!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πώς αισθάνεσαι τώρα;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
enaon

Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

αν το κλειδώσει και αυτό να πατε στο νημα του πανιωνίου, να βγει και κάτι.
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από λαθρολάγνο κουρκουμπίνι »

Fata_Morgana έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 22:44
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 22:40 16 πμ εχω λαβει απο [user]fata_morgana[/user] και εχω στειλει 18 (ψαξιμο σε οτι εχω τωρα εκτος απο πιο προσφατης συνολικης διαγραφης και τελειως ασχετης με το θεμα)

αυτο για το μελος που με ρωτησε αν θα ξαναφυγω διαπαντος ή θα ξαναμπω με αλλο ονομα και θα της στελνω πμ ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΠΜ, ΑΥΤΗ ΤΟ ΑΡΧΙΣΕ

:smt005: :smt005: :smt005:
βρες κανεναν bsμιαρη να παιξεις στα κυβικα σου. Με μένα θα τρως τρομπόνι

όταν δεν βαριέμαι, σου απαντάω λέει ΧΑΧΑΧΑΧΑ
Διάβασες ότι εγραψα σου απαντάω σε όλα οπως και στις παραθέσεις που κάνεις εκτός κι αν βαριέμαι; αλλά δε μου είπες, γιατί μου έχεις 18 πμ ενώ με σιχαίνεσαι;
θα σου απαντησω οταν σβησεις το ποστ που με αποκαλεις ομοιδεατη σε πραγματα που ουδεποτε συμφωνησα. ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
sure...
(γελώ)
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana »

λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 22:46
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 22:40 16 πμ εχω λαβει απο [user]fata_morgana[/user] και εχω στειλει 18 (ψαξιμο σε οτι εχω τωρα εκτος απο πιο προσφατης συνολικης διαγραφης και τελειως ασχετης με το θεμα)

αυτο για το μελος που με ρωτησε αν θα ξαναφυγω διαπαντος ή θα ξαναμπω με αλλο ονομα και θα της στελνω πμ ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΠΜ, ΑΥΤΗ ΤΟ ΑΡΧΙΣΕ

βρες κανεναν bsμιαρη να παιξεις στα κυβικα σου. Με μένα θα τρως τρομπόνι

όταν δεν βαριέμαι, σου απαντάω λέει ΧΑΧΑΧΑΧΑ
Διάβασες ότι εγραψα σου απαντάω σε όλα οπως και στις παραθέσεις που κάνεις εκτός κι αν βαριέμαι; αλλά δε μου είπες, γιατί μου έχεις 18 πμ ενώ με σιχαίνεσαι;
θα σου απαντησω οταν σβησεις το ποστ που με αποκαλεις ομοιδεατη σε πραγματα που ουδεποτε συμφωνησα. ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Σε ρωτάω εδώ και μέρες αλλά δεν απαντάς :lol: να σβήσω το ποστ που σε λέω ομοιδεάτη του Ασέβαστου; αφού είσαι και για αυτό έκανες αναφορά οπότε nope. Κλαψου στο συντονισμό.
Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn »

enaon έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 22:45 αν το κλειδώσει και αυτό να πατε στο νημα του πανιωνίου, να βγει και κάτι.
:smt005:
στους πινέζες τους στέλνεις;
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

enaon έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 22:45 αν το κλειδώσει και αυτό να πατε στο νημα του πανιωνίου, να βγει και κάτι.
Και πού θα αραδιάζουμε τις σκέψεις και τα αισθήματά μας; :a040:
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι

επειδη ομως πας να με βγαλέις διπροσωπο αν θελεις σου δινω ολο το ελευθερο να ανεβασεις οποιονδηποτε διαλογο μας σε πμ, να φανει στα μελη αν αλλα γραφω δημοσιως και αλλα ιδιωτικα

εχεις τα κακαλα; το μονο που θελω ειναι να ειναι ολοκληρος οχι κομματακια

ως τοτε, ρουφα που θα αναφερεις εσυ τα πμ για να δημιουργησεις εντυπωσεις
sure...
(γελώ)
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι

Fata_Morgana έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 22:47
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 22:46

Σε ρωτάω εδώ και μέρες αλλά δεν απαντάς :lol: να σβήσω το ποστ που σε λέω ομοιδεάτη του Ασέβαστου; αφού είσαι και για αυτό έκανες αναφορά οπότε nope. Κλαψου στο συντονισμό.

