Ασεβαστε - αν αποφασισεις να κινηθεις νομικα ειμαι στη διαθεση σουΑσέβαστος έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 23:27α γεια σου. το ιδιο λεω κι εγω, που τραβανε το οτι γραφω για το νομιμο, και με βγαζουν παιδερα.Fata_Morgana έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 23:16Το αυτό. Φυσικά το τράβηξαν αυτά που έγραψα με ουρολαγνιες και κοπρολαγνίες που ακριβώς και εγώ βρίσκω αηδιαστικά. Αλλά τι να καμς. Φορουμ.Ναύτης έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 23:11 Να πω επίσης ότι το ναϊδάκι έχει δίκιο: μεταξύ δύο εχέφρονων και ελευθέρως συναινούντων ενηλίκων δεν υπάρχει απολύτως τίποτα που να είναι ανώμαλο στο σεξ. Αν και ορισμένες καταστάσεις για μένα είναι αηδιαστικές.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Fata_Morgana έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 23:29Δεν είναι τωρινό. Χρόνια τώρα η ίδια ιστορία.Ναύτης έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 23:28 Εν τω μεταξύ, εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει πόθεν προέκυψε αυτό το μπιφ του Μένιου με τη Ναΐδα.
Ναι αλλα πως θα κατσεις διπλα στην πασιφαη στο δικαστηριο;Αγις έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 23:29Ασεβαστε - αν αποφασισεις να κινηθεις νομικα ειμαι στη διαθεση σουΑσέβαστος έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 23:27α γεια σου. το ιδιο λεω κι εγω, που τραβανε το οτι γραφω για το νομιμο, και με βγαζουν παιδερα.Fata_Morgana έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 23:16
Το αυτό. Φυσικά το τράβηξαν αυτά που έγραψα με ουρολαγνιες και κοπρολαγνίες που ακριβώς και εγώ βρίσκω αηδιαστικά. Αλλά τι να καμς. Φορουμ.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Fata_Morgana
Και εγώ παιδιά μαζί σας. Γουστάρω να το παίξω εριν μπροκοβιτς. Θα δώσουμε διασημότητα στο θέμα yr,fb,tiktok,twitter ο καθένας με τις απόψεις του και τα ποστ του βέβαια και θα γίνουμε όλοι σταρΑγις έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 23:29Ασεβαστε - αν αποφασισεις να κινηθεις νομικα ειμαι στη διαθεση σουΑσέβαστος έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 23:27α γεια σου. το ιδιο λεω κι εγω, που τραβανε το οτι γραφω για το νομιμο, και με βγαζουν παιδερα.Fata_Morgana έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 23:16
Το αυτό. Φυσικά το τράβηξαν αυτά που έγραψα με ουρολαγνιες και κοπρολαγνίες που ακριβώς και εγώ βρίσκω αηδιαστικά. Αλλά τι να καμς. Φορουμ.
με ανεση
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
δεν εχω δει ποτε το πχορουμ τοσο σοβαρα.Αγις έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 23:29Ασεβαστε - αν αποφασισεις να κινηθεις νομικα ειμαι στη διαθεση σουΑσέβαστος έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 23:27α γεια σου. το ιδιο λεω κι εγω, που τραβανε το οτι γραφω για το νομιμο, και με βγαζουν παιδερα.Fata_Morgana έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 23:16
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
ισχυει αλλα υπαρχουν ορια - ηταν λαθος μου που δεν ξεκινησα την διαδικασια πριν χρονια
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Fata_Morgana
Έχω μια αδυναμία στα κουλούρια η αλήθεια είναιΝαύτης έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 23:30Fata_Morgana έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 23:29Δεν είναι τωρινό. Χρόνια τώρα η ίδια ιστορία.Ναύτης έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 23:28 Εν τω μεταξύ, εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει πόθεν προέκυψε αυτό το μπιφ του Μένιου με τη Ναΐδα.γιατί όμως; Τού 'φαγες το κουλούρι στο διάλειμμα;
- Fata_Morgana
Ναι ρε φίλε σωστά μου το είχες ξαναπεί ότι ήθελες να με πας δικαστικά. Θυμάσαι το λόγο ΚΤΗΝΟΣ;
οκ αλλά μην μένεις εκεί. Πες για τον Άγι του φόρουμ που θα ειχε κανει το σωστό, πώς θα έμοιαζε τώρα, θα ήταν σπουδαίος πολύ; Εσένα ο χρηστης σου καταστράφηκε, μπορεις να σώσεις άλλα username του πχώρουμ ομως, εχεις χρέος νομιζω.
Πρόεδρος: Να προσέλθει ο μάρτυς Μένιος.
Μένιος: Λαθρολάγνο κουρκουμπίνι με λένε.
Πρόεδρος (ψιθυριστά στον εισαγγελέα): εμείς οι δυο θα λογαριαστούμε αργότερα, με τις μαλακισμένες τις πλάκες σου.
Πρόεδρος (ψιθυριστά στον εισαγγελέα): εμείς οι δυο θα λογαριαστούμε αργότερα, με τις μαλακισμένες τις πλάκες σου.
-
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι
ποιος καραγκιοζης σε γαμει και εσενα, φατα μου;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος λαθρολάγνο κουρκουμπίνι την 29 Ιούλ 2024, 00:10, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
sure...
(γελώ)
(γελώ)
-
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι
Ναύτης έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 23:42 Πρόεδρος: Να προσέλθει ο μάρτυς Μένιος.
sure...
(γελώ)
(γελώ)
Γελάω που θίγονται και οι βαρυποινίτες
ΜΛΚ, είστε για δέσιμο
ΜΛΚ, είστε για δέσιμο
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
μένιο πόσες μερες θα αντέξεις ακόμα την νάιδα αμπανάριστη, πριν μας τιμωρήσεις σκληρά με την απουσία σου; Να πουμε στον μπέρια να βιαστει αν ειναι.