Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 22:23
Εννοείται δεν είμαστε όλες ίδιες. Αλλά με αυτή τπ σκεπτικό δεν έχει λογική να αναφερόμαστε σε 1ο πληθυντικό σε κανένα σημείο. Ούτε έχουμε ενοχές, ούτε έχουμε ίδιες ανάγκες κτλ πρέπει να αναφερόμαστε σε 1ο προσωπο. Εγώ βέβαια μίλησα για τη πλειοψηφία των γυναικών για το τι συμβαίνει. Έστω από δική μου παρατήρηση στη κοινωνία. Δεν αναζητεί η γυναίκα στη πλειοψηφία τη πούτσα για σεξ. Αναζητεί το παραπάνω. Το να διανύει κάποια φάση ναι. Αλλά σε γενικές γραμμές δεν λειτουργούμε με τον ίδιο τρόπο στο κομμάτι σεξ με τους άντρες. Για αυτό το λογο υπάρχει και αυτή η διαφοροποίηση στο σεξουαλικό μετά το γάμο. Δεν είναι το ίδιο σημαντικό το σεξ για κείνη όσο είναι για κεινον . Οι λόγοι; πολλοί και διάφοροι.
Ξαναλέω από δική μου παρατήρηση στους γύρω μου είναι αυτά. Σαφέστατα μπορεί να είναι αλλιώς τα πράγματα.
οκ, κατάλαβα τί εννοείς
εγώ ξέρεις τί τείνω να πιστέψω όσο μεγαλώνω;*
ότι οι περισσότερες γυναίκες που δεν επιθυμούν σεξ μετά
από χρόνια με τον σύντροφό τους, είναι συνήθως επειδή έχει
αλλάξει η προσέγγιση από τον σύντροφό τους προς εκείνες
αναφέρεται συχνά και η εξής ατάκα (από άνδρες)
"είτε πιάσω το δικό μου μπούτι, είτε το δικό της, καμία διαφορά"
*έτσι έχω ακούσει
Βεβαίως! Μια αφορμή είναι ότι αλλάζει η προσέγγιση του ανδρός προς τη γυναίκα. Η συνήθεια, βαρεμάρα, η παραίτηση της από την εμφάνιση της κτλ
Μια ακόμα αφορμή είναι ότι οι γυναίκες επιβαρύνονται περισσότερο από την ευθύνη της οικογένειας, του σπιτιού κτλ. Ειδικά από τη στιγμή που θα έρθουν παιδιά στη ζωή του ζευγαριού. Για τον άντρα ειναι πιο μηχανική η κατάσταση.
Τελοσπάντων κάπως έτσι τα γνωρίζω ότι είναι τα πράγματα στους γάμους.
Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 20:51
Θα βάλεις μια κρέμα σώματος και θα νιώσεις σεξι, θα φορέσεις ένα φουστανάκι μες.στο σπτι σου που είναι λίγο το υφασμα ελαφρύ και θα νιώσεις σέξι, θα δεις το πεντικιούρ σου και θα νιώσεις σέξι. Και guess what. Δε σε βλέπει κανείς!
Ε, καλά και φαντασιώνεσαι ότι είσαι τόσο ωραία που όλοι οι άντρες θα έπεφταν στα πόδια σου. Το ότι κανείς δεν κοιτά δεν συνεπάγεται ότι δεν θέλεις να σε δουν.
Άιντε βρε,που νιώθεις σεξι οταν απλώνεις στο κορμί σου τη κρεμα Her της Burberry επειδή σκέφτεσαι ότι θα έπεφταν στα πόδια σου οι αντρες.
ξερεις, η λεξη σεξι βγαινει απο το σεξ. γαμησι που λεμε. αυτο που περιλαμβανει και αντρα.
οποτε οταν αισθανεται σεξι, αισθανεται κατι που περιλαμβανει αντρα και γαμησι.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
enaon έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 22:45
σε χανουμε και εσένα; Αληθεια παντως απλα βαριέσαι καποια στιγμη;
Μαλακας ειναι ο ντικαπριο που τις κραταει μαξ τριμηνο(125-150 φορες);
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 22:48
Μια ακόμα αφορμή είναι ότι οι γυναίκες επιβαρύνονται περισσότερο από την ευθύνη της οικογένειας, του σπιτιού κτλ. Ειδικά από τη στιγμή που θα έρθουν παιδιά στη ζωή του ζευγαριού. Για τον άντρα ειναι πιο μηχανική η κατάσταση.
Και ποια ακριβώς είναι η διαφορά μεταξύ γάμου χωρίς παιδιά και πολύχρονης συμβίωσης;
Βεβαίως! Μια αφορμή είναι ότι αλλάζει η προσέγγιση του ανδρός προς τη γυναίκα. Η συνήθεια, βαρεμάρα, η παραίτηση της από την εμφάνιση της κτλ
Συμβαίνει κι αυτό, αλλά νομίζω είναι κυρίως ορμονολογικό. Πολλές γυναίκες χάνουν σε μεγάλο βαθμό τη σεξουαλική επιθυμία μετά την εμμηνόπαυση.
