Είπαμε, αν δεν είσαι 20άρης να πηγαίνεις με τη γκόμενα κάμπινγκ και να τρώτε από ένα σουβλάκι την ημέρα ή αν δεν έχεις κονομήσει χοντροπεριουσία από τον μπάρμπα στο αμέρικα ή αν δεν είσαι λαθρέμπορας ή αν δεν σπρώχνεις ναρκωτικά, έτσι είναι τα πράγματα τα τελευταία 30 χρόνια.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 13:05viewtopic.php?f=29&t=55713Ναύτης έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 12:55 Δεν ξέρω τι μαλακία είναι το STAYCATION, αλλά εγώ εργάζομαι 36 συναπτά έτη, κι η γυναίκα μου σχεδόν 30, σε καλές και σταθερές δουλειές με αξιοπρεπέστατες αποδοχές, κι από τότε που γεννήθηκε το παιδί μας δεν βγαίνουμε να πάμε σε νησί, στάνταρ στο χωριό μου κάνουμε διακοπές (έτυχε να είμαστε κι από διπλανά χωριά, τόσο το καλύτερο) ή μερικές φορές σε εξοχικά φίλων που μας φιλοξενούν για μερικές μέρες (και μετά πάλι στο χωριό όπου συνήθως φιλοξενούμε κι εμείς με τη σειρά μας).
Δεν ξέρω, δεν κατάλαβα ποτέ, ποιοι/ποιες είναι αυτοί/αυτές που είχαν/έχουν να διαθέσουν μίνιμουμ 5-6 χιλιάρικα κάθε χρόνο για να κάνουν δέκα μέρες διακοπές σε κάποιο νησί (δεν μιλάμε τώρα για κάμπινγκ σε νησιά της άγονης γραμμής), πού τα βρίσκουν τα φράγκα, τισταδιάλα, ναρκωτικά πουλάνε όλοι σ' αυτή τη χώρα;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Την αφραγκια για διακοπες τα πετσωμενα του Κούλη την εκαναν STAYCATION
Re: Την αφραγκια για διακοπες τα πετσωμενα του Κούλη την εκαναν STAYCATION
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 10:42Rakomelofronas έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 16:18 Κλασικές συμβουλές αφεντών - εξαπτέρυγων σε δούλους. Σε λίγο καιρό με την εικονική πραγματικότητα θα μπορείς να νιώθεις ότι πήγες έναν μήνα διακοπές ενώ θα έχουν περάσει μόλις λίγα λεπτά!
Κάντε έξυπνες διακοπές πχ μην πάτε σε νησί, ή κάντε οικονομία για να έχετε να επενδύσετε σε κάτι που αντέχει στον πληθωρισμό.
Με την πληροφόρηση που υπάρχει τώρα, δεν είναι τιτάνιο εγχείρημα να αποφεύγεις τις τουριστοπαγίδες. Ας δουλέψουν με ξένους, μέχρι και αυτοί να βρουν πιο φθηνούς προορισμούς.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Το θέμα ειναι πως αυτοί που έχουν καλό πακέτο χωρις να ειναι απο μαυρες ιστορίες, σου λένε πως δεν ανεχονται να τους πιάνουν μαλάκες.Ναύτης έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 12:55 Δεν ξέρω τι μαλακία είναι το STAYCATION, αλλά εγώ εργάζομαι 36 συναπτά έτη, κι η γυναίκα μου σχεδόν 30, σε καλές και σταθερές δουλειές με αξιοπρεπέστατες αποδοχές, κι από τότε που γεννήθηκε το παιδί μας δεν βγαίνουμε να πάμε σε νησί, στάνταρ στο χωριό μου κάνουμε διακοπές (έτυχε να είμαστε κι από διπλανά χωριά, τόσο το καλύτερο) ή μερικές φορές σε εξοχικά φίλων που μας φιλοξενούν για μερικές μέρες (και μετά πάλι στο χωριό όπου συνήθως φιλοξενούμε κι εμείς με τη σειρά μας).
