Φοβερο χιουμορ οι εβραιοι, τι να σου πω. Πραγματικα υπαρχουν ατομα που θεωρουν τον Μπρουνο αστειο?vantono έγραψε: 01 Αύγ 2024, 11:56 Δεν υπάρχει, όπως δεν υπάρχει ουτε στη βίβλο, αλλά μια χαρά υπάρχουν χριστιανοί και εβραιοι με χιουμορ, διότι οι κοινωνίες τους εχουν προχωρησει απο το Μεσαίωνα, εν αντιθέσει με των μουσουλμάνων. Το χιούμορ (τόσο το να το δημιουργείς όσο και να το αντιλαμβάνεσαι) ειναι ευφυία, και η ευφυία αναπτύσσεται μαζί με την εξέλιξη.
Οταν μια κοινωνία βασίζεται ακομα, εν ετει 2024, πανω σε ενα μυθιστόρημα που αν εγραφε μεσα οτι απαγορεύεται να κλάσεις, δεν θα εκλανε κανείς τους, λογικό να μην εχει κανεις χιουμορ.
Κλάδος του χιουμορ ειναι και το να μπορεις να αντιληφθείς την αλληγορία, οπως εχουν κανει πολλοί πιστοι χριστιανοί και εβραίοι σημερα, σχετικα με τις Γραφές τους.
Οι μουσουλμάνοι ουτε απο αλληγορίες καταλαβαίνουν ουτε τιποτα, τηρουν ασπεργκερικώς κυριολεκτικά ο,τι εχει γραφτεί πριν αιώνες. Ετσι εχεις επιθεσεις στη Δημοκρατία και την Ελευθερια του λόγου, τυπου Σαρλί Εμπντό κτλ, που ειναι ο ορισμός της ντροπής του ανθρώπινου ειδους.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δολοφονήθηκε ο Χανιγια
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Re: Δολοφονήθηκε ο Χανιγια
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Εγώ είμαι με τους λαούς και την συνύπαρξη τους. Εσύ γιατί θέλεις να γίνει μεγάλος πόλεμος στην περιοχή?ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Αύγ 2024, 11:59Δεν ζω κανέναν μύθο. Η δική σας προσέγγιση με προβληματίζει, αναφορικά με το στρατόπεδο που στηρίζετε... για συναισθηματικούς υποθέτω λόγους.![]()
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Ξέρω 'γώ, αν το ζήτημά σου είναι τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ, θα ενδιαφερόσουν γι' αυτούς ανεξάρτητα από το αν είναι αλλοεθνείς. Και δεν μιλάμε για ένα κράτος μακριά, μιλάμε για πληθυσμό που αποτελεί οργανικό κομμάτι σου. Η μόνη αξία όμως που έχουν οι ΛΟΑΤΚΙ για τον ισραηλινό στρατό είναι να χρησιμοποιήσει την πολύχρωμη σημαία για να κρύψει από κάτω τα δολοφονημένα παιδιά στη Γάζα. Και η Γάζα είναι «μεσαιωνική κωλοτρυπίδα» επειδή αυτή είναι η μόνη επιλογή που της απέμεινε.vantono έγραψε: 01 Αύγ 2024, 11:44Δεν διαφωνώ. Απο το "δεν περνάω πολυ καλά" βέβαια, από το "σκίζω περήφαν και κατακόρυφα τους αιθέρες ώσπου να προσγειωθώ στο κράσπεδο", υπαρχει τεράστια διαφορά.Βίνγκιλοτ έγραψε: 01 Αύγ 2024, 11:32 Οι κομμουνιστές στο Ισραήλ αντιτίθενται στη σιωνιστική πολιτική του κράτους τους και γενικά δεν περνάνε πολύ καλά. Από εκεί και πέρα, το πινκγουόσινγκ του απαρτχάιντ και της εθνοκάθαρσης καλά κρατεί, λες και οι ισραηλινοί έχουν ποτέ ενδιαφερθεί για τους ΛΟΑΤΚΙ Παλαιστίνιους ή ότι το ένα έχει σχέση με το άλλο. Η Δύση ήθελε Μουτζαχεντίν στο Αφγανιστάν και τη Χαμάς στην Παλαιστίνη και ενισχύει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο τα πιο αντιδραστικά στοιχεία του μουσουλμανικού κόσμου.
