!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πρόταση για κατάργηση ελαχιστης βασης εισαγωγής
- Space_Passenger
Re: Πρόταση για κατάργηση ελαχιστης βασης εισαγωγής
Και γω που δεν κανω για γιατρος (και το ξερω) αν πηγαινα καμια Ανατολικη Ευρωπη θα γινομουνα. Πολλοι το εχουν απωθημενο. ξερω ατομο που σπουδασε γιατρος σε χωρα της Α. Ευρωπης γιατι το θελαν οι γονεις του.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Σίγουρα υπάρχουν αλλά όταν μπαίνει κάποιος στην ιατρική δεν υπάρχει εξασφάλιση ότι μετά θα ασχολείται/διαβάζει/παραμένει επίκαιρος/ενδιαφέρεται για την δουλειά του/δεν είναι μαλάκας. Εγώ λέω ότι δεν υπάρχει λόγος να μπει κάποιος που δεν υπάρχει καμία περίπτωση να την τελειώσει.Otto Weininger έγραψε: 26 Ιουν 2024, 15:03Με IQ 70 και γενικά δύσκολο να γίνεις κάτι.Green Dragon έγραψε: 25 Ιουν 2024, 15:17 Ενώ η αντίληψη ότι κάποιος με IQ 70 μπορεί να γίνει γιατρός είναι σύγχρονη ναούμε.
Από κει και πέρα έχεις κάνει μέτρηση σε όλους τους γιατρούς;
Ή θεωρείς ο,τι δεν υπάρχουν άσχετοι σχιτζήδες επικίνδυνοι; (και για να σε προλάβω ναι, (και) από ελληνικά ΑΕΙ, Αθήνας συμπεριλαμβανομένης)
-
Εμπεδοκλής
Δε ρώτησα εσένα τρελέ μου αλλά ας είναι. Εξήγησε μου πώς ολοκλήρωσε την δευτεροβάθμια εκπαίδευση κάποιος που δεν ξέρει ανάγνωση.Οργισμένος έγραψε: 26 Ιουν 2024, 11:51Οτι με δυσκολια γνωριζει αναγνωσηΕμπεδοκλής έγραψε: 25 Ιουν 2024, 13:58Αν δεν είσαι μπούμερ που δεν καταλαβαίνει τίποτε παραπάνω από όσα του δίνουν να καταναλώσει τα αρδάκια των ολογαρχών, εξήγησε μου τί σημαίνει ότι ένας μαθητής έγραψε τρία; Με δικά σου λόγια.George_V έγραψε: 25 Ιουν 2024, 13:30 Διαφωνω.
Χρειαζεται ενα ελαχιστο εστω οριο αλλιως θα υποβαθμθιστουν ετι περαιτέρω τα Πανεπιστημια.
Δλδ αν καποιος παει και γράψει 3 γιατι ειναι ειναι τεμπελοσκυλο που δεν διαβασε ποτε αυτο σημαινει οτι πρεπει να τον επιβραβευσουμε με μια θεση σε ενα Πανεπιστημιο?
Και ακομα χειρότερα θεση που θα μπορουσε να ειχε παρει καποιος που ειχε διαβασει εστω και λιγο?
- Οργισμένος
Βλεπω πσεκα οτι δεν πας καλά απο αναγνωση. Καποιος που εχει δυσκολία στην αναγνωση φυσικα και αποφοιτει απο λυκειο με τους γνωστους τροπους, που γνωριζουν καλα οι καθηγητες.Εμπεδοκλής έγραψε: 26 Ιουν 2024, 17:23Δε ρώτησα εσένα τρελέ μου αλλά ας είναι. Εξήγησε μου πώς ολοκλήρωσε την δευτεροβάθμια εκπαίδευση κάποιος που δεν ξέρει ανάγνωση.Οργισμένος έγραψε: 26 Ιουν 2024, 11:51Οτι με δυσκολια γνωριζει αναγνωσηΕμπεδοκλής έγραψε: 25 Ιουν 2024, 13:58
Αν δεν είσαι μπούμερ που δεν καταλαβαίνει τίποτε παραπάνω από όσα του δίνουν να καταναλώσει τα αρδάκια των ολογαρχών, εξήγησε μου τί σημαίνει ότι ένας μαθητής έγραψε τρία; Με δικά σου λόγια.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Πλακα κανεις? Μεγαλο ποσοστο των γιατρων μας αγορασαν το πτυχιο απο ρουμανοβουλγαριες και δεν συμμαζευται...Space_Passenger έγραψε: 26 Ιουν 2024, 15:05 Και γω που δεν κανω για γιατρος (και το ξερω) αν πηγαινα καμια Ανατολικη Ευρωπη θα γινομουνα. Πολλοι το εχουν απωθημενο. ξερω ατομο που σπουδασε γιατρος σε χωρα της Α. Ευρωπης γιατι το θελαν οι γονεις του.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
Εμπεδοκλής
Για πες.Οργισμένος έγραψε: 26 Ιουν 2024, 17:44Βλεπω πσεκα οτι δεν πας καλά απο αναγνωση. Καποιος που εχει δυσκολία στην αναγνωση φυσικα και αποφοιτει απο λυκειο με τους γνωστους τροπους, που γνωριζουν καλα οι καθηγητες.Εμπεδοκλής έγραψε: 26 Ιουν 2024, 17:23Δε ρώτησα εσένα τρελέ μου αλλά ας είναι. Εξήγησε μου πώς ολοκλήρωσε την δευτεροβάθμια εκπαίδευση κάποιος που δεν ξέρει ανάγνωση.
- Οργισμένος
Ασε βρε βλακα που θα κανεις καο πνευμα. Βοηθε τσοπανη.Εμπεδοκλής έγραψε: 26 Ιουν 2024, 17:51Για πες.Οργισμένος έγραψε: 26 Ιουν 2024, 17:44Βλεπω πσεκα οτι δεν πας καλά απο αναγνωση. Καποιος που εχει δυσκολία στην αναγνωση φυσικα και αποφοιτει απο λυκειο με τους γνωστους τροπους, που γνωριζουν καλα οι καθηγητες.Εμπεδοκλής έγραψε: 26 Ιουν 2024, 17:23
Δε ρώτησα εσένα τρελέ μου αλλά ας είναι. Εξήγησε μου πώς ολοκλήρωσε την δευτεροβάθμια εκπαίδευση κάποιος που δεν ξέρει ανάγνωση.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Ναι ρε, θα πρέπει να παίρνει εφόδια το ανεγκέφαλο σκατό και πρέπει να το πληρώνω εγώ!!!Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 25 Ιουν 2024, 13:09δεν είμαστε πριν το 40-50 που είχε μια ελιτ 3βάυμειας εκπαίδευσης, όλο και περισσότερο ο πληθυσμός3 μας πρέπει να παίρνει εφόδια για την ζωή. Η επιστήμη είναι παραγωγική δύναμη που πρέπει να αναπτυχθεί και όχι να μείνει σε λίγα χέρια. Οι νέες γενιές πρέπει να λαμβάνουν όλο και περισσότερες ολοκληρωμένες και εξειδικευμένες γνώσεις.Green Dragon έγραψε: 25 Ιουν 2024, 12:51 Κάτσε βρε μάστορα, πρόσβαση ποιών κόβει η ελάχιστη βάση εισαγωγής; Των μαθητών του 8; Είναι αυτοί για πανεπιστήμιο, σοβαρά τώρα;;;;
Και μετά να έχει το θράσος να σου λέει ότι έχει τελειώσει και ΤΕΙ ή ΑΕΙ και ότι είναι επιστήμονας!!!
Τι λε ρε καμένε του ΚΚΕ;
Ποιό γελοίο υποκείμενο που θα μπει σε σχολή τυροζαμπονοκοπτικής στην Άνω Μακρινίτσα, θα μπορεί να είναι "παραγωγική δύναμη" ή θα εξειδικευμένη γνώση; Στην τυροζαμπονοκοπτική;;;
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
-
Εμπεδοκλής
Πάρε τα χάπια που σου έδωσε ο γιατρός και μετά από μισή ώρα γράψε σαν άνθρωπος.Οργισμένος έγραψε: 26 Ιουν 2024, 17:53Ασε βρε βλακα που θα κανεις καο πνευμα. Βοηθε τσοπανη.Εμπεδοκλής έγραψε: 26 Ιουν 2024, 17:51Για πες.Οργισμένος έγραψε: 26 Ιουν 2024, 17:44
Βλεπω πσεκα οτι δεν πας καλά απο αναγνωση. Καποιος που εχει δυσκολία στην αναγνωση φυσικα και αποφοιτει απο λυκειο με τους γνωστους τροπους, που γνωριζουν καλα οι καθηγητες.
