!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πώς αισθάνεσαι τώρα;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
enaon

Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

πρεπει να δουμε πόσοι καπετάνιοι αυτοκτόνησαν αλλιως υπομονή ασεβαστε, προσπαθησε να μην κρατας την ανάσα σου, το καταλαβαινουν.
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από λαθρολάγνο κουρκουμπίνι »

Ασέβαστος έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 00:09
Fata_Morgana έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 23:59 πόσο μαλακας θα είναι ο ασεβ να πάθει εγκεφαλικο που είδε λίγο λαιβ μουνάκι;
.
να σου πω τι με ενοχλει με το μουνακι. η υποκρισια.

ειχα γυμνιστες. ειπαν θα ξεβρακωθουν, νο προμπλεμο.

τουτη, και πολλες ακομη, κανουν οτι δηθεν φορανε κατι, ειναι σεμνες, αλλα το φορανε επιτηδευμενα για να ειναι σαν να μην φορανε. σαν αυτες που καθε λιγο στριμωχνουν το βυζι μεσα στο σουτιεν, που δε χωραει. οτι φταιει το σουτιεν που ειναι μικρο, αυτες ειναι σεμνες και θελουν να το μαζεψουν.
δεν ηταν και τοσο σεμνες οταν το αγορασαν ομως.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΠΥΤΕ:

https://www.youtube.com/watch?v=ak-IC_29xFI

:sal13: :sal13: :sal13:
sure...
(γελώ)
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana »

Ασέβαστος έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 00:03
Fata_Morgana έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 23:59
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 23:51 https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php ... 0#p3605005

εδω δεν εχει πει κατι η λαλιστατη φεμινιστρια του πεοντα

μονο για ασημαντες μαλακιες και για να αλλαζει τα λεγομενα αλλων οπως της κατεβαινει στο αδειο μυαλο, εχει χρονο

εδω μοκο η σουργελαρα, ο κλοουν του ΠΑΚΥ
Σαν τι να πω βρε ζούμπερο; πόσο μαλάκας είναι αυτός που θα πηδήξει από το βράχο για δυο βυζιά ή στο πόσο μαλακας θα είναι ο ασεβ να πάθει εγκεφαλικο που είδε λίγο λαιβ μουνάκι;
Τζίζας ειστε οι άντρες ρε μπόμπο.
οποια χρησιμοποιει το βυζακι για να πετυχει τον οποιο σκοπο της ειναι λιγουλακι μαλακισμενη, η φταιει η τοξικη πατριαρχια;

η κοινωνια που αντικατεστησε την πατριαρχικη, αυτη που διδασκει τις μικρες οτι αν θελουν κατι, το διεκδικουν με το βυζι τους, μας αρεσει;
Ακριβώς αυτό είναι πατριαρχία. Η αντικειμενοποίηση του γυναικείας ύπαρξης. Φυσικά χρησιμοποιείται και από γυναίκες προς όφελος τους. Πολλες φορές έχω γράψει ακόμα και για τις γυναίκες που έχουν την επιμέλεια μόνο και μόνο επειδή είναι γυναίκες(παλιοί νόμοι, πατριαρχικοί)και χρησιμοποιούν την επιμέλεια εκβιαστικά και κέρδος οικονομικό. Όπως επίσης έχω γράψει άπειρος φορές πχ για τις θέσεις σερβις που ζητάνε κοπέλες για κράχτες για τα λιγούρια με αποτέλεσμα οι νεαροί να μην έχουν τις ίδιες ευκαιρίες. Με άλλα λόγια άπειρες φορές έχω πει ότι η πατριαρχία βλάπτει και τα δυο φύλα. Τις γυναίκες περισσότερο αλλά και οι άντρες πλήττονται σε πολλά σημεία. Όποιος δεν είναι ηλίθιος(εκτός Μένιου που κάνει βλακώδη ποστ) καταλαβαίνει ότι δεν είναι όλες οι γυναίκες κατά τις πατριαρχίας. Ούτε ασχολούνται όλες, ούτε τις ενδιαφέρει όλες. Τα κορίτσια που ανέφερες προφανώς και δοκιμάζουν τη δυναμική τους στο μπαμπουινίστικο μέρος του αντρικού εγκεφάλου.
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι

Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 00:17

Σαν τι να πω βρε ζούμπερο; πόσο μαλάκας είναι αυτός που θα πηδήξει από το βράχο για δυο βυζιά ή στο πόσο μαλακας θα είναι ο ασεβ να πάθει εγκεφαλικο που είδε λίγο λαιβ μουνάκι;
οποια χρησιμοποιει το βυζακι για να πετυχει τον οποιο σκοπο της ειναι λιγουλακι μαλακισμενη, η φταιει η τοξικη πατριαρχια;

η κοινωνια που αντικατεστησε την πατριαρχικη, αυτη που διδασκει τις μικρες οτι αν θελουν κατι, το διεκδικουν με το βυζι τους, μας αρεσει;
Ακριβώς αυτό είναι πατριαρχία.

https://www.youtube.com/watch?v=Ml0RBLjQoW4

ΠΟΥ ΘΑ ΦΟΡΤΩΝΕΙΣ ΤΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ. ΣΙΧΑΜΑ
sure...
(γελώ)
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

αγόρι πεταλίδα,ξεκόλλα,κούρασες
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

enaon έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 00:13 πρεπει να δουμε πόσοι καπετάνιοι αυτοκτόνησαν αλλιως υπομονή ασεβαστε, προσπαθησε να μην κρατας την ανάσα σου, το καταλαβαινουν.
μερικες φορες εχεις πλακα, αλλες σκεφτομαι οτι πρεπει να κανεις παρεα στον ρεμπελ, στο ιγκνορ. τουλαχιστον τα ποστ σου ειναι μικρα και σκρολλαρονται ευκολα, γιαυτο δεν εχεις μπει ακομη και ειναι αμοναχος του.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Fata_Morgana έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 23:59 πόσο μαλακας θα είναι ο ασεβ να πάθει εγκεφαλικο που είδε λίγο λαιβ μουνάκι;
.

τουτη, και πολλες ακομη, κανουν οτι δηθεν φορανε κατι, ειναι σεμνες, αλλα το φορανε επιτηδευμενα για να ειναι σαν να μην φορανε. σαν αυτες που καθε λιγο στριμωχνουν το βυζι μεσα στο σουτιεν, που δε χωραει. οτι φταιει το σουτιεν που ειναι μικρο, αυτες ειναι σεμνες και θελουν να το μαζεψουν.
Και εγώ το στριμωχνω το βυζι. Γιατί δεν είναι μικρό το βυζι ούτε το σουτιέν πιο μικρό από το μέγεθος που μου χρειάζεται. Αλλα θα σκύψω,θα τεντωθώ κτλ και θα βγει από τη θέση του. Και γιατί θα πρέπει εγώ να σκεφτώ αν εσύ θα με δεις να το τσκτοποιώ; έτσι και η άλλη με το μουνάκι της, το ήθελε ευάερο και ευήλιο. Γιατί θα πρέπει να σκεφτεί αν εσύ έχεις θέμα με αυτό; το έκανε σκόπιμα; μπορεί. Δεν είναι κατι εκτός ανθρώπινου μυαλού αυτό. Και εσείς ταλτοποιειτε τα αρχίδια σας, τα πιάνετε κατά διαστηματα αν σας στενευει ο καβάλος, καβλωνετε και διαγράφει μέσα από το παντελόνι σας. Είπαμε ποτέ τιποτα;
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι

Ακριβώς αυτό είναι πατριαρχία. Η αντικειμενοποίηση του γυναικείας ύπαρξης. Φυσικά χρησιμοποιείται και από γυναίκες προς όφελος τους. Πολλες φορές έχω γράψει ακόμα και για τις γυναίκες που έχουν την επιμέλεια μόνο και μόνο επειδή είναι γυναίκες(παλιοί νόμοι, πατριαρχικοί)και χρησιμοποιούν την επιμέλεια εκβιαστικά και κέρδος οικονομικό. Όπως επίσης έχω γράψει άπειρος φορές πχ για τις θέσεις σερβις που ζητάνε κοπέλες για κράχτες για τα λιγούρια με αποτέλεσμα οι νεαροί να μην έχουν τις ίδιες ευκαιρίες. Με άλλα λόγια άπειρες φορές έχω πει ότι η πατριαρχία βλάπτει και τα δυο φύλα. Τις γυναίκες περισσότερο αλλά και οι άντρες πλήττονται σε πολλά σημεία. Όποιος δεν είναι ηλίθιος(εκτός Μένιου που κάνει βλακώδη ποστ) καταλαβαίνει ότι δεν είναι όλες οι γυναίκες κατά τις πατριαρχίας. Ούτε ασχολούνται όλες, ούτε τις ενδιαφέρει όλες. Τα κορίτσια που ανέφερες προφανώς και δοκιμάζουν τη δυναμική τους στο μπαμπουινίστικο μέρος του αντρικού εγκεφάλου.

ΑΝ ΔΕΝ συχναζες σε φορουμ με ουρακοταγκους bsμαιρηδες και εβγαινες στον κανονικο κοσμο, θα ηξερες οτι ενα 10% των γυναικων δεν αρεσκονται στην πατατριαχνια και απο αυτες το 1% μονο επειδη δεν αρεσκεται οντως και οχι επειδη δυσκολευονται προσωπικα
εσυ ανηκεις στην πλειοψηφια, ηλεκτρονικος τζογος και η χασουρα απο το πορτοφολι του ανδρα, πατσαβουρες οι ανταγωνιστριες, βιντεο που
δεν ξερω αν ειναι νομιμο
ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΟΝΗ ΣΟΥ λες και βαζεις χαμογελακι μετα. μεχρι και βυζα στο αβαταρ. εισαι ο ορισμος του σκατοελληνα. Ως ενα σημειο εχει κοινωνιολογικο ενδιαφερον αλλα να γραφει ο ασεβ αυτην την ιστορια και να εχεις να σχολιασεις οτι εισαι ζουδια οι αντρες, ξεπερναει τα ορια. ΣΚΑΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΟΥΡΓΕΛΟ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος λαθρολάγνο κουρκουμπίνι την 29 Ιούλ 2024, 00:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
sure...
(γελώ)
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 00:07
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 23:51 https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php ... 0#p3605005

εδω δεν εχει πει κατι η λαλιστατη φεμινιστρια του πεοντα

μονο για ασημαντες μαλακιες και για να αλλαζει τα λεγομενα αλλων οπως της κατεβαινει στο αδειο μυαλο, εχει χρονο

εδω μοκο η σουργελαρα, ο κλοουν του ΠΑΚΥ

μιλαμε για τερμα κουτοπονηρο σουργελο τελικα

δεν αξαν ασχολουμαι μαζι σου. σου ευχομαι ο,τι χειροτερο στην μιζερη σκατοζωουλα σου. Σιχαμα. Οποιος δεν καταλαβαινει απο αυτο που κουοταρα και την απαντηση σου, τι σιχαμα εισαι, καλη φωτιση, επισης. Σε σενα να ερθει φωτιση αποκλειεται. Στα τσακιδια.
Θα σου πω μόνο τούτο,

Η κατάρα ειναι γαϊδάρα και γυρίζει στον αφέντη.