Δεν ξέρω, δεν κατάλαβα ποτέ, ποιοι/ποιες είναι αυτοί/αυτές που είχαν/έχουν να διαθέσουν μίνιμουμ 5-6 χιλιάρικα κάθε χρόνο για να κάνουν δέκα μέρες διακοπές σε κάποιο νησί (δεν μιλάμε τώρα για κάμπινγκ σε νησιά της άγονης γραμμής), πού τα βρίσκουν τα φράγκα, τισταδιάλα, ναρκωτικά πουλάνε όλοι σ' αυτή τη χώρα;
Προφανώς και έχουν δίκιο αυτοί και όχι η Τούλα η κομμώτρια που μένει πανί με πανί για ένα στορι στη Φολέγανδρο με το χασταγκ άιλαντλάηφ
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Ληστοσυμμορίτης
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
- Ληστοσυμμορίτης
ναι μωρε φταίνε οι άνθρωποι που θέλουν να κάνουν διακοπές, σαν να με λες φταίει για τον λογαριασμό του ρευματος ο οικοδόμος γιατί ανάβει το θερμοσίφωνο να κάνει μπάνιο.Ερμής έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 13:51Το θέμα ειναι πως αυτοί που έχουν καλό πακέτο χωρις να ειναι απο μαυρες ιστορίες, σου λένε πως δεν ανεχονται να τους πιάνουν μαλάκες.Ναύτης έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 12:55 Δεν ξέρω τι μαλακία είναι το STAYCATION, αλλά εγώ εργάζομαι 36 συναπτά έτη, κι η γυναίκα μου σχεδόν 30, σε καλές και σταθερές δουλειές με αξιοπρεπέστατες αποδοχές, κι από τότε που γεννήθηκε το παιδί μας δεν βγαίνουμε να πάμε σε νησί, στάνταρ στο χωριό μου κάνουμε διακοπές (έτυχε να είμαστε κι από διπλανά χωριά, τόσο το καλύτερο) ή μερικές φορές σε εξοχικά φίλων που μας φιλοξενούν για μερικές μέρες (και μετά πάλι στο χωριό όπου συνήθως φιλοξενούμε κι εμείς με τη σειρά μας).
Προφανώς και έχουν δίκιο αυτοί και όχι η Τούλα η κομμώτρια που μένει πανί με πανί για ένα στορι στη Φολέγανδρο με το χασταγκ άιλαντλάηφ
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Ξέρεις πολλούς που να έχουν ιδρώσει για τα φράγκα που έχουν και να πήγαιναν τα προηγούμενα χρόνια διακοπές στη Μύκονο και άνοιγαν σαμπάνιες στο Nammos ξέρωγώ;Ερμής έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 13:51Το θέμα ειναι πως αυτοί που έχουν καλό πακέτο χωρις να ειναι απο μαυρες ιστορίες, σου λένε πως δεν ανεχονται να τους πιάνουν μαλάκες.Ναύτης έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 12:55 Δεν ξέρω τι μαλακία είναι το STAYCATION, αλλά εγώ εργάζομαι 36 συναπτά έτη, κι η γυναίκα μου σχεδόν 30, σε καλές και σταθερές δουλειές με αξιοπρεπέστατες αποδοχές, κι από τότε που γεννήθηκε το παιδί μας δεν βγαίνουμε να πάμε σε νησί, στάνταρ στο χωριό μου κάνουμε διακοπές (έτυχε να είμαστε κι από διπλανά χωριά, τόσο το καλύτερο) ή μερικές φορές σε εξοχικά φίλων που μας φιλοξενούν για μερικές μέρες (και μετά πάλι στο χωριό όπου συνήθως φιλοξενούμε κι εμείς με τη σειρά μας).
Γενικά, προσωπικά δεν ξέρω κανέναν με πολλά φράγκα που να μην τα έχει βρει έτοιμα ή να μην τα βγάζει με λαμογιές.
Noικια, λίγα ή πολλά ή παρα πολλά. Και η πολύ μικρή μειοψηφία επιχειρήσεις μαγαζιά που τρέχουν. 2 διχωρα να έχεις 350*2*12=8400 ανα έτος. Δεν σου φτάνουν 8400 (και υποτίθεται κανονική δουλειά) για να κάνεις καταναλωτικές αγορές 1-2 ταξίδια μικρογούστα κλπ;Ναύτης έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 12:55 Δεν ξέρω τι μαλακία είναι το STAYCATION, αλλά εγώ εργάζομαι 36 συναπτά έτη, κι η γυναίκα μου σχεδόν 30, σε καλές και σταθερές δουλειές με αξιοπρεπέστατες αποδοχές, κι από τότε που γεννήθηκε το παιδί μας δεν βγαίνουμε να πάμε σε νησί, στάνταρ στο χωριό μου κάνουμε διακοπές (έτυχε να είμαστε κι από διπλανά χωριά, τόσο το καλύτερο) ή μερικές φορές σε εξοχικά φίλων που μας φιλοξενούν για μερικές μέρες (και μετά πάλι στο χωριό όπου συνήθως φιλοξενούμε κι εμείς με τη σειρά μας).
