Όχι, ντυνομαι όπως μ αρέσει και ανάλογα τη διάθεση που έχω. Γιατί θα πρέπει με το ζόρι να συσχετίσεις το ντύσιμο μιας γυναίκας με τους άντρες; πότε θα φορέσουμε τη φορμα και το t shirt., πότε το φορεμα,πότε το τζιν. Είναι όλα θέμα διάθεσης.Bazoomba έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 09:25 Οποτε καταληξαμε οτι η Δαναη καθε φορα που ντυνεται για εξοδο κανει χαη φαηβ στην ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑ ετσι;
Ακομα μια ηττα για το γυναικειο κινημα;
Δαναη τις μασχαλες τις ξυριζεις;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
- Fata_Morgana
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Μα πώς γίνεται να απιστήσεις απέναντι σε κάποια που δεν την ενδιαφέρει πλέον καθόλου το σεξ; Δεν είναι ότι υπάρχει μια φυσιολογική σεξουαλική σχέση κι ο ένας απ' τους δύο κάνει παρασπονδίες, είναι ότι ο ένας έχει παραιτηθεί από τη σεξουαλική σχέση αυτή.Fata_Morgana έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 09:07Για να μην απιστήσει στον επί 30 χρόνια άνθρωπο του.Ναύτης έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:56Ξαναρωτάω, γιατί να το κάνει αυτό, επειδή η άλλη δεν έχει πλέον σεξουαλικές ορμές; Για να αντιστρέψω το ερώτημα, γιατί να μην του κάθεται ακόμη κι αν δεν έχει ερωτική επιθυμία;
-
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι
Fata_Morgana έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 09:38Όχι, ντυνομαι όπως μ αρέσει και ανάλογα τη διάθεση που έχω. Γιατί θα πρέπει με το ζόρι να συσχετίσεις το ντύσιμο μιας γυναίκας με τους άντρες; πότε θα φορέσουμε τη φορμα και το t shirt., πότε το φορεμα,πότε το τζιν. Είναι όλα θέμα διάθεσης.Bazoomba έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 09:25 Οποτε καταληξαμε οτι η Δαναη καθε φορα που ντυνεται για εξοδο κανει χαη φαηβ στην ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑ ετσι;
Ακομα μια ηττα για το γυναικειο κινημα;
Δαναη τις μασχαλες τις ξυριζεις;
https://www.youtube.com/watch?v=Z92mdTucLr0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος λαθρολάγνο κουρκουμπίνι την 30 Ιούλ 2024, 09:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
sure...
(γελώ)
(γελώ)
-
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι
πού είναι ο κ. Ισιλντουρ;Ναύτης έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 09:48Μα πώς γίνεται να απιστήσεις απέναντι σε κάποια που δεν την ενδιαφέρει πλέον καθόλου το σεξ; Δεν είναι ότι υπάρχει μια φυσιολογική σεξουαλική σχέση κι ο ένας απ' τους δύο κάνει παρασπονδίες, είναι ότι ο ένας έχει παραιτηθεί από τη σεξουαλική σχέση αυτή.Fata_Morgana έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 09:07Για να μην απιστήσει στον επί 30 χρόνια άνθρωπο του.Ναύτης έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:56
Ξαναρωτάω, γιατί να το κάνει αυτό, επειδή η άλλη δεν έχει πλέον σεξουαλικές ορμές; Για να αντιστρέψω το ερώτημα, γιατί να μην του κάθεται ακόμη κι αν δεν έχει ερωτική επιθυμία;
sure...
(γελώ)
(γελώ)
Ολοσωστα εγραψε η Μπουργανα πως οι παντρεμενες εχουν τοσες εξαντλητικες υποχρεωσεις που δικαιως δεν εχουν ορεξη κ χρονο για σεξ με τον συζυγο
συμφωνα με τα αλανθαστα στατιστικα μου βεβαια εχουν τεραστια ορεξη κ πολυ χρονο για τρελλα γαμησια με περιστασιακους γκομενους
συμφωνα με τα αλανθαστα στατιστικα μου βεβαια εχουν τεραστια ορεξη κ πολυ χρονο για τρελλα γαμησια με περιστασιακους γκομενους
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι
αλκοολισμός λέγεται δικέ μουsys3x έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 09:08Ωριμάζεις σα το καλό κρασί.λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 02:21Εσύ έχεις γίνει κάτισαν τους ντράηβερς για τις κάρτες γραφικών της έηεμντη δικέ μου.
[user]sys3x[/user] ήμουν συναισθηματικά φορτισμένος φορτωμένος, και μου ξέφυγε αυτό
τι εννοείς;![]()
sure...
(γελώ)
(γελώ)
Αγις έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 10:00 Ολοσωστα εγραψε η Μπουργανα πως οι παντρεμενες εχουν τοσες εξαντλητικες υποχρεωσεις που δικαιως δεν εχουν ορεξη κ χρονο για σεξ με τον συζυγο

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Λοιπόν ευχαριστώ για τις ευχές.
Μάλλον θα ζήσω τελικά.
Και φανταστείτε ότι αυτό το έπαθα επειδή έφαγα σαλάτες και φρούτα με πολλές φλούδες.
Μην τρώτε junk food λένε μετα
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
τί έπαθες βρε νυχτόβιε;
περαστικά!
περαστικά!
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Έπαθα ατελή ειλεο, επειδή έφαγα έναν τόνο σαλάτες και φρούτα.
Ξεκινάω junk food από εδώ και περα
Τί συμπτώματα είχες δηλαδή;
Μωρέ, καλά κάνω εγώ που δεν τα τρώω τα φρούτα, ορίστε!
Φούσκωμα, πόνος, εμετοιSaturn έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 10:16 Τί συμπτώματα είχες δηλαδή;
Άστα
- Fata_Morgana
Η σχέση δεν είναι μόνο το σεξ. Πως το αποσυνδέεις από τη σχέση δυο ανθρώπων ;Ναύτης έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 09:48Μα πώς γίνεται να απιστήσεις απέναντι σε κάποια που δεν την ενδιαφέρει πλέον καθόλου το σεξ; Δεν είναι ότι υπάρχει μια φυσιολογική σεξουαλική σχέση κι ο ένας απ' τους δύο κάνει παρασπονδίες, είναι ότι ο ένας έχει παραιτηθεί από τη σεξουαλική σχέση αυτή.Fata_Morgana έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 09:07Για να μην απιστήσει στον επί 30 χρόνια άνθρωπο του.Ναύτης έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:56
Ξαναρωτάω, γιατί να το κάνει αυτό, επειδή η άλλη δεν έχει πλέον σεξουαλικές ορμές; Για να αντιστρέψω το ερώτημα, γιατί να μην του κάθεται ακόμη κι αν δεν έχει ερωτική επιθυμία;
Περαστικά και σιδερένιος! Οι πολλές φυτικές ίνες σου δημιούργησαν πρόβλημα ξαφνικά είχες ήδη πχ θεμα κινητικότητας του εντέρου δυσκοιλιότητα κτλ και το χειροτέρεψε η διατροφή;