γιατί αυξήθηκε το ρευμα του + η εμπειρία που την οικοποιείσαιOtto Weininger έγραψε: 28 Ιουν 2024, 13:45Γιατί να του δώσω λιγότερο φόρτο με τα ίδια λεφτά όταν εξ αρχής συμφωνήσαμε "παίρνεις τόσα και κάνεις αυτά; "exiledd έγραψε: 28 Ιουν 2024, 11:10Και πάλι αν ζητά άλλες συνθήκες δεν είναι λόγος απόλυσης.Otto Weininger έγραψε: 28 Ιουν 2024, 10:44
Δεν είναι η αύξηση. Αυτό είναι το εύκολο. Συνήθως ζητάνε να κάνουν ακόμα λιγότερη δουλειά κλπ.
Είμαι στην φύση μας να θέλουμε πάντα κάτι καλύτερο. Όπως και στο στρατό. Υπήρχε στρατόπεδο που ήταν 15 έξω και 1 μέσα και κλαιγοντουσαν γιατί δεν τότε έκατσε Σάββατο ξέρω γω. Κανείς δεν κάνεις ποτέ ευχαριστημένος μόνιμα.
Όσο για το notice δεν έχουμε τέτοια εμείς. Μπορεί να παραιτηθεί κάποιος και με αναπάντητη αν θέλει.
Στο καλό και να μας γράψει.
Το πολύ πολύ να σου πει αντί για αύξηση δώσε μου λιγότερο φόρτο ή όχι όλες τις εφημερίες με τα ίδια λεφτά..
Αν πιστεύει ότι θα τα βρει αλλού ψάχνει και φεύγει...
Ληστοσυμμορίτη στη θεωρία καλό ακούγεται, στην πράξη όμως η εργατιά δεν ακολουθεί.
Τι φταίει;
Δεν του προσθέτω τίποτα έξτρα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δεν φτιάχνουν τους σκλάβους όπως ζητήσαμε.
- Ληστοσυμμορίτης
Re: Δεν φτιάχνουν τους σκλάβους όπως ζητήσαμε.
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
- Ληστοσυμμορίτης
+ παντρευτηκε
+ έκανε παιδί
+ έκανε παιδί
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
- Otto Weininger
Εμένα δεν αυξήθηκε το ρεύμα μου ;Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 28 Ιουν 2024, 13:48γιατί αυξήθηκε το ρευμα του + η εμπειρία που την οικοποιείσαιOtto Weininger έγραψε: 28 Ιουν 2024, 13:45Γιατί να του δώσω λιγότερο φόρτο με τα ίδια λεφτά όταν εξ αρχής συμφωνήσαμε "παίρνεις τόσα και κάνεις αυτά; "exiledd έγραψε: 28 Ιουν 2024, 11:10
Και πάλι αν ζητά άλλες συνθήκες δεν είναι λόγος απόλυσης.
Το πολύ πολύ να σου πει αντί για αύξηση δώσε μου λιγότερο φόρτο ή όχι όλες τις εφημερίες με τα ίδια λεφτά..
Ληστοσυμμορίτη στη θεωρία καλό ακούγεται, στην πράξη όμως η εργατιά δεν ακολουθεί.
Τι φταίει;
Let them make the first mistake. We make the last move.
Αυτο ισχύει για κάτι τεράστιες εταιρείες που κουμάντο κάνουν οι μανατζαραίοι, κοροιδεύουν τους ανωτέρους τους και προωθούν τους γλειφτες ή αυτούς που πηδάνε. Δε συμβαίνουν σε εταιρεία που ο ιδιοκτήτης έχει άμεση σχέση με όλους και βλέπει ο ίδιος τη δουλειά τους.ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιουν 2024, 13:01Λες να μην το ξέρω;Ερμής έγραψε: 28 Ιουν 2024, 12:58Υπάρχει εξήγηση σε αυτό.ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιουν 2024, 12:56
Αυτό μπορεί να διαπιστωθεί πανεύκολα από πρώην εργαζόμενους που έγιναν εργοδότες.![]()
Και ειλικρινά δεν ξέρω πολλούς από τη συγκεκριμένη κατηγορία, που να υπήρξαν γκράντε στις παροχές όταν άλλαξαν πόστο.
Μπορεί να είμαι εξαίρεση, δεν ξέρω.
Ενας πρωην εργαζόμενος ξέρει τους τροπους με τους οποίους λουφάρει, κωλοβαράει, ξέρει πως να κουμαντάρει την αποδοση του, σε πολλές περιπτώσεις ξέρει να τα παίρνει. Γιαυτό ειναι τοσο σκληρος και τόσο απο πάνω. Έχει τη λογική δηλαδή, "δε θα μου κάνουν αυτά που έκανα"
Ή να μην ξέρω και το πως κάποιοι εργαζόμενοι βλέπουν τέρμα ανταγωνιστικά τους συναδέλφους τους όταν φοβούνται για το κύρος της δικιάς τους θέσης;![]()
Οι μανατζαραίοι με απλό μισθό (χωρίς δλδ ποσοστά ή μετοχές της εταιρείας) είναι καρκίνος ταχύτατα μεταστατικός.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Εκτός θέματος.Otto Weininger έγραψε: 28 Ιουν 2024, 10:18 Αν δίνεις καλό μισθό, έχεις καλο περιβαλλον εργασίας και συγκεκριμένο job description για κάθε υπάλληλο (σημαντικότατο να μην του ζητάς στην πορεία να κάνει άλλα 1000 πράγματα) τότε η επιχείρηση δουλεύει σαν ελβετικό ρολόι.