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Δεν κατάλαβα τον λογαριασμό που έκανες, αλλά εφόσον εννοείς αν μου περισσεύουν 8,5 χιλιάρικα τον χρόνο για να κάνω μια βδομάδα διακοπές στην Σαντορίνη ξερωγώ, όχι δεν μου περισσεύουν.Dorian έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 14:01Noικια, λίγα ή πολλά ή παρα πολλά. Και η πολύ μικρή μειοψηφία επιχειρήσεις μαγαζιά που τρέχουν. 2 διχωρα να έχεις 350*2*12=8400 ανα έτος. Δεν σου φτάνουν 8400 (και υποτίθεται κανονική δουλειά) για να κάνεις καταναλωτικές αγορές 1-2 ταξίδια μικρογούστα κλπ;Ναύτης έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 12:55 Δεν ξέρω τι μαλακία είναι το STAYCATION, αλλά εγώ εργάζομαι 36 συναπτά έτη, κι η γυναίκα μου σχεδόν 30, σε καλές και σταθερές δουλειές με αξιοπρεπέστατες αποδοχές, κι από τότε που γεννήθηκε το παιδί μας δεν βγαίνουμε να πάμε σε νησί, στάνταρ στο χωριό μου κάνουμε διακοπές (έτυχε να είμαστε κι από διπλανά χωριά, τόσο το καλύτερο) ή μερικές φορές σε εξοχικά φίλων που μας φιλοξενούν για μερικές μέρες (και μετά πάλι στο χωριό όπου συνήθως φιλοξενούμε κι εμείς με τη σειρά μας).
Ναύτης έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 14:04Δεν κατάλαβα τον λογαριασμό που έκανες, αλλά εφόσον εννοείς αν μου περισσεύουν 8,5 χιλιάρικα τον χρόνο για να κάνω μια βδομάδα διακοπές στην Σαντορίνη ξερωγώ, όχι δεν μου περισσεύουν.Dorian έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 14:01Noικια, λίγα ή πολλά ή παρα πολλά. Και η πολύ μικρή μειοψηφία επιχειρήσεις μαγαζιά που τρέχουν. 2 διχωρα να έχεις 350*2*12=8400 ανα έτος. Δεν σου φτάνουν 8400 (και υποτίθεται κανονική δουλειά) για να κάνεις καταναλωτικές αγορές 1-2 ταξίδια μικρογούστα κλπ;Ναύτης έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 12:55 Δεν ξέρω τι μαλακία είναι το STAYCATION, αλλά εγώ εργάζομαι 36 συναπτά έτη, κι η γυναίκα μου σχεδόν 30, σε καλές και σταθερές δουλειές με αξιοπρεπέστατες αποδοχές, κι από τότε που γεννήθηκε το παιδί μας δεν βγαίνουμε να πάμε σε νησί, στάνταρ στο χωριό μου κάνουμε διακοπές (έτυχε να είμαστε κι από διπλανά χωριά, τόσο το καλύτερο) ή μερικές φορές σε εξοχικά φίλων που μας φιλοξενούν για μερικές μέρες (και μετά πάλι στο χωριό όπου συνήθως φιλοξενούμε κι εμείς με τη σειρά μας).
O Dorian βαζει μια πολυ σημαντικη παραμετρο, αυτη της ιδιοκτησιας πολλαπλων ακινητων. Για παραδειγμα, οσοι εχουν δυο/τρεις γκαρσονιερες που τις νοικοαζουν σε φοιτητες/αναπληρωτες εκπαιδευτικους/μετακινηνουνενους Δ.Υ.οπως οι αστυνομικοι - και αυτοι οι ιδιοκτητες ειναι ενας πολυ μεγαλος αριθμος. Ε σε αυτους ανετα περισσευε και περισσευει ενα τετραχιλιαρο (για να μην πω παραπανω) το χρονο για 3-4 μερες σε Μυκονο η Σαντορινη. Ειδικα με το Airbnb αυτο το κομματι του πληθυσμου εχει κανει γερη καβατζα - εδω μεχρι στη Δραμα και στην Κοζανη εχεις σπιτια στην πλατφορμα, ποσο μαλλον σε περιοχες πιο τουριστικεςη κοντα στη θαλασσα.
