!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πυροβοληθηκε συνοριοφυλακας στον Εβρο
Re: Πυροβοληθηκε συνοριοφυλακας στον Εβρο
Η βολή ήταν από στρατιωτικό όπλο δεν ήταν σκάγια. Τώρα ποιος κράταγε το όπλο είναι ευνόητο. Όπως από την δική μας πλευρά δεν κυκλοφορούν πολίτες με στρατιωτικά όπλα το ίδιο συμβαίνει και από την πλευρά των Τούρκων. Το θέμα είναι πως αντιδρούμε εμείς. Κάνουμε τις κότες ή πυροβολούμε και εμείς τους Τούρκους? Δεν θέλω να σκοτώσω κανέναν άνθρωπο αλλά δεν γίνεται αλλιώς. Αν γινόταν με ευχέλαιο θα ήμουν ο πρώτος που θα το ευλογούσα. Ρώτησε κανείς πως αισθάνονται οι συνοριοφύλακες εκεί πάνω μετά αυτό το περιστατικό? Η ηττοπάθεια των πολιτικών μας είναι μεγάλη. Τα ίδια έγιναν στην Κύπρο, στα Ίμια στην Κάσσο. Διαταγές για υποχώρηση. Σε λίγο θα πίνουμε φρέντο με τους Τούρκους στο Τουρκολίμανο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seismic1 την 28 Ιούλ 2024, 23:08, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
- Οργισμένος
etsitalaipwros έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 21:28 Ειδαν οι τουρκοι οτι βγαινει ο Τραμπ και ξεκίνησαν τις προετοιμασιες
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Αν πυροβολήσει προς τους Τούρκους τα εγχώρια κέντρα θα του κάνουν την ζωή κόλαση όπως έκαναν στον Γιάννη Σαλιάρη για την γνωστή επακούμβηση. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι τα εγχώρια μαφιόζικα μισελληνικά κέντρα που ελέγχουν την μεταπολιτευτική Ελληνική πολιτική σκηνή που λέγεται δημοκρατικό τόξο. Αυτοί είναι που κάνουν πλιάτσικο στη χώρα έχοντας ρημάξει τα πάντα και ταυτόχρονα έχουν συμφωνήσει με τους Τούρκους να ξεπουλήσουν τα πάντα.seismic1 έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 22:56 Η βολή ήταν από στρατιωτικό όπλο δεν ήταν σκάγια. Τώρα ποιος κράταγε το όπλο είναι ευνόητο. Όπως από την δική μας πλευρά δεν κυκλοφορούν πολίτες με στρατιωτικά όπλα το ίδιο συμβαίνει και από την πλευρά των Τούρκων. Το θέμα είναι πως αντιδρούμε εμείς. Κάνουμε τις κότες ή πυροβολούμε και εμείς τους Τούρκους? Δεν θέλω να σκοτώσω κανέναν άνθρωπο αλλά δεν γίνεται αλλιώς. Αν γινόταν με ευχέλαιο θα ήμουν ο πρώτος που θα το ευλογούσα. Ρώτησε κανείς πως αισθάνονται οι συνοριοφύλακες εκεί πάνω μετά αυτό το περιστατικό? Η ηττοπάθεια των πολιτικών μας είναι μεγάλη. Τα ίδια έγιναν στην Κύπρο, στα Ίμια στην Κάσσο. Διαταγές για υποχώρηση. Σε λίγο θα πίνουμε φρέντο με τους Τούρκους στο Τουρκολίμανο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση