!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πώς αισθάνεσαι τώρα;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
sharp

Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:26
Ναύτης έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:22
Μια χαρά πάω. Όταν φτάσεις στα χρόνια μου, κι εφόσον είσαι παντρεμένη 30 χρόνια, θα καταλάβεις. Αν είσαι έξυπνη.
Αν είμαι έξυπνη θα κάνω τα στραβά μάτια σε απιστία του;
Έλα μωρέ, απιστία, πώς κάνεις έτσι; Θα στο πει ο άνθρωπος, δεν θά 'ναι πίσω απ' την πλάτη σου.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:18
Ασέβαστος έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:14
Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:03

Ναι να δουλεύει ή άλλη σα το σκύλο 10 ώρες, να γυρίσει σπίτι να μαγειρεψει να μαζέψει τα παιδιά, να τρέξει σε δραστηριότητες να ξαναγυρίσει σπίτι, να πάει και από τους γονείς λιγο φαγητό, λιγο μη χρειάζονται κανένα σούπερ μαρκετ, να γυρίσει και ο άντρας μετά από 12 ώρες δουλειας, να φαει, να κάτσει να δει τιβι με τα παιδιά οσο η γυναίκα θα μαγειρεύει, να παει να κάνει μπάνιο,να του σηκωθεί, η γυναίκα θα απλώνει πλυντήριο κατά τις 11 να πάει να κάνει ένα μπάνιο, να ξαπλώσει να ξανασηκωθει στις 6 και να είναι και καβλιάρα επειδή του σηκώθηκε του αλλουνου αλλιώς είναι κρυοκωλη ανοργασμικιά. Αιντε άιντε.
ειναι η μαιρη παναγιωταρα.
αλλα υπαρχουν και αλλες γυναικες.
Το είπε και η ΓΑΛΗ αλλά δε ξέρω γιατί το λετε το Μαιρη Παναγιωταρά. Εγώ νομίζω τα περισσότερα ζευγάρια στα 35-40 είναι κάπως έτσι. Εννοώ ζευγάρια που είναι στα μεσαία στρωματα και κάτω.
Κι εγώ στις ίδιες ηλικίες αναφέρομαι. Και θα επαναλάβω ότι οι σημερινοί άντρες στην πλειοψηφία τους αναλαμβάνουν πολλές υποχρεώσεις τόσο στα παιδιά όσο και στα οργανωτικά του σπιτιού, όταν δουλεύουν και οι δύο.

Όταν λες "μεσαία στρώματα και κάτω" τί εννοείς; :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

sharp έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:38
GoBack έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:34
sharp έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:17

Σε πολλά ζώα υπάρχουν, ζευγάρια μέχρι να πεθάνει το ένα.
Νομιζω στους πιγκουινους γινεται αυτο.Εκτος απο τις φορες που το θηλυκο βρισκει γκομενο και το βαζει να παλευει μεχρι θανατου με τον δικο της για το ποιος θα την κρατησει.
Για τα λιοντάρια ξέρω.
Both sexes are polygamous and breed throughout the year, but females are usually restricted to the one or two adult males of their pride.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:37
Ναύτης έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:31
Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:26

Αν είμαι έξυπνη θα κάνω τα στραβά μάτια σε απιστία του;
Βρε πουλάκι μου, αν εσύ μετά από 20-30 χρόνια γάμου έχεις χάσει την ερωτική επιθυμία, αλλά έχεις βρει έναν καλό σύντροφο στη ζωή σου που εξακολουθεί να έχει ερωτικές ορμές, δεν το βρίσκεις λιγάκι εγωιστικό να του επιβάλλεις να μονάσει κι εκείνος; Ε, προκειμένου να μην πάθει καμιά προστατίτιδα ο καψερός κάνεις που και που τα στραβά μάτια, υπό την προϋπόθεση ότι είναι διακριτικός και δεν ξεπέφτει σε γεροντοκαψούρες.
Και γιατί να μη ψαξουμε να βρούμε παρέα και τη δικη μου σεξουαλική επιθυμία να ξυπνήσει και να πρέπει να πάει σε αλλη; επίσης τίποτα δε παθαίνει. Ας τραβήξει και καμιά μαλακία για τη προστατιτιδα. Θα βοηθήσω και εγω.
Λέμε όταν-εφόσον έχεις απωλέσει την ερωτική επιθυμία. Τι να τραβήξει μαλακία λες, γιατί να το κάνει αυτό; Σου είπα, οι έξυπνες γυναίκες κατανοούν στις περιπτώσεις αυτές, είσαι ακόμα πιτσιρίκα για να καταλάβεις.
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana »

ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:32
Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:29
Πασιφάη έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:28

