Αν έχεις όγκο και χωρίς αξιόλογη γράμμωση και να μην ξέρεις μαχητικές τέχνες ή να μην έχεις ισχύ Δυναμη/χρόνο σχεδόν μηδενίζονται οι καθημερινες μικροδιαμάχες. Ολοι στην φάση ήταν στέκες.Feindflug έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 22:35Σίγουρα δεν ήταν το κάψιμο, τύπε. Κάτι άλλο θα παίχτηκε. Κάποια ειρωνία, κάποια προσβολή, το να σε υποβαθμίζουν μπροστά στην οικογένειά σου.nyxtovios έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 22:28Ναι και άμα έβλεπες ότι μαζεύτηκαν 10 γύρω και κάθεσαι ακόμα, μετά 15 και κάθεσαι ακόμα, 20 και μετά 30.Feindflug έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 22:26
Δεν ξέρουμε τι έγινε ακριβώς ρε τύπε και πολλές φορές μια ειρωνική συγνώμη ή ένα μουρμουρητό με βρισιές, κάνουν τα πράγματα χειρότερα.
Δεν έχω κατασταλάξει ακόμα στο πώς να συμπεριφερθείς σε τέτοιες φάσεις. Σίγουρα το δώσε τόπο στην οργή, είναι μια καλή λύση, αλλά δεν είσαι συνέχεια στην ίδια ψυχολογική κατάσταση, ούτε μπορείς να ανέχεσαι κάθε προσβολή. Ή μήπως μπορείς; Δεν ξέρω.
Σήμερα λίγο έλειψε να χειροδικήσω σε έναν άνθρωπο στην ηλικία του πατέρα μου. Γρήγορα κατάλαβα τι μαλακία κάνω και τον πανηλίθιο λόγο για τον οποίο θα το έκανα και του άφησα τα χέρια. Με πόσους να μαλώσεις κάθε μέρα; Θα πρέπει να γίνεις ένα υβρίδιο Dirty Harry και Judge Dredd, μέχρι να βρεις τον δάσκαλό σου, που ίσως σε οδηγήσει στο να λύσεις το ερώτημα της ζωής μετά θάνατον.
Αξίζει; Δεν ξέρω.
Δεν είσαι ηλίθιος;
Για ένα κάψιμο.
Η φάση είναι σαν την φωτιά. Καλύτερα να μην ξεκινήσει. Δεν ξέρεις πώς θα καταλήξει. Πρόλαβέ το όσο είναι νωρίς. Νομίζω είναι καλύτερο να έχεις προπονηθεί στην λεκτική και ψυχολογική διαχείριση τέτοιων καταστάσεων, παρά στις πολεμικές τέχνες και στην δύναμη.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αγέλη Κρητικών προέβη σε άγριο ξυλοδαρμό Ελληνοκαναδού χρηματιστή για μια παρατήρηση
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αγέλη Κρητικών προέβη σε άγριο ξυλοδαρμό Ελληνοκαναδού χρηματιστή για μια παρατήρηση
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Re: Αγέλη Κρητικών προέβη σε άγριο ξυλοδαρμό Ελληνοκαναδού χρηματιστή για μια παρατήρηση
δεν εχουμε στοκ, τα ριξαμε ολα στον πυργο, και επιβιωσαν ολες.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Otto Weininger
Yeah.Sid Vicious έγραψε: 23 Ιούλ 2024, 14:44Θυμάσαι τα monkey dance σεμινάρια krav maga που έδιναν μεγάλη βάση σε pre fight καταστάσεις, διαχειρίσεις,αποκλιμακώσεις, αποφυγές;Otto Weininger έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 23:01+ 1Feindflug έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 22:35 Νομίζω είναι καλύτερο να έχεις προπονηθεί στην λεκτική και ψυχολογική διαχείριση τέτοιων καταστάσεων, παρά στις πολεμικές τέχνες και στην δύναμη.
Μακράν χρησιμοτερα κάποιες φορές από τις ίδιες τις τεχνικές.
Let them make the first mistake. We make the last move.
το πιο χρήσιμο σε ανάλογες περιπτώσεις είναι ο στίβος,ειδικά τα 400 εμπόδια
- Otto Weininger
Εσύ το λες για πλάκα αλλά το να έχεις πνευμόνι να τρέξεις γρήγορα και αρκετά είναι τεράστιο ατού.nowhere έγραψε: 23 Ιούλ 2024, 15:09 το πιο χρήσιμο σε ανάλογες περιπτώσεις είναι ο στίβος,ειδικά τα 400 εμπόδια
Δεν είναι τυχαίο που ένα από τα καλύτερα fitness προγράμματα αυτοάμυνας είναι το RFR (Run-Fight-Run)
- Υδράργυρος
Otto Weininger έγραψε: 23 Ιούλ 2024, 15:04Yeah.Sid Vicious έγραψε: 23 Ιούλ 2024, 14:44Θυμάσαι τα monkey dance σεμινάρια krav maga που έδιναν μεγάλη βάση σε pre fight καταστάσεις, διαχειρίσεις,αποκλιμακώσεις, αποφυγές;
Μακράν χρησιμοτερα κάποιες φορές από τις ίδιες τις τεχνικές.
ΣΙΓΟΥΡΑ και ΠΑΝΤΑ ο στόχος θα πρέπει να είναι η αποκλιμάκωση και η αποφυγή του καβγά, αλλά από την άλλη στον κίνδυνο ΠΑΝΤΑ μπαίνουμε επιθετικά όσο ανίσχυροι και αν είμαστε. Μην τον αφήνεις τον άλλον να παίρνει αέρα, την έβαψες.
εφοσον υπαρχει βιντεο και βαριες σωματικες βλαβες θα παν σπερμα και αιμα οι τρωγλοδύτες homo erectus .
- Υδράργυρος
Εγώ πάντως περισσότερο αισθάνομαι οτι κινδυνεύω στην Αττική παρά στην Κρήτη. Τον τελευταίο καιρό έχει φοβηθεί το μάτι μου τους Έλληνες στην Αττική. Αυτό το καλοκαίρι 2 φορές μου έχει συμβεί κάτι στο δρόμο με Έλληνες. Δεν ξέρω τι εμπειρίες έχετε
- Otto Weininger
Ναι, βοηθάει να περνάς το μήνυμα ότι δεν είσαι εύκολος στόχος και θα έχουν απώλειες και αυτοί.Υδράργυρος έγραψε: 23 Ιούλ 2024, 15:13Otto Weininger έγραψε: 23 Ιούλ 2024, 15:04Yeah.Sid Vicious έγραψε: 23 Ιούλ 2024, 14:44
Θυμάσαι τα monkey dance σεμινάρια krav maga που έδιναν μεγάλη βάση σε pre fight καταστάσεις, διαχειρίσεις,αποκλιμακώσεις, αποφυγές;
Μακράν χρησιμοτερα κάποιες φορές από τις ίδιες τις τεχνικές.![]()
ΣΙΓΟΥΡΑ και ΠΑΝΤΑ ο στόχος θα πρέπει να είναι η αποκλιμάκωση και η αποφυγή του καβγά, αλλά από την άλλη στον κίνδυνο ΠΑΝΤΑ μπαίνουμε επιθετικά όσο ανίσχυροι και αν είμαστε. Μην τον αφήνεις τον άλλον να παίρνει αέρα, την έβαψες.
Όμως καμία φορά λόγω βλακείας, μαστουρας, αλκοόλ κλπ δεν φοβούνται με τίποτα.
Το "μπαίνουμε επιθετικά" που έγραψες σημαίνει ότι αν χρειαστεί ισοπεδώνεις κυριολεκτικά τους 2 πρώτους και ανοίγεις διάδρομο να φύγεις τρέχοντας.
Το θύμα εδώ είχε αυτή την ευκαιρία πολλές φορές, αλλά την πέταξε στα σκουπίδια.
- Otto Weininger
Να κάνεις την κότα και να πηγαίνεις σπίτι σου.Υδράργυρος έγραψε: 23 Ιούλ 2024, 15:17 Εγώ πάντως περισσότερο αισθάνομαι οτι κινδυνεύω στην Αττική παρά στην Κρήτη. Τον τελευταίο καιρό έχει φοβηθεί το μάτι μου τους Έλληνες στην Αττική. Αυτό το καλοκαίρι 2 φορές μου έχει συμβεί κάτι στο δρόμο με Έλληνες. Δεν ξέρω τι εμπειρίες έχετε
Ο κόσμος έχει λαλήσει.
- Υδράργυρος
Μην το λες αυτό. Οι τρωγλοδύτες έχουν πολυμελείς οικογένειες που ψηφίζουν τα λαμόγια της Κρήτης, έχουν και λεφτά που λαδώνουν μέσω δικηγόρων τους δικαστές. Έξω θα είναι και πολύ σύντομα. Απο εκεί αντλούν το θράσος τους. Ξέρουν οτι θα είναι ατιμώρητοι, και η ολιγοήμερη φυλακή θα λειτουργεί σαν παράσημο στην πιάτσα τουςΝon4me έγραψε: 23 Ιούλ 2024, 15:16 εφοσον υπαρχει βιντεο και βαριες σωματικες βλαβες θα παν σπερμα και αιμα οι τρωγλοδύτες homo erectus .
σοβαρά το λέω.και να τους έδερνε ο συγκεκριμένος στα 20 μέτρα θα τον είχαν καθαρίσει.με μερικούς τύπους δεν τσακώνεσαιOtto Weininger έγραψε: 23 Ιούλ 2024, 15:12 Εσύ το λες για πλάκα αλλά το να έχεις πνευμόνι να τρέξεις γρήγορα και αρκετά είναι τεράστιο ατού.
Δεν είναι τυχαίο που ένα από τα καλύτερα fitness προγράμματα αυτοάμυνας είναι το RFR (Run-Fight-Run)
- Υδράργυρος
Το μπαίνουμε επιθετικά εννοώ μπαίνεις με ψηλά το κεφάλι. Σε κάθε κίνδυνο, είτε είναι άνθρωποι, είτε σκυλιά, είτε επαγγελματικός κίνδυνος. Δεν κερδίζεις κάτι άμα μπαίνεις με ηττοπάθεια.Otto Weininger έγραψε: 23 Ιούλ 2024, 15:18
Ναι, βοηθάει να περνάς το μήνυμα ότι δεν είσαι εύκολος στόχος και θα έχουν απώλειες και αυτοί.
Το "μπαίνουμε επιθετικά" που έγραψες σημαίνει ότι αν χρειαστεί ισοπεδώνεις κυριολεκτικά τους 2 πρώτους και ανοίγεις διάδρομο να φύγεις τρέχοντας.
- Υδράργυρος
Ο κόσμος έχει λαλήσει όντως.Otto Weininger έγραψε: 23 Ιούλ 2024, 15:18Να κάνεις την κότα και να πηγαίνεις σπίτι σου.Υδράργυρος έγραψε: 23 Ιούλ 2024, 15:17 Εγώ πάντως περισσότερο αισθάνομαι οτι κινδυνεύω στην Αττική παρά στην Κρήτη. Τον τελευταίο καιρό έχει φοβηθεί το μάτι μου τους Έλληνες στην Αττική. Αυτό το καλοκαίρι 2 φορές μου έχει συμβεί κάτι στο δρόμο με Έλληνες. Δεν ξέρω τι εμπειρίες έχετε
Ο κόσμος έχει λαλήσει.
- Otto Weininger
Και όμως.Υδράργυρος έγραψε: 23 Ιούλ 2024, 15:24Το μπαίνουμε επιθετικά εννοώ μπαίνεις με ψηλά το κεφάλι. Σε κάθε κίνδυνο, είτε είναι άνθρωποι, είτε σκυλιά, είτε επαγγελματικός κίνδυνος. Δεν κερδίζεις κάτι άμα μπαίνεις με ηττοπάθεια.Otto Weininger έγραψε: 23 Ιούλ 2024, 15:18
Ναι, βοηθάει να περνάς το μήνυμα ότι δεν είσαι εύκολος στόχος και θα έχουν απώλειες και αυτοί.
Αν πραγματικά έχεις τα φόντα να κερδίσεις, μπαίνεις σαν φοβισμένο γατί.
Ο αντίπαλος θα σε δει έτσι και δεν θα δώσει το 100% της ενέργειας του. Θα ρίξει και τις άμυνες. Και εκεί τον γαμάς καταιγιστικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 101 Απαντήσεις
- 2411 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
-
- 9 Απαντήσεις