!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κουρασε το ζητημα των νησιων

Διασκέδαση, μόδα, life style, dolce vita
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Re: Κουρασε το ζητημα των νησιων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

Βίνγκιλοτ έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 17:22
exiledd έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 15:58Πέρα από την πλάκα ισχύει αυτό που λέει ο Βιν (Ξερόλα εσύ;)
Από ένα σημείο και μετά οι 4 Ντομ Περινιόν, απλά σου αγοράζουν exclusivity:Φάτε ματιά, ψάρια πλεμπαριό, που μπορώ και τα σκάω για 4 Ντομ...
Κοινωνικό status...
Παλιός χρήστης είναι ο Ξερόλας; Δεν είμαι εγώ αυτός πάντως.

.

Ο Βιβλιοπώλης της Πάτμου και παλιότερα των Παξών.....

.

.

.
Εικόνα

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

stergiosbik έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 11:40
panos291 έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 11:18 Υπάρχει παντα η λυση του εξωτερικου. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλαβω γιατι θελετε Ελλάδα με το ζορι.
Διακρίνω κάποια έπαρση ίσως;
Καθολου επαρση, δεν το εγραψα ειρωνικα. Φιλε εχουμε γινει τοσο ακριβοι που δεν καταλαβαινω γιατι να μην παει καποιος Ελληνας να κανει διακοπες εξω. Για μενα αυτο χρειάζεται για να προσγειωθουν καμποσοι. Ασε που ειναι και ωραιο να βλεπεις και αλλες χωρες και να αλλαζεις παραστασεις. Και εγω αν μπορουσα να παω διακοπες το καλοκαιρι, θα πηγαινα εξωτερικό.
Άβαταρ μέλους
panos291

ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 11:42
panos291 έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 11:18 Υπάρχει παντα η λυση του εξωτερικου. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλαβω γιατι θελετε Ελλάδα με το ζορι.
Εγώ διακρίνω κάποιον ρουμλετά και τίποτα περισσότερο.
Ειπα παραπανω οτι δεν το εγραψα ειρωνικα. Οσο για το τι διακρινεις εσυ, μαντεψε ποσο με νοιαζει απο 0-10.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

panos291 έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 18:22
Καθολου επαρση, δεν το εγραψα ειρωνικα. Φιλε εχουμε γινει τοσο ακριβοι που δεν καταλαβαινω γιατι να μην παει καποιος Ελληνας να κανει διακοπες εξω. Για μενα αυτο χρειάζεται για να προσγειωθουν καμποσοι. Ασε που ειναι και ωραιο να βλεπεις και αλλες χωρες και να αλλαζεις παραστασεις. Και εγω αν μπορουσα να παω διακοπες το καλοκαιρι, θα πηγαινα εξωτερικό.
:lol:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

foscilis έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 16:45
Ερμής έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 15:53
δεν είδες τη μελέτη που βγήκε για τα επιδόματα;
έδιναν για 3 χρόνια 1000 δολάρια το μήνα σε 1000 φτωχούς φροντίζοντας να είναι 100% αφορολόγητα και να μην μετράνε για εισοδηματικά κριτήρια, να τα κάνουν ό,τι θέλουν. Επίσης σε μια ομάδα ελέγχου 2000 φτωχών έδιναν μόνο 20 δολάρια το μήνα.

Στο τέλος των τριών χρόνων αυτοί με τα 1000 δολάρια ήταν σε ελαφρώς χειρότερη οικονομική κατάσταση από αυτούς με τα 20 γιατί πολύ απλά δούλευαν λιγότερο. Ενώ πήραν 1000 δολάρια παραπάνω το μήνα, μόνο τα ~150 κατά μέσο όρο πήγαν σε βασικές ανάγκες (φαγητό, νοίκι, υγεία) ενώ πολύ υπολογίσιμο ποσοστό απλά χαρίστηκε σε γνωστούς και φίλους για να αισθανθούν σπουδαίοι.

