define μεγαλο ποσο ?ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 29 Ιουν 2024, 12:44προφανώς δεν έχεις επιχειρήσει ποτέ να κάνεις ανάληψη μεγάλου ποσού έτσι ώστε να διαπιστώσεις και πάλι ζητιάνος είσαιΝon4me έγραψε: 29 Ιουν 2024, 00:55 Αλλα τουλαχιστον δεν παω στην τραπεζα σαν τον ζητιανο να βγαζω με δοσεις τα ΔΙΚΑ ΜΟΥ λεφτα , επειδη θα μας παρακαλανε να μας δανεισουν .
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ζαίοι σαν σήμερα
Re: Ζαίοι σαν σήμερα
- Ληστοσυμμορίτης
και να πας δεν σου δίνει η τράπεζα τα δικά σου λεφτά, μόνο κάρτα αλλα και τότε με κάρτα δεν είχες θέμα.Νon4me έγραψε: 29 Ιουν 2024, 00:55 Αλλα τουλαχιστον δεν παω στην τραπεζα σαν τον ζητιανο να βγαζω με δοσεις τα ΔΙΚΑ ΜΟΥ λεφτα
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
μετά από 10 χρόνια ζούμε στη χλιδή ξερωγώ
Δεν χρειαζεται να λυσουμε το τραπεζο χρηματοπιστωτικο για να ξεπλυνουμε τις καραγκιοζιες του 15 . οπου εβγαζες ενα 50ρικο τη μερα επειδη επαναστα .Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 29 Ιουν 2024, 13:02και να πας δεν σου δίνει η τράπεζα τα δικά σου λεφτά, μόνο κάρτα αλλα και τότε με κάρτα δεν είχες θέμα.Νon4me έγραψε: 29 Ιουν 2024, 00:55 Αλλα τουλαχιστον δεν παω στην τραπεζα σαν τον ζητιανο να βγαζω με δοσεις τα ΔΙΚΑ ΜΟΥ λεφτα
- Ληστοσυμμορίτης
σωστός, αλλαξε θεμα.Νon4me έγραψε: 29 Ιουν 2024, 13:11Δεν χρειαζεται να λυσουμε το τραπεζο χρηματοπιστωτικο για να ξεπλυνουμε τις καραγκιοζιες του 15 . οπου εβγαζες ενα 50ρικο τη μερα επειδη επαναστα .Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 29 Ιουν 2024, 13:02και να πας δεν σου δίνει η τράπεζα τα δικά σου λεφτά, μόνο κάρτα αλλα και τότε με κάρτα δεν είχες θέμα.Νon4me έγραψε: 29 Ιουν 2024, 00:55 Αλλα τουλαχιστον δεν παω στην τραπεζα σαν τον ζητιανο να βγαζω με δοσεις τα ΔΙΚΑ ΜΟΥ λεφτα
![]()
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 319 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
-
- 10 Απαντήσεις