Εννοείτε ότι είναι λογικό να μπει ο οποιοσδήποτε σε διαδικασία φορολόγησης/ενοικίασης ακινήτων και όλες τις σχετικές υποχρεώσεις για να πάει μια εβδομάδα στη Σαντορίνη;Portia έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 14:23Ναύτης έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 14:04Δεν κατάλαβα τον λογαριασμό που έκανες, αλλά εφόσον εννοείς αν μου περισσεύουν 8,5 χιλιάρικα τον χρόνο για να κάνω μια βδομάδα διακοπές στην Σαντορίνη ξερωγώ, όχι δεν μου περισσεύουν.Dorian έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 14:01
Noικια, λίγα ή πολλά ή παρα πολλά. Και η πολύ μικρή μειοψηφία επιχειρήσεις μαγαζιά που τρέχουν. 2 διχωρα να έχεις 350*2*12=8400 ανα έτος. Δεν σου φτάνουν 8400 (και υποτίθεται κανονική δουλειά) για να κάνεις καταναλωτικές αγορές 1-2 ταξίδια μικρογούστα κλπ;
O Dorian βαζει μια πολυ σημαντικη παραμετρο, αυτη της ιδιοκτησιας πολλαπλων ακινητων. Για παραδειγμα, οσοι εχουν δυο/τρεις γκαρσονιερες που τις νοικοαζουν σε φοιτητες/αναπληρωτες εκπαιδευτικους/μετακινηνουνενους Δ.Υ.οπως οι αστυνομικοι - και αυτοι οι ιδιοκτητες ειναι ενας πολυ μεγαλος αριθμος. Ε σε αυτους ανετα περισσευε και περισσευει ενα τετραχιλιαρο (για να μην πω παραπανω) το χρονο για 3-4 μερες σε Μυκονο η Σαντορινη. Ειδικα με το Airbnb αυτο το κομματι του πληθυσμου εχει κανει γερη καβατζα - εδω μεχρι στη Δραμα και στην Κοζανη εχεις σπιτια στην πλατφορμα, ποσο μαλλον σε περιοχες πιο τουριστικεςη κοντα στη θαλασσα.
Σοβαρά τώρα;
Αν είναι τόσο ηλίθιος, να πάει γιατί να μην πάει;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 14:37Εννοείτε ότι είναι λογικό να μπει ο οποιοσδήποτε σε διαδικασία φορολόγησης/ενοικίασης ακινήτων και όλες τις σχετικές υποχρεώσεις για να πάει μια εβδομάδα στη Σαντορίνη;Portia έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 14:23
Σοβαρά τώρα;![]()
Θυμήθηκα ένα ποίημα του Λάσκου.
Το Παρίσι
Ξέρω έναν κύριο παράξενο πολύ
που λόγια πάντ’ αλλόκοτα μιλεί
για το Παρίσι
στην συντροφιά μας όταν έρθει να καθίσει.
Λένε γι’ αυτόν
πως από τα μαθητικά του χρόνια είχεν ορίσει,
μοναδικό
μες στη ζωή του ιδανικό
να πάει στο Παρίσι.
Χρόνια και χρόνια τον μεθούσε
τ’ ονειρεμένο αυτό ταξίδι
που ποθούσε.
Παντού για κείνο συζητούσε·
μες στα όνειρά του αυτό θωρούσε·
τόσο, που ο πόθος του με τον καιρό
του ’γινε μες στην ύπαρξή του ένα στολίδι
λαμπρό.
Να πάει στο Παρίσι…
Για το ταξίδι αυτό τ’ ονειρευτό
σκότωνε φευγαλέες επιθυμίες
και έκανε αιματηρές οικονομίες
για να το πραγματοποιήσει.
Να πάει στο Παρίσι…
Και να,
που κάποια μέρα στα στερνά
το κατορθώνει.
Κι ένα πρωί μέσα στου τρένου ένα βαγόνι
για το Παρίσι μεθυσμένος ξεκινά.