Αν τώρα, επειδή είναι στην φύση του ανθρώπου, κάποιος ζητάει όλο και περισσότερα, εξετάζεις κατά περίπτωση και κατά απόδοση. Είτε του δίνεις το κάτι παραπάνω είτε του δίνεις πουλο και φέρνεις άλλο χαρούμενο.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Otto Weininger
Εντός θέματος, υπαρκτά περιστατικά.AlienWay έγραψε: 28 Ιουν 2024, 14:57Εκτός θέματος.Otto Weininger έγραψε: 28 Ιουν 2024, 10:18 Αν δίνεις καλό μισθό, έχεις καλο περιβαλλον εργασίας και συγκεκριμένο job description για κάθε υπάλληλο (σημαντικότατο να μην του ζητάς στην πορεία να κάνει άλλα 1000 πράγματα) τότε η επιχείρηση δουλεύει σαν ελβετικό ρολόι.
Αν τώρα, επειδή είναι στην φύση του ανθρώπου, κάποιος ζητάει όλο και περισσότερα, εξετάζεις κατά περίπτωση και κατά απόδοση. Είτε του δίνεις το κάτι παραπάνω είτε του δίνεις πουλο και φέρνεις άλλο χαρούμενο.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Dwarven Blacksmith
Άμα έχεις ήδη δουλειά, ρωτάς τα πάντα για να πας σε άλλη. Η διαπραγματευτική σου ισχύς είναι πολύ μεγαλύτερη γιατί πολύ απλά μπορείς να πεις όχι δεν μου ακούγεται καλύτερο και να το εννοείς.
Αφορά τα όσα συμβαίνουν σε μεθύστερο σημείο από την πρόσληψη. Αντίθετα, τα όσα μονοπωλούν το ενδιαφέρον το τελευταίο διάστημα, αφορούν τη συνέντευξη εργασίας, καθώς και το αν καταδέχεται κάποιος υποψήφιος εργαζόμενος να την κάνει.Otto Weininger έγραψε: 28 Ιουν 2024, 21:37Εντός θέματος, υπαρκτά περιστατικά.AlienWay έγραψε: 28 Ιουν 2024, 14:57Εκτός θέματος.Otto Weininger έγραψε: 28 Ιουν 2024, 10:18 Αν δίνεις καλό μισθό, έχεις καλο περιβαλλον εργασίας και συγκεκριμένο job description για κάθε υπάλληλο (σημαντικότατο να μην του ζητάς στην πορεία να κάνει άλλα 1000 πράγματα) τότε η επιχείρηση δουλεύει σαν ελβετικό ρολόι.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 28 Ιουν 2024, 10:52 πάνε τα κακομαθημένα και ρωτάνε για το ωράριο και το μισθό, άκου να δεις πράγματα
αχ κακόμοιροι hr managers τι γολγοθά περνάτε

Τι να σου πω ρε Όττε, ούτε που ξέρω τι ζητάς, ούτε τι δίνεις για αυτά που ζητάς για να έχω άποψηOtto Weininger έγραψε: 28 Ιουν 2024, 13:45Γιατί να του δώσω λιγότερο φόρτο με τα ίδια λεφτά όταν εξ αρχής συμφωνήσαμε "παίρνεις τόσα και κάνεις αυτά; "exiledd έγραψε: 28 Ιουν 2024, 11:10Και πάλι αν ζητά άλλες συνθήκες δεν είναι λόγος απόλυσης.Otto Weininger έγραψε: 28 Ιουν 2024, 10:44
Δεν είναι η αύξηση. Αυτό είναι το εύκολο. Συνήθως ζητάνε να κάνουν ακόμα λιγότερη δουλειά κλπ.
Είμαι στην φύση μας να θέλουμε πάντα κάτι καλύτερο. Όπως και στο στρατό. Υπήρχε στρατόπεδο που ήταν 15 έξω και 1 μέσα και κλαιγοντουσαν γιατί δεν τότε έκατσε Σάββατο ξέρω γω. Κανείς δεν κάνεις ποτέ ευχαριστημένος μόνιμα.
Όσο για το notice δεν έχουμε τέτοια εμείς. Μπορεί να παραιτηθεί κάποιος και με αναπάντητη αν θέλει.
Στο καλό και να μας γράψει.
Τι φταίει;
Γενικά μιλάω...
Και ναι αυτό που λέει ο Νάνος:Συνέντευξη όταν ήδη έχεις δουλειά είναι απείρως καλύτερα για σένα...
Αίεν αριστεύειν, ever to excel που λεν'και στο χωριό' μ...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 521 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νετο Γκουερινο
-
- 35 Απαντήσεις