Πραγματικά οι βασικότερες ανάγκες των φτωχών είναι η ματαιοδοξία και η καλοπέραση. Δεν έχουν άδικο όλα τα δυστοπικά σίριαλ που οραματίζονται σαν σταθερό κοινωνικό σύστημα το ριάλιτι.
Συμφωνω ας όλα.
Η φτώχεια θέλει καλοπέραση δεν έλεγαν τα ζουδια;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic »

panos291 έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 18:22 Καθολου επαρση, δεν το εγραψα ειρωνικα. Φιλε εχουμε γινει τοσο ακριβοι που δεν καταλαβαινω γιατι να μην παει καποιος Ελληνας να κανει διακοπες εξω. Για μενα αυτο χρειάζεται για να προσγειωθουν καμποσοι. Ασε που ειναι και ωραιο να βλεπεις και αλλες χωρες και να αλλαζεις παραστασεις. Και εγω αν μπορουσα να παω διακοπες το καλοκαιρι, θα πηγαινα εξωτερικό.
Ξέρω πολλούς που πάνε εδώ και χρόνια Και όχι μόνο Βαλκάνια που είναι σχετικά φτηνά, αλλά και Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία κτλ.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

micmic έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 19:11
panos291 έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 18:22 Καθολου επαρση, δεν το εγραψα ειρωνικα. Φιλε εχουμε γινει τοσο ακριβοι που δεν καταλαβαινω γιατι να μην παει καποιος Ελληνας να κανει διακοπες εξω. Για μενα αυτο χρειάζεται για να προσγειωθουν καμποσοι. Ασε που ειναι και ωραιο να βλεπεις και αλλες χωρες και να αλλαζεις παραστασεις. Και εγω αν μπορουσα να παω διακοπες το καλοκαιρι, θα πηγαινα εξωτερικό.
Ξέρω πολλούς που πάνε εδώ και χρόνια Και όχι μόνο Βαλκάνια που είναι σχετικά φτηνά, αλλά και Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία κτλ.
Και πολύ καλά κάνουν. :smt023
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

.

Οσοι ξέρουν τα σάιτ πληστειριασμών τουριστικών πακέτων βρίσκουν ξενοδοχείο μαζι με μεταφορικά απο 100 200 € τη βδομάδα.....

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Άβαταρ μέλους
panos291

Απο τα μερη που εχω παει τα τελευταία χρονια εντος Ευρώπης, μου αρεσε πολυ η Μαδειρα. Φανταστικο νησι και πολυ νορμαλ τιμες.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

foscilis έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 16:45
Ερμής έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 15:53
δεν είδες τη μελέτη που βγήκε για τα επιδόματα;
έδιναν για 3 χρόνια 1000 δολάρια το μήνα σε 1000 φτωχούς φροντίζοντας να είναι 100% αφορολόγητα και να μην μετράνε για εισοδηματικά κριτήρια, να τα κάνουν ό,τι θέλουν. Επίσης σε μια ομάδα ελέγχου 2000 φτωχών έδιναν μόνο 20 δολάρια το μήνα.

Στο τέλος των τριών χρόνων αυτοί με τα 1000 δολάρια ήταν σε ελαφρώς χειρότερη οικονομική κατάσταση από αυτούς με τα 20 γιατί πολύ απλά δούλευαν λιγότερο. Ενώ πήραν 1000 δολάρια παραπάνω το μήνα, μόνο τα ~150 κατά μέσο όρο πήγαν σε βασικές ανάγκες (φαγητό, νοίκι, υγεία) ενώ πολύ υπολογίσιμο ποσοστό απλά χαρίστηκε σε γνωστούς και φίλους για να αισθανθούν σπουδαίοι.

Πραγματικά οι βασικότερες ανάγκες των φτωχών είναι η ματαιοδοξία και η καλοπέραση. Δεν έχουν άδικο όλα τα δυστοπικά σίριαλ που οραματίζονται σαν σταθερό κοινωνικό σύστημα το ριάλιτι.
τι να κανουμε ετσι παιδευουν τον κοσμο οι καπιταλιστες σας :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

panos291 έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 19:32
Απο τα μερη που εχω παει τα τελευταία χρονια εντος Ευρώπης, μου αρεσε πολυ η Μαδειρα. Φανταστικο νησι και πολυ νορμαλ τιμες.

.

Και τα μεσόγεια Σαρδηνια Κορσική Σικελία γαμάνε.....

Η Αιτνα είναι ΜΟΝΑΔΙΚΗ εμπειρία και το κοντινότερο ενεργό ηφαίστειο με το επόμενο στην Ισλανδία.....

.

Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Ξέρω αρκετούς εφέτος που θα πάνε Σικελία και Ισπανία γιατί τους βγήκε φτηνότερα από Κυκλάδες
Και δεν είναι από αυτούς που τους περισσεύουν
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
BillSeism
Phorum.gr user: ΒΑΣΙΛΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BillSeism »

Εδώ και αρκετά χρόνια τα νησιά των Κυκλάδων γίνανε "in". Προτίμησαν τους τουρίστες από το να πηγαίνει ο Έλληνας για διακοπές. Οι Κυκλάδες (τα γνωστά νησιά) απέκτησαν μια φήμη ότι πας για νας διασκεδάσεις φουλ, νυχτερινή ζωή κλπ. Και έτσι μπήκαν στη σειρά προτίμησης και της εδώ νεολαίας και των τουριστών.
Στα νησιά αυτά πλέον πάνε κατά πλειοψηφία ξένοι τουρίστες και κατά δεύτερον νέοι και νέες πιστσιρικάδες στα 18+ φοιτητές για να διασκεδάσουν, να πιουν, να βρούνε γκόμενα/γκόμενο, να π##χτούνε,να π#%ουνε, να περάσουν καλά, να ξεσαλώσουν. Να φύγει η πίεση των Πανελληνίων ή της εξεταστικής. Βέβαια πάνε και μεγαλύτεροι 30άρηδες-40άρηδες άντρες-γναίκες ελεύθεροι χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις με κάποια οικονομική άνεσση για παρόμοιους λόγους. Αυτή τη φήμη απέκτησαν αυτά τα νησιά και κερδίζουν από συγκεκριμένα γκρουπ ατόμων. Και κέρδισαν φουλ, αυτό ήθελαν εξαρχής.
Και τρίτον πάνε αναγκστικά οι άνθρωποι που έχουνε σπίτια εκεί και κάποιο εξοχικό. Οι οποίοι είτε πάνε για δουλειές ή και για λίγες μέρες ξεκούρασης αλλά ούτε τρώνε έξω, ούτε ξεσαλώνουν, ούτε διασκεδάζουν. Στα σπίτια τους είναι οι άνθρωποι.

Έλληνας οικογενειάρχης πλέον ιδίως με παιδιά δεν έχει κανένα νόημα να επικσεφτεί αυτά τα νησιά δεν βγαίνει οικονομικά και δεν έχει και λόγο. Υπάρχουν πολλά άλλα μέρη να πάνε.

Εξαρτάται τι θέλει ο καθένας και τι βλέπει σαν διακοπές, σε τι φάση της ζωής του βρίσκεται και πολλά άλλα.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Όλες οι κυκλάδες έτσι είναι πια. Πας σε ένα και νιώθεις σα να πήγες σε όλα.
Παλιά ήξερες οτι μύκονο πάνε τα παρτυ άνιμαλ που θα χαλάσουνε φράγκα
Αν δεν ειχες τόσα πήγαινες πάρο, αν πάλι δεν ειχες παρα ψιλά, πήγαινες ίο.
Ζευγαρια Σαντορινη, Μηλο, Φολέγανδρο
Εναλλακτικοί Σεριφο
Οικογένειες Νάξο, Συρο.

Πλέον είναι όλα ένα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Life style”