Η αλήθεια είναι πως αν δεν ήταν τα ποδοσφαιρικά, όλα τα άλλα τα βαριέμαι πια. Αυτό με ξαναξύπνησε, με διασκέδασε. Μεγαλώνει ο μικρός και κάνουμε γαμώ τις παρέες, οπότε ο χαβαλές στο φόρουμ πρέπει να είναι ιδιαίτερος για να κολλήσω.sharp έγραψε: 12 Ιούλ 2024, 09:27Communio Sancta έγραψε: 11 Ιούλ 2024, 20:36![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κάθε φορά που το ξαναδιαβάζω γελάω πιο πολύ, και σε διαφορετικά σημεία.Και μένα μού συμβαίνει αυτό, τό 'χω διαβάσει τόσες φορές που κοντεύω να το μάθω απ' έξω. Ούτε δικό μου νά 'ταν.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Ιούλ 2024, 20:22
Κι εγώ έπαθα σύνδρομο στέρησης.![]()
Και όσο κάνω εικόνα τις περιγραφές, τόσο περισσότερο γελάω. Θυμήθηκα κάτι αντίστοιχο.
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η μονάδα «πχόρουμ»
- Communio Sancta
Re: Η μονάδα «πχόρουμ»
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
ΕXODUS!
Μη χαθείς τις επόμενες μέρεςCommunio Sancta έγραψε: 12 Ιούλ 2024, 23:55Η αλήθεια είναι πως αν δεν ήταν τα ποδοσφαιρικά, όλα τα άλλα τα βαριέμαι πια. Αυτό με ξαναξύπνησε, με διασκέδασε. Μεγαλώνει ο μικρός και κάνουμε γαμώ τις παρέες, οπότε ο χαβαλές στο φόρουμ πρέπει να είναι ιδιαίτερος για να κολλήσω.sharp έγραψε: 12 Ιούλ 2024, 09:27Communio Sancta έγραψε: 11 Ιούλ 2024, 20:36![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κάθε φορά που το ξαναδιαβάζω γελάω πιο πολύ, και σε διαφορετικά σημεία.Και μένα μού συμβαίνει αυτό, τό 'χω διαβάσει τόσες φορές που κοντεύω να το μάθω απ' έξω. Ούτε δικό μου νά 'ταν.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Ιούλ 2024, 20:22
Κι εγώ έπαθα σύνδρομο στέρησης.![]()
Και όσο κάνω εικόνα τις περιγραφές, τόσο περισσότερο γελάω. Θυμήθηκα κάτι αντίστοιχο.
![]()
Communio Sancta έγραψε: 12 Ιούλ 2024, 23:55 Μεγαλώνει ο μικρός και κάνουμε γαμώ τις παρέες, οπότε ο χαβαλές στο φόρουμ πρέπει να είναι ιδιαίτερος για να κολλήσω.
Κάθε ευλογία εύχομαι να έχετε και να τον χαίρεσαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 23 Απαντήσεις
- 1007 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-