– Μα,
μόλις αντίκρισε μακριά τον πύργο του Άιφελ
ν’ αχνοδιαγράφεται στο φόντο τ’ ουρανού,
φριχτή μια σκέψη εισόρμησε στην κάμαρα
του νου:
«Κι ύστερα; Κι ύστερα τι θα γινόταν;
Πώς θα μπορούσε πια να ζήσει
με δίχως τη λαχτάρα αυτή για το Παρίσι;»
Γιατί ένιωθε τώρα καλά πως όταν
σε λίγο στο Παρίσι θα βρισκόταν
μέσα σ’ ελάχιστο διάστημ’ ασφαλώς,
θα το βαριόταν.
Και τότε;
– Και τότε
πήρε μια τεράστια απόφαση
που ως τώρα δεν ευρέθηκε να του τη συγχωρήσει
κανείς.
Αντίς να προχωρήσει στο Παρίσι
κατέβηκε σ’ ένα προάστιο,
στο Σαιν Ντενίς.
Και το πρωί απ’ την ίδια οδό
ξανάρθε εδώ.
– Και τώρα, σαν και τότε προτού φύγει, πάλι,
με μια λαχτάρα σαν και πριν μεγάλη,
μιλάει και λέει παντού, πως έχει ορίσει
μοναδικό
μες στη ζωή του ιδανικό
να πάει στο Παρίσι.
Το Παρίσι
Ξέρω έναν κύριο παράξενο πολύ
που λόγια πάντ’ αλλόκοτα μιλεί
για το Παρίσι
στην συντροφιά μας όταν έρθει να καθίσει.
Λένε γι’ αυτόν
πως από τα μαθητικά του χρόνια είχεν ορίσει,
μοναδικό
μες στη ζωή του ιδανικό
να πάει στο Παρίσι.
Χρόνια και χρόνια τον μεθούσε
τ’ ονειρεμένο αυτό ταξίδι
που ποθούσε.
Παντού για κείνο συζητούσε·
μες στα όνειρά του αυτό θωρούσε·
τόσο, που ο πόθος του με τον καιρό
του ’γινε μες στην ύπαρξή του ένα στολίδι
λαμπρό.
Να πάει στο Παρίσι…
Για το ταξίδι αυτό τ’ ονειρευτό
σκότωνε φευγαλέες επιθυμίες
και έκανε αιματηρές οικονομίες
για να το πραγματοποιήσει.
Να πάει στο Παρίσι…
Και να,
που κάποια μέρα στα στερνά
το κατορθώνει.
Κι ένα πρωί μέσα στου τρένου ένα βαγόνι
για το Παρίσι μεθυσμένος ξεκινά.
– Μα,
μόλις αντίκρισε μακριά τον πύργο του Άιφελ
ν’ αχνοδιαγράφεται στο φόντο τ’ ουρανού,
φριχτή μια σκέψη εισόρμησε στην κάμαρα
του νου:
«Κι ύστερα; Κι ύστερα τι θα γινόταν;
Πώς θα μπορούσε πια να ζήσει
με δίχως τη λαχτάρα αυτή για το Παρίσι;»
Γιατί ένιωθε τώρα καλά πως όταν
σε λίγο στο Παρίσι θα βρισκόταν
μέσα σ’ ελάχιστο διάστημ’ ασφαλώς,
θα το βαριόταν.
Και τότε;
– Και τότε
πήρε μια τεράστια απόφαση
που ως τώρα δεν ευρέθηκε να του τη συγχωρήσει
κανείς.
Αντίς να προχωρήσει στο Παρίσι
κατέβηκε σ’ ένα προάστιο,
στο Σαιν Ντενίς.
Και το πρωί απ’ την ίδια οδό
ξανάρθε εδώ.
– Και τώρα, σαν και τότε προτού φύγει, πάλι,
με μια λαχτάρα σαν και πριν μεγάλη,
μιλάει και λέει παντού, πως έχει ορίσει
μοναδικό
μες στη ζωή του ιδανικό
να πάει στο Παρίσι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι
Portia έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 14:43ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 14:37Εννοείτε ότι είναι λογικό να μπει ο οποιοσδήποτε σε διαδικασία φορολόγησης/ενοικίασης ακινήτων και όλες τις σχετικές υποχρεώσεις για να πάει μια εβδομάδα στη Σαντορίνη;Portia έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 14:23
Σοβαρά τώρα;![]()
sure...
