!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το φάντασμα του νεκροταφείου Αμαρουσίου: “Το κοριτσάκι με τα γυάλινα μάτια”
Re: Το φάντασμα του νεκροταφείου Αμαρουσίου: “Το κοριτσάκι με τα γυάλινα μάτια”
το esoterica gr έκλεισε όπως πολλά φόρουμ αλλά και επειδή έχει μειωθεί το ενδιαφέρον για τα 'μεταφυσικα"
Μπορείτε να με βρείτε και εδώ: https://www.forums.gr/member/63826-manolis-7
-
Machine ghost
Δηλαδή που να δεις η να ακούσεις ζάρα! Δυο μέτρα άνοιγμα φτερών ολόλευκο κόκκινα μάτια τελείως σιωπηλό στην πτήση εκτός και όταν ηχοβολίζει με ένα σκληριχτο σαν νήπιο που τ σφάζουν. Κακό πουλί το λένε παντού και έχει φτάνει μέχρι και στο άστρο της Καλαμάτας σου. Προτιμά βαλανιδιές πουρνάρια και σπηλιές.George_V έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 22:46Στο αλλο νημα ειχα πει για τοτε που διασταυρωθηκα νυχτα με ενα μπουφο που γυαλιζαν τα ματια του στο σκοτάδι και νομιζα οτι μου την επεσε Βουρδουλακας.Antares έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 22:43 Κοιμόμουν έναν μήνα με ανοικτό το φως όταν είδα την Σαμάρα στο The ring. Να μου λείπουν τέτοιες θεάσεις.![]()
Εκει ποσους μηνες θα κανες να κλεισεις το φως?![]()
Και στην Κρήτη είναι κοινό. Κοτόπουλα γατιά ποντίκια βατράχια όλα τα καταπίνει και τα χεζει σκελετούς!
Ο μπούφος είναι μετρίου μεγέθους γκρι καφέ και ο Γκιώνης μικρό και σε σύγκριση με τη ζάρα είναι καναρινάκια.
Πούλαγε ένας μέχρι το2017 έξω από την τέντα. Περιτό να πω ότι τον ρουφιάνεψα σε dt.
Χασκογελάνε τα δάσα.
Ο δικός σου μετά από αυτό θα πλασάρει την ιστορία σου για αληθινή.vantono έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 22:45 Ο δικος μου παιζει να ηταν αυτος![]()
Μια φορα πιτσιρικάς και ψιλομεθυσμενος (η μία απο τις 2 φορες σε ολη μου τη ζωη που ηπια τόσο σε σημειο να με πιασει) μπηκα σε εναν και του ειπα "το βλεπεις αυτο το κτηριο εκει περα, στην ταρατσα?", "ναι τι", απαντάει...
"Σε εκεινο το κτήριο πριν 2 χρονια ειχα ενα ατυχημα. Βουτηξα απο την ταράτσα και πέθανα..."![]()
Παραλίγο οντως να πεθανω εκεινη τη μερα παντως, γιατι αν δεν του ελεγα αμεσως πως κανω πλακα, ετοιμος ηταν για εμφραγμα στο τιμονι.
-
Machine ghost
Μεταλλάχθηκαν όλοι αυτοί και οι επίγονοι σε συνομοσιωλόγους παράλληλη εξέλιξη. Το ερώτημα είναι τι θα έρθει μετά;
Χασκογελάνε τα δάσα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Κι εγώ όποτε πήγαινα ζάρα παλιότερα μου κατάπινε ολες τις τσέπες, πραγματικά. Εβλεπες φτηνά, επαιρνες έπαιρνες και στο ταμείο μετά ετρωγες την καμπάνα. Μόνο στο τζάμπο εχω παθει κατι παρόμοιο.
-
Machine ghost
Τι άνοιγμα φτερών έχει το τζάμπο, πετά γρήγορα σαν πόρσε;
Χασκογελάνε τα δάσα.
- vantono
Και δεν ηταν δική μου έμπνευση, το ειχα κλέψει απο αυτοrunner έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:28Ο δικός σου μετά από αυτό θα πλασάρει την ιστορία σου για αληθινή.vantono έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 22:45 Ο δικος μου παιζει να ηταν αυτος![]()
Μια φορα πιτσιρικάς και ψιλομεθυσμενος (η μία απο τις 2 φορες σε ολη μου τη ζωη που ηπια τόσο σε σημειο να με πιασει) μπηκα σε εναν και του ειπα "το βλεπεις αυτο το κτηριο εκει περα, στην ταρατσα?", "ναι τι", απαντάει...
"Σε εκεινο το κτήριο πριν 2 χρονια ειχα ενα ατυχημα. Βουτηξα απο την ταράτσα και πέθανα..."![]()
Παραλίγο οντως να πεθανω εκεινη τη μερα παντως, γιατι αν δεν του ελεγα αμεσως πως κανω πλακα, ετοιμος ηταν για εμφραγμα στο τιμονι.
Το οποίο ειχα δει επίσης πιτσιρικάς και πρωτη φορά ενιωσα τις τριχες στο σβέρκο μου να σηκώνονται σαν γάτας. Απ'τα απειροελάχιστα μεταφυσικού τύπου που με ταρακούνησαν τόσο, ακομα και ως πιτσιρικά, παρότι κατι χρονια αργότερα έμαθα οτι ηταν στημένο/σκηνοθετημενο.
- vantono
Εχει την ιδιότητα να προσδίδει υπερτεράστιο άνοιγμα φτερών στις τσέπες σου, πύτε μου.
-
Machine ghost
Χασκογελάνε τα δάσα.
Παλιό καλό βιντεάκι.vantono έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:36 Και δεν ηταν δική μου έμπνευση, το ειχα κλέψει απο αυτο
Το οποίο ειχα δει επίσης πιτσιρικάς και πρωτη φορά ενιωσα τις τριχες στο σβέρκο μου να σηκώνονται σαν γάτας. Απ'τα απειροελάχιστα μεταφυσικού τύπου που με ταρακούνησαν τόσο, ακομα και ως πιτσιρικά, παρότι κατι χρονια αργότερα έμαθα οτι ηταν στημένο/σκηνοθετημενο.
Στημένο ναι, αλλά καλό.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Machine ghost έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:26Δηλαδή που να δεις η να ακούσεις ζάρα! Δυο μέτρα άνοιγμα φτερών ολόλευκο κόκκινα μάτια τελείως σιωπηλό στην πτήση εκτός και όταν ηχοβολίζει με ένα σκληριχτο σαν νήπιο που τ σφάζουν. Κακό πουλί το λένε παντού και έχει φτάνει μέχρι και στο άστρο της Καλαμάτας σου. Προτιμά βαλανιδιές πουρνάρια και σπηλιές.George_V έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 22:46Στο αλλο νημα ειχα πει για τοτε που διασταυρωθηκα νυχτα με ενα μπουφο που γυαλιζαν τα ματια του στο σκοτάδι και νομιζα οτι μου την επεσε Βουρδουλακας.Antares έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 22:43 Κοιμόμουν έναν μήνα με ανοικτό το φως όταν είδα την Σαμάρα στο The ring. Να μου λείπουν τέτοιες θεάσεις.![]()
Εκει ποσους μηνες θα κανες να κλεισεις το φως?![]()
Και στην Κρήτη είναι κοινό. Κοτόπουλα γατιά ποντίκια βατράχια όλα τα καταπίνει και τα χεζει σκελετούς!
Ο μπούφος είναι μετρίου μεγέθους γκρι καφέ και ο Γκιώνης μικρό και σε σύγκριση με τη ζάρα είναι καναρινάκια.
Πούλαγε ένας μέχρι το2017 έξω από την τέντα. Περιτό να πω ότι τον ρουφιάνεψα σε dt.
.
Ταμάλλα δεν θάχεις δεί Μπούφο εκτός απο το Θλιμμένο Μπούφο.....
.

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
-
Machine ghost
Ο καθηγητής παράξενος. Μπλέκ ζαγκορ ομπραξ όλοι σε μαρμάρινες προτομές στο Καπιτώλιο , τώρα.
Χασκογελάνε τα δάσα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 19 Απαντήσεις
- 494 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enaon
-