!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πώς αισθάνεσαι τώρα;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
nowhere

Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 21:54 Nowhere.η πραγματικότητα είναι. Θα αρνηθώ τι συμβαίνει για να πω όλα καλά και κομπλέ;
η συζήτηση ήταν για το πες βλέπεις εσύ τα πράγματα και είπες αυτή τη μαλακία για γάμους και σεξ,τι χτυπιέσαι για φεμινισμούς κ ιστορίες μετά?
Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 21:59 Σαν σεξ. Ο μπαζουμπα εννόησε ότι αναζητουμε το πούτσο για το σεξ. Του είπα ότι δεν έχουμε τις ίδιες σεξουαλικές αναγκες και εμείς αναζητούμε τον άντρα στο σύνολο. Δεν γνωρίζω για ποιο λόγο μετά το γάμο οι γυναίκες "κόβουν" το σεξ σε σχέση με τους άντρες. Εδώ είναι παντρεμένοι ας με διαψεύσουν. Υποθέτω και σε μακροχρόνιες σχέσεις μπορεί να συμβεί αυτό.
μπιρμπίλωμ, δεν λειτουργούμε όλες με τον ίδιο τρόπο κι έτσι
όπως τα λες είναι σαν να μιλάς εκ μέρους όλων μας

εγώ θεώρησα ότι μιλάς για σένα, γι αυτό σε ρώτησα αν όντως
το πιστεύεις ότι μας είναι αδιάφοροι, γι αυτό και το αμφισβήτησα

αλλά υπάρχουν άνθρωποι που αρέσκονται και επιδιώκουν γενικά
τις "σκέτες" καταστάσεις, και αδιαφορούν για οποιοδήποτε πακέτο

ή μπορεί απλά να περάσουν από τέτοιες φάσεις στη ζωή τους

προσωπικά πιστεύω πως έχουμε ακριβώς τις ίδιες σεξουαλικές ανάγκες, μα
η πλειοψηφία μας ίσως τείνει να τις ικανοποιεί με διαφορετικό τρόπο και προσέγγιση

ίσως είναι ενοχές που μας έχουν φορτώσει εμάς τις γυναίκες
σχετικά με το σεξ και την επιδίωξή του

ίσως από ενοχές απαντάμε πως για εμάς τις ίδιες ντυνόμαστε σέξυ
και αλείφουμε κρεμούλες για να είμαστε μοσχοβολιστές

αιώνων ενοχές, όχι προπέρσινες
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 21:59
νύχτα έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 21:53
Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 21:40 Ε αυτό είπα μάνα μου. Ότι δεν είναι ο πότσος το ζητούμενο μας αλλά είναι μέρος του ζητούμενου μας που είναι ο άντρας ολόκληρος. Σχετικά με το γάμο τι να σου πω τσούπα μ' Δε ξέρω τι συμβαίνει και οι άντρες γκρινιάζουν ότι δε τους κάθονται οι γυναίκες τους όσο συχνά θα ήθελαν, ή πριν το γάμο. Άμα πιάσουν τα 40 και τα 50 δε, κλάφτα.
εσύ είπες πως μας είναι αδιάφορος, και ειδικά μέσα σε σχέση γάμου (ή πολύχρονη υποθέτω)
από κάποιο σημείο κι έπειτα μας κυνηγάνε και δεν τους θέλουμε

μετά είπες πως από μόνος του μας είναι αδιάφορος, και ρωτάω, εφόσον
εξακολουθούμε να είμαστε με τον άνδρα που μας ενδιαφέρει, πώς γίνεται
ο πούτσος του (που πάει πακέτο) να μας είναι αδιάφορος στην πορεία

και ποια η διαφορά γάμου-και πολύχρονης σχέσης/ συμβίωσης;
Σαν σεξ. Ο μπαζουμπα εννόησε ότι αναζητουμε το πούτσο για το σεξ. .
Γιατι τονε θετε τον ΠΟΤΣΟ Δαναη;

Μην παρεκλινουμε απο την κουβεντα ομως. Καθε φορα που θα σοβατιζεσαι, που θα φορας τα αβολα τακουνια σου, ππυ θα φορεσεις το σεξυ φορεμα, να θυμασαι οτι το κανεις ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΩΡΑΙΑ.