Κάτσε βρε, κι εγώ είμαι παντρεμένη 30 χρόνια, περνάμε πολύ καλά στο σεξουαλικό κομμάτι, ακόμη κι αν υπάρχουν στιγμές που θέλουμε ο καθένας την άκρη του, αλλά....στραβοπατήματα δεν έπαιζε να κάνει γιατί θα έκανε παρέα στα ψάρια. :lol:
Thank you my lady! Τ αυτονόητα.
Νομίζεις.
Άη καλέ. Θα με απατήσει μετά από 30 χρόνια γάμου και θα κάνω τα στραβά μάτια. Μαύρο φίδι που τον έφαγε.
Ασέβαστος έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:37
Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:33 αλλά και πάλι ο φόρτος πέφτει στη γυναίκα ειδικά αν ο άντρας δουλεύει περισσότερες ώρες για να είναι πιο άνετοι .
η παραπανω δουλεια του αντρα δεν ειναι φορτος δηλαδη;

γω λεω καθε ζευγαρι βρισκει τις ισορροπιες του, ειναι εξισου πιθανο να εχει παραπανω "φορτο" οποιοδηποτε μελος του ζευγαριου, αναλογα τις συνθηκες.
.
Είπα εγώ ότι δεν είναι φόρτος; φυσικά και είναι, αλλά στη γυναίκα πέφτει περισσότερος. Επίσης είπα
ότι ο άντρας λειτουργεί μηχανικα. Του σηκώθηκε θελει να πηδήξει. Για τη γυναίκα δεν είναι το ίδο.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

νύχτα έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:41
enaon έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:36 ναι καπως ετσι, αυτο ειναι πολυ δυσκολο να μην χαλάσει με τον χρόνο, υποτιμημένη έννοια η συμπαθεια νομίζω, αν καταφέρει καποιος να μην την χασει, βλεπουμε αν γινεται να βαρεθεί.
δεν είναι υποτιμημένη, είναι πολύ βασικό συναίσθημα, το οποίο
αν κυριαρχήσει*, καταστρέφει τα πάντα, κατά την άποψή μου

*χωρίς να εξελιχθεί εννοώ, κάπως έτσι μπερδεύουμε τα μπούτια μας
και δεν μας καυλώνει το μπούτι του συντρόφου μας από ένα σημείο
κι έπειτα, θεωρώ
Ναι, είναι η φάση που τον σύντροφο τον βλέπεις ως αγαπημένο συγγενή και το σεξ ως έναν συμμετοχικό ικανοποιητικό αυνανισμό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 29 Ιούλ 2024, 23:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
O I
Phorum.gr user: Ο.Ι.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από O I »

Beria έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:17 Ρε σεις, εδώ καταρρέουν τα θεμέλια του οικοδομήματος, υπάρχουν χρήστες με δύο προφίλ, κάποιοι το ξέρατε κι εσείς συζητάτε για τον ερωτισμό στο ζευγάρι;
Το κρατώ αρχείο :smt023
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana »

Ναύτης έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:43
Ναύτης έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:31
Βρε πουλάκι μου, αν εσύ μετά από 20-30 χρόνια γάμου έχεις χάσει την ερωτική επιθυμία, αλλά έχεις βρει έναν καλό σύντροφο στη ζωή σου που εξακολουθεί να έχει ερωτικές ορμές, δεν το βρίσκεις λιγάκι εγωιστικό να του επιβάλλεις να μονάσει κι εκείνος; Ε, προκειμένου να μην πάθει καμιά προστατίτιδα ο καψερός κάνεις που και που τα στραβά μάτια, υπό την προϋπόθεση ότι είναι διακριτικός και δεν ξεπέφτει σε γεροντοκαψούρες.
Και γιατί να μη ψαξουμε να βρούμε παρέα και τη δικη μου σεξουαλική επιθυμία να ξυπνήσει και να πρέπει να πάει σε αλλη; επίσης τίποτα δε παθαίνει. Ας τραβήξει και καμιά μαλακία για τη προστατιτιδα. Θα βοηθήσω και εγω.
Λέμε όταν-εφόσον έχεις απωλέσει την ερωτική επιθυμία. Τι να τραβήξει μαλακία λες, γιατί να το κάνει αυτό; Σου είπα, οι έξυπνες γυναίκες κατανοούν στις περιπτώσεις αυτές, είσαι ακόμα πιτσιρίκα για να καταλάβεις.
Πω ρε συ να ακουμπήσει άλλη γυναίκα ερωτικά και μετά να μου έρθει στο κρεββάτι να μ αγκαλιάσει; κλωτσιά λέμε και έξω από τη πορτα.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Ναύτης έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:40
Πασιφάη έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:37
Ναύτης έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:32
Μιλάμε για την περίπτωση που η γυναίκα έχει χάσει την ερωτική επιθυμία.
Οκ, να πω αν μου επιτρέπεις μια κουταμάρα; Γιατί πρέπει να μπει ένας άντρας ή γυναίκα σε αντίστοιχη πρίπτωση σ'αυτό το τριπάκι και να μην κάνει προσπάθεια το ζευγάρι να αναζωπυρώσει τον ερωτισμό του με παιχνίδια φαντασιώσεων ξερωγω; Θα ήταν παράλογο να συμβεί αντί να μπει στη λούπα του κερατώματος;
Γιατί μερικές φορές δεν δουλεύει το πράμα, συνήθως με τις γυναίκες. Όταν μπουν στη διαδικασία να απωλέσουν την ερωτική επιθυμία είναι ανεπίστρεπτο. Κατά τα λοιπά, όπως είπα και στη ναΐδα, δεν είναι κεράτωμα απ' την ώρα που ο ένας δεν θέλει πλέον ερωτικές επαφές κι ο άλλος εξακολουθεί να έχει ερωτικές ορμές.
Εννοείς στη φάση της εμμηνόπαυσης το ανεπίστρεπτο; Αν όντως λες αυτό σε διαβεβαιώ πως δεν παίζει. Αν πάλι υπάρχει άλλος ιατρικός λόγος που συμβαίνει κάτι τέτοιο, τι να σου πω, δεν γνωρίζω πως πάει.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

