Na maθεις να διαβαζεις σωστα διχως παθος και συμπλεγματισμους :hellegennes έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 11:42Ναι βρε, απ' το μυαλό μου:Οργισμένος έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 07:44Μα ηδη καταδικασα την ενεργεια. Αυτα τα βγαζεις απο το μυαλο σου.hellegennes έγραψε: 15 Ιούλ 2024, 00:05
Ωραία η α λα καρτ ηθική σου, που βρίσκεις ανήθικο να μην ενοχλείται κανείς από βιαστή ανηλίκων που βιάζεται στις φυλακές αλλά ηθικότατο να μην ενοχλείσαι από δολοφόνο οποιουδήποτε, αρκεί να μην τον γουστάρεις.
Οργισμένος έγραψε: 14 Ιούλ 2024, 20:41 Η μοναδικη φορα που η ελευθερη οπλοχρησια θα λειτουργουσε υπερ της εσωτερικης ασφαλειας των ΗΠΑ αλλα ο μαλακας αστοχησε.
Η μοναδικη φορα που η φυσικη θα λειτουργουσε υπερ της εξωτερικης ασφαλειας των ΗΠΑ αλλα ο μαλακας ο πιλοτος του βομβαρδιστικου αστοχησε στην ριψη του πυρηνικου οπλου.
Διαπιστωση ως προς το επιδιωκομενο αποτελεσμα μιας πραξης
αποτελεσματικοτητα του δραστη ως προς το επιδιωκομενο απο αυτον αποτελεσμα
Πουθενα δεν εκφραζω προσωπικη επιθυμια αν και εχω το απολυτο δικαιωμα να το κανω οσο και να κλαψουριζετε.
Η επιθυμια μου ειναι ο τραμπας να δικαστει δικαια και να πληρωσει την προδοσια του απεναντι στο αμερικανικο εθνος. Αλλωστε εγω στηριζω το δικαιωμα στη δικαιη δικη αλλα και εν γενει ολα τα ανθρωπινα δικαιωματα, νομους και ψηφισματα απο δημοκρατικα πολιτευματα για ολους τους ανθρωπους ακομα και για βιαστες παιδιων. Αυτο κατα την αποψη σου με κανει *υποστηρικτη παιδοβιαστων* , και αυτο δειχνει πιο ειναι το επιπεδο σου.