Καλά, εδώ οχι απλά δεν ενδιαφέρονται οι ίδιοι οι ομοεθνείς τους, αλλά τους διώκουν για να τους στειλουν και στον αλλο κόσμο κιολας, τί υποχρέωση εχει να ενδιαφερθει ο οποιοσδήποτε αλλοεθνής?λες και οι ισραηλινοί έχουν ποτέ ενδιαφερθεί για τους ΛΟΑΤΚΙ Παλαιστίνιους
Αν κι εγώ αν ημουν Ισραηλινος της κυβερνησης αυτη τη στιγμή, σιγουρα θα εδινα εντολή να προστατεύονται και φυγαδεύονται όλοι οι αντικαθεστωτικοί της μεσαιωνικης αυτης κωλοτρυπίδας που ακουει στο ονομα Γαζα.
Εκεί που μπηκαν μεσα στο ερημωμένο κοινοβουλιο της Χαμάς οι IDFάδες και σηκωσαν την Αστροδάβιδη, εγώ θα εδινα εντολή να σηκώσουν και σημαία του πράιντ, και σημαια του φεμινισμού αν υπήρχε και ό,τι άλλο.
Ο,τι φοβάσαι, πες μου, και θα γίνω, που ελεγαν καποτε και οι active member![]()
Παρεμπιπτόντως, το ιδεολόγημα ότι ο μουσουλμανικός κόσμος έχει μείνει στον Μεσαίωνα και ότι οι θρησκείες με κάποιον τρόπο καθυστερούσαν και κρατούσαν πίσω την ανθρωπότητα είναι από τους πιο καρτουνίστικους ιστορικούς μύθους που κυκλοφορούν. Και μιλάμε για τον Μεσαίωνα, την εποχή που η ανάπτυξη του μουσουλμανικού κόσμου ήταν τέτοια που η χριστιανική Ευρώπη την κοιτούσε με τα κυάλια και την εποχή που οι ομόφυλες ερωτικές σχέσεις σ' αυτόν ήταν πολύ πιο ανεκτές από τώρα. Το να αποδίδεις ουσιοκρατικά χαρακτηριστικά σε ολόκληρους πληθυσμούς είναι αντιεπιστημονική παπάντζα και εξυπηρετεί αφηγήματα άλλων εποχών: οι Ινδιάνοι είναι απολίτιστοι, εμείς οι Ευρωπαίοι πολιτισμένοι, ας τους σφάξουμε.
Otto Weininger έγραψε: 19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.
Δεν νομίζω ότι ο μπεν γκβιρ ανήκει στους υπερορθόδοξους εβραίους. Ακροδεξιό υπερεθνικιστικό είναι το κόμμα τους.zteo έγραψε: 01 Αύγ 2024, 11:48Μόνο που συγκυβερνουν με τον Μπιμπι άρα είναι υπεύθυνοι για την επιθετικοτητα του Ισραήλ.ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Αύγ 2024, 11:46Δεν μου είναι καθόλου συμπαθείς οι υπερορθόδοξοι Εβραίοι. Αλλά δεν πιστεύω ότι επηρεάζουν τις ζωές των υπόλοιπων. Γενικώς, τί ακριβώς συγκρίνεις;Bazoomba έγραψε: 01 Αύγ 2024, 11:40
Οι ( κατα τα αλλα συμπαθεις ) υπερορθοδοξοι των 7 παιδιων εκαστος συμμετεχουν κι αυτοι στο σκετς.;![]()
Ούτε το National Religious Party–Religious Zionism του σμοτριτς είναι υπερορθόδοξο. Ακροδεξιό είναι κι αυτό με σημαία το θρησκευτικό στοιχείο.
Υπερορθόδοξο αν δεν κάνω λάθος είναι μόνο το shas.
Οπότε έχω την εντύπωση πως κάποιοι μπερδεύονται εμπλέκοντας τους υπερορθόδοξους εβραίους με τα ακροδεξιά εθνικιστικά κόμματα στο ισραήλ που είναι πρώτιστα πολιτικά και δευτερευόντως εμπλέκονται όσα εμπλέκονται με θρησκευτικές πεποιθήσεις.
Για παράδειγμα ο μπεν γκβιρ θεωρείται για διάφορους λόγους κοινωνός του ευρύτερου κινήματος του Jewish supremacy
Γενικά καλό είναι όσον αφορά στα πολιτικά του ισραήλ να έχουμε μια εικόνα ότι οι υπερορθόδοξοι εβραίοι είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό αντίθετοι με τον πολιτικό σιωνισμό και μάλιστα το τελευταίο διάστημα έχουν φάει και πολύ ξύλο από την παρούσα κυβέρνηση. Άλλο οι ακροδεξιοί υπερεθνικιστές του σιωνιστικών κομμάτων και άλλο οι υπερορθόδοξοι εβραίοι που είναι πρώτιστα θρησκευτικό κόμμα.
Αν κάπου έχω καταλάβει κάτι λάθος, θα χαρώ να με διορθώσετε
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Πύτε μου, μιλάμε για τον Ali G, τον Borat, τον δικτάτορα κτλ. Ο Μπρουνο ηταν ο λιγότερο πετυχημένος χαρακτήρας απ'ολους του Μέγα Κοέν. Ο Κοέν ειναι Λατρεία!Στρακαστρουκας έγραψε: 01 Αύγ 2024, 12:06Φοβερο χιουμορ οι εβραιοι, τι να σου πω. Πραγματικα υπαρχουν ατομα που θεωρουν τον Μπρουνο αστειο?vantono έγραψε: 01 Αύγ 2024, 11:56 Δεν υπάρχει, όπως δεν υπάρχει ουτε στη βίβλο, αλλά μια χαρά υπάρχουν χριστιανοί και εβραιοι με χιουμορ, διότι οι κοινωνίες τους εχουν προχωρησει απο το Μεσαίωνα, εν αντιθέσει με των μουσουλμάνων. Το χιούμορ (τόσο το να το δημιουργείς όσο και να το αντιλαμβάνεσαι) ειναι ευφυία, και η ευφυία αναπτύσσεται μαζί με την εξέλιξη.
Οταν μια κοινωνία βασίζεται ακομα, εν ετει 2024, πανω σε ενα μυθιστόρημα που αν εγραφε μεσα οτι απαγορεύεται να κλάσεις, δεν θα εκλανε κανείς τους, λογικό να μην εχει κανεις χιουμορ.
Κλάδος του χιουμορ ειναι και το να μπορεις να αντιληφθείς την αλληγορία, οπως εχουν κανει πολλοί πιστοι χριστιανοί και εβραίοι σημερα, σχετικα με τις Γραφές τους.
