Θα με είχανε πάρει στη ΝΔ αν ήμουν τόσο έξυπνος.Otto Weininger έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 14:47Ήθελε να πάρει νόμπελ στην νανοτεχνολογια και στην Ελλάδα είμαστε πίσω στον τομέα.
Αν ήμουν ακόμα περισσότερο θα είχα ανοίξει φαρμακείο στην τρούμπα.
Θα με είχανε πάρει στη ΝΔ αν ήμουν τόσο έξυπνος.Otto Weininger έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 14:47Ήθελε να πάρει νόμπελ στην νανοτεχνολογια και στην Ελλάδα είμαστε πίσω στον τομέα.
Βασικά δεν πήγαινε για σένα ντε και καλά η απάντηση αλλά στην Portia που ρώτησε, λες και δεν ξέρει ότι το 99,99% όσων φεύγουν είναι αποκλειστικά για τα λεφτά και πως δεν θα έφευγαν αν υπήρχε ανάλογη δυνατότητα εδώ.nyxtovios έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 14:52Θα με είχανε πάρει στη ΝΔ αν ήμουν τόσο έξυπνος.Otto Weininger έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 14:47Ήθελε να πάρει νόμπελ στην νανοτεχνολογια και στην Ελλάδα είμαστε πίσω στον τομέα.Portia έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 01:06
Αν επιτρεπεται, να ρωτησω ποιοι ηταν οι λογοι που σε οδηγησαν ξανα στη μεταναστευση;
Εχεις δικιο σε αυτό.Otto Weininger έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 14:52Ορίστε, σου έδωσε την απάντησηΕρμής έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 14:41Δε ξέρω πως έχετε στο μυαλό σας τις επιχειρήσεις, ειδικά στην Ελλάδα.nyxtovios έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 00:57 Εγώ έχω γυρίσει και ξαναέφυγα.
Ελλάδα περνάς καλά μόνο αν έχουν οι γονείς επιχειρήσεις
Οτι ας πούμε έχεις το 30-40% μετοχών μια πολυεθνικής και οτι η μονη σου δουλειά ειναι να δεις αν μπηκαν τα μερίσματα;![]()
Μου αρέσει που ανοίγεις και κουβέντα.
Συμφωνώ άμα μιλάμε για χαμοδουλειές, πχ δουλειά σε εστιατόρια κτλ, αλλά για καριερίστες με φιλοδοξίες, εκτός από τα λεφτά, υπάρχουν και άλλοι παράγοντες. Στην Ελλάδα υπάρχει «ταβάνι», το οποίο είναι πολύ μέτριο λόγω της μικρής αγοράς. Δηλαδή άνθρωποι σαν τον Μπουρλά της Pfizer πχ πιστεύετε ότι δεν έχουν άλλα κίνητρα εκτός από τα λεφτά;Otto Weininger έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 14:57
Βασικά δεν πήγαινε για σένα ντε και καλά η απάντηση αλλά στην Portia που ρώτησε, λες και δεν ξέρει ότι το 99,99% όσων φεύγουν είναι αποκλειστικά για τα λεφτά και πως δεν θα έφευγαν αν υπήρχε ανάλογη δυνατότητα εδώ.
Όχι θα φάμε το παραμύθι του κοσμοπολιτη μετανάστη που έφυγε για την κουλτούρα και την δόξα της επιστήμης.
Otto Weininger έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 14:57Βασικά δεν πήγαινε για σένα ντε και καλά η απάντηση αλλά στην Portia που ρώτησε, λες και δεν ξέρει ότι το 99,99% όσων φεύγουν είναι αποκλειστικά για τα λεφτά και πως δεν θα έφευγαν αν υπήρχε ανάλογη δυνατότητα εδώ.nyxtovios έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 14:52Θα με είχανε πάρει στη ΝΔ αν ήμουν τόσο έξυπνος.Otto Weininger έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 14:47
Ήθελε να πάρει νόμπελ στην νανοτεχνολογια και στην Ελλάδα είμαστε πίσω στον τομέα.
Όχι θα φάμε το παραμύθι του κοσμοπολιτη μετανάστη που έφυγε για την κουλτούρα και την δόξα της επιστήμης.
Μπουρλάδες κλπ συμπεριλαμβάνονται στο 0,01%Η φωνή της Αληθειας έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 16:16Συμφωνώ άμα μιλάμε για χαμοδουλειές, πχ δουλειά σε εστιατόρια κτλ, αλλά για καριερίστες με φιλοδοξίες, εκτός από τα λεφτά, υπάρχουν και άλλοι παράγοντες. Στην Ελλάδα υπάρχει «ταβάνι», το οποίο είναι πολύ μέτριο λόγω της μικρής αγοράς. Δηλαδή άνθρωποι σαν τον Μπουρλά της Pfizer πχ πιστεύετε ότι δεν έχουν άλλα κίνητρα εκτός από τα λεφτά;Otto Weininger έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 14:57
Βασικά δεν πήγαινε για σένα ντε και καλά η απάντηση αλλά στην Portia που ρώτησε, λες και δεν ξέρει ότι το 99,99% όσων φεύγουν είναι αποκλειστικά για τα λεφτά και πως δεν θα έφευγαν αν υπήρχε ανάλογη δυνατότητα εδώ.
Επί Ελλάδας 2.0 έφυγες;Portia έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 16:25Otto Weininger έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 14:57Βασικά δεν πήγαινε για σένα ντε και καλά η απάντηση αλλά στην Portia που ρώτησε, λες και δεν ξέρει ότι το 99,99% όσων φεύγουν είναι αποκλειστικά για τα λεφτά και πως δεν θα έφευγαν αν υπήρχε ανάλογη δυνατότητα εδώ.nyxtovios έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 14:52
Θα με είχανε πάρει στη ΝΔ αν ήμουν τόσο έξυπνος.
Παρολα αυτα η ειρωνια σου ομολογει την ανεπαρκεια της χωρας να προσφερει ανταγωνιστικες αποδοχες,αλλα και να απορροφησει αξιολογο επιστημονικο προσωπικο. Ελλαδα 2.0.
Το 99% πάει για να επιζήσει. Υπάρχει μια μικρή διαφορά σε αυτά που λες.Otto Weininger έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 17:11Μπουρλάδες κλπ συμπεριλαμβάνονται στο 0,01%Η φωνή της Αληθειας έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 16:16Συμφωνώ άμα μιλάμε για χαμοδουλειές, πχ δουλειά σε εστιατόρια κτλ, αλλά για καριερίστες με φιλοδοξίες, εκτός από τα λεφτά, υπάρχουν και άλλοι παράγοντες. Στην Ελλάδα υπάρχει «ταβάνι», το οποίο είναι πολύ μέτριο λόγω της μικρής αγοράς. Δηλαδή άνθρωποι σαν τον Μπουρλά της Pfizer πχ πιστεύετε ότι δεν έχουν άλλα κίνητρα εκτός από τα λεφτά;Otto Weininger έγραψε: 16 Ιούλ 2024, 14:57
Άντε να το κάνω 0,1% και να βάλω και αυτούς που έφυγαν λόγω γνωριμιών επειδή του είπαν ότι "πρώτα πρέπει να περάσεις 3-4 χώρες και μετά θα φτάσεις CEO ή γενικός διευθυντής της εταιρίας σε Ελλάδα και Βαλκάνια".
Αλλά το υπόλοιπο 99% πάει απλά για καλύτερα λεφτά.
Επίσης στο 99% των περιπτώσεων καριέρα = καλύτερη θέση = λεφτά.
Πάλι το 1% είναι που πάει για να δημιουργήσει κάτι μεγάλο.