!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πώς αισθάνεσαι τώρα;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

Beria έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 21:25
Πασιφάη έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 19:00
Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 17:13

Μιλάς για τον άνθρωπο που είπε καρκινιάρα, να γαμήσει το σκελετό της μάνας του άλλου, εγώ που δεν έχω παιδιά τι θα κάνω στα γεραματα κτλ αυτή είναι η ψυχάρα; για ψυχάκι πιο πολύ μου κάνει.
Αν απευθύνεται με τόσο θυμό και κακία σε ένα φόρουμ σε άγνωστους, αν κραταει σταντ μπάι λογαριασμούς από το 2018 για να μπαίνει να συνεχίζει το έργο του βρισίματος,στη ρίαλ λάιφ τι παίζει στο μυαλό του; αντιλαμβάνεσαι;
Νομίζω το να του χαϊδεύεις τ αυτιά μόνο καλό δε του κάνεις.
Τα διάβασα Δανάη. Κακώς μπήκε με το άλλο νικ και έγραψε οτι έγραψε. Σου απάντησα και χθες για τον Χαό και αν δεις παραπάνω απάντησα και στον Μπαζ για το πως το βλέπω εγώ. Δεν έχω κάτι άλλο να πω περαιτέρω.
Έχει δεύτερο λογαριασμό ο Χαο;
Και το ξέρετε όλοι;
Εγώ κύριε δεν το ξέρω. Μπορώ να βγω διάλειμμα;
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 21:17
sharp έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 21:09
Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 20:51
Θα βάλεις μια κρέμα σώματος και θα νιώσεις σεξι, θα φορέσεις ένα φουστανάκι μες.στο σπτι σου που είναι λίγο το υφασμα ελαφρύ και θα νιώσεις σέξι, θα δεις το πεντικιούρ σου και θα νιώσεις σέξι. Και guess what. Δε σε βλέπει κανείς!
Ε, καλά και φαντασιώνεσαι ότι είσαι τόσο ωραία που όλοι οι άντρες θα έπεφταν στα πόδια σου. Το ότι κανείς δεν κοιτά δεν συνεπάγεται ότι δεν θέλεις να σε δουν.
Άιντε βρε,που νιώθεις σεξι οταν απλώνεις στο κορμί σου τη κρεμα Her της Burberry επειδή σκέφτεσαι ότι θα έπεφταν στα πόδια σου οι αντρες.
Τίποτε δεν καταλαβαίνεις. Το ότι ο δικός σου γουστάριζε το ξόβυζο και είπε "βάλε κάτι, μη μάς κολάζεις μεσημεριάτικα" τό 'πιασες ή ακόμη πιστεύεις ότι είναι σεμνότυφος; :lol:
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Ναύτης έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 21:28

Τα διάβασα Δανάη. Κακώς μπήκε με το άλλο νικ και έγραψε οτι έγραψε. Σου απάντησα και χθες για τον Χαό και αν δεις παραπάνω απάντησα και στον Μπαζ για το πως το βλέπω εγώ. Δεν έχω κάτι άλλο να πω περαιτέρω.
Και το ξέρετε όλοι;
Εγώ κύριε δεν το ξέρω. Μπορώ να βγω διάλειμμα;
Να κάτσεις εδώ που είσαι
Όποιος το ήξερε και δεν το είπε να σηκώσει το χέρι του
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana »

Ναύτης έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 21:26
Γιατί ρε συ το βλέπεις έτσι; Γιατί να μη σου φτιάξει τη διάθεση ξερωγώ;
Τι να μου φτιάξει τη διάθεση, ότι ο άλλος με βλέπει σέξι όταν γμιεται το σύμπαν γύρω μου; να έχουμε καλή διάθεση και χαλαρή οκ, φυσικά να πει και να κολακευτώ. Όταν με βλέπει φουλ πηγμένη θα με διακόψει για να μου πει πως του φαίνομαι; γιατί; ας σεβαστεί ότι εκείνη τη στιγμή δεν είμαι σε μουντ για χαζομαρούλες και να καταπιει την ατακα του. Ας τη κρατήσει για άλλη στιγμή

Δεν εννοώ εμένα τώρα, γενικά μιλάω.
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 18:59
Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 18:56
ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 18:42