Οι μουσουλμάνοι ουτε απο αλληγορίες καταλαβαίνουν ουτε τιποτα, τηρουν ασπεργκερικώς κυριολεκτικά ο,τι εχει γραφτεί πριν αιώνες. Ετσι εχεις επιθεσεις στη Δημοκρατία και την Ελευθερια του λόγου, τυπου Σαρλί Εμπντό κτλ, που ειναι ο ορισμός της ντροπής του ανθρώπινου ειδους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 01 Αύγ 2024, 12:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Στρακαστρουκας
Η Χαμας θελει ανεξαρτητο κρατος, δεν θελει καταστροφη του Ισραηλ. Το Ισραηλ θα αυτοκαταστραφει μονο του. Αλλα ακομα και να υποθεσουμε οτι στην θεση του Ισραηλ υπηρχε ενα κρατος με την ονομασια Παλαιστινη που θα ηταν κατι σαν τον Λιβανο, δηλαδη 60% μουσουλμανοι και 40% χριστιανοι, εβραιοι και αλλοι. Αυτο πως θα επιρρεαζε αρνητικα την Ελλαδα και την Ευρωπη?sharp έγραψε: 01 Αύγ 2024, 12:04Αν υποτεθεί ότι το Ισραήλ εξαφανίζεται από το χάρτη, αυτό δηλ. που θέλει η Χαμάς, αυτό θα άλλαζε την ισορροπία ως προς την Ευρώπη και πολύ περισσότερο θα ενδυνάμωνε τη θέση της Τουρκίας, κάτι που δεν νομίζω να μας συμφέρει.Στρακαστρουκας έγραψε: 01 Αύγ 2024, 11:57A για αυτο εισαι με το Ισραηλ? Επειδη η μουσουλμανα γειτονισσα εχει κανει παιδια? Πολυ λογικο...ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Αύγ 2024, 11:56
Εννοείς ότι είναι μεγαλύτερο πρόβλημα για σένα, η αύξηση των ορθόδοξων στο Ισραήλ, από τα γεννοβολήματα των μουσουλμάνων, που θα επηρεάσουν πολύ περισσότερο τη Δύση; Είτε γεννοβολάνε εντός είτε εκτός Δύσης...
Προς το παρόν δεν έχω μουσουλμάνες γειτόνισσες. Αλλά δεν μ' ενδιαφέρει αυτό που γίνεται μόνον στη γειτονιά μου.Στρακαστρουκας έγραψε: 01 Αύγ 2024, 11:57A για αυτο εισαι με το Ισραηλ? Επειδη η μουσουλμανα γειτονισσα εχει κανει παιδια? Πολυ λογικο...ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Αύγ 2024, 11:56Εννοείς ότι είναι μεγαλύτερο πρόβλημα για σένα, η αύξηση των ορθόδοξων στο Ισραήλ, από τα γεννοβολήματα των μουσουλμάνων, που θα επηρεάσουν πολύ περισσότερο τη Δύση; Είτε γεννοβολάνε εντός είτε εκτός Δύσης...Bazoomba έγραψε: 01 Αύγ 2024, 11:52
Εμενα μου ειναι. Και σε 20 χρονια απο τωρα με τον ρυθμο που γεννοβολανε θα επηρεάζουν τις ζωες των υπολοιπων.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Από πού προκύπτει ότι θέλω να γίνει μεγάλος πόλεμος στην περιοχή;zteo έγραψε: 01 Αύγ 2024, 12:07Εγώ είμαι με τους λαούς και την συνύπαρξη τους. Εσύ γιατί θέλεις να γίνει μεγάλος πόλεμος στην περιοχή?ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Αύγ 2024, 11:59Δεν ζω κανέναν μύθο. Η δική σας προσέγγιση με προβληματίζει, αναφορικά με το στρατόπεδο που στηρίζετε... για συναισθηματικούς υποθέτω λόγους.zteo έγραψε: 01 Αύγ 2024, 11:55
Ακόμα ζεις τον μύθο σου ότι ο σκοπός τους είναι η καταστροφή της Χαμας?
Η πρέπει να διαιωνιζουμε τον μύθο ότι όλα άρχισαν από την επίθεση της Χαμας.![]()
Το μπολντ συγκινητικό, δε λέω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Sid Vicious
Γενικά μουσουλμάνοι και υπερορθόδοξοι Εβραίοι δεν πάνε καλά στο κεφάλι, όλοι αυτοί οι τύποι δεν τρώνε χοιρινό πράγμα που είναι επαρκής λόγος για να τους αποφεύγεις .
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
-
Στρακαστρουκας
Τα εχω δει ολα. Μονο 2-3 σκηνες απο τον δικτατορα μου αρεσανε ειδικα εκεινη με το ελικοπτερο. Ενας δικος μας Χαρυ Κλυν τον εκανε του αλατιουvantono έγραψε: 01 Αύγ 2024, 12:10Πύτε μου, μιλάμε για τον Ali G, τον Borat, τον δικτάτορα κτλ. Ο Μπρουνο ηταν ο λιγότερο πετυχημένος χαρακτήρας απ'ολους του Μέγα Κοέν. Ο Κοέν ειναι Λατρεία!Στρακαστρουκας έγραψε: 01 Αύγ 2024, 12:06Φοβερο χιουμορ οι εβραιοι, τι να σου πω. Πραγματικα υπαρχουν ατομα που θεωρουν τον Μπρουνο αστειο?vantono έγραψε: 01 Αύγ 2024, 11:56 Δεν υπάρχει, όπως δεν υπάρχει ουτε στη βίβλο, αλλά μια χαρά υπάρχουν χριστιανοί και εβραιοι με χιουμορ, διότι οι κοινωνίες τους εχουν προχωρησει απο το Μεσαίωνα, εν αντιθέσει με των μουσουλμάνων. Το χιούμορ (τόσο το να το δημιουργείς όσο και να το αντιλαμβάνεσαι) ειναι ευφυία, και η ευφυία αναπτύσσεται μαζί με την εξέλιξη.
γνωστά πράγματα.από την σωστή μεριά της βλακείας μπορεί να λέει κανείς την μεγαλύτερη χαζομάραΣτρακαστρουκας έγραψε: 01 Αύγ 2024, 12:10 Η Χαμας θελει ανεξαρτητο κρατος, δεν θελει καταστροφη του Ισραηλ.
-
Στρακαστρουκας
Κοιτα, αν το παμε ετσι και το PKK θελει καταστροφη του Τουρκικου κρατους.nowhere έγραψε: 01 Αύγ 2024, 12:17γνωστά πράγματα.από την σωστή μεριά της βλακείας μπορεί να λέει κανείς την μεγαλύτερη χαζομάραΣτρακαστρουκας έγραψε: 01 Αύγ 2024, 12:10 Η Χαμας θελει ανεξαρτητο κρατος, δεν θελει καταστροφη του Ισραηλ.
- vantono
Καλά τα λέει. Το from the river to the sea δεν δηλωνει κατι κακό άλλωστε, σημαίνει οτι απλά ειμαστε καλοκαιράκηδες και γουστάρουμε όλο το υγρο στοιχείο, και τη θάλασσα και το ποτάμιnowhere έγραψε: 01 Αύγ 2024, 12:17γνωστά πράγματα.από την σωστή μεριά της βλακείας μπορεί να λέει κανείς την μεγαλύτερη χαζομάραΣτρακαστρουκας έγραψε: 01 Αύγ 2024, 12:10 Η Χαμας θελει ανεξαρτητο κρατος, δεν θελει καταστροφη του Ισραηλ.
Τους παλιοβριούς θα τους στείλουμε σε σαλέ στα βουνά, να καλοπερνάνε εκει οι παλιοχειμωνάκηδες
- vantono
from the Aegean to the Black Sea...Στρακαστρουκας έγραψε: 01 Αύγ 2024, 12:19Κοιτα, αν το παμε ετσι και το PKK θελει καταστροφη του Τουρκικου κρατους.nowhere έγραψε: 01 Αύγ 2024, 12:17γνωστά πράγματα.από την σωστή μεριά της βλακείας μπορεί να λέει κανείς την μεγαλύτερη χαζομάραΣτρακαστρουκας έγραψε: 01 Αύγ 2024, 12:10 Η Χαμας θελει ανεξαρτητο κρατος, δεν θελει καταστροφη του Ισραηλ.
ΩχSid Vicious έγραψε: 01 Αύγ 2024, 12:15 Γενικά μουσουλμάνοι και υπερορθόδοξοι Εβραίοι δεν πάνε καλά στο κεφάλι, όλοι αυτοί οι τύποι δεν τρώνε χοιρινό πράγμα που είναι επαρκής λόγος για να τους αποφεύγεις .
Δηλαδη μετα απο τον Βαντονο και την Γαλη, σε 10 χρονια η Οντοτητα θα χασει οριστικα και την δικη σου συμπαθεια;
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 172 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Imperium
-
- 1 Απαντήσεις