vantono έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:41 Γεια σου νύκτα, έχεις ενα ζουζούνι στο στέρνο σου
πάσχει από αϋπνία και το νανουρίζω με
lubdub
lubdub
lubdub
lubdub
lubdub
lubdub
lubdub
lubdub

ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:44 Ναι, είναι η φάση που τον σύντροφο τον βλέπεις ως αγαπημένο συγγενή.
:a040:
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

νύχτα έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:45
vantono έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:41 Γεια σου νύκτα, έχεις ενα ζουζούνι στο στέρνο σου
πάσχει από αϋπνία και το νανουρίζω με
lubdub
lubdub
lubdub
lubdub
lubdub
lubdub
lubdub
lubdub

ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:44 Ναι, είναι η φάση που τον σύντροφο τον βλέπεις ως αγαπημένο συγγενή.
:a040:
Συμπλήρωσα και κάτι άλλο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:45

Πω ρε συ να ακουμπήσει άλλη γυναίκα ερωτικά και μετά να μου έρθει στο κρεββάτι να μ αγκαλιάσει; κλωτσιά λέμε και έξω από τη πορτα.
Αν ακουμπήσει άλλη γυναίκα ερωτικά δεν θα επιχειρήσει καυτά κονέ και με σένα βρε κουτό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Φόρουμ σωσε με
Ερχομαι Ελλάδα και κατευθείαν η γκαντεμια ης χωρας εισαγωγή σε νοσοκομείο.
Σας αγαπάω όλους.
Μπορεί να είναι το τελευταίο μου ποστ.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

νύχτα έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:41
enaon έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:36 ναι καπως ετσι, αυτο ειναι πολυ δυσκολο να μην χαλάσει με τον χρόνο, υποτιμημένη έννοια η συμπαθεια νομίζω, αν καταφέρει καποιος να μην την χασει, βλεπουμε αν γινεται να βαρεθεί.
δεν είναι υποτιμημένη, είναι πολύ βασικό συναίσθημα, το οποίο
αν κυριαρχήσει*, καταστρέφει τα πάντα, κατά την άποψή μου

*χωρίς να εξελιχθεί εννοώ, κάπως έτσι μπερδεύουμε τα μπούτια μας
και δεν μας καυλώνει το μπούτι του συντρόφου μας από ένα σημείο
κι έπειτα, θεωρώ
θα εννοουμε κατι αλλο με την ιδια λεξη μαλλον, μοιαζει να την εννοείς σαν κατι βαρετό, απο ανάγκη, τελματωμένο. Εγω την καταλαβαινω σαν προυπόθεση για να υπάρχει διάθεση προσφοράς, πιο βασικό συναισθημα απο αγαπη κλπ, και πιο σπάνιο σιγουρα.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:45

Ναι είναι κι αυτή μια αντιμετώπιση. Απ' την άλλη δεν μού είπες, στην περίπτωση που εσύ -λέμε τώρα- έχεις απωλέσει εντελώς την ερωτική επιθυμία, αλλά εκείνος εξακολουθεί να έχει σεξουαλικές ορμές, δεν το βρίσκεις λιγάκι εγωιστικό να τού επιβάλλεις να μονάσει κι αυτός;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”