Ότι εύχεσαι κακο ,σου το προκαλείς :102:
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Ασέβαστος έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 00:21 μερικες φορες εχεις πλακα, αλλες σκεφτομαι οτι πρεπει να κανεις παρεα στον ρεμπελ, στο ιγκνορ. τουλαχιστον τα ποστ σου ειναι μικρα και σκρολλαρονται ευκολα, γιαυτο δεν εχεις μπει ακομη και ειναι αμοναχος του.
σε πειραξε που σου ειπα οτι το καταλαβαινουν, ηθελες να μην το ξερεις; Οκ δεν το κατάλαβαν, ησουνα πολυ κοολ μαλλον. Νιώθεις καλυτερα;
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 00:23

ΑΝ ΔΕΝ συχναζες σε φορουμ με ουρακοταγκους bsμαιρηδες και εβγαινες στον κανονικο κοσμο, θα ηξερες οτι ενα 10% των γυναικων δεν αρεσκονται στην πατατριαχνια και απο αυτες το 1% μονο επειδη δεν αρεσκεται οντως και οχι επειδη δυσκολευονται προσωπικα
εσυ ανηκεις στην πλειοψηφια, ηλεκτρονικος τζογος και η χασουρα απο το πορτοφολι του ανδρα, πατσαβουρες οι ανταγωνιστριες, βιντεο που
δεν ξερω αν ειναι νομιμο
ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΟΝΗ ΣΟΥ λες και βαζεις χαμογελακι μετα. μεχρι και βυζα στο αβαταρ. εισαι ο ορισμος του σκατοελληνα. Ως ενα σημειο εχει κοινωνιολογικο ενδιαφερον αλλα να γραφει ο ασεβ αυτην την ιστορια και να εχεις να σχολιασεις οτι εισαι ζουδια οι αντρες, ξεπερναει τα ορια. ΣΚΑΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΟΥΡΓΕΛΟ.
Πω πω γράφεις και πολλά. Βαριέμαι να τα διαβάσω.
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι

Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 00:25
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 00:23

δεν ξερω αν ειναι νομιμο
Πω πω γράφεις και πολλά. Βαριέμαι να τα διαβάσω.
https://www.youtube.com/watch?v=vzWmeiMan2M
sure...
(γελώ)
Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

Ασέβαστος έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 00:21πιανομαι απο δω ν απαντησω γιατι παει το ψαλιδι συννεφο.

δεν ασχοληθηκαι και δεν καταλαβα ποιοι και γιατι τσακώνονται και βριζονται, οι μισοι εχουν αλλαξει και 10 φορες νικ και δεν ξερω ποιοι ειναι.

τον χαο δεν τον ειχα παρει με κακο ματι. δε θυμαμαι γιατι, αλλα δεν μου εβγαζε αντιπαθεια, βεβαια δεν ξερω με τι αλλα νικ εμπαινε, απο το χαοτικος εχω κατι αμυδρες μνημες, δε θυμαμαι κατι κακο.

αλλα ειδα δω οτι ειχε καβατζωσει lurker νικ απο το 18, 6 χρονια πριν δηλαδη, για να εχει να καψει, να μπορει να μπινελικωσει.

αρρωστια το βρισκω.
όσες φορές έχω κάνει μανούρα στο πχόρουμ, ήταν επειδή είτε
αδίκησαν εμένα, είτε πρόσωπα αγαπημένα

ο χαοτικός σ εκείνο το τόπικ, που δυστυχώς δεν μπορώ να βρω,
τους συκοφαντούσε όλους όσους υποστήριζαν ότι διατηρούσε διπλά
ή τριπλά προφίλ, και έφτασε σε σημείο να κάνει χυδαίους χαρακτηρισμούς

εγώ σε κάποια φάση του είπα "όλους σκάρτους μας τους έβγαλες"
και αντέδρασε με υπερβολή -κλασικά- και άρχισε να προσβάλει και εμένα

