...με το κλειτομπέκ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το σημείο G και η γυναικεία εκσπερμάτιση (squirting)
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Το σημείο G και η γυναικεία εκσπερμάτιση (squirting)
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Κακώς.Yochanan έγραψε: 28 Ιουν 2024, 09:59Για να πω την αλήθεια κι εγώ μόνο ακουστά το έχω. Δεν τόλμησα ποτέ να το δω.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 27 Ιουν 2024, 18:01Άξιζε Όσκαρ. Αν όχι σκηνοθεσίας, τουλάχιστον μουσικής. Το πιανακι μου τριβελίζει το μυαλό κάποια βράδγια αϋπνίας....Yochanan έγραψε: 27 Ιουν 2024, 14:51
Εχει εφάμιλα production values με το μνημειώδες δοκυμαντέρ του BBC "Δύο κορίτσια, ένας μπάτσος." ?![]()
Είναι στα 100 πράγματα που πρέπει να δεις πριν πεθάνεις σύμφωνα με το Νίτρο.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Δεν του το'χα του Νιτρο να προτείνει τέτοια πράματα. Που πάμε σαν κοινωνία; Αν τα σοφτ-κορ τσοντολάιφσταηλ για έφηβους γράφουν τέτοια πράματα το Λάνσετ δηλαδή τι πρέπει να γράφει;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 29 Ιουν 2024, 10:06Κακώς.Yochanan έγραψε: 28 Ιουν 2024, 09:59Για να πω την αλήθεια κι εγώ μόνο ακουστά το έχω. Δεν τόλμησα ποτέ να το δω.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 27 Ιουν 2024, 18:01
Άξιζε Όσκαρ. Αν όχι σκηνοθεσίας, τουλάχιστον μουσικής. Το πιανακι μου τριβελίζει το μυαλό κάποια βράδγια αϋπνίας....![]()
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
One man one jar.Yochanan έγραψε: 29 Ιουν 2024, 10:16Δεν του το'χα του Νιτρο να προτείνει τέτοια πράματα. Που πάμε σαν κοινωνία; Αν τα σοφτ-κορ τσοντολάιφσταηλ για έφηβους γράφουν τέτοια πράματα το Λάνσετ δηλαδή τι πρέπει να γράφει;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 29 Ιουν 2024, 10:06Κακώς.Yochanan έγραψε: 28 Ιουν 2024, 09:59
Για να πω την αλήθεια κι εγώ μόνο ακουστά το έχω. Δεν τόλμησα ποτέ να το δω.
Το lancet τα έγραφε αυτά πριν 200 χρόνια.
https://www.thelancet.com/journals/lanc ... 6/fulltext
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Eίχαν έρθει τότε τα χάμστερ στην Αγγλία;
- Dwarven Blacksmith
Σημείο G είναι το παρατσούκλι μου στη δουλειά, επειδή δεν με βρίσκουν ποτέ όταν χρειάζονται κάτι.
Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Ιουν 2024, 21:29 Σημείο G είναι το παρατσούκλι μου στη δουλειά, επειδή δεν με βρίσκουν ποτέ όταν χρειάζονται κάτι.
ΠΩ ΜΛΚΜΟΥ δεν εχω χειρότεροDwarven Blacksmith έγραψε: 29 Ιουν 2024, 21:29 Σημείο G είναι το παρατσούκλι μου στη δουλειά, επειδή δεν με βρίσκουν ποτέ όταν χρειάζονται κάτι.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
θα το κερδιζεςΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 14:58Δεν έχω δει το μνημειώδες δοκιμαντέρ που ανέφερες αλλά πάω ό,τι στοίχημα θες ότι ακόμη και τα τέρμα φεμ κορτσούδια ψιλογουστάρουν ή χοντρογουστάρουν μπάτσους.Yochanan έγραψε: 27 Ιουν 2024, 14:51Εχει εφάμιλα production values με το μνημειώδες δοκυμαντέρ του BBC "Δύο κορίτσια, ένας μπάτσος." ?![]()
συμφωνα με τα αλανθαστα στατιστικα μου ειναι πολυ συνηθισμενη φαντασιωση κ με πολυ ενδιαφερουσες περιγραφες
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Ιουν 2024, 21:29 Σημείο G είναι το παρατσούκλι μου στη δουλειά, επειδή δεν με βρίσκουν ποτέ όταν χρειάζονται κάτι.
Otto Weininger έγραψε: 19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.
-
Chupacabra

-
Machine ghost
Σαν τη μυρωδιά του Καμμένου ντουί δεν έχει.
Χασκογελάνε τα δάσα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 33 Απαντήσεις
- 1024 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας
-