμάχο μετά από δυνατή γροθιά – Ξέσπασε σε κλάματα
-
Machine ghost
Re: Σάλος: Ιταλίδα εγκατέλειψε τον αγώνα με intersex πυγμάχο μετά από δυνατή γροθιά – Ξέσπασε σε κλάματα
ξαπλώνει ο ασθενης στο καναπε του ψυχιατρου, και αρχιζει και παραπονιεται πως δεν μπορει να κοιμηθει γιατι βλεπει τον ιδιο εφιαλτη συνέχεια.
οτι τον κυνηγανε κατι ζόμπι και αυτος προσπαθει να κρυφτει σε ενα ερειπωμενο μπακάλικο στη σταυρουπολη. σπρωχνει σπρωχνει την πόρτα να ανοιξει αλλα τιποτα .
τονε μασουλανε οι ζόμπηδες.
τον ρωτά ο καλος γιατρός αν υπάρχει καμια επιγραφη στο μαγαζι, και απαντα οχι δεν εχει ταμπελα, παρα μονο ενα ξεθωριασμενο αυτοκολητο στην πόρτα.
τον αντιρωτά ο γιατρος τι γραφει;
και απαντά : ελξατε !
οτι τον κυνηγανε κατι ζόμπι και αυτος προσπαθει να κρυφτει σε ενα ερειπωμενο μπακάλικο στη σταυρουπολη. σπρωχνει σπρωχνει την πόρτα να ανοιξει αλλα τιποτα .
τονε μασουλανε οι ζόμπηδες.
τον ρωτά ο καλος γιατρός αν υπάρχει καμια επιγραφη στο μαγαζι, και απαντα οχι δεν εχει ταμπελα, παρα μονο ενα ξεθωριασμενο αυτοκολητο στην πόρτα.
τον αντιρωτά ο γιατρος τι γραφει;
και απαντά : ελξατε !
Χασκογελάνε τα δάσα.
- Fata_Morgana
Re: Σάλος: Ιταλίδα εγκατέλειψε τον αγώνα με intersex πυγμάχο μετά από δυνατή γροθιά – Ξέσπασε σε κλάματα
Που ο συγκεκριμενος γιατρος δεν κωλωσε στην επιθεση των Woke, τους ειπε συμπεριληπτικες κοτουλες και τους προκαλεσε να φερουν ενα επιστημονικο στοιχειο να αντικρουσουν οσα παρεθεσε αυτος.
.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Βλαχάρες, ελληνιόλες, ανθυποτελευταίες, που μεχρι προχθες αν τους έλεγες τη λέξη χρωμοσώματα θα φαντάζονταν κατι τέτοια

Ραντεβού στις 6 στα ημιτελικά. Μπήκε στους 4 και θα παίξει με αυτή την ...κοπελλιά

sharp έγραψε: 03 Αύγ 2024, 21:07 Ραντεβού στις 6 στα ημιτελικά. Μπήκε στους 4 και θα παίξει με αυτή την ...κοπελλιά
![]()
Ας πανε να κανουν κερκιδα οι αριστεροι του πχορουμ, σε καθε περιπτωση κερδιζουν αφου ο νικητης θα ειναι βιολογικη γυναικα στα σιγουρα.
.
Ευτυχως που υπαρχει και ο Ζενιθεδρος εδω μεσα και χαλασε λιγο τη γουοκιλα των αριστερων.
.
.
- Dwarven Blacksmith
Η Ταϊβανέζα είναι άντρας αλλά έχω υπόψιν μου μια λύση για την περίπτωση της, δεν καταγγέλλω απλά.
Ψαγμένο/η;Dwarven Blacksmith έγραψε: 03 Αύγ 2024, 21:16 Η Ταϊβανέζα είναι άντρας αλλά έχω υπόψιν μου μια λύση για την περίπτωση της, δεν καταγγέλλω απλά.
Καλά αυτό, αλλά το δράμα ειναι στο τι νομίζει ότι είναι αριστερός.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Αύγ 2024, 20:02Προσωπικώς πάντως, δεν έχω κανένα πρόβλημα να χαρακτηριστώ ως δεξιά ή ακροδεξιά από τυπάκια σαν τον τζίμη.sharp έγραψε: 03 Αύγ 2024, 19:31Η πλάκα είναι που θεωρεί όσους δεν ταυτίζονται μαζί του δεξιούς, πιστεύοντας ότι ο ίδιος είναι αριστερός.Αγις έγραψε: 03 Αύγ 2024, 19:07
μαλιστα
ουτε γεννητικα οργανα ουτε χρωμοσωματα καθοριζουν το γυναικειο φυλο
τι το καθοριζει; Μια υπευθυνη δηλωση στας αρμοδιους αρχας ;![]()
![]()
- Otto Weininger
Το ίδιο ακριβώς σκέφτηκα. Ότι μπέρδεψε τα αθλήματαΑγις έγραψε: 03 Αύγ 2024, 13:22μαυρα χαλια ο Αλγερινος - στησιμο κ κινηση σαν να παιζει ποιντ φαιτινγκ καρατεOtto Weininger έγραψε: 03 Αύγ 2024, 12:53Ακριβώς. Βλέπεις την Ιρλανδεζα; Πόσο τεχνικά παίζει;
Όχι μόνο ξέρει πότε να ανοιχτεί αλλά και κάθε φορά σχεδόν που επιχειρούσε επίθεση η Αλγερινη, έτρωγε αυτή μπουκέτο στα μούτρα.
Σκέψου να έπαιζε η Ιταλίδα με την Ιρλανδεζα. Ακόμα θα έκλαιγε.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- vantono
Πρέπει σώνει και ντε να λογοδοτήσουν τα κορίτσια στους ψέκουλες νεογουοκάδες της υπογας, για το ότι δεν έχουν τόση θηλυκότητα οσο θα ήθελαν εκείνοι.
Αν θέλετε γκόμενες με θηλυκότητα να βλέπετε μόνο συγχρονισμένη κολύμβηση ή κανένα άλμα επί κοντώ, όχι πυγμαχία, άρση βαρών και λοιπά τέτοια.
Αν θέλετε γκόμενες με θηλυκότητα να βλέπετε μόνο συγχρονισμένη κολύμβηση ή κανένα άλμα επί κοντώ, όχι πυγμαχία, άρση βαρών και λοιπά τέτοια.
- Dwarven Blacksmith
Όχι είναι η ίδια λύση που έχω για όλα τα προβλήματα της Ταϊβάν, κατάλυση των τοπικών αρχών και διοίκηση απ'το Πεκίνο.sharp έγραψε: 03 Αύγ 2024, 21:16Ψαγμένο/η;Dwarven Blacksmith έγραψε: 03 Αύγ 2024, 21:16 Η Ταϊβανέζα είναι άντρας αλλά έχω υπόψιν μου μια λύση για την περίπτωση της, δεν καταγγέλλω απλά.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- vantono
Μοιάζει πάρα πολύ με τη λύση που έχει και το Ισραήλ για τη Γάζα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 03 Αύγ 2024, 21:19Όχι είναι η ίδια λύση που έχω για όλα τα προβλήματα της Ταϊβάν, κατάλυση των τοπικών αρχών και διοίκηση απ'το Πεκίνο.sharp έγραψε: 03 Αύγ 2024, 21:16Ψαγμένο/η;Dwarven Blacksmith έγραψε: 03 Αύγ 2024, 21:16 Η Ταϊβανέζα είναι άντρας αλλά έχω υπόψιν μου μια λύση για την περίπτωση της, δεν καταγγέλλω απλά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 76 Απαντήσεις
- 2428 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Mike Bassett
-
- 112 Απαντήσεις