!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επίθεση Φραγκουλη Φραγκου στο Κατσαφαδο. Εθνικό έγκλημα: Η αφρόκρεμα των κομάντος στην υπηρεσία του Ζελένσκι
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Επίθεση Φραγκουλη Φραγκου στο Κατσαφαδο. Εθνικό έγκλημα: Η αφρόκρεμα των κομάντος στην υπηρεσία του Ζελένσκι
ερχονται οι μαυροσακουλες 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Επίθεση Φραγκουλη Φραγκου στο Κατσαφαδο. Εθνικό έγκλημα: Η αφρόκρεμα των κομάντος στην υπηρεσία του Ζελένσκι
το στράτευμα αυτή τη στιγμή

Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Ναι ναι επειδη ο Φραγκος αυτο και εκεινο δεν ειναι σημαντικη απωλεια για την αμυνα της χωρας η ελλειψη της συγκεκριμενης διμοιριας ΚΑΙ των εξοπλιστικων συστηματων που χαριστηκαν στην Ουκρανια.
Παρτυ κανει ο Ερντογαν με τετοιους μαλακες απο την μερια μας, μηπως να στειλουμε κι αλλες διμοιριες αφου δεν τρεχει τιποτα;
.
Παρτυ κανει ο Ερντογαν με τετοιους μαλακες απο την μερια μας, μηπως να στειλουμε κι αλλες διμοιριες αφου δεν τρεχει τιποτα;
.

Έλεος με τον τέως στρατηγό.. προγούλι. Αυτός δεν μπορεί να στρίψει.
Ανθρωπος του περιβαλλοντος Σαμαρα ειναι ο Φραγκος, θεωρειστε οτι σαν να τα λεει ο Σαμαρας.
.
.
Ναι και το ερώτημα είναι αν αυτό τιμά τον Φραγκούλη ή το πχωρουμ?Βίνγκιλοτ έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 16:24 Αυτός δεν είναι με τη διπλωματική που έχει παραπομπή στην Πχωρουμάρα;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Το θεωρήσαμεΑρίστος έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 18:01 Ανθρωπος του περιβαλλοντος Σαμαρα ειναι ο Φραγκος, θεωρειστε οτι σαν να τα λεει ο Σαμαρας.
.
Αδιαφορούμε
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Έχω ακούσει κνίτη να λέει ότι η Ευθυμίου είναι καλή ιστορικός και ότι ο Μάζης είναι καλός αναλυτής.
Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποια τιμή να μοιραστεί εδώ.vagabondo έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 18:02Ναι και το ερώτημα είναι αν αυτό τιμά τον Φραγκούλη ή το πχωρουμ?![]()
Otto Weininger έγραψε: 19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.
Δεν είναι λογοκλοπή το να χρησιμοποιήεις τα λεγόμενα κάποιου από ένα πφόρουμ για ακαδημαϊκή εργασία. Πιο πολύ σε ηλιθιότητα φέρνει και εκθέτει μαθητή/καθηγητή και πανεπιστήμιο.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Πώς ειναι δυνατόν να αφήνονται τόσο πολυ, ρε πουστη μου? Για τους στρατιωτικους υποτίθεται οτι δεν ειναι και τετοια η νοοτροπία τους.Στύξ έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 18:00
Έλεος με τον τέως στρατηγό.. προγούλι. Αυτός δεν μπορεί να στρίψει.
Ο Φλωρος παντως ψιλοκαλούτσικα κρατιέται, για την ηλικία του. Μπορουσε και καλυτερα βεβαια.
Ο πόλεμος είναι γραφειοκρατία. Οι γυμναστικές, οι πολεμικές τέχνες κ.τ.λ. είναι στην πραγματικότητα για τους χαμηλόβαθμους και τους αδύναμους. Πραγματική δύναμη, είτε στρατιωτική είτε πολιτική, είναι το πόσους ανθρώπους ελέγχεις.vantono έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 18:27Πώς ειναι δυνατόν να αφήνονται τόσο πολυ, ρε πουστη μου? Για τους στρατιωτικους υποτίθεται οτι δεν ειναι και τετοια η νοοτροπία τους.
Ο Φλωρος παντως ψιλοκαλούτσικα κρατιέται, για την ηλικία του. Μπορουσε και καλυτερα βεβαια.
Otto Weininger έγραψε: 19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 151 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 77 Απαντήσεις