Δεν ρώτησα το τι σχολιάζει για τα τραβήγματα σε φανάρια αλλά στο τί μπορεί να κοιτάξει σε πιο χαλαρές φάσεις. Παραλία, μπαράκια κλπ

Γιατί να μην πάει καλά για κείνον, αν κοιτάξει; Έτσι θα πάει μπροστά ο φεμινισμός βρε Μοργκάνα; Ξέρεις έστω και μια γυναίκα που να φοράει κάτι προκλητικό ή άβολο για να μην την κοιτάνε;
Πρόσωπο μπορεί να κοιτάξει. Σε αυτό έχει αδυναμία γενικότερα στη γυναίκα. Αλλά εγώ τον έχω δει να κοιτάζει και ένα μεγάλο κώλο. Ανεξαρτήτως ηλικίας, φυσικής κατάστασης ρούχου κτλ. Το μάτι του θα πέσει στο μεγάλο κωλο όπως επίσης και στο μεγάλο στήθος. Δικαιολογείται και καλά ότι πάει αυτόματα το μάτι θέλοντας και μη αλλά αυτά είναι δικαιολογίες του κώλου. Αυτό ακριβώς είναι φεμινισμός, να φοράει η γυναίκα ότι θέλει δίχως να πρέπει να σκεφτεί τον άντρα.
Μα το πρόβλημα σ' αυτές τις περιπτώσεις είναι οι αντιδράσεις της φεμινίστριας συνοδού του άντρα. Θα τη στηρίξουν τη συναγωνίστρια ή όχι; :lol:
:lol: Πολύ καλό.
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

sharp έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 21:29

Τίποτε δεν καταλαβαίνεις. Το ότι ο δικός σου γουστάριζε το ξόβυζο και είπε "βάλε κάτι, μη μάς κολάζεις μεσημεριάτικα" τό 'πιασες ή ακόμη πιστεύεις ότι είναι σεμνότυφος; :lol:
Βρε αυτο είπε. Να βάλει καμιά μπλουζα για να μη κολλήσει κανένας σε καμιά κολώνα. Μπορεί να εννοούσε και τον εαυτό του, δεν αντιλέγω. Δεν το εξέλαβα ότι εννοούσε τον εαυτό του αλλά σαφεστατα θα μπορούσε. Και τώρα που μου το πες, για κάτσε να ρθει να τον ρωτήσω.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 21:30
Τι να μου φτιάξει τη διάθεση, ότι ο άλλος με βλέπει σέξι όταν γμιεται το σύμπαν γύρω μου; να έχουμε καλή διάθεση και χαλαρή οκ, φυσικά να πει και να κολακευτώ. Όταν με βλέπει φουλ πηγμένη θα με διακόψει για να μου πει πως του φαίνομαι; γιατί; ας σεβαστεί ότι εκείνη τη στιγμή δεν είμαι σε μουντ για χαζομαρούλες και να καταπιει την ατακα του. Ας τη κρατήσει για άλλη στιγμή

Ναι, γιατί όχι; Δεν είναι μέσα στο μυαλό σου για να ξέρει ότι δεν είσαι σε καλή φάση, αλλά δεν νομίζω ότι είναι τόσο κακό να πεις σε μια συνάδελφο "είσαι πολλή όμορφη σήμερα", τι στο καλό ρομποτάκια πρέπει νά 'μαστε;
Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 21:26 Προσωπικά σκέτο σαν εργαλείο δε με απασχολεί. Με ενδιαφέρει το πακέτο που διαθέτει και το εργαλείο. Αλλιώς παίρνεις και ένα δονητή και είσαι στα σύννεφα κάθε μέρα.
εξυπακούεται ότι από μόνο του δε λέει τίποτα, σαφέστατα

και μετά τον γάμο τί αλλάζει στο πακέτο;
και ποιά η διαφορά μιας πολύχρονης σχέσης με τον γάμο;
Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 21:11Για αυτό μόλις σας παντρευτούμε πάνε αυτά. Μας κυνηγάτε για σεξ και βαριόμαστε. Τόσο πολύ σε εκτίμηση τον έχουμε.
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Ναύτης έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 21:35

Ναι, γιατί όχι; Δεν είναι μέσα στο μυαλό σου για να ξέρει ότι δεν είσαι σε καλή φάση, αλλά δεν νομίζω ότι είναι τόσο κακό να πεις σε μια συνάδελφο "είσαι πολλή όμορφη σήμερα", τι στο καλό ρομποτάκια πρέπει νά 'μαστε;
Γιατί εσύ πνιγεσαι και ο άλλος της ψωλής του το χαβά. Για αυτό!
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

νύχτα έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 21:35
Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 21:26 Προσωπικά σκέτο σαν εργαλείο δε με απασχολεί. Με ενδιαφέρει το πακέτο που διαθέτει και το εργαλείο. Αλλιώς παίρνεις και ένα δονητή και είσαι στα σύννεφα κάθε μέρα.
εξυπακούεται ότι από μόνο του δε λέει τίποτα, σαφέστατα

και μετά τον γάμο τί αλλάζει στο πακέτο;
και ποιά η διαφορά μιας πολύχρονης σχέσης με τον γάμο;
Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 21:11Για αυτό μόλις σας παντρευτούμε πάνε αυτά. Μας κυνηγάτε για σεξ και βαριόμαστε. Τόσο πολύ σε εκτίμηση τον έχουμε.
Ε αυτό είπα μάνα μου. Ότι δεν είναι ο πότσος το ζητούμενο μας αλλά είναι μέρος του ζητούμενου μας που είναι ο άντρας ολόκληρος. Σχετικά με το γάμο τι να σου πω τσούπα μ' Δε ξέρω τι συμβαίνει και οι άντρες γκρινιάζουν ότι δε τους κάθονται οι γυναίκες τους όσο συχνά θα ήθελαν, ή πριν το γάμο. Άμα πιάσουν τα 40 και τα 50 δε, κλάφτα.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 21:37 Γιατί εσύ πνιγεσαι και ο άλλος της ψωλής του το χαβά. Για αυτό!
αυτο ειναι γεγονός παντως, ο ανδρας μπορει να δουλεύει, να πνίγεται, αλλα σταματάει να δει τα βυζια και συνεχίζει. Η γυναικα δεν τα καταφέρνει, την επηρεάζει η εργασία, σαν να μην ειναι φτιαγμενη για αυτα τα πραγματα. Μηπως ηταν λάθος;
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Ερχεστε εδώ, με 5 πολυπρόφιλα ο καθένας για να τα βάλετε μαζί μου :p6:

Εδώ είμαι! :k046: Για δείτε με. :smt019

2, 03 με τρία πόδια. ;12217
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 21:37
Ναύτης έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 21:35

Γιατί εσύ πνιγεσαι και ο άλλος της ψωλής του το χαβά. Για αυτό!
Σου είπα όλα είναι θέμα πώς τα βλέπεις τα πράγματα. Αντί να χαλαστείς, μπορείς να το δεις σαν ευκαιρία να φτιάξεις τη διάθεσή σου. Στο τέλος-τέλος φιλοφρόνηση σού κάνει, δεν σου ζητάει δανεικά.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 17:13

Μιλάς για τον άνθρωπο που είπε καρκινιάρα, να γαμήσει το σκελετό της μάνας του άλλου, εγώ που δεν έχω παιδιά τι θα κάνω στα γεραματα κτλ αυτή είναι η ψυχάρα; για ψυχάκι πιο πολύ μου κάνει.
Αν απευθύνεται με τόσο θυμό και κακία σε ένα φόρουμ σε άγνωστους, αν κραταει σταντ μπάι λογαριασμούς από το 2018 για να μπαίνει να συνεχίζει το έργο του βρισίματος,στη ρίαλ λάιφ τι παίζει στο μυαλό του; αντιλαμβάνεσαι;
Νομίζω το να του χαϊδεύεις τ αυτιά μόνο καλό δε του κάνεις.
Και το ξέρετε όλοι;
Σαν Ιδεολόγο τον κατάλαβα αμέσως. Σαν γύπας, δεν το ήξερα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μπαίνει και σαν γύπας; Τρέμε ακτινίδιε, βρήκες ανταγωνιστή.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”