ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Ιούλ 2024, 15:21
Πιστεύετε ότι υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές μεταξύ τους;
Η γνώμη μου είναι ότι λειτουργούν αμφότερα στο ίδιο ακριβώς πλαίσιο.
διαφωνώ
για να ψηφίσει κάποιος σε ριάλιτι προϋποτίθεται ότι παρακολουθεί, ασχολείται, ξοδεύει χρόνο για να ενημερωθεί για τις εξελίξεις
στις βουλευτικές εκλογές δεν ισχύει τίποτα από τα παραπάνω
Σωστά. Η ψήφος των ριάλιτις αντιμετωπίζεται με περισσότερη σοβαρότητα.
Γενικώς, είναι και θέμα οπτικής. Εγώ ας πούμε, όταν σκέφτομαι "βάση" αντιλαμβάνομαι κάτι ως θεμέλιο. Κάποιοι άλλοι σκέφτονται εισαγωγή στην ελληνική τριτοβάθμια και κάποιοι άλλοι τις βάσεις των κατηραμένων δολοφόνων των λαών.
Παίζουν κι άλλες κατηγορίες, απλώς ανέφερα κάποιες ενδεικτικές.
ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Ιούλ 2024, 15:21
Πιστεύετε ότι υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές μεταξύ τους;
Η γνώμη μου είναι ότι λειτουργούν αμφότερα στο ίδιο ακριβώς πλαίσιο.
διαφωνώ
για να ψηφίσει κάποιος σε ριάλιτι προϋποτίθεται ότι παρακολουθεί, ασχολείται, ξοδεύει χρόνο για να ενημερωθεί για τις εξελίξεις
στις βουλευτικές εκλογές δεν ισχύει τίποτα από τα παραπάνω
Σωστά. Η ψήφος των ριάλιτις αντιμετωπίζεται με περισσότερη σοβαρότητα.
Εδώ κι εγώ συμφωνώ. Αν μη τι άλλο στα ριάλιτις, είναι εμφανές στο ποιους ψηφίζει η πλειοψηφία των παικτών, πριν διπλώσει το χαρτάκι. Στο πχόρουμ οι περισσότεροι μαγκίτες παίζουν στην κατηγορία των κουταλιανών του αντίστοιχου άσματος. Είτε γυαλίζουν το πόμολο, είτε σιδερώνουν την τσάκιση στο χαρτάκι, χωρίς καν να το ανοίξουν. Γκέι νοικοκυρέι, φάση.
Γενικώς, είναι και θέμα οπτικής. Εγώ ας πούμε, όταν σκέφτομαι "βάση" αντιλαμβάνομαι κάτι ως θεμέλιο. Κάποιοι άλλοι σκέφτονται εισαγωγή στην ελληνική τριτοβάθμια και κάποιοι άλλοι τις βάσεις των κατηραμένων δολοφόνων των λαών.
Παίζουν κι άλλες κατηγορίες, απλώς ανέφερα κάποιες ενδεικτικές.
Επειδή το παιδί είναι αλλοδαπός, τι ακριβώς εννοεί; Μήπως αυτό που λέμε στα Ελληνικά, νήμα με νόημα; Δεν να ρωτήσω τον ίδιο, μη τυχόν και προσβληθεί.