Δεν υπάρχει λόγος να το αρνηθεί αν ισχύει. Σιγα και να το παραδεχτεί τι θα γινει.
Η ερωτηση θα είναι απλή. Όταν είπες θα κολλήσει κανένας στη κολώνα εννοούσες τον εαυτό σου; και θα του επεξηγήσω τη κολώνα που κολλάνε για κηδείες, μνημόσυνα κτλ
Δεν υπάρχει λόγος να το αρνηθεί αν ισχύει. Σιγα και να το παραδεχτεί τι θα γινει.
τι σημαινει σεξι;Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 20:05Η 1η που αισθάνεται σεξι είναι η ίδια.Airman68 έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 19:56Δεν είπα ότι πρέπει να ντύνονται σέξι για τους άντρες.enaon έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 19:50
ψέματα ειναι αυτό; θεωρεις οτι θα έπρεπε να τους ειναι αδιάφορο, να το κανουν για να αισθανθούμε ωραία εμεις, απο αλτρουισμό;
Αλλά ότι είναι ψέμα πως φοράνε ψηλοτάκουνα που τους τσακίζουν το πόδι ή ξωμεσα και τρεμουλιαζουν μέσα στο χειμώνα επειδή "αισθάνονται ωραία για τον εαυτό τους".
Εσύ πώς το βλέπεις;
Βαρα τη σημερα,θα κανουμε οτι δεν βλεπουμελαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 22:15Είπε μαλακία η ναιδα; Ξεκόλλα ρε σταλκερ, αποκλείεταιnowhere έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 22:05η συζήτηση ήταν για το πες βλέπεις εσύ τα πράγματα και είπες αυτή τη μαλακία για γάμους και σεξ,τι χτυπιέσαι για φεμινισμούς κ ιστορίες μετά?Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 21:54 Nowhere.η πραγματικότητα είναι. Θα αρνηθώ τι συμβαίνει για να πω όλα καλά και κομπλέ;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
επειδη σεξι σημαινει "σκληραινουν οι πουτσες οπου περναω" και πουτσες εχουν οι αντρες.Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 20:09Ε τότε γιατί ντύνεται για τον άντρα;
οκ, κατάλαβα τί εννοείςFata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 22:23 Εννοείται δεν είμαστε όλες ίδιες. Αλλά με αυτή τπ σκεπτικό δεν έχει λογική να αναφερόμαστε σε 1ο πληθυντικό σε κανένα σημείο. Ούτε έχουμε ενοχές, ούτε έχουμε ίδιες ανάγκες κτλ πρέπει να αναφερόμαστε σε 1ο προσωπο. Εγώ βέβαια μίλησα για τη πλειοψηφία των γυναικών για το τι συμβαίνει. Έστω από δική μου παρατήρηση στη κοινωνία. Δεν αναζητεί η γυναίκα στη πλειοψηφία τη πούτσα για σεξ. Αναζητεί το παραπάνω. Το να διανύει κάποια φάση ναι. Αλλά σε γενικές γραμμές δεν λειτουργούμε με τον ίδιο τρόπο στο κομμάτι σεξ με τους άντρες. Για αυτό το λογο υπάρχει και αυτή η διαφοροποίηση στο σεξουαλικό μετά το γάμο. Δεν είναι το ίδιο σημαντικό το σεξ για κείνη όσο είναι για κεινον . Οι λόγοι; πολλοί και διάφοροι.
Ξαναλέω από δική μου παρατήρηση στους γύρω μου είναι αυτά. Σαφέστατα μπορεί να είναι αλλιώς τα πράγματα.
Δεν χρησιμοποιώ τέτοιες λέξεις, αλλά ναι, αν εκείνη την στιγμή μου έβγαινε να της κάνω ένα κομπλιμέντο, θα της τό 'κάνα. Μόνο έτσι δουλεύει, όταν είναι αυθόρμητο, διαφορετικά είναι σάχλα.Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 21:51Οκ, ερώτηση. Βλέπεις την άλλη μες στο πανικό, να εχει φουλ δουλειά, να γινεται Ο χαμός από ολα και θα πας να τη διακόψεις να της πεις τη βρίσκεις σεξι;Ναύτης έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 21:48Γιατί εκείνη την ώρα του βγήκε, για όνομα ρε συ. Πάντως, προσωπικά, κάθε φορά που κάνω μια φιλοφρόνηση σε συναδέλφισα εισπράττω χαμόγελο.Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 21:45
Γιατί πρέπει να μου τη πει εκείνη τη στιγμή που εγώ είμαι σε άλλη φάση; που είμαι σκυμμένη πάνω από χαρτιά ή έχει γίνει ο χαμός με τον προ και τρέχουμε όλοι πανικοβλητοι ή μιλάω στο τηλ και περιμένει να κλεισω και εγώ επισπευδω γιατί νομίζω έχει κάτι να μου πει για τη δουλειά κτλ κτλ; γιατί πρέπει να μου τη πει όταν του κατέβει; ας μου τη πει πιο μετά. Που θα είμαι και εγώ χαλαρή, να του χαμογελάσω να πω ευχαριστώ κτλ. Να σου πω εγώ γιατί . Γιατί έτσι του καβλωσε.
Ξαναλέω δεν εννοώ εμένα, γενικά μιλάω.