σαλτα σουργελο
sure...
(γελώ)
Άβαταρ μέλους
Saturn

vagabondo έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 22:48
Και πού θα αραδιάζουμε τις σκέψεις και τα αισθήματά μας; :a040:
:e045:
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

να εξομολογηθω πως εχω στειλει ενα πι μι στην Μπουργκανα
ειχε γραψει δημοσια - σε ποιο μαγαζι ειχε παει και ποιοι το καπνιζαν
της εγραψα να το σβησει κ απαντησε ''γιατι ;''
μιλαμε για σπασιμο ηλιθιομετρου
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 22:48 επειδη ομως πας να με βγαλέις διπροσωπο αν θελεις σου δινω ολο το ελευθερο να ανεβασεις οποιονδηποτε διαλογο μας σε πμ, να φανει στα μελη αν αλλα γραφω δημοσιως και αλλα ιδιωτικα

εχεις τα κακαλα; το μονο που θελω ειναι να ειναι ολοκληρος οχι κομματακια

ως τοτε, ρουφα που θα αναφερεις εσυ τα πμ για να δημιουργησεις εντυπωσεις
Μου στέλνεις πμ; ναι. Μπορώ να μάθω τον λόγο που μου στέλνεις πμ αφού με σιχαίνεσαι;
:smt005:

Άντε δε θα απαντάω στο ζαβό να ηρεμήσει το φόρουμ.
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Αγις έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 22:50 να εξομολογηθω πως εχω στειλει ενα πι μι στην Μπουργκανα
ειχε γραψει δημοσια - σε ποιο μαγαζι ειχε παει και ποιοι το καπνιζαν
της εγραψα να το σβησει κ απαντησε ''γιατι ;''
μιλαμε για σπασιμο ηλιθιομετρου
Μόνο αυτό το πμ μου είχες στείλει;
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

Πάντως και τα 15χρονα ανήλικα θεωρούνται, και είναι, γι'αυτό άλλωστε ο νομοθέτης δεν τ' αφήνει να ψηφίσουν, επειδή δεν έχει πήξει το μυαλό τους ακόμα. Βέβαια ο ίδιος νομοθέτης λέει ότι το ίδιο ανήλικο μπορεί να κάνει σεξ ανεξάρτητα από τη διαφορά ηλικίας του/της παρτενέρ, που θα πει, λέει ο νομοθέτης, μια χαρά είναι να γμται το ανήλικο (14 ετών και 365 ημερών) με μπαρμπάδες και θείτσες, αλλά όχι και να εκλεγεί κυβέρνηση, ας είμαστε λίγο σοβαροί.
Η προσωπική μου γνώμη είναι πως εκείνοι που νομοθέτησαν το όριο συναίνεσης, ανεξάρτητα από τη διαφορά ηλικίας, στα 15 θέλουν ανασκολπισμό ( σχήμα λόγου, το γράφω για να μην υπάρξει καμιά παρανόηση).
Άβαταρ μέλους
Airman68
Phorum.gr user: Airman68

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Airman68 »

Ιδέα: να ανοιχτεί νήμα που ο καθένας θα λέει ποιος του έχει στείλει πμ ή σε ποιον έχει στείλει...
Yippie Kay Yay
Άβαταρ μέλους
Saturn

Airman68 έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 22:54 Ιδέα: να ανοιχτεί νήμα που ο καθένας θα λέει ποιος του έχει στείλει πμ ή σε ποιον έχει στείλει...
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Ναύτης έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 22:53 Πάντως και τα 15χρονα ανήλικα θεωρούνται, και είναι, γι'αυτό άλλωστε ο νομοθέτης δεν τ' αφήνει να ψηφίσουν, επειδή δεν έχει πήξει το μυαλό τους ακόμα. Βέβαια ο ίδιος νομοθέτης λέει ότι το ίδιο ανήλικο μπορεί να κάνει σεξ ανεξάρτητα από τη διαφορά ηλικίας του/της παρτενέρ, που θα πει, λέει ο νομοθέτης, μια χαρά είναι να γμται το ανήλικο (14 ετών και 365 ημερών) με μπαρμπάδες και θείτσες, αλλά όχι και να εκλεγεί κυβέρνηση, ας είμαστε λίγο σοβαροί.
Η προσωπική μου γνώμη είναι πως εκείνοι που νομοθέτησαν το όριο συναίνεσης, ανεξάρτητα από τη διαφορά ηλικίας, στα 15 θέλουν ανασκολπισμό ( σχήμα λόγου, το γράφω για να μην υπάρξει καμιά παρανόηση).
Α τε Ναύτη, πάντα ξεχώριζες. Και σε άλλο νήμα που ανέτρεξα να δω παλιότερες δημοσιεύσεις τα ίδια έλεγες. Από τους λίγους εδώ μεσα :hebit:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”