-
Εμπεδοκλής
Δεν υπάρχει ΤΕΙ ζαμπονοκοπτικής. Επίσης, η ΕΕ είναι αυτή που σου λέει ότι θα πρέπει να υπάρχει δια βίου μάθηση και όχι ό,τι έμαθες στο σχολείο και τίποτε παραπάνω. Χώρια που όταν βγαίνουν οι επιχειρηματίες και σου λένε ότι δε βρίσκουν εξειδικευμένο προσωπικό, είτε καφετέριες, είτε σουπερμάρκετ, είτε αλυσίδες εμπορίου, μάλλον σημαίνει ότι το κράτος θα έπρεπε να ιδρύσει και σχολή ζαμπονοκοπτικής και σχολή μπαρίστα μη σου πω...OANNHSEA έγραψε: 26 Ιουν 2024, 19:48Ναι ρε, θα πρέπει να παίρνει εφόδια το ανεγκέφαλο σκατό και πρέπει να το πληρώνω εγώ!!!Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 25 Ιουν 2024, 13:09δεν είμαστε πριν το 40-50 που είχε μια ελιτ 3βάυμειας εκπαίδευσης, όλο και περισσότερο ο πληθυσμός3 μας πρέπει να παίρνει εφόδια για την ζωή. Η επιστήμη είναι παραγωγική δύναμη που πρέπει να αναπτυχθεί και όχι να μείνει σε λίγα χέρια. Οι νέες γενιές πρέπει να λαμβάνουν όλο και περισσότερες ολοκληρωμένες και εξειδικευμένες γνώσεις.Green Dragon έγραψε: 25 Ιουν 2024, 12:51 Κάτσε βρε μάστορα, πρόσβαση ποιών κόβει η ελάχιστη βάση εισαγωγής; Των μαθητών του 8; Είναι αυτοί για πανεπιστήμιο, σοβαρά τώρα;;;;
Και μετά να έχει το θράσος να σου λέει ότι έχει τελειώσει και ΤΕΙ ή ΑΕΙ και ότι είναι επιστήμονας!!!
Τι λε ρε καμένε του ΚΚΕ;
Ποιό γελοίο υποκείμενο που θα μπει σε σχολή τυροζαμπονοκοπτικής στην Άνω Μακρινίτσα, θα μπορεί να είναι "παραγωγική δύναμη" ή θα εξειδικευμένη γνώση; Στην τυροζαμπονοκοπτική;;;![]()
.
το επιλέξεις; και τι σημαίνει απωθημένο όταν αφορά τις ζωές άλλων ανθρώπων; ή νομίζετε γιατρός σημαίνει αυτά που βλέπετε στις σειρές;Space_Passenger έγραψε: 26 Ιουν 2024, 15:05 Και γω που δεν κανω για γιατρος (και το ξερω) αν πηγαινα καμια Ανατολικη Ευρωπη θα γινομουνα. Πολλοι το εχουν απωθημενο. ξερω ατομο που σπουδασε γιατρος σε χωρα της Α. Ευρωπης γιατι το θελαν οι γονεις του.
κι εμένα μου φαίνεται ενδιαφέρον το επάγγελμα του φωτορεπόρτερ αυτό δεν σημαίνει ότι θα μπορούσα να το κάνω σωστά
- Ληστοσυμμορίτης
δεν είναι ζήτημα βιολογικό η 3βαθμια εκπαίδευσηGreen Dragon έγραψε: 26 Ιουν 2024, 15:00Όταν αποκτήσεις στοιχειώδη λογική τότε ας μιλήσουμε και για στοιχειώδη γνώση. Χρειάζονται φοβερές γνώσεις για να καταλάβει κάποιος ότι άτομα χαμηλής νοημοσύνης δεν μπορούν να γίνουν γιατροί, μαθηματικοί, πολιτικοί μηχανικοί κλπΛηστοσυμμορίτης έγραψε: 26 Ιουν 2024, 14:05ρε συ αφού δεν έχεις στοιχειώδη γνώση, επίκαιρη για την παιδαγωγική, κάνε λίγο πίσω. Ασε τον χυδαίο βιολογισμό και προσπάθησε να ενημερωθείς μπας και προσφέρει κάτι θετικό η συζήτηση μας.Green Dragon έγραψε: 26 Ιουν 2024, 13:54 Μην κάνεις τον χαζό, ξέρεις πολύ καλά ότι πάει κλιμακωτά. Επίσης ξέρεις ότι το IQ επηρεάζει την ικανότητά σου στην φυσική, τα μαθηματικά, την γλώσσα, τα πάντα κοινώς.
Αν συνεχίσεις πάντως θα σε καταγγείλω για βιασμό. Βιασμό της λογικής.
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 90 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 24 Απαντήσεις