Και νιωθεις ωραια γιατι υπαρχουμε εμεις.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana »

nowhere έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 22:05
Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 21:54 Nowhere.η πραγματικότητα είναι. Θα αρνηθώ τι συμβαίνει για να πω όλα καλά και κομπλέ;
η συζήτηση ήταν για το πες βλέπεις εσύ τα πράγματα και είπες αυτή τη μαλακία για γάμους και σεξ,τι χτυπιέσαι για φεμινισμούς κ ιστορίες μετά?
Πως βλέπω εγώ τα πράγματα; εγώ δεν είμαι ούτε παντρεμένη, ούτε στη φάση αναζήτησης συντρόφου.
Τη πραγματικότητα περιέγραψα στον μπαζούμπα που θεωρεί ότι όλα γίνονται για το πολύτιμό σας γιατί στοχευουμε σε αυτό. Και του εξήγησα με απλά παραδείγματα ότι αν μας ενδιέφερε μόνο το πολύτιμο σας, δε θα "κόβαμε" το σεξ μετά το γάμο. Για κάποιο λόγο η γυναίκα αλλάζει. Γιατί; ξέρουμε;
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Οι γυναίκες κρύβουν μια Αμαζόνα μέσα τους. Ζει ως τα βαθιά γεράματα για όποια φτάσει έως εκεί. Είναι ανεξάρτητο από το εάν αναπαράχθηκε ή όχι. Είναι μια δεύτερη φύση που το πατριαρχικό σύστημα την έχει καταπιέσει.
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από λαθρολάγνο κουρκουμπίνι »

nowhere έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 22:05
Είπε μαλακία η ναιδα; Ξεκόλλα ρε σταλκερ, αποκλείεται
sure...
(γελώ)
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 21:33
sharp έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 21:29

Τίποτε δεν καταλαβαίνεις. Το ότι ο δικός σου γουστάριζε το ξόβυζο και είπε "βάλε κάτι, μη μάς κολάζεις μεσημεριάτικα" τό 'πιασες ή ακόμη πιστεύεις ότι είναι σεμνότυφος; :lol:
Βρε αυτο είπε. Να βάλει καμιά μπλουζα για να μη κολλήσει κανένας σε καμιά κολώνα. Μπορεί να εννοούσε και τον εαυτό του, δεν αντιλέγω. Δεν το εξέλαβα ότι εννοούσε τον εαυτό του αλλά σαφεστατα θα μπορούσε. Και τώρα που μου το πες, για κάτσε να ρθει να τον ρωτήσω.
Αν το αρνηθεί να τον χωρίσεις.
Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

Antares έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 22:13 Οι γυναίκες κρύβουν μια Αμαζόνα μέσα τους. Ζει ως τα βαθιά γεράματα για όποια φτάσει έως εκεί. Είναι ανεξάρτητο από το εάν αναπαράχθηκε ή όχι. Είναι μια δεύτερη φύση που το πατριαρχικό σύστημα την έχει καταπιέσει.
σαγαπάω εσένα
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
nowhere

Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 22:13 Πως βλέπω εγώ τα πράγματα; εγώ δεν είμαι ούτε παντρεμένη, ούτε στη φάση αναζήτησης συντρόφου.
Τη πραγματικότητα περιέγραψα στον μπαζούμπα που θεωρεί ότι όλα γίνονται για το πολύτιμό σας γιατί στοχευουμε σε αυτό. Και του εξήγησα με απλά παραδείγματα ότι αν μας ενδιέφερε μόνο το πολύτιμο σας, δε θα "κόβαμε" το σεξ μετά το γάμο. Για κάποιο λόγο η γυναίκα αλλάζει. Γιατί; ξέρουμε;
επειδή τον κουκούλωσε [με σφιγμένη αγωνιστική γροθιά αυτό]
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 18:56 Αυτό ακριβώς είναι φεμινισμός, να φοράει η γυναίκα ότι θέλει δίχως να πρέπει να σκεφτεί τον άντρα.
τοτε δεν εχει υπαρξει φεμινισμος ποτε στην ανθρωπινη ιστορια, επειδη δεν εχει υπαρξει γυναικα που να φορα ρουχο χωρις να σκεφτεται πως να προκαλεσει το αντρικο ματι.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Ναύτης έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 21:48
Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 21:45
Ναύτης έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 21:40
Σου είπα όλα είναι θέμα πώς τα βλέπεις τα πράγματα. Αντί να χαλαστείς, μπορείς να το δεις σαν ευκαιρία να φτιάξεις τη διάθεσή σου. Στο τέλος-τέλος φιλοφρόνηση σού κάνει, δεν σου ζητάει δανεικά.
Γιατί πρέπει να μου τη πει εκείνη τη στιγμή που εγώ είμαι σε άλλη φάση; που είμαι σκυμμένη πάνω από χαρτιά ή έχει γίνει ο χαμός με τον προ και τρέχουμε όλοι πανικοβλητοι ή μιλάω στο τηλ και περιμένει να κλεισω και εγώ επισπευδω γιατί νομίζω έχει κάτι να μου πει για τη δουλειά κτλ κτλ; γιατί πρέπει να μου τη πει όταν του κατέβει; ας μου τη πει πιο μετά. Που θα είμαι και εγώ χαλαρή, να του χαμογελάσω να πω ευχαριστώ κτλ. Να σου πω εγώ γιατί . Γιατί έτσι του καβλωσε.

Ξαναλέω δεν εννοώ εμένα, γενικά μιλάω.
Γιατί εκείνη την ώρα του βγήκε, για όνομα ρε συ. Πάντως, προσωπικά, κάθε φορά που κάνω μια φιλοφρόνηση σε συναδέλφισα εισπράττω χαμόγελο.
Συναδέλφισσα σε πλοίο εννοείς τον Ταϊλανδέζο μάγειρα, τύπε;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
nowhere

λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 22:15 Είπε μαλακία η ναιδα; Ξεκόλλα ρε σταλκερ, αποκλείεται
αυτό ακριβώς κάνεις ο μαύρος και σε κατηγορούνε έτσι?
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

νύχτα έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 22:10
Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 21:59 Σαν σεξ. Ο μπαζουμπα εννόησε ότι αναζητουμε το πούτσο για το σεξ. Του είπα ότι δεν έχουμε τις ίδιες σεξουαλικές αναγκες και εμείς αναζητούμε τον άντρα στο σύνολο. Δεν γνωρίζω για ποιο λόγο μετά το γάμο οι γυναίκες "κόβουν" το σεξ σε σχέση με τους άντρες. Εδώ είναι παντρεμένοι ας με διαψεύσουν. Υποθέτω και σε μακροχρόνιες σχέσεις μπορεί να συμβεί αυτό.
μπιρμπίλωμ, δεν λειτουργούμε όλες με τον ίδιο τρόπο κι έτσι
όπως τα λες είναι σαν να μιλάς εκ μέρους όλων μας

εγώ θεώρησα ότι μιλάς για σένα, γι αυτό σε ρώτησα αν όντως
το πιστεύεις ότι μας είναι αδιάφοροι, γι αυτό και το αμφισβήτησα

αλλά υπάρχουν άνθρωποι που αρέσκονται και επιδιώκουν γενικά
τις "σκέτες" καταστάσεις, και αδιαφορούν για οποιοδήποτε πακέτο

ή μπορεί απλά να περάσουν από τέτοιες φάσεις στη ζωή τους

προσωπικά πιστεύω πως έχουμε ακριβώς τις ίδιες σεξουαλικές ανάγκες, μα
η πλειοψηφία μας ίσως τείνει να τις ικανοποιεί με διαφορετικό τρόπο και προσέγγιση

ίσως είναι ενοχές που μας έχουν φορτώσει εμάς τις γυναίκες
σχετικά με το σεξ και την επιδίωξή του

ίσως από ενοχές απαντάμε πως για εμάς τις ίδιες ντυνόμαστε σέξυ
και αλείφουμε κρεμούλες για να είμαστε μοσχοβολιστές

αιώνων ενοχές, όχι προπέρσινες
Εννοείται δεν είμαστε όλες ίδιες. Αλλά με αυτή τπ σκεπτικό δεν έχει λογική να αναφερόμαστε σε 1ο πληθυντικό σε κανένα σημείο. Ούτε έχουμε ενοχές, ούτε έχουμε ίδιες ανάγκες κτλ πρέπει να αναφερόμαστε σε 1ο προσωπο. Εγώ βέβαια μίλησα για τη πλειοψηφία των γυναικών για το τι συμβαίνει. Έστω από δική μου παρατήρηση στη κοινωνία. Δεν αναζητεί η γυναίκα στη πλειοψηφία τη πούτσα για σεξ. Αναζητεί το παραπάνω. Το να διανύει κάποια φάση ναι. Αλλά σε γενικές γραμμές δεν λειτουργούμε με τον ίδιο τρόπο στο κομμάτι σεξ με τους άντρες. Για αυτό το λογο υπάρχει και αυτή η διαφοροποίηση στο σεξουαλικό μετά το γάμο. Δεν είναι το ίδιο σημαντικό το σεξ για κείνη όσο είναι για κεινον . Οι λόγοι; πολλοί και διάφοροι.
Ξαναλέω από δική μου παρατήρηση στους γύρω μου είναι αυτά. Σαφέστατα μπορεί να είναι αλλιώς τα πράγματα.
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

vagabondo έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 17:25
taliban έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 17:15 Σαν το γατί αισθάνομαι

[img]https://i.postimg.cc/cH3szVt5/2024 ... .jpg[/img]
Ξαπλωμένος πανω στο δροσερό πλακάκι?
:lol:

Δροσερό είναι. Υπό σκιά.
Στον ήλιο τηγανιζεις.
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

nowhere έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 22:16
Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 22:13 Πως βλέπω εγώ τα πράγματα; εγώ δεν είμαι ούτε παντρεμένη, ούτε στη φάση αναζήτησης συντρόφου.
επειδή τον κουκούλωσε [με σφιγμένη αγωνιστική γροθιά αυτό]
Τσου.
Θα στο ξαναπω γιατί φαίνεται να μη το αντιλαμβάνεσαι. Το ότι επιζητούμε την ισότητα δε σημαίνει θα εθελοτυφλούμε ή θα ρίχνουμε στάχτη στα μάτια στη πραγματικότητα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”