!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πώς αισθάνεσαι τώρα;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
student

Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από student »

GoBack έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 22:59
enaon έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 22:57
GoBack έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 22:53 Σοβαρα δεν ξερεις για πιο πραγμα μιλαω;Να φωναξω το βαντονο που ειναι κατι χρονια μονογαμικος και να τον βαλω να ορκιστει στο ευαγγελιο;
ασε τον βαντόνο θα λεει για μπανανες πάλι. Αλήθεια εχεις νιώσει καθαρή βαρεμάρα; Δηλαδή ειχες κεφι, την συμπαθούσες, ενοιωθες ωραια μαζί της, αλλα βαριόσουν το σεξ γιατι απλα βαρέθηκες;
Δεν ειναι ακριβως βαρεμαρα με την κυριολεκτικη εννοια,σπρωχνεις αλλα δεν βρισκεις καποιο νοημα σε αυτο.
Συλλυπητήρια
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

student έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:00
enaon έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 22:57

ασε τον βαντόνο θα λεει για μπανανες πάλι. Αλήθεια εχεις νιώσει καθαρή βαρεμάρα; Δηλαδή ειχες κεφι, την συμπαθούσες, ενοιωθες ωραια μαζί της, αλλα βαριόσουν το σεξ γιατι απλα βαρέθηκες;
Δεν ειναι ακριβως βαρεμαρα με την κυριολεκτικη εννοια,σπρωχνεις αλλα δεν βρισκεις καποιο νοημα σε αυτο.
Συλλυπητήρια
Ποιος πεθανε;Η ταξη και η ηθικη; :lol:
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

νύχτα έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 22:10
ίσως είναι ενοχές που μας έχουν φορτώσει εμάς τις γυναίκες
σχετικά με το σεξ και την επιδίωξή του

ίσως από ενοχές απαντάμε πως για εμάς τις ίδιες ντυνόμαστε σέξυ
και αλείφουμε κρεμούλες για να είμαστε μοσχοβολιστές

αιώνων ενοχές, όχι προπέρσινες
ισχυει.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

Feindflug έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 22:58
Ναύτης έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 22:36
Feindflug έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 22:17
Συναδέλφισσα σε πλοίο εννοείς τον Ταϊλανδέζο μάγειρα, τύπε;
Είμαι σε ποστάλι, έχουμε και ναυτίνες δικέ μου.
Μην μου μιλάς σε ναυτική αργκό ρε δικέ μου.

Ούτε ο Καββαδίας, ούτε ο Μικρούτσικος είμαι.
Δεν υπάρχει δεν ξέρω, υπάρχει βαριέμαι να γκουγκλίσω δικέ μου. Ποστάλια είναι τα πλοία της γραμμής, πώς λέμε Αίγινα-Πόρος-Ύδρα; Αυτό.
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 22:54
sharp έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 22:46
Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 22:28

Δεν υπάρχει λόγος να το αρνηθεί αν ισχύει. Σιγα και να το παραδεχτεί τι θα γινει.
Η ερωτηση θα είναι απλή. Όταν είπες θα κολλήσει κανένας στη κολώνα εννοούσες τον εαυτό σου; και θα του επεξηγήσω τη κολώνα που κολλάνε για κηδείες, μνημόσυνα κτλ
Ξέρω 'γω, μπορεί να το γύρισε. Αφού δεν κάνετε και σεξ πια... ή δεν είστε παντρεμμένοι, οπότε εντάξει;
Δεν είμαστε παντρεμένοι και ακόμα κάνουμε δόξα τω Θεώ. Σε λίγο καιρό που θα αρχίσουν οι πτώσεις εκατέρωθεν θα είναι τα δύσκολα
Στα σοβαρά τώρα, μέχρι τα παιδιά δεν υπάρχουν προβλήματα. Οι δυσκολίες αρχίζουν μετά, όταν αλλάζουν οι ρόλοι.
Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

GoBack έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 22:59 Δεν ειναι ακριβως βαρεμαρα με την κυριολεκτικη εννοια,σπρωχνεις αλλα δεν βρισκεις καποιο νοημα σε αυτο.
"ο σκοπός επετεύχθη", ονομάζεται αυτό, όχι βαρεμάρα

κοινώς, τον/την κατακτήσαμε, πάμε γι άλλα

αυτό μου είπε το σαΐνι-αμαζόνα με μια ανάσα λίγων δευτερολέπτων έξω απ΄το νερό
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana »

Ασέβαστος έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 22:56
νύχτα έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 21:35
Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 21:26 Προσωπικά σκέτο σαν εργαλείο δε με απασχολεί. Με ενδιαφέρει το πακέτο που διαθέτει και το εργαλείο. Αλλιώς παίρνεις και ένα δονητή και είσαι στα σύννεφα κάθε μέρα.
εξυπακούεται ότι από μόνο του δε λέει τίποτα, σαφέστατα

και μετά τον γάμο τί αλλάζει στο πακέτο;
και ποιά η διαφορά μιας πολύχρονης σχέσης με τον γάμο;
Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 21:11Για αυτό μόλις σας παντρευτούμε πάνε αυτά. Μας κυνηγάτε για σεξ και βαριόμαστε. Τόσο πολύ σε εκτίμηση τον έχουμε.
αυτα κοπελα μου δεν αφορουν τις κανονικες καβλιαρες γυναικες, αφορουν κρυοκωλες ανοργασμικες που χρησιμοποιουν το σεξ μονο για να τυλιξουν γαμπρο και μετα τελος.
Ναι να δουλεύει ή άλλη σα το σκύλο 10 ώρες, να γυρίσει σπίτι να μαγειρεψει να μαζέψει τα παιδιά, να τρέξει σε δραστηριότητες να ξαναγυρίσει σπίτι, να πάει και από τους γονείς λιγο φαγητό, λιγο μη χρειάζονται κανένα σούπερ μαρκετ, να γυρίσει και ο άντρας μετά από 12 ώρες δουλειας, να φαει, να κάτσει να δει τιβι με τα παιδιά οσο η γυναίκα θα μαγειρεύει, να παει να κάνει μπάνιο,να του σηκωθεί, η γυναίκα θα απλώνει πλυντήριο κατά τις 11 να πάει να κάνει ένα μπάνιο, να ξαπλώσει να ξανασηκωθει στις 6 και να είναι και καβλιάρα επειδή του σηκώθηκε του αλλουνου αλλιώς είναι κρυοκωλη ανοργασμικιά. Αιντε άιντε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Fata_Morgana την 29 Ιούλ 2024, 23:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
student

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από student »

GoBack έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:01
student έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:00

Συλλυπητήρια
Ποιος πεθανε;Η ταξη και η ηθικη; :lol:
Η σχέση σας
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

GoBack έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 22:59 Δεν ειναι ακριβως βαρεμαρα με την κυριολεκτικη εννοια,σπρωχνεις αλλα δεν βρισκεις καποιο νοημα σε αυτο.
το εχει παθει αλήθεια; Το ξερω οτι υπαρχει η εννοια, δειξε μου μια ωραια γυναικα να σου δειξω εναν που βαρέθηκε να την κλπ, αλλα νομιζω ειναι απλοποιημένο, δεν νομιζω οτι εχει βαση. Στο σεξ νομιζω οταν δεν ειναι αυνανισμος με βοήθεια τρίτου, ειμαστε δωράκια, θελουμε να μας προσφερουμε να χαρει καποιος κλπ. Προϋπόθεση ειναι να τον συμπαθούμε, να θέλουμε να χαρει. Δεν ειναι θέμα βαρεμάρας νομιζω. Αλλα αν εισαι σίγουρος οτι απλα βαρέθηκες, θα εχει βαση.
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από λαθρολάγνο κουρκουμπίνι »

GoBack έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 22:30
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 22:15
nowhere έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 22:05
η συζήτηση ήταν για το πες βλέπεις εσύ τα πράγματα και είπες αυτή τη μαλακία για γάμους και σεξ,τι χτυπιέσαι για φεμινισμούς κ ιστορίες μετά?
Είπε μαλακία η ναιδα; Ξεκόλλα ρε σταλκερ, αποκλείεται
Βαρα τη σημερα,θα κανουμε οτι δεν βλεπουμε

Όταν βλέπετε, μου αρέσει πιο πολύ, είμαι κρυφός bsμιάρης

Υγ
Δεν έχω δει ακόμα το γράφετε, συστήνεις να κάθομαι;
sure...
(γελώ)
Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

enaon έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:04Προϋπόθεση ειναι να τον συμπαθούμε, να θέλουμε να χαρει.
:fp:
να τον συμπαθούμε; να συμπαθούμε τον ερωτικό μας σύντροφο;;
αλήθεια το ξεστόμισες αυτό;
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:03
Ασέβαστος έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 22:56
νύχτα έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 21:35

εξυπακούεται ότι από μόνο του δε λέει τίποτα, σαφέστατα

και μετά τον γάμο τί αλλάζει στο πακέτο;
και ποιά η διαφορά μιας πολύχρονης σχέσης με τον γάμο;

αυτα κοπελα μου δεν αφορουν τις κανονικες καβλιαρες γυναικες, αφορουν κρυοκωλες ανοργασμικες που χρησιμοποιουν το σεξ μονο για να τυλιξουν γαμπρο και μετα τελος.
Ναι να δουλεύει ή άλλη σα το σκύλο 10 ώρες, να γυρίσει σπίτι να μαγειρεψει να μαζέψει τα παιδιά, να τρέξει σε δραστηριότητες να ξαναγυρίσει σπίτι, να πάει και από τους γονείς λιγο φαγητό, λιγο μη χρειάζονται κανένα σούπερ μαρκετ, να γυρίσει και ο άντρας μετά από 12 ώρες δουλειας, να φαει, να κάτσει να δει τιβι με τα παιδιά οσο η γυναίκα θα μαγειρεύει, να παει να κάνει μπάνιο,να του σηκωθεί, η γυναίκα θα απλώνει πλυντήριο κατά τις 11 να πάει να κάνει ένα μπάνιο, να ξαπλώσει να ξανασηκωθει στις 6 και να είναι και καβλιάρα επειδή του σηκώθηκε του αλλουνου αλλιώς είναι κρυοκωλη ανοργασμικιά. Αιντε άιντε.
Αυτό που περιγράφεις είναι η Μαίρη Παναγιωταρά βρε Νάιδα. Ακόμη εκεί έχεις μείνει; :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

νύχτα έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:02
"ο σκοπός επετεύχθη", ονομάζεται αυτό, όχι βαρεμάρα

κοινώς, τον/την κατακτήσαμε, πάμε γι άλλα

αυτό μου είπε το σαΐνι-αμαζόνα με μια ανάσα λίγων δευτερολέπτων έξω απ΄το νερό
Ναι καπως ετσι,δεν ειναι χαραγμενο στο dna ολων μας αυτο;Υπαρχουν στ αληθεια μονογαμικοι και δεν ειναι κοινωνικο κατασκευασμα; :102:
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

νύχτα έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 22:33

ότι οι περισσότερες γυναίκες που δεν επιθυμούν σεξ μετά
από χρόνια με τον σύντροφό τους, είναι συνήθως επειδή έχει
αλλάξει η προσέγγιση από τον σύντροφό τους προς εκείνες

μπορει να ειναι και επειδη ειμαστε προγραμματισμενοι γενετικα να εχουμε πολλους σεξουαλικους συντροφους. οποτε επιθυμουν σεξ με αλλους, και το καταπιεζουν (μερικες) για κοινωνικους λογους

το ιδιο φυσικα ισχυει και για τα 2 φυλα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

GoBack έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 23:07 Υπαρχουν στ αληθεια μονογαμικοι και δεν ειναι κοινωνικο κατασκευασμα; :102:
μα και να μην υπάρχουν, γιατι το λες βαρεμάρα; Ειναι πολυ δυσκολο να διατηρήσεις καλη διαθεση προς τον απέναντι, καλή πρόθεση κλπ, ωστε μετα να δεις αν αλήθεια βαρέθηκες.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”