Ρε ο Μωάμεθ είναι τεράστιος απατεώνας, γιατί όταν ήμουν Αγγλία και είχα συζητήσεις με Μουσουλμάνους συμφοιτητές (ΔΕΝ το προτείνω αν δεν θες να φρίξεις), είχα διαβάσει 2-3 βιβλία σε βάθος και το Κοράνι απ'έξω και ανακατωτά (είναι μικρό). Τώρα δεν θυμάμαι τίποτα βέβαια.nemo έγραψε: 25 Ιούλ 2024, 19:10 οι πιο πολλες αποριες ειναι εξηγήσιμες και ο μωαμεθ δεν ηταν απατεωνας εγραψε οτι εβλεπε γυρω του
λεω για αυτο που γνωριζω εγω και οχι για ονοματα που γραφεις και δεν γνωριζω
αυτο παλι με τον αλεξ .να τον ρωτησεις αν ηταν γκεη ή οχι ! με παρεξενεψε δλδ ολοκληρη την πορεια του
θα την κρινεις αν ηταν γκεη ή οχι
Ε ντάξει, όταν ο άλλος σου βγάζει ειδικές σούρες για να βολέψει τον εαυτό του και λέει ότι ήρθαν απ' το θεό, αυτό είναι λίγο προβληματικό. Ακόμα θυμάμαι αμυδρά μια σούρα που και καλά του έλεγε ο αλλάχ ότι είναι οκ να παντρευτεί την γυναίκα του (θετού του?) γιού ή κάτι τέτοιο. Μιλάμε για τέτοιες μαλακίες, τα έβγαζε απ'τον κώλο του.
Ή σούρες για το πώς θα βαράς την γυναίκα σου. Μιλάμε για τραγικά πράγματα να τα σκέφτεσαι ότι μπορεί να προήλθαν από μια θεότητα...
...
Όσον αφορά τον άλεξ, χαλάρωσε ρε. Αυτό και τα πιο κάτω είναι όλα λίγο tongue-in-cheek. Σιγά μην χαλάσω την 5η θέση στο τραπέζι για να ρωτήσω αυτές τις μαλακίες. Να μου κι αν έκανε ομοφυλικά όργια, να μου κι αν όχι. Πιο πολύ με ενδιαφέρουν οι κατακτήσεις του και τα επιτεύγματα, παρά το τι έκανε ο καθένας στην σεξουαλική του ζωή!
Πάντως απ'τον Νεάντερνταλ και απ' απάνω, πραγματικά θα ήθελα να κάνω ένα chat με αυτούς τους ανθρώπους.