!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το ημερολόγιο της μονάδας «πχόρουμ» (sequel)
Re: Το ημερολόγιο της μονάδας «πχόρουμ» (sequel)
ποια ασφάλεια παιδί μου, αφου τις σκότωσες ολες τελικα, έπεσε βομβα ειπαμε. Στο πρώτο βεβαια που είχες θάρρος και εγραφες ο,τι ήθελες, τωρα αν σε μαλώσω θα τις αναστήσεις και θα τις κανεις και πιο γλυκουλες απο πριν, κότα.
Το μόνο που θα αλλάξω είναι το που και πουenaon έγραψε: 17 Ιούλ 2024, 01:41 ποια ασφάλεια παιδί μου, αφου τις σκότωσες ολες τελικα, έπεσε βομβα ειπαμε. Στο πρώτο βεβαια που είχες θάρρος και εγραφες ο,τι ήθελες, τωρα αν σε μαλώσω θα τις αναστήσεις και θα τις κανεις και πιο γλυκουλες απο πριν, κότα.
Που και που πετούσε κάποια χαριτωμενιά, μάλλον προσπαθώντας να δει ο ίδιος την κατάσταση πιο χαλαρά, χωρίς ωστόσο να βγάζει πάντα νόημα αυτό που έλεγε ή έστω να είναι κατανοητό από όλους.
Πρέπει να κοιτάξουμε και τη μπίζνα κύριε. Δεν είστε ο μόνος που παραπονέθηκε, όλο το βράδυ σπάσαν τα τηλέφωνα... μπου, χου, πεθάναμε, γιατί, τα παιδιά μας, οι γάτες μας... Αφού είστε χέστες, κάνετε μαγκιές κρυμμένοι πίσω από το πληκτρολόγιο και μόλις σάς πουν για μια βομβούλα... εγώ είμαι κότα ή εσείς; Τέσπα, με αναγκάσανε, όπως τον Πούτιν να επιτεθεί...
ελα προλαβαίνεις να το σώσεις, βαλε στην τελευταια σκηνη που γυρνάς πλευρο να βγαίνει ο μαδουραίος απο την οθόνη, οπως στο ring
η καντο λιγο πιο ρεαλιστικό, γυρνας πλευρό και πατάς κατα λάθος το κοκκινο κουμπί που ειχε αφήσει εκει ο μπιντεν, ειχε μπερδευτει και νομιζε το δωμάτιό σου ειναι ο λευκός οίκος, και μποοοοουμ, ενα ωραίο τέλος πάλι.
η καντο λιγο πιο ρεαλιστικό, γυρνας πλευρό και πατάς κατα λάθος το κοκκινο κουμπί που ειχε αφήσει εκει ο μπιντεν, ειχε μπερδευτει και νομιζε το δωμάτιό σου ειναι ο λευκός οίκος, και μποοοοουμ, ενα ωραίο τέλος πάλι.
Είστε αχάριστοι, δεν ξαναγράφω... εγώ για σάς μοχθώ, ρε 
Aγγαρείες στη μονάδα "πχόρουμ"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση