σήκω, βγάλε το μαγιό σου, πάμε θάλασσαFeindflug έγραψε: 06 Ιούλ 2024, 09:32 Εγώ γουστάρω να τους πετάξω στον Θερμαϊκό, δικιά μου και η δική μου ζωή περνάει σαν νεράκι. Θέλω να ευχαριστηθώ την βόλτα μου στην παραλία. Όχι να μου χαλάει την αισθητική και την ηρεμία, κάθε ένας που την είδε καλλιτέχνης.
Δωρεάν είναι και το YouTube. Ας βάλει μια συναυλία να δει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δωρεάν εκδηλώσεις στην Θεσσαλονίκη
Re: Δωρεάν εκδηλώσεις στην Θεσσαλονίκη
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
- Λίνο Βεντούρα
Αυτόν τον ηλιθιο δεν θα τον μαζέψει κανένας;νύχτα έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 21:49κατέβα μια βόλτα να περπατήσεις στην παραλία, έχει αρκετούς μουσικούςLibre arbitre έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 18:50 Προτείνετε εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο για τον Ιούλιο και τον Αύγουστο.
κάθε βραδάκι
(δεν εννοώ τον τύπο στο αμαξίδιο με τα σκυλάδικα)
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Feindflug έγραψε: 06 Ιούλ 2024, 09:32Εγώ γουστάρω να τους πετάξω στον Θερμαϊκό, δικιά μου και η δική μου ζωή περνάει σαν νεράκι. Θέλω να ευχαριστηθώ την βόλτα μου στην παραλία. Όχι να μου χαλάει την αισθητική και την ηρεμία, κάθε ένας που την είδε καλλιτέχνης.νύχτα έγραψε: 06 Ιούλ 2024, 09:18ας κάνει ο κόσμος ό,τι γουστάρει ρε κουρκουμπίνι,Feindflug έγραψε: 06 Ιούλ 2024, 08:55 Άσε μας ρε τύπισσα με τον κάθε αποτυχημένο ανά 100 μέτρα, που γρατσουνάει την κιθάρα του και γκαρίζει.
Ένας τραγουδάει σκυλάδικα στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, άλλος έντεχνα, άλλη το βιολί της, άλλοι πιο κάτω την είδαν οι ρεμπέτες του Περαία...
Φτάνει ρε τύποι, 2024 έχουμε. Αν θέλετε να βγάλετε δίσκο και ψάχνετε αναγνώριση και like, τραγουδήστε στο YouTube και στο Instagram. Μόλις υπάρξει ένα ελεύθερο σημείο που μαζεύει κόσμο, να σου οι μικροπωλητες και οι Παντελίδηδες των πεζοδρομίων.
Στην παραλία πηγαίνουμε για να χαλαρώσουμε, να κάνουμε μια βόλτα, να χαζέψουμε τα χρώματα στον ουρανό, στην θάλασσα, στον ορίζοντα. Αν θέλαμε να ακούσουμε μουσική, ξέρουμε πού να πάμε και τι να κάνουμε.
η ζωή περνάει σα νεράκι
δωρεάν είπε ο άνθρωπος![]()
Υπάρχει ζωή κι έξω από το γιουτούμπ φίλε.
( Έτσι έχω ακούσει )
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Να μου το 'λεγες νωρίτερα, δικιά μου. Τώρα μέσα στην κίνηση του flyover και της Μουδανίων, δύσκολα...νύχτα έγραψε: 06 Ιούλ 2024, 09:42σήκω, βγάλε το μαγιό σου, πάμε θάλασσαFeindflug έγραψε: 06 Ιούλ 2024, 09:32 Εγώ γουστάρω να τους πετάξω στον Θερμαϊκό, δικιά μου και η δική μου ζωή περνάει σαν νεράκι. Θέλω να ευχαριστηθώ την βόλτα μου στην παραλία. Όχι να μου χαλάει την αισθητική και την ηρεμία, κάθε ένας που την είδε καλλιτέχνης.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Τον πέτυχα. Δεν αντέχεται ούτε και με mute...νύχτα έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 21:49κατέβα μια βόλτα να περπατήσεις στην παραλία, έχει αρκετούς μουσικούςLibre arbitre έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 18:50 Προτείνετε εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο για τον Ιούλιο και τον Αύγουστο.
κάθε βραδάκι
(δεν εννοώ τον τύπο στο αμαξίδιο με τα σκυλάδικα)
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 90 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
-