!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
- Fata_Morgana
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Με πονάει η μέση και οι γλουτοί στο βάθος. Πρέπει να πάω για μπάνια στα ιαματικά μου φαίνεται. Πόσο ήθελα καρπουζάλι γλυκό και πεπόνι γλυκό τώρα δα. Και νεκταρίνια και ανανά και μάνγκο.
εβγαλα μια φωτο, για να την ποσταρω εδω, αλλα τελικα νομιζω δεν πρεπει. οποτε θα την περιγραψω.
15χρονο κορτσουδι, διπλωμενο στο καθισμα να κοιταζει την οθονη του κινητου, ενω πισω της ειναι εντυπωσιακα γαλαζοπρασινα νερα, κατω απο πανεμορφα λευκα βραχια.
παναθεμασε σκατουλα, 150 λιτρα δεινοσαυροζουμο καψαμε για να σε φερουμε να δεις αυτον τον τοπο, τι σκατα καλυτερο εχει η οθονιτσα σου;
15χρονο κορτσουδι, διπλωμενο στο καθισμα να κοιταζει την οθονη του κινητου, ενω πισω της ειναι εντυπωσιακα γαλαζοπρασινα νερα, κατω απο πανεμορφα λευκα βραχια.
παναθεμασε σκατουλα, 150 λιτρα δεινοσαυροζουμο καψαμε για να σε φερουμε να δεις αυτον τον τοπο, τι σκατα καλυτερο εχει η οθονιτσα σου;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Fata_Morgana
Μνμτα από φίλους, γκόμενο, κάποιο τρεντ κτλΑσέβαστος έγραψε: 19 Ιουν 2024, 20:59 εβγαλα μια φωτο, για να την ποσταρω εδω, αλλα τελικα νομιζω δεν πρεπει. οποτε θα την περιγραψω.
Στο φόρουμ γράφει...Ασέβαστος έγραψε: 19 Ιουν 2024, 20:59 εβγαλα μια φωτο, για να την ποσταρω εδω, αλλα τελικα νομιζω δεν πρεπει. οποτε θα την περιγραψω.
Yippie Kay Yay
- Fata_Morgana
Κομμάτια. Δε κοιμήθηκα σχεδόν καθόλου και νιώθω ερείπιο .
- Fata_Morgana
Ναι
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Παίρνει η άλλη η αναπληρώτρια σήμερα (χτες βάσει νόμου έληξε η υπηρεσία της) και ζητάει επιτακτικά να της βγάλει η συνάδελφος τα χαρτιά σε 2 ώρες ( μόνο 150 άτομα έχει να επεξεργαστεί) και να της τα στείλει στο mail διότι θέλει να φύγει...διακοπές!
Γω θα την μπινελίκωνα επαρκώς.
Γω θα την μπινελίκωνα επαρκώς.
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Στύξ έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 14:35 Παίρνει η άλλη η αναπληρώτρια σήμερα (χτες βάσει νόμου έληξε η υπηρεσία της) και ζητάει επιτακτικά να της βγάλει η συνάδελφος τα χαρτιά σε 2 ώρες ( μόνο 150 άτομα έχει να επεξεργαστεί) και να της τα στείλει στο mail διότι θέλει να φύγει...διακοπές!![]()
![]()
Γω θα την μπινελίκωνα επαρκώς.![]()
Παρατηρητής...
Ντάξει ,μιλάμε για τέρμα ηλίθια. Φαντάζεσαι να πάρω εγώ π.χ Εφορία ή Έφκα και να απαιτήσω να μου ρυθμίσουν την υπόθεση σε χρόνο dt, διότι έχω κάνει μπούκινγκ διακοπές;ksk έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 15:47Στύξ έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 14:35 Παίρνει η άλλη η αναπληρώτρια σήμερα (χτες βάσει νόμου έληξε η υπηρεσία της) και ζητάει επιτακτικά να της βγάλει η συνάδελφος τα χαρτιά σε 2 ώρες ( μόνο 150 άτομα έχει να επεξεργαστεί) και να της τα στείλει στο mail διότι θέλει να φύγει...διακοπές!![]()
![]()
![]()
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Τα παραλες με συγκρίσεις ανόμοιες...Στύξ έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 16:07Ντάξει ,μιλάμε για τέρμα ηλίθια. Φαντάζεσαι να πάρω εγώ π.χ Εφορία ή Έφκα και να απαιτήσω να μου ρυθμίσουν την υπόθεση σε χρόνο dt, διότι έχω κάνει μπούκινγκ διακοπές;ksk έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 15:47Στύξ έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 14:35 Παίρνει η άλλη η αναπληρώτρια σήμερα (χτες βάσει νόμου έληξε η υπηρεσία της) και ζητάει επιτακτικά να της βγάλει η συνάδελφος τα χαρτιά σε 2 ώρες ( μόνο 150 άτομα έχει να επεξεργαστεί) και να της τα στείλει στο mail διότι θέλει να φύγει...διακοπές!![]()
![]()
![]()
![]()
Παρατηρητής...
Ρε πουλάκι μου ,είναι δυνατόν να πάρεις σε οποιαδήποτε δημόσια υπηρεσία με ύφος "σα να περιστρέφεται ο κόσμος γύρω σου" και να απαιτείς απίκο να γίνει η δουλειά σου με επίκληση σε.. διακοπές;
Ένα μικροεγκεφαλικό πρέπει να το έπαθε η συνάδελφος που δεν έχει διακοπές , μόνο 10 μέρες υπόλοιπο άδειας ( όπως κι εγώ).