GoBack έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 22:50
Μαλακας ειναι ο ντικαπριο που τις κραταει μαξ τριμηνο(125-150 φορες);
τον ντικάπριο εννούσες; Εσυ εχει τυχει να θυμασαι να νιώθεις οτι ολα ειναι οκ, αλλα βαρέθηκες, ετσι απλα;
Σοβαρα δεν ξερεις για πιο πραγμα μιλαω;Να φωναξω το βαντονο που ειναι κατι χρονια μονογαμικος και να τον βαλω να ορκιστει στο ευαγγελιο;
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
sharp έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 22:15
Αν το αρνηθεί να τον χωρίσεις.
Δεν υπάρχει λόγος να το αρνηθεί αν ισχύει. Σιγα και να το παραδεχτεί τι θα γινει.
Η ερωτηση θα είναι απλή. Όταν είπες θα κολλήσει κανένας στη κολώνα εννοούσες τον εαυτό σου; και θα του επεξηγήσω τη κολώνα που κολλάνε για κηδείες, μνημόσυνα κτλ
Ξέρω 'γω, μπορεί να το γύρισε. Αφού δεν κάνετε και σεξ πια... ή δεν είστε παντρεμμένοι, οπότε εντάξει;
Δεν είμαστε παντρεμένοι και ακόμα κάνουμε δόξα τω Θεώ. Σε λίγο καιρό που θα αρχίσουν οι πτώσεις εκατέρωθεν θα είναι τα δύσκολα
Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 21:26
Προσωπικά σκέτο σαν εργαλείο δε με απασχολεί. Με ενδιαφέρει το πακέτο που διαθέτει και το εργαλείο. Αλλιώς παίρνεις και ένα δονητή και είσαι στα σύννεφα κάθε μέρα.
εξυπακούεται ότι από μόνο του δε λέει τίποτα, σαφέστατα
και μετά τον γάμο τί αλλάζει στο πακέτο;
και ποιά η διαφορά μιας πολύχρονης σχέσης με τον γάμο;
Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 21:11Για αυτό μόλις σας παντρευτούμε πάνε αυτά. Μας κυνηγάτε για σεξ και βαριόμαστε. Τόσο πολύ σε εκτίμηση τον έχουμε.
αυτα κοπελα μου δεν αφορουν τις κανονικες καβλιαρες γυναικες, αφορουν κρυοκωλες ανοργασμικες που χρησιμοποιουν το σεξ μονο για να τυλιξουν γαμπρο και μετα τελος.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Συμβαίνει κι αυτό, αλλά νομίζω είναι κυρίως ορμονολογικό. Πολλές γυναίκες χάνουν σε μεγάλο βαθμό τη σεξουαλική επιθυμία μετά την εμμηνόπαυση.
Καλα ναι η εμμηνόπαυση είναι ορόσημο. Αλλά και πριν, άλλη συχνότητα και διάθεση έχει ο άντρας και άλλη η γυναίκα. Γενικά υπάρχει πολύ παράπονο από τους άντρες σε αυτό το θέμα. Από τη δική μου παρατήση τουλάχιστον. Μη γενικεύω.
GoBack έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 22:53
Σοβαρα δεν ξερεις για πιο πραγμα μιλαω;Να φωναξω το βαντονο που ειναι κατι χρονια μονογαμικος και να τον βαλω να ορκιστει στο ευαγγελιο;
ασε τον βαντόνο θα λεει για μπανανες πάλι. Αλήθεια εχεις νιώσει καθαρή βαρεμάρα; Δηλαδή ειχες κεφι, την συμπαθούσες, ενοιωθες ωραια μαζί της, αλλα βαριόσουν το σεξ γιατι απλα βαρέθηκες;
Ναύτης έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 21:48
Γιατί εκείνη την ώρα του βγήκε, για όνομα ρε συ. Πάντως, προσωπικά, κάθε φορά που κάνω μια φιλοφρόνηση σε συναδέλφισα εισπράττω χαμόγελο.
Συναδέλφισσα σε πλοίο εννοείς τον Ταϊλανδέζο μάγειρα, τύπε;
Ασέβαστος έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 22:56
αυτα κοπελα μου δεν αφορουν τις κανονικες καβλιαρες γυναικες, αφορουν κρυοκωλες ανοργασμικες που χρησιμοποιουν το σεξ μονο για να τυλιξουν γαμπρο και μετα τελος.
GoBack έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 22:53
ασε τον βαντόνο θα λεει για μπανανες πάλι. Αλήθεια εχεις νιώσει καθαρή βαρεμάρα; Δηλαδή ειχες κεφι, την συμπαθούσες, ενοιωθες ωραια μαζί της, αλλα βαριόσουν το σεξ γιατι απλα βαρέθηκες;
Δεν ειναι ακριβως βαρεμαρα με την κυριολεκτικη εννοια,σπρωχνεις αλλα δεν βρισκεις καποιο νοημα σε αυτο.
Καλα ναι η εμμηνόπαυση είναι ορόσημο. Αλλά και πριν, άλλη συχνότητα και διάθεση έχει ο άντρας και άλλη η γυναίκα. Γενικά υπάρχει πολύ παράπονο από τους άντρες σε αυτό το θέμα. Από τη δική μου παρατήση τουλάχιστον. Μη γενικεύω.
Ναι, συνήθως έτσι συμβαίνει γιατί, όπως έγραψες, οι γυναίκες πέρα από τη δουλειά τραβάνε και τα μεγαλύτερα ζόρια στο σπίτι λόγω οικογένειας, οπότε από ένα σημείο κι έπειτα πού να βρουν κέφι για φίκι-φίκι.