του ανέφερα δημόσια ότι όσο ήταν μπαναρισμένος ως χαοτικός μου είχε
στείλει πμ για να μεταφέρω κάτι στον 42, από άλλο προφίλ, και άρχισε να
με αποκαλεί ρουφιάνα και συκοφάντισσα

μετά από κάποιες μέρες επέστρεψε για να με πει αυτοκτονική κτλ και μετά χάθηκε

και εμφανίζεται τώρα με λογαριασμό από το 2018 (Ιδεολόγος-τρομάρα του)
και μόλις μπανάρεται, εμφανίζει και τον Γύπα

στο πμ εν των μεταξύ που μου είχε στείλει, είχε "κλέψει" ψευδώνυμο μέλους
από το παλιό φόρουμ (γνωστός-άγνωστος)

και γυρνάει και κάνει μαθήματα ηθικής και ανθρωπιάς και μας λέει και σκατόψυχους

αλλά είπαμε, γι αυτό έχει καταντήσει να τον υπερασπίζεται όλη η σαβούρα του φόρουμ
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Fata_Morgana έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 00:22
.

Και εγώ το στριμωχνω το βυζι. Γιατί δεν είναι μικρό το βυζι ούτε το σουτιέν πιο μικρό από το μέγεθος που μου χρειάζεται. Αλλα θα σκύψω,θα τεντωθώ κτλ και θα βγει από τη θέση του. Και γιατί θα πρέπει εγώ να σκεφτώ αν εσύ θα με δεις να το τσκτοποιώ; έτσι και η άλλη με το μουνάκι της, το ήθελε ευάερο και ευήλιο. Γιατί θα πρέπει να σκεφτεί αν εσύ έχεις θέμα με αυτό; το έκανε σκόπιμα; μπορεί. Δεν είναι κατι εκτός ανθρώπινου μυαλού αυτό. Και εσείς ταλτοποιειτε τα αρχίδια σας, τα πιάνετε κατά διαστηματα αν σας στενευει ο καβάλος, καβλωνετε και διαγράφει μέσα από το παντελόνι σας. Είπαμε ποτέ τιποτα;
δεν εχω θεμα. και γυμνες να κυκλοφορουσατε, κανενα προβλημα. το κρινω ως υποκρισια.

αν θες να εχεις το βυζι εξω, το βγαζεις, αν θες να ειναι μεσα, βαζεις ρουχο να το καλυπτει ακομη κι αν σκυψεις η τεντωθεις. αν βαζεςι ρουχο που πρεπει ανα 2 λεπτα να το μαζευεις, κατι ειναι λαθος.

εμεις δε φοραμε ρουχα που να βγαινει εξω η μαλαπερδα καθε λιγο και να την μαζευουμε. κατα κανονα παμε ακομη και στην παραλια με ρουχο που καλυπτει το παπαρι,οσο και αν τεντωθουμε, σκυψουμε κλπ, και δε χρειαζεται να ασχοληθουμε καθολου μαζι του.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

enaon έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 00:24
Ασέβαστος έγραψε: 29 Ιούλ 2024, 00:21 μερικες φορες εχεις πλακα, αλλες σκεφτομαι οτι πρεπει να κανεις παρεα στον ρεμπελ, στο ιγκνορ. τουλαχιστον τα ποστ σου ειναι μικρα και σκρολλαρονται ευκολα, γιαυτο δεν εχεις μπει ακομη και ειναι αμοναχος του.
σε πειραξε που σου ειπα οτι το καταλαβαινουν, ηθελες να μην το ξερεις; Οκ δεν το κατάλαβαν, ησουνα πολυ κοολ μαλλον. Νιώθεις καλυτερα;
χαχα, τι αστεια που ειναι αυτα που γραφεις, πρεπει να εχεις πολυ χιουμορ.

νιωθεις καλυτερα;

γραψε ρε καμμια καλη μαλακια να γελασουμε, μην προσπαθεις να γινεις εμμονικος σαν τον μενιο, δεν τοχεις.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”