Εννοείς από Σεπτέμβριο και μετά, έτσι;Στύξ έγραψε: 07 Ιούλ 2024, 19:09Δεν έχω άδεια στο γραφείο ρε μλκ Ιούλιο - Αύγουστο. Μόνο 8 ημέρες κανονικής μού έμειναν.stergiosbik έγραψε: 07 Ιούλ 2024, 19:05Είναι καλοκαίρι ακόμα,μη βιάζεσαι και χάσεις και τα μπάνια.Στύξ έγραψε: 07 Ιούλ 2024, 18:52 Τώρα που λέτε για 6ήμερο ,έχω και 6 ημέρες αναρρωτική που δεν πήρα Ναύτης.
Να πάθω καμιά οσφυαλγία ;![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ε ναι δεν μπορείς να λες και συνέχεια όχι στο αφεντικό για 6ημερο
Re: Ε ναι δεν μπορείς να λες και συνέχεια όχι στο αφεντικό για 6ημερο
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν είμαι σχολείο φέτος,με απόσπαση στη Β/θμια μέχρι τέλος Αυγούστου. Από Σεπτέμβριο σχολείο στη...gipsytown.
Γι 'αυτό "χτύπησα" σήμερα μέρα αιμοληψίας + καπάκι 2 μέρες αιμοδοτική. Έχει και καύσωνα και δε παλεύεται στη Λάρσα. Θα "φιδιάσω" ζμπίτι.
Ωχ, πώς σε στριμώξανε έτσι κατακαλόκαιρο; Νομίζω πρέπει να σε πονέσει λίγο η μέση σου. Τον νου σου μη πολυμαυρίσεις από την ηλιοθεραπεία και μας πάρουνε χαμπάρι.Στύξ έγραψε: 08 Ιούλ 2024, 10:45Δεν είμαι σχολείο φέτος,με απόσπαση στη Β/θμια μέχρι τέλος Αυγούστου. Από Σεπτέμβριο σχολείο στη...gipsytown.
Γι 'αυτό "χτύπησα" σήμερα μέρα αιμοληψίας + καπάκι 2 μέρες αιμοδοτική. Έχει και καύσωνα και δε παλεύεται στη Λάρσα. Θα "φιδιάσω" ζμπίτι.![]()
Aν πας στην επιθεωρηση εργασιας,τι πιστευετε οτι θα γινει δλδ? Θα τον κανουν ντα το αφεντικο? Δεν νομιζω Τακη...σκασμος και δουλεια 6ημερη και 7ημερη για τι ειστε τεμπελχανοι ολοι σας.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 215 Απαντήσεις
- 4840 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
-
- 0 Απαντήσεις