(γελώ)
(γελώ)
Προφανώς ούτε εγω ξερω κανέναν που να τα έχει βγάλει τίμια και να τα σκορπάει έτσι.Ναύτης έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 13:57Ξέρεις πολλούς που να έχουν ιδρώσει για τα φράγκα που έχουν και να πήγαιναν τα προηγούμενα χρόνια διακοπές στη Μύκονο και άνοιγαν σαμπάνιες στο Nammos ξέρωγώ;Ερμής έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 13:51Το θέμα ειναι πως αυτοί που έχουν καλό πακέτο χωρις να ειναι απο μαυρες ιστορίες, σου λένε πως δεν ανεχονται να τους πιάνουν μαλάκες.Ναύτης έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 12:55 Δεν ξέρω τι μαλακία είναι το STAYCATION, αλλά εγώ εργάζομαι 36 συναπτά έτη, κι η γυναίκα μου σχεδόν 30, σε καλές και σταθερές δουλειές με αξιοπρεπέστατες αποδοχές, κι από τότε που γεννήθηκε το παιδί μας δεν βγαίνουμε να πάμε σε νησί, στάνταρ στο χωριό μου κάνουμε διακοπές (έτυχε να είμαστε κι από διπλανά χωριά, τόσο το καλύτερο) ή μερικές φορές σε εξοχικά φίλων που μας φιλοξενούν για μερικές μέρες (και μετά πάλι στο χωριό όπου συνήθως φιλοξενούμε κι εμείς με τη σειρά μας).
Γενικά, προσωπικά δεν ξέρω κανέναν με πολλά φράγκα που να μην τα έχει βρει έτοιμα ή να μην τα βγάζει με λαμογιές.
Αλλά διακοπές σε νησί δε σημαίνει μονο σαμπάνιες στο νάμμος, ακόμη και στη Μύκονο μπορείς να κάνεις εντελώς άλλου τύπου διακοπές.
Γιατι αν πας στην Ακράτα ή στο Παράλιο Άστρος ή στο χωριό που έχεις σπίτι, δεν ειναι διακοπές; Τι είναι;Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 13:56ναι μωρε φταίνε οι άνθρωποι που θέλουν να κάνουν διακοπές, σαν να με λες φταίει για τον λογαριασμό του ρευματος ο οικοδόμος γιατί ανάβει το θερμοσίφωνο να κάνει μπάνιο.Ερμής έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 13:51Το θέμα ειναι πως αυτοί που έχουν καλό πακέτο χωρις να ειναι απο μαυρες ιστορίες, σου λένε πως δεν ανεχονται να τους πιάνουν μαλάκες.Ναύτης έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 12:55 Δεν ξέρω τι μαλακία είναι το STAYCATION, αλλά εγώ εργάζομαι 36 συναπτά έτη, κι η γυναίκα μου σχεδόν 30, σε καλές και σταθερές δουλειές με αξιοπρεπέστατες αποδοχές, κι από τότε που γεννήθηκε το παιδί μας δεν βγαίνουμε να πάμε σε νησί, στάνταρ στο χωριό μου κάνουμε διακοπές (έτυχε να είμαστε κι από διπλανά χωριά, τόσο το καλύτερο) ή μερικές φορές σε εξοχικά φίλων που μας φιλοξενούν για μερικές μέρες (και μετά πάλι στο χωριό όπου συνήθως φιλοξενούμε κι εμείς με τη σειρά μας).
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Αν το καλοσκεφτείς οι υποχρεώσεις είναι απλά διάφορα χαρτιά που πρέπει να συμπληρωθούν και που μπορείς ανετότατα να πληρώσεις κάποιον να τα συμπληρώσει για μια μικρή μίζα. Οπότε εντάξει αντί για 8000 πες με λογιστές καθαρίστριες κλειδάνθρωπους ή ίσως απλά κάποια εταιρεία διαχείρισης παίρνεις 5.000. Και πάλι είναι 5.000 άκοπα οπότε προφανώς και θα τα σκορπίσεις σε μαλακίες.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 14:37
Εννοείτε ότι είναι λογικό να μπει ο οποιοσδήποτε σε διαδικασία φορολόγησης/ενοικίασης ακινήτων και όλες τις σχετικές υποχρεώσεις για να πάει μια εβδομάδα στη Σαντορίνη;
Σοβαρά τώρα;![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 19 Απαντήσεις
- 938 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis