!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πρόταση για κατάργηση ελαχιστης βασης εισαγωγής

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Space_Passenger

Re: Πρόταση για κατάργηση ελαχιστης βασης εισαγωγής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Space_Passenger »

Και γω που δεν κανω για γιατρος (και το ξερω) αν πηγαινα καμια Ανατολικη Ευρωπη θα γινομουνα. Πολλοι το εχουν απωθημενο. ξερω ατομο που σπουδασε γιατρος σε χωρα της Α. Ευρωπης γιατι το θελαν οι γονεις του.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Otto Weininger έγραψε: 26 Ιουν 2024, 15:03
Green Dragon έγραψε: 25 Ιουν 2024, 15:17 Ενώ η αντίληψη ότι κάποιος με IQ 70 μπορεί να γίνει γιατρός είναι σύγχρονη ναούμε.
Με IQ 70 και γενικά δύσκολο να γίνεις κάτι.
Από κει και πέρα έχεις κάνει μέτρηση σε όλους τους γιατρούς;
Ή θεωρείς ο,τι δεν υπάρχουν άσχετοι σχιτζήδες επικίνδυνοι; (και για να σε προλάβω ναι, (και) από ελληνικά ΑΕΙ, Αθήνας συμπεριλαμβανομένης)
Σίγουρα υπάρχουν αλλά όταν μπαίνει κάποιος στην ιατρική δεν υπάρχει εξασφάλιση ότι μετά θα ασχολείται/διαβάζει/παραμένει επίκαιρος/ενδιαφέρεται για την δουλειά του/δεν είναι μαλάκας. Εγώ λέω ότι δεν υπάρχει λόγος να μπει κάποιος που δεν υπάρχει καμία περίπτωση να την τελειώσει.
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Οργισμένος έγραψε: 26 Ιουν 2024, 11:51
Εμπεδοκλής έγραψε: 25 Ιουν 2024, 13:58
George_V έγραψε: 25 Ιουν 2024, 13:30 Διαφωνω.

Χρειαζεται ενα ελαχιστο εστω οριο αλλιως θα υποβαθμθιστουν ετι περαιτέρω τα Πανεπιστημια.

Δλδ αν καποιος παει και γράψει 3 γιατι ειναι ειναι τεμπελοσκυλο που δεν διαβασε ποτε αυτο σημαινει οτι πρεπει να τον επιβραβευσουμε με μια θεση σε ενα Πανεπιστημιο?

Και ακομα χειρότερα θεση που θα μπορουσε να ειχε παρει καποιος που ειχε διαβασει εστω και λιγο?
Αν δεν είσαι μπούμερ που δεν καταλαβαίνει τίποτε παραπάνω από όσα του δίνουν να καταναλώσει τα αρδάκια των ολογαρχών, εξήγησε μου τί σημαίνει ότι ένας μαθητής έγραψε τρία; Με δικά σου λόγια.
Οτι με δυσκολια γνωριζει αναγνωση
Δε ρώτησα εσένα τρελέ μου αλλά ας είναι. Εξήγησε μου πώς ολοκλήρωσε την δευτεροβάθμια εκπαίδευση κάποιος που δεν ξέρει ανάγνωση.
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

Εμπεδοκλής έγραψε: 26 Ιουν 2024, 17:23
Εμπεδοκλής έγραψε: 25 Ιουν 2024, 13:58
Αν δεν είσαι μπούμερ που δεν καταλαβαίνει τίποτε παραπάνω από όσα του δίνουν να καταναλώσει τα αρδάκια των ολογαρχών, εξήγησε μου τί σημαίνει ότι ένας μαθητής έγραψε τρία; Με δικά σου λόγια.
Δε ρώτησα εσένα τρελέ μου αλλά ας είναι. Εξήγησε μου πώς ολοκλήρωσε την δευτεροβάθμια εκπαίδευση κάποιος που δεν ξέρει ανάγνωση.
Βλεπω πσεκα οτι δεν πας καλά απο αναγνωση. Καποιος που εχει δυσκολία στην αναγνωση φυσικα και αποφοιτει απο λυκειο με τους γνωστους τροπους, που γνωριζουν καλα οι καθηγητες.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Space_Passenger έγραψε: 26 Ιουν 2024, 15:05 Και γω που δεν κανω για γιατρος (και το ξερω) αν πηγαινα καμια Ανατολικη Ευρωπη θα γινομουνα. Πολλοι το εχουν απωθημενο. ξερω ατομο που σπουδασε γιατρος σε χωρα της Α. Ευρωπης γιατι το θελαν οι γονεις του.
Πλακα κανεις? Μεγαλο ποσοστο των γιατρων μας αγορασαν το πτυχιο απο ρουμανοβουλγαριες και δεν συμμαζευται...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Εμπεδοκλής

Οργισμένος έγραψε: 26 Ιουν 2024, 17:44
Βλεπω πσεκα οτι δεν πας καλά απο αναγνωση. Καποιος που εχει δυσκολία στην αναγνωση φυσικα και αποφοιτει απο λυκειο με τους γνωστους τροπους, που γνωριζουν καλα οι καθηγητες.
Για πες.
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Εμπεδοκλής έγραψε: 26 Ιουν 2024, 17:51
Για πες.
Ασε βρε βλακα που θα κανεις καο πνευμα. Βοηθε τσοπανη.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA »

Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 25 Ιουν 2024, 13:09
Green Dragon έγραψε: 25 Ιουν 2024, 12:51 Κάτσε βρε μάστορα, πρόσβαση ποιών κόβει η ελάχιστη βάση εισαγωγής; Των μαθητών του 8; Είναι αυτοί για πανεπιστήμιο, σοβαρά τώρα;;;;
δεν είμαστε πριν το 40-50 που είχε μια ελιτ 3βάυμειας εκπαίδευσης, όλο και περισσότερο ο πληθυσμός3 μας πρέπει να παίρνει εφόδια για την ζωή. Η επιστήμη είναι παραγωγική δύναμη που πρέπει να αναπτυχθεί και όχι να μείνει σε λίγα χέρια. Οι νέες γενιές πρέπει να λαμβάνουν όλο και περισσότερες ολοκληρωμένες και εξειδικευμένες γνώσεις.
Ναι ρε, θα πρέπει να παίρνει εφόδια το ανεγκέφαλο σκατό και πρέπει να το πληρώνω εγώ!!!
Και μετά να έχει το θράσος να σου λέει ότι έχει τελειώσει και ΤΕΙ ή ΑΕΙ και ότι είναι επιστήμονας!!!

Τι λε ρε καμένε του ΚΚΕ;
Ποιό γελοίο υποκείμενο που θα μπει σε σχολή τυροζαμπονοκοπτικής στην Άνω Μακρινίτσα, θα μπορεί να είναι "παραγωγική δύναμη" ή θα εξειδικευμένη γνώση; Στην τυροζαμπονοκοπτική;;; :smt005:

.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Εμπεδοκλής

Οργισμένος έγραψε: 26 Ιουν 2024, 17:53
Εμπεδοκλής έγραψε: 26 Ιουν 2024, 17:51
Για πες.
Ασε βρε βλακα που θα κανεις καο πνευμα. Βοηθε τσοπανη.
Πάρε τα χάπια που σου έδωσε ο γιατρός και μετά από μισή ώρα γράψε σαν άνθρωπος.
Εμπεδοκλής

OANNHSEA έγραψε: 26 Ιουν 2024, 19:48
Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 25 Ιουν 2024, 13:09
Green Dragon έγραψε: 25 Ιουν 2024, 12:51 Κάτσε βρε μάστορα, πρόσβαση ποιών κόβει η ελάχιστη βάση εισαγωγής; Των μαθητών του 8; Είναι αυτοί για πανεπιστήμιο, σοβαρά τώρα;;;;
δεν είμαστε πριν το 40-50 που είχε μια ελιτ 3βάυμειας εκπαίδευσης, όλο και περισσότερο ο πληθυσμός3 μας πρέπει να παίρνει εφόδια για την ζωή. Η επιστήμη είναι παραγωγική δύναμη που πρέπει να αναπτυχθεί και όχι να μείνει σε λίγα χέρια. Οι νέες γενιές πρέπει να λαμβάνουν όλο και περισσότερες ολοκληρωμένες και εξειδικευμένες γνώσεις.
Ναι ρε, θα πρέπει να παίρνει εφόδια το ανεγκέφαλο σκατό και πρέπει να το πληρώνω εγώ!!!
Και μετά να έχει το θράσος να σου λέει ότι έχει τελειώσει και ΤΕΙ ή ΑΕΙ και ότι είναι επιστήμονας!!!

Τι λε ρε καμένε του ΚΚΕ;
Ποιό γελοίο υποκείμενο που θα μπει σε σχολή τυροζαμπονοκοπτικής στην Άνω Μακρινίτσα, θα μπορεί να είναι "παραγωγική δύναμη" ή θα εξειδικευμένη γνώση; Στην τυροζαμπονοκοπτική;;; :smt005:

.
Δεν υπάρχει ΤΕΙ ζαμπονοκοπτικής. Επίσης, η ΕΕ είναι αυτή που σου λέει ότι θα πρέπει να υπάρχει δια βίου μάθηση και όχι ό,τι έμαθες στο σχολείο και τίποτε παραπάνω. Χώρια που όταν βγαίνουν οι επιχειρηματίες και σου λένε ότι δε βρίσκουν εξειδικευμένο προσωπικό, είτε καφετέριες, είτε σουπερμάρκετ, είτε αλυσίδες εμπορίου, μάλλον σημαίνει ότι το κράτος θα έπρεπε να ιδρύσει και σχολή ζαμπονοκοπτικής και σχολή μπαρίστα μη σου πω...
Άβαταρ μέλους
decadent

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από decadent »

Space_Passenger έγραψε: 26 Ιουν 2024, 15:05 Και γω που δεν κανω για γιατρος (και το ξερω) αν πηγαινα καμια Ανατολικη Ευρωπη θα γινομουνα. Πολλοι το εχουν απωθημενο. ξερω ατομο που σπουδασε γιατρος σε χωρα της Α. Ευρωπης γιατι το θελαν οι γονεις του.
το επιλέξεις; και τι σημαίνει απωθημένο όταν αφορά τις ζωές άλλων ανθρώπων; ή νομίζετε γιατρός σημαίνει αυτά που βλέπετε στις σειρές;
κι εμένα μου φαίνεται ενδιαφέρον το επάγγελμα του φωτορεπόρτερ αυτό δεν σημαίνει ότι θα μπορούσα να το κάνω σωστά
Άβαταρ μέλους
Ληστοσυμμορίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης »

Green Dragon έγραψε: 26 Ιουν 2024, 15:00
Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 26 Ιουν 2024, 14:05
Green Dragon έγραψε: 26 Ιουν 2024, 13:54 Μην κάνεις τον χαζό, ξέρεις πολύ καλά ότι πάει κλιμακωτά. Επίσης ξέρεις ότι το IQ επηρεάζει την ικανότητά σου στην φυσική, τα μαθηματικά, την γλώσσα, τα πάντα κοινώς.
ρε συ αφού δεν έχεις στοιχειώδη γνώση, επίκαιρη για την παιδαγωγική, κάνε λίγο πίσω. Ασε τον χυδαίο βιολογισμό και προσπάθησε να ενημερωθείς μπας και προσφέρει κάτι θετικό η συζήτηση μας.
Όταν αποκτήσεις στοιχειώδη λογική τότε ας μιλήσουμε και για στοιχειώδη γνώση. Χρειάζονται φοβερές γνώσεις για να καταλάβει κάποιος ότι άτομα χαμηλής νοημοσύνης δεν μπορούν να γίνουν γιατροί, μαθηματικοί, πολιτικοί μηχανικοί κλπ

Αν συνεχίσεις πάντως θα σε καταγγείλω για βιασμό. Βιασμό της λογικής.
δεν είναι ζήτημα βιολογικό η 3βαθμια εκπαίδευση
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει

Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”