Είμαι σε ποστάλι, έχουμε και ναυτίνες δικέ μου.Feindflug έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 22:17Συναδέλφισσα σε πλοίο εννοείς τον Ταϊλανδέζο μάγειρα, τύπε;Ναύτης έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 21:48Γιατί εκείνη την ώρα του βγήκε, για όνομα ρε συ. Πάντως, προσωπικά, κάθε φορά που κάνω μια φιλοφρόνηση σε συναδέλφισα εισπράττω χαμόγελο.Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 21:45
Γιατί πρέπει να μου τη πει εκείνη τη στιγμή που εγώ είμαι σε άλλη φάση; που είμαι σκυμμένη πάνω από χαρτιά ή έχει γίνει ο χαμός με τον προ και τρέχουμε όλοι πανικοβλητοι ή μιλάω στο τηλ και περιμένει να κλεισω και εγώ επισπευδω γιατί νομίζω έχει κάτι να μου πει για τη δουλειά κτλ κτλ; γιατί πρέπει να μου τη πει όταν του κατέβει; ας μου τη πει πιο μετά. Που θα είμαι και εγώ χαλαρή, να του χαμογελάσω να πω ευχαριστώ κτλ. Να σου πω εγώ γιατί . Γιατί έτσι του καβλωσε.
Ξαναλέω δεν εννοώ εμένα, γενικά μιλάω.
ομορφες και σεξι ειναι διαφορετικες λεξεις με διαφορετικο νοημα.Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 20:43Κάθε καλλωπισμός στοχεύει να είμαστε πιο όμορφες. Απόδειξη είναι ότι μπορεί να καλλωπιζόμαστε στο ζενίθ και να είσαι σε σχέση, να μη θες γνωριμία και πεσίματα. Απλά για να είμαστε όμορφεςBazoomba έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 20:39 Καθε καλλωπισμος στοχευει στο να κανετε τους εαυτου σας πιο αξιογαμησιμες.
Σημερα θα ανακαλυψετε και το οτι οι ανθρωποι αργα η γρηγορα βαριουνται το σεξ με το ιδιο ατομο;νύχτα έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 22:33οκ, κατάλαβα τί εννοείςFata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 22:23 Εννοείται δεν είμαστε όλες ίδιες. Αλλά με αυτή τπ σκεπτικό δεν έχει λογική να αναφερόμαστε σε 1ο πληθυντικό σε κανένα σημείο. Ούτε έχουμε ενοχές, ούτε έχουμε ίδιες ανάγκες κτλ πρέπει να αναφερόμαστε σε 1ο προσωπο. Εγώ βέβαια μίλησα για τη πλειοψηφία των γυναικών για το τι συμβαίνει. Έστω από δική μου παρατήρηση στη κοινωνία. Δεν αναζητεί η γυναίκα στη πλειοψηφία τη πούτσα για σεξ. Αναζητεί το παραπάνω. Το να διανύει κάποια φάση ναι. Αλλά σε γενικές γραμμές δεν λειτουργούμε με τον ίδιο τρόπο στο κομμάτι σεξ με τους άντρες. Για αυτό το λογο υπάρχει και αυτή η διαφοροποίηση στο σεξουαλικό μετά το γάμο. Δεν είναι το ίδιο σημαντικό το σεξ για κείνη όσο είναι για κεινον . Οι λόγοι; πολλοί και διάφοροι.
Ξαναλέω από δική μου παρατήρηση στους γύρω μου είναι αυτά. Σαφέστατα μπορεί να είναι αλλιώς τα πράγματα.
εγώ ξέρεις τί τείνω να πιστέψω όσο μεγαλώνω;*
ότι οι περισσότερες γυναίκες που δεν επιθυμούν σεξ μετά
από χρόνια με τον σύντροφό τους, είναι συνήθως επειδή έχει
αλλάξει η προσέγγιση από τον σύντροφό τους προς εκείνες
αναφέρεται συχνά και η εξής ατάκα (από άνδρες)
"είτε πιάσω το δικό μου μπούτι, είτε το δικό της, καμία διαφορά"
*έτσι έχω ακούσει![]()
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
η εξυπνάδα μου κάνει συντροφιά στην κρυμμένη μου αμαζονίασηGoBack έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 22:37 Σημερα θα ανακαλυψετε και το οτι οι ανθρωποι αργα η γρηγορα βαριουνται το σεξ με το ιδιο ατομο;![]()
Παλεψε να ερθουν στην επιφανεια
δεν βαριομαστε το σεξ με το ιδιο άτομο νομιζω, αναποδα παει, γινεται καλύτερο οσο περνάει ο χρόνος με το ιδιο ατομο. Νευριάζουμε για λόγους τρίτους, πρακτικούς, και χάνεται ο ερωτισμός. Δεν νομιζω να γινεται να βαρεθει καποιος το σεξ με καποιον που δεν τον εχει εκνευρίσει.GoBack έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 22:37 Σημερα θα ανακαλυψετε και το οτι οι ανθρωποι αργα η γρηγορα βαριουνται το σεξ με το ιδιο ατομο;![]()
Ξέρω 'γω, μπορεί να το γύρισε. Αφού δεν κάνετε και σεξ πια... ή δεν είστε παντρεμμένοι, οπότε εντάξει;Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 22:28Δεν υπάρχει λόγος να το αρνηθεί αν ισχύει. Σιγα και να το παραδεχτεί τι θα γινει.
Η ερωτηση θα είναι απλή. Όταν είπες θα κολλήσει κανένας στη κολώνα εννοούσες τον εαυτό σου; και θα του επεξηγήσω τη κολώνα που κολλάνε για κηδείες